elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 11 minutes ago, johnny_htc said: Όχι ρε φίλε, τα κατάφεραν τελικά και τους έδιωξαν... Κρίμα. Μακάρι να βρουν άλλο μέρος να βάλουν, αν και δύσκολο και μακα΄ρι να βάλουν και το micro καπου στον οικισμό, έστω αυτο... Θέση Νιάου στο μεταξύ;;; Τι γράφουν;; 😂 Και να βρούνε άλλο σημείο (που τζάμπα θα γίνει δηλαδή σχεδιασμός) θα πουν όχι κατευθείαν. Γενικά οι περισσότεροι Δήμοι σε πλειοψηφία στη Μαγνησία είναι κεραιοφοβικοί. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 10 minutes ago, marios239 said: Μακάρι να βάλουν έστω το micro αλλά δεν ξέρω αν θα προσπαθήσουν καν. Εφόσον βλέπουν ότι ο δήμος είναι πολύ επιθετικός φοβάμαι ότι θα τα παρατήσουν. Χάνω και οποιαδήποτε ελπίδα για τις victusιανές. Πώς κάποιοι άνθρωποι ζουν ακόμα στο μεσαίωνα, δεν το καταλαβαίνω... Το παρατήρησα και πραγματικά δεν ξέρω! Λες να κολλούσαν φωτογραφίες με τις γάτες των υπαλλήλων στα πάνελ; Περιμένω τώρα να δω κεραία και στη θέση "γαβ" Ξέρω γω. Πολύ γιόλο εκεί μέσα τελικά 😂 9 minutes ago, elkons said: Και να βρούνε άλλο σημείο (που τζάμπα θα γίνει δηλαδή σχεδιασμός) θα πουν όχι κατευθείαν. Γενικά οι περισσότεροι Δήμοι σε πλειοψηφία στη Μαγνησία είναι κεραιοφοβικοί. Άστα. Πάντως το micro μπαίνει πιο εύκολα, σχεδόν "αθόρυβα" θα έλεγα, αλλά δώρον άδωρον, θα πρέπει να το βάλουν να παίζει πιθανόν χαμηλότερα, αλλιώς μπορεί να χαλάει ΄,τι σήμα έρχεται από μακριά και η καινούργια θα αναλάμβανε να καλύψει τη δουλειά που κάνουν οι μακρινές. Micros και κεραίες pipes πιστεύω δεν είναι τυχαία επιλογή από Cosmote. Από παλιά προσπαθούν να αποφύγουν τέτοια θέματα χωρίς να δημιουργούν οπτική όχληση ας την πούμε και αρχίζουν τα πανηγύρια, κάτι τέτοιο https://kozan.gr/archives/625955 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Φαντάσου να είχε κεραίες όπως εδώ χαχαχαχα Θα μας είχαν κάψει ζωντανούς 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 4 minutes ago, Harry636 said: Φαντάσου να είχε κεραίες όπως εδώ χαχαχαχα Θα μας είχαν κάψει ζωντανούς Έχουμε και στην Ελλάδα πύργο μέσα σε πόλη..βέβαια πιο χαμηλό και πιο κομψό (πριν τις εργασίες δηλαδή) 9 minutes ago, Harry636 said: σε τέτοιο στάδιο άμα φτάσουμε θα υπάρχει και ένα δίκιο..δεν είναι και ότι καλύτερο αισθητικά..ήδη βλέπουμε τις εναέριες οπτικές ίνες της ΔΕΗ μαζί με τα υπόλοιπα καλώδια και είναι σαν Ινδία. 10 minutes ago, Harry636 said: Άμα αφήσεις στην Ελλάδα έξω τόσο ελεύθερα μια κεραια την επόμενη μέρα δε θα τη ξανά δεις θα είναι φορτωμένη σε καρότσα για παλιοσίδερα 😂 11 minutes ago, Harry636 said: Θα μας είχαν κάψει ζωντανούς Μας καίνε κάθε χρόνο.. Κυριολεκτικά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 4 minutes ago, elkons said: Έχουμε και στην Ελλάδα πύργο μέσα σε πόλη..βέβαια πιο χαμηλό και πιο κομψό (πριν τις εργασίες δηλαδή) σε τέτοιο στάδιο άμα φτάσουμε θα υπάρχει και ένα δίκιο..δεν είναι και ότι καλύτερο αισθητικά..ήδη βλέπουμε τις εναέριες οπτικές ίνες της ΔΕΗ μαζί με τα υπόλοιπα καλώδια και είναι σαν Ινδία. Άμα αφήσεις στην Ελλάδα έξω τόσο ελεύθερα μια κεραια την επόμενη μέρα δε θα τη ξανά δεις θα είναι φορτωμένη σε καρότσα για παλιοσίδερα 😂 Μας καίνε κάθε χρόνο.. Κυριολεκτικά. Ωραία φώτο με τον πύργο του ΟΤΕ μαν. Τα άλλα όντως αντιαισθητικά τελείως, δε θα φτάσουμε και ποτέ σε τέτοιο σημείο έτσι και αλλιώς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 5 minutes ago, johnny_htc said: Ωραία φώτο με τον πύργο του ΟΤΕ μαν. Τα άλλα όντως αντιαισθητικά τελείως, δε θα φτάσουμε και ποτέ σε τέτοιο σημείο έτσι και αλλιώς. Θα θέλατε να έχετε και στην Αθήνα έναν τέτοιο γατάκια 😼 είναι πολύ ωραία πάνω στο Skyline έχεις στο πιάτο τη Θεσσαλονίκη ολόκληρη..για τιμές δε χρειάζεται να μιλήσουμε αλλά σε ανταμείβει η θέα. Επίσης βοηθά πάρα πολύ στη κάλυψη. Έχετε στη Πάρνηθα μόνο.. κοντά στο Σανατόριο. Άμα έχεις ανέβει είχε το 2022 απ'οτι θυμάμαι φύλακες στον πύργο του ΟΤΕ βέβαια δεν είναι και κάνα αξιοθέατο να λες κάτι καλό πλην τη θέα εάν δεν έχει ομίχλη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Θα θέλατε να έχετε και στην Αθήνα έναν τέτοιο γατάκια 😼 είναι πολύ ωραία πάνω στο Skyline έχεις στο πιάτο τη Θεσσαλονίκη ολόκληρη..για τιμές δε χρειάζεται να μιλήσουμε αλλά σε ανταμείβει η θέα. Επίσης βοηθά πάρα πολύ στη κάλυψη. Έχετε στη Πάρνηθα μόνο.. κοντά στο Σανατόριο. Άμα έχεις ανέβει είχε το 2022 απ'οτι θυμάμαι φύλακες στον πύργο του ΟΤΕ βέβαια δεν είναι και κάνα αξιοθέατο να λες κάτι καλό πλην τη θέα εάν δεν έχει ομίχλη. Στην Πάρνηθα έχω να ανέβω από μικρό παιδί 😂😂😂. Αλλά νομίζω είναι τσιμεντένιος εκεί πάνω, απλά σαν Κόμβος δουλεύει, τίποτα άλλο, καμία σχέση με αυτό της Θεσσαλονίκης. Έχω ανέβει σ αυτόν πρόσφατα τα Χριστούγεννα ρε συ 😜. Απίστευτη θέα εννοείται. Αλλά κάναν τα έργα, ακόμα με σκαλωσιές το έχουν; Τιμές άστο, αναγκάζεσαι να πάρεις γλυκό καφέ για να σου καλοφανει η τιμή 😂😂😂 Edited May 28, 2025 by johnny_htc 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 2 minutes ago, johnny_htc said: Στην Πάρνηθα έχω να ανέβω από μικρό παιδί 😂😂😂. Αλλά νομίζω είναι τσιμεντένιος εκεί πάνω, απλά σαν Κόμβος δουλεύει, τίποτα άλλο, καμία σχέση με αυτό της Θεσσαλονίκης. Έχω ανέβει σ αυτόν πρόσφατα τα Χριστούγεννα ρε συ 😜. Απίστευτη θέα εννοείται. Αλλά κάναν τα έργα, ακόμα με σκαλωσιές το έχουν; Τιμές άστο, αναγκάζεσαι να πάρεις γλυκό καφέ για να σου καλοφανει η τιμή 😂😂😂 Ναι δεν είναι κάτι γεμάτο ζεύξεις και σεκτορ. Α ναι έχει και Ν78. Δίπλα υπάρχει και πυλώνας Vodafone/NOVA πρέπει να είναι συνεγκατάσταση. Πιο κάτω το κέντρο εκπομπής (ράδιο, τηλεόραση) και πίσω το.. σανατόριο. Μικρό παιδί τι έκανες εσύ εκεί πάνω; 😂 Δε ξέρω για τώρα έχω μήνες να πάω. @marios239 Same. Αλλά πίνεται ο καφές ευτυχώς. Στη Γερμανία το έχουν μόδα με τους πύργους είναι σαν της Θεσσαλονίκης δεν ξέρω άμα έχουν πάνω καφέ ή κάτι τέτοιο αλλά στην άκρη του δρόμου κοντά σε πλατείες έβλεπα, πολλοί Telekom και o2. Καλή λύση για κάλυψη και δεν φαίνεται άσχημο το βράδυ ανοίγουν και φώτα κλασικά η DT βάζει ματζέντα..ακόμα και στην Allianz Arena έξω που αλλάζει χρώματα σου βάζει και κάνα Ματζεντα. Εκεί είχαν κεραίες στις κερκίδες από πάνω έχει παντού Ν78 στο γήπεδο μέσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Το Skytree είναι 634 μέτρα το βλέπεις από παντού το Τόκιο έχει πολλές κεραίες είναι η ποιο μεγάλη πόλη στο κόσμος δεν γίνεται Ά ναι εδώ σχεδόν όλα έρχονται από κολονες από το ρεύμα cable fiber etc Δεν εχω ανέβει στην θεσαλονικη στο πύργο, τι μεταδίδει? Τηλεόραση? Ά το skytree έγινε 13 χρόνον IMG_7135.mov 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 2 minutes ago, elkons said: Ναι δεν είναι κάτι γεμάτο ζεύξεις και σεκτορ. Α ναι έχει και Ν78. Δίπλα υπάρχει και πυλώνας Vodafone/NOVA πρέπει να είναι συνεγκατάσταση. Πιο κάτω το κέντρο εκπομπής (ράδιο, τηλεόραση) και πίσω το.. σανατόριο. Μικρό παιδί τι έκανες εσύ εκεί πάνω; 😂 Δε ξέρω για τώρα έχω μήνες να πάω. @marios239 Same. Αλλά πίνεται ο καφές ευτυχώς. Στη Γερμανία το έχουν μόδα με τους πύργους είναι σαν της Θεσσαλονίκης δεν ξέρω άμα έχουν πάνω καφέ ή κάτι τέτοιο αλλά στην άκρη του δρόμου κοντά σε πλατείες έβλεπα, πολλοί Telekom και o2. Καλή λύση για κάλυψη και δεν φαίνεται άσχημο το βράδυ ανοίγουν και φώτα κλασικά η DT βάζει ματζέντα..ακόμα και στην Allianz Arena έξω που αλλάζει χρώματα σου βάζει και κάνα Ματζεντα. Για τα χιόνια ρε συ ανεβαίναμε, φτιάχναμε χιονάνθρωπους πάνω στο καπό του αυτοκινήτου κλπ, τι μου θύμησες τώρα. Όταν τα κινητά τα είχαμε μόνο για κλήσεις και όχι για στορις στο ινσταγκραμ 😜😜😜 Κατεβάζαμε τον χιονάνθρωπο μισολιωμενο μέχρι το σπίτι, αυτό ήταν το στόρι για σήμερα, λολ 😂 Καλός είναι ο καφές εκεί πάνω, αλλοίμονο. Πάντως ένα ακόμα info για Σαλονικαρα, το Μακεδονία Παλλάς, είναι χτισμένο από τον ΟΤΕ ή τουλάχιστον είχα διαβάσει ότι το οικόπεδο ήταν του ΟΤΕ και το έφτιαξε αυτό ως θέρετρο για τους υπαλλήλους κλπ; Ποιος ξέρει. Πάντως τελικά ΟΤΕτζιδικη υπόθεση η Θεσσαλονίκη απ ο, τι φαίνεται, εκεί μπροστά τουλάχιστον φουλ περιποίηση 😜😂 2 minutes ago, Harry636 said: Το Skytree είναι 634 μέτρα το βλέπεις από παντού το Τόκιο έχει πολλές κεραίες είναι η ποιο μεγάλη πόλη στο κόσμος δεν γίνεται Ά ναι εδώ σχεδόν όλα έρχονται από κολονες από το ρεύμα cable fiber etc Δεν εχω ανέβει στην θεσαλονικη στο πύργο, τι μεταδίδει? Τηλεόραση? Ά το skytree έγινε 13 χρόνον IMG_7135.mov Κεραίες κινητής έχει πάνω στον Πύργο, και από τις τρεις εταιρείες. Τώρα αν έχει και τίποτα ακόμα, δε ξέρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 4 minutes ago, Harry636 said: Δεν εχω ανέβει στην θεσαλονικη στο πύργο, τι μεταδίδει? Τηλεόραση? Για να λέγεται Πύργος του ΟΤΕ..τι θα δίνει; Παίζουν όλες οι εταιρίες κινητής πάνω Cosmote και Vodafone/NOVA αν δε κάνω λάθος πλέον μαζί εκτός κ άμα κάνω λάθος και είναι με ξεχωριστό εξοπλισμό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 14 minutes ago, elkons said: Για να λέγεται Πύργος του ΟΤΕ..τι θα δίνει; Παίζουν όλες οι εταιρίες κινητής πάνω Cosmote και Vodafone/NOVA αν δε κάνω λάθος πλέον μαζί εκτός κ άμα κάνω λάθος και είναι με ξεχωριστό εξοπλισμό. Το skytree αρχικά είναι για τηλεόραση και ραδιόφωνο και μετά τα άλλα αλλά έχει ακόμα πολλά αλλά εγώ γελάω φτιάξαν το 3 ποιο ψηλό κτήριο για να έχουν τηλεόραση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 3 minutes ago, Harry636 said: Το skytree αρχικά είναι για τηλεόραση και ραδιόφωνο και μετά τα άλλα αλλά έχει ακόμα πολλά αλλά εγώ γελάω φτιάξαν το 3 ποιο ψηλό κτήριο για να έχουν τηλεόραση E καλά, μιλάμε για κάτι δεκαετίες πίσω, έτσι; Ποιος ξέρει μέχρι που μετέδιδαν το σήμα από ένα μόνο κτίριο, ΄κατι τέτοιο θα γινόταν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 15 minutes ago, johnny_htc said: E καλά, μιλάμε για κάτι δεκαετίες πίσω, έτσι; Ποιος ξέρει μέχρι που μετέδιδαν το σήμα από ένα μόνο κτίριο, ΄κατι τέτοιο θα γινόταν Το 2012 22 Μαΐου εχει fm έχει ψηφιακή τηλεόραση ISDB one seg και πάει λέγοντας παλιότερα ήταν ο πύργος του Τόκιο που είναι σαν του Άιφελ και είναι λευκός κοκκινος α ναι στο skytree μπορείς να περπατήσεις έξω χαχαχαχ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 (edited) Ρε παιδιά λύστε μου μία απορία. Πήρα πρόσφατα ένα iphone15 καινούριο και περιχαρής όπως ήμουν πήγα να στείλω μήνυμα στη σύζυγο και δεν μπορούσα να το στείλω με τη μορφή RCS. Δεν το υποστηρίζει ακόμα η Κοσμοτε; Με το Samsung μου μπορούσα κανονικότατα. Λέτε να μη γίνει και τζάμπα να πούλησα το 25άρι μου; Την πάτησα; Είχα τρομερές θερμοκρασιακές διακυμάνσεις τόσο στην αδράνεια όσο και στην απλή πλοήγηση. Γενικά το τηλέφωνο έκαιγε. Γνωστοποιώντας το στον επόμενο αγοραστή, εννοείται, το έδωσα και πήρα το 15άρι με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άρα τώρα πρέπει να πάρω και στη γυναίκα μήλο; Viber, messenger κτλ δεν χρησιμοποιούμε και δεν πρόκειται. Edited May 28, 2025 by pickup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Στα iPhone μέσω iMessage όχι δεν υποστηρίζει ακόμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Άρα φίλε elkons τι κάνω; περιμένω; Θα ξεκινήσει κάποτε; Τι ακούγεται; Τι γκαντεμιά είναι αυτή...🤔 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 H Apple έχει δώσει υποστήριξη RCS στο iMessage, τώρα πρέπει να το υποστηρίξουν και οι πάροχοι. Εδώ είναι η τρέχουσα εικόνα υποστήριξης, εφόσον η "μαμά" Telekom το υποστηρίζει στην Γερμανία, δεν είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι μέσα στο χρόνο θα έρθει και από εδώ: https://support.apple.com/en-us/108048 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα περιμένω και προς το παρόν SMSάκια. Όπως παλιά στο μακρινό 1997 bfree by Telestet. Μεγαλώσαμε και ακόμα με μπλιμπλίκια ασχολούμαστε....😁 Τώρα επειδή με έπιασε ένα άγχος να πήρα χωρίς λόγο το τηλέφωνο....λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα να μήν το ανοίξουν;;;...(μη βαράτε δεν κάνω σαν νήπιο, μία ερώτηση έκανα και θα γυρίσω στο καρεκλάκι μου...) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 38 minutes ago, pickup said: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα περιμένω και προς το παρόν SMSάκια. Όπως παλιά στο μακρινό 1997 bfree by Telestet. Μεγαλώσαμε και ακόμα με μπλιμπλίκια ασχολούμαστε....😁 Τώρα επειδή με έπιασε ένα άγχος να πήρα χωρίς λόγο το τηλέφωνο....λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα να μήν το ανοίξουν;;;...(μη βαράτε δεν κάνω σαν νήπιο, μία ερώτηση έκανα και θα γυρίσω στο καρεκλάκι μου...) Λογικά θα το υποστηρίξουν κααποια στιγμή, τώρα πότε, άγνωστο. Δεν τους χτυπάς κάνα τηλέφωνο να δεις τι σκοπό έχουν πάνω σ αυτό το θέμα; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 (edited) Έκανα μία κρούση αλλά η απάντηση που πήρα ήταν από όσο το έψαξα ίδια με αυτή που έδωσαν σε ένα παλικάρι τον...Σεπτέμβριο. Πως θα είναι κομβική χρονιά το 25 και θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 25. Δεν έγινα σοφότερος. Ίδια απάντηση από τότε. Τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι πως και καλά περιμένουν την Apple, ενώ αυτή το έδωσε εδώ και κάποιους μήνες σε λειτουργία. Edited May 28, 2025 by pickup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 3 minutes ago, pickup said: Έκανα μία κρούση αλλά η απάντηση που πήρα ήταν από όσο το έψαξα ίδια με αυτή που έδωσαν σε ένα παλικάρι τον...Σεπτέμβριο. Πως θα είναι κομβική χρονιά το 25 και θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 25. Δεν έγινα σοφότερος. Ίδια απάντηση από τότε. Τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι πως και καλά περιμένουν την Apple, ενώ αυτή το έδωσε εδώ και κάποιους μήνες σε λειτουργία. Ναι δε ξέρω τι παίζει. Ας ελπίσουμε μέσα στο 25 απλά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Μέχρι το τέλος του 2025 σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη μέσω iMessage RCS. Πρέπει να γίνεται κάποια διαδικασία εσωτερικά γιατί και στα Android με Cosmote sim φαίνεται πως παρέχονται από την Deutsche Telekom. Υπομονή δηλαδή. 42 minutes ago, pickup said: Έκανα μία κρούση αλλά η απάντηση που πήρα ήταν από όσο το έψαξα ίδια με αυτή που έδωσαν σε ένα παλικάρι τον...Σεπτέμβριο. Πως θα είναι κομβική χρονιά το 25 και θα ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 25. Δεν έγινα σοφότερος. Ίδια απάντηση από τότε. Τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι πως και καλά περιμένουν την Apple, ενώ αυτή το έδωσε εδώ και κάποιους μήνες σε λειτουργία. Μήπως εγώ ήμουν που ρώτησα; 😂 https://myphone.gr/forum/topic/29858/?do=findComment&comment=7313823 και να ρωτήσω πάλι το ίδιο λογικά θα απαντήσουν..μέσω Instagram. Θα δοκιμάσω μέσω Chat από το Cosmote app μετά και θα σου πω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Εδώ είναι η τρέχουσα εικόνα υποστήριξης, εφόσον η "μαμά" Telekom το υποστηρίζει στην Γερμανία, δεν είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι μέσα στο χρόνο θα έρθει και από εδώ: Βλέπουμε τώρα τελευταία ότι κ η Apple δίνει περισσότερα στην Ελλάδα. Και εγώ για τέλος 2025 υπολογίζω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 5 ώρες πριν, marios239 said: Μακάρι να βάλουν έστω το micro αλλά δεν ξέρω αν θα προσπαθήσουν καν. Εφόσον βλέπουν ότι ο δήμος είναι πολύ επιθετικός φοβάμαι ότι θα τα παρατήσουν. Χάνω και οποιαδήποτε ελπίδα για τις victusιανές. Πώς κάποιοι άνθρωποι ζουν ακόμα στο μεσαίωνα, δεν το καταλαβαίνω... Το παρατήρησα και πραγματικά δεν ξέρω! Λες να κολλούσαν φωτογραφίες με τις γάτες των υπαλλήλων στα πάνελ; Περιμένω τώρα να δω κεραία και στη θέση "γαβ" Ή θέση Νιάου είναι ο οικισμός. Τραγική η ανάκληση άδειας. Εν τω μεταξύ εκεί είναι και όλοι σκατάνθρωποι. Αφιλόξενοι και χωρίς τρόπους. 5 ώρες πριν, marios239 said: Ανάκληση της άδειας του ΟΤΕ για εγκατάσταση κεραίας στην Άφυσσο Πηλίου ☹️ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/99ΜΞ639-ΖΥΜ Μμμμ από ότι διάβασα η κοσμοτε έκανε δρόμο ενώ δεν ήταν στην άδεια. Λογικά θα γίνει άδεια από την αρχή και θα τοποθετηθεί με έργο οδοποιίας. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts