Harry636 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 13 minutes ago, dream21 said: Παιδιά SA θα δείτε μονο απο iPhone 15 και πανω δεν υπάρχει κανενας παροχος παγκοσμιως να εχει δώσει SA σε iPhone 13-14 Για iPhone 14 υπάρχουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) 1 hour ago, dream21 said: Παιδιά SA θα δείτε μονο απο iPhone 15 και πανω δεν υπάρχει κανενας παροχος παγκοσμιως να εχει δώσει SA σε iPhone 13-14 Στη Βραζιλία, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, το SA προσφερεται εδώ και 3 χρόνια στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Περιέργως η επιτροπή τηλεφωνίας εκεί έχει εγκρίνει και τα 12αρια για SA Προσωπικά έχω συμπεράνει ότι με SA, σε αιφον 13 προ μαξ, η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη. Δεν παρατήρησα καμία υπερθέρμανση όταν το σήμα είναι πολύ ασθενές, σε αντίθεση με το NSA, ενώ η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο με δεδομένα 5G SA παρά με NSA Edited June 10, 2025 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Revisit του Σαρακηνου (Βόλος) εν όψη μελλοντικου n78 (ακόμα δεν) Enb4376 Παλιό βίντεο πώς ήταν https://youtu.be/m_cigE-BR9E?si=y8qSty5Dd_TKSH3G Και πλέον πως είναι 11 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 hour ago, panos.k2 said: Στη Βραζιλία, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, το SA προσφερεται εδώ και 3 χρόνια στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Περιέργως η επιτροπή τηλεφωνίας εκεί έχει εγκρίνει και τα 12αρια για SA Προσωπικά έχω συμπεράνει ότι με SA, σε αιφον 13 προ μαξ, η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερη. Δεν παρατήρησα καμία υπερθέρμανση όταν το σήμα είναι πολύ ασθενές, σε αντίθεση με το NSA, ενώ η μπαταρία κρατάει αισθητά περισσότερο με δεδομένα 5G SA παρά με NSA To 13 Pro Max είναι τίμιο, κάνει έως 200MHz SA aggregation και έως 2 carriers. Με την Cosmo, θα έχει καλή εμπειρία χρήσης, αλλά μικρότερες ταχύτητες από NSA. Τα 12άρια δεν έχουν καθόλου CA σε NSA, οπότε θα σέρνονται αν δεν βρουν N78. Η εμπειρία χρήσης είναι ο λόγος, τίποτα άλλο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 2 ώρες πριν, georgemv said: To 13 Pro Max είναι τίμιο, κάνει έως 200MHz SA aggregation και έως 2 carriers. Με την Cosmo, θα έχει καλή εμπειρία χρήσης, αλλά μικρότερες ταχύτητες από NSA. Τα 12άρια δεν έχουν καθόλου CA σε NSA, οπότε θα σέρνονται αν δεν βρουν N78. Η εμπειρία χρήσης είναι ο λόγος, τίποτα άλλο. Τα 12αρια ήταν απ τις πρώτες συσκευές 5G. Λογικό. Γενικά το πάνε πολύ δειλά με το SA. Και δυστυχώς δεν βλέπουμε και τον ανταγωνισμό να ασχολείται με αυτό προς το παρόν. Ελπίζω να κάνει την έκπληξη και να δώσει κάποια απ τις άλλες δύο εταιρίες υποστήριξη SA σε συσκευές ππυ χρησιμοποιούνται περισσότερο, όπως Galaxy A, Redmi Note και τα iPhone 13,14 που έχει γεμίσει ο τόπος πλέον. Μόνο έτσι πιστεύω να πάρει μπρος κι η κοσμοτε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα σε iPhone αναβάθμιση σε ios26 και εξαφανίστηκε ο διακόπτης για 5g sa. Και η έκδοση φορέα πήγε 64.5.5. ευτυχως δεν πρόλαβα να αλλάξω σιμ (θα το έκανα σήμερα) και δεν το είχα ενεργοποιήσει. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Υπάρχει το 5g sa ή εξαφανίστηκε και περιμένουμε νέα ενημέρωση από την κοσμοτε; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 2 minutes ago, tsigo21 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα σε iPhone αναβάθμιση σε ios26 και εξαφανίστηκε ο διακόπτης για 5g sa. Και η έκδοση φορέα πήγε 64.5.5. ευτυχως δεν πρόλαβα να αλλάξω σιμ (θα το έκανα σήμερα) και δεν το είχα ενεργοποιήσει. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Υπάρχει το 5g sa ή εξαφανίστηκε και περιμένουμε νέα ενημέρωση από την κοσμοτε; αυτο ακριβώς πήγα να γράψω και εγω .. δεν ξερω τι φάση και δεν βγάζει παλι carrier update .. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 minute ago, tsigo21 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα σε iPhone αναβάθμιση σε ios26 και εξαφανίστηκε ο διακόπτης για 5g sa. Και η έκδοση φορέα πήγε 64.5.5. ευτυχως δεν πρόλαβα να αλλάξω σιμ (θα το έκανα σήμερα) και δεν το είχα ενεργοποιήσει. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Υπάρχει το 5g sa ή εξαφανίστηκε και περιμένουμε νέα ενημέρωση από την κοσμοτε; Μήπως σε πήγε μια έκδοση φορέα πίσω; ίσως στείλουν άλλο Carrier Update ξανά ή διαφορικό για iOS 26. Είσαι στη beta Developer; Στο μεταξύ μου θυμίζει Windows Vista με android, χάλια έγινε το control center και η κάμερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 3 minutes ago, elkons said: Μήπως σε πήγε μια έκδοση φορέα πίσω; ίσως στείλουν άλλο Carrier Update ξανά ή διαφορικό για iOS 26. Είσαι στη beta Developer; Στο μεταξύ μου θυμίζει Windows Vista με android, χάλια έγινε το control center και η κάμερα. Καλά ναι η Apple αλλάζει χρώμα στα εικονίδια και πανηγυρίζει ότι έκανε αναβάθμιση! Μόνο στα iPad αξίζει το ios26. Η έκδοση φορέα από 64.1 πήγε 64.5.5 , οπότε μάλλον μπροστά πήγε. Θα πάω το απόγευμα Γερμανό για αλλαγή σιμ κι θα δούμε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 23 minutes ago, tsigo21 said: Καλά ναι η Apple αλλάζει χρώμα στα εικονίδια και πανηγυρίζει ότι έκανε αναβάθμιση! Μόνο στα iPad αξίζει το ios26. Η έκδοση φορέα από 64.1 πήγε 64.5.5 , οπότε μάλλον μπροστά πήγε. Θα πάω το απόγευμα Γερμανό για αλλαγή σιμ κι θα δούμε. Σε MacMini M1 μια χαρα ειναι και μου αρεσουν που τα εβαλα απο εχθες .Και στο Apple tv το περασα ομως iPhone 15 pro θα περασω μια και καλή την RC οταν βγει τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβρη διοτι περυσι με το iOS 18 beta ειχα θεματα σε πολλα APP'S 6 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 15 minutes ago, dream21 said: Σε MacMini M1 μια χαρα ειναι και μου αρεσουν που τα εβαλα απο εχθες .Και στο Apple tv το περασα ομως iPhone 15 pro θα περασω μια και καλή την RC οταν βγει τελη αυγουστου αρχες σεπτεμβρη διοτι περυσι με το iOS 18 beta ειχα θεματα σε πολλα APP'S Έλα ρε ΛΑΥΡΙΑΡΑ!!! Χαχαχαχα! Πατρίδα! Να το περάσω δλδ και εγώ στο Mac mini m2 ; Είναι οκ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 2 minutes ago, tsigo21 said: Έλα ρε ΛΑΥΡΙΑΡΑ!!! Χαχαχαχα! Πατρίδα! Να το περάσω δλδ και εγώ στο Mac mini m2 ; Είναι οκ; Eμενα προς το παρον δεν μου έχει κανει κανενα Θεμα και μαλιστε τρέχω και nodes για mining που κανω μια χαρα παιζουν 6 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 hour ago, tsigo21 said: Καλησπέρα στην ομάδα. Έκανα σε iPhone αναβάθμιση σε ios26 και εξαφανίστηκε ο διακόπτης για 5g sa. Και η έκδοση φορέα πήγε 64.5.5. ευτυχως δεν πρόλαβα να αλλάξω σιμ (θα το έκανα σήμερα) και δεν το είχα ενεργοποιήσει. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Υπάρχει το 5g sa ή εξαφανίστηκε και περιμένουμε νέα ενημέρωση από την κοσμοτε; Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την RC του iOS 26 ώστε να πάρεις carrier update 65 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) 10 minutes ago, georgemv said: Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την RC του iOS 26 ώστε να πάρεις carrier update 65 Είμαι παθών και εγώ!Είναι σίγουρο αυτό ; Γιατί σε eSIM Telekom μου εμφανίζει την επιλογή. Edited June 10, 2025 by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Λένε πως οριστικά κλείνει το AlluFun Park στην Αθήνα και Kidom.( Ένα μέρος χιλιάδες αναμνήσεις..ερήπιο θα γίνει σίγουρα) Άρα η κεραία της Cosmote φεύγει στον Ρέντη Αυτήν εδώ εννοώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 και στο 64.1 SA διοκ... Δενεχω καταφέρει να σνδεθω ακόμα. Τι να πω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Επαρχιακή Οδός Χαλκίδας Μονοδρίου κατεύθυνση Βαθροβούνι. https://www.speedtest.net/my-result/a/10930299784 4G+ έπιασε μόνο 14,5G πάει καλά. Ακόμα μπουκωμένη για αυτή την ώρα όμως. ΥΓ Το κινητό έχει γίνει τοστιέρα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 20 minutes ago, elkons said: Επαρχιακή Οδός Χαλκίδας Μονοδρίου κατεύθυνση Βαθροβούνι. https://www.speedtest.net/my-result/a/10930299784 4G+ έπιασε μόνο 14,5G πάει καλά. Ακόμα μπουκωμένη για αυτή την ώρα όμως. ΥΓ Το κινητό έχει γίνει τοστιέρα. Καλησπέρα για Samsung έχουν δώσει SA στην Cosmote? 4 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 59 minutes ago, AlexM2 said: Είμαι παθών και εγώ!Είναι σίγουρο αυτό ; Γιατί σε eSIM Telekom μου εμφανίζει την επιλογή. Πάντα μπορούν να ζητήσουν από την Αππλ να αλλάξει κάτι, αλλά συνήθως τα καινούργια carrier bundles δοκιμάζονται όλη την περίοδο του beta και δίνονται με το RC. Η Telekom έχει την ρύθμιση γιατί είχε SA πριν την 18.5, πρακτικά κλωνοποίησαν τα carrier bundles του 18.4 για την beta. Ότι ρύθμιση υπήρχε μέχρι τότε, πέρασε στο iOS 26. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Just now, georgemv said: Πάντα μπορούν να ζητήσουν από την Αππλ να αλλάξει κάτι, αλλά συνήθως τα καινούργια carrier bundles δοκιμάζονται όλη την περίοδο του beta και δίνονται με το RC. Η Telekom έχει την ρύθμιση γιατί είχε SA πριν την 18.5, πρακτικά κλωνοποίησαν τα carrier bundles του 18.4 για την beta. Ότι ρύθμιση υπήρχε μέχρι τότε, πέρασε στο iOS 26. Eυχαριστω για την απαντηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 9 minutes ago, scorpio3 said: Καλησπέρα για Samsung έχουν δώσει SA στην Cosmote? Ανάλογα το μοντέλο. Εγώ είμαι με σειρά A δεν έχω SA. Σε έχω, η λίστα είναι στο site αφήνω link. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-5g-plus.html Γράφει για τις συμβατές, πλην της apple δεν την έχουν ενημερώσει ακόμη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Καλησπέρα φεύγω σε λίγο για eSIM από κατάστημα φυσικό.Εχω την κάρτα sim mini τώρα φαίνεται να είναι στο imei2 σωστά; Αν βγάλω αυτή για να βάλω την eSIM παίζει να κάτσει πάλι στο imei 2? 2 minutes ago, elkons said: Ανάλογα το μοντέλο. Εγώ είμαι με σειρά A δεν έχω SA. Σε έχω, η λίστα είναι στο site αφήνω link. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-5g-plus.html Γράφει για τις συμβατές, πλην της apple δεν την έχουν ενημερώσει ακόμη. Ένας φίλος έχει S24 ultra. Έχει την ίδια διαδικασία να φανταστώ όπως με iPhone?Καινούργια Sim ή eSIM? 4 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 4 minutes ago, scorpio3 said: Ένας φίλος έχει S24 ultra. Έχει την ίδια διαδικασία να φανταστώ όπως με iPhone?Καινούργια Sim ή eSIM? Όχι στα android δεν χρειάζεται η αλλαγή SIM. Μέσω Netmonster θα δείτε εάν έχει συνδεθεί σε SA. Εάν το υποστηρίζει η κεραία στη περιοχή και δεν έχει συνδεθεί το αναφέρει στην εξυπηρέτηση ή ανοίγει καρτέλα στο τεχνικό τμήμα. 1 hour ago, georgemv said: Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την RC του iOS 26 ώστε να πάρεις carrier update 65 Άρα δεν παίζει ρόλο εάν είναι beta update; με το επόμενο Carrier Update δηλαδή θα έρθει. Ελπίζω στο επόμενο update να δώσει και υποστήριξη RCS μαζί. Και εδώ χάθηκε το SA με το iOS 26 😶 βιαστήκαμε λίγο. Πάντως όσο κρατούσε το SA σαν να ήταν λίγο καλύτερη η μπαταρία και η θερμοκρασία. Αναμένω για το επόμενο Update ούτως ή άλλως δεν την νοιάζει τη σύζυγο άμα έχει SA ή NSA. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) 9 minutes ago, elkons said: Όχι στα android δεν χρειάζεται η αλλαγή SIM. Μέσω Netmonster θα δείτε εάν έχει συνδεθεί σε SA. Εάν το υποστηρίζει η κεραία στη περιοχή και δεν έχει συνδεθεί το αναφέρει στην εξυπηρέτηση ή ανοίγει καρτέλα στο τεχνικό τμήμα. Άρα δεν παίζει ρόλο εάν είναι beta update; με το επόμενο Carrier Update δηλαδή θα έρθει. Ελπίζω στο επόμενο update να δώσει και υποστήριξη RCS μαζί. Θα έρθει με το carrier update 65, το οποίο από εμπειρία λέω ότι μάλλν θα έρθει με το iOS26 RC Edited June 10, 2025 by georgemv 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Just now, georgemv said: Θα έρθει με το carrier update 65, το οποίο από εμπειρία λέω ότι μάλλν θα έρθει με το iOS26 Με τη Stable έκδοση του iOS26 δηλαδή; Σεπτέμβριο Όσοι δεν έκαναν τη beta ήταν τυχεροί εάν τους νοιάζει το SA 🥲 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts