mixtri Δημ. 28 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 14 minutes ago, VasilisSam said: Για πιο λόγο δεν είναι καλό? Υπάρχει στα iPhone πόσο καιρό? Γενικά μιλάω. Αυτή η λειτουργία στο iPhone υπήρχε από τότε που υλοποιήθηκε το WiFi calling. Γενικά σε υλοποίηση eSIM, volte, WiFi calling κτλ η Apple δεν πιάνεται. Επιπλέον τόσο που έχουν ανεβεί οι τιμές στα android top models απλά πας iPhone και κοιμάσαι ήσυχος. Προσωπικά χρησιμοποιώ και τα δυο λειτουργικά αλλά δεν έχουν καμία σχέση στο δικτυακό τομέα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου https://youtube.com/shorts/uovWP86d97s?si=ghErf2Q35kqcEr1y Μόνο σε έμενα φαίνεται πως είναι 5G ενώ λέει LTE ή μήπως ανέβηκε στην κεραία 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 1 hour ago, Teiresias_ said: Δεν είχε σήμα η Cosmote , είχε η Nova και δεν έπαιξες τζόκερ; Στα Γιάννενα παιζεις τζόκερ αν έχει σημα η Cosmote και όχι η Nova😂 Πάντως αυτή τη λειτουργία το εχω δει και με δεδομένα Cosmote στη Nova που δεν έχει σημα στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα Edited 28 Ιουνίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 13 minutes ago, elkons said: https://youtube.com/shorts/uovWP86d97s?si=ghErf2Q35kqcEr1y Μόνο σε έμενα φαίνεται πως είναι 5G ενώ λέει LTE ή μήπως ανέβηκε στην κεραία νομίζω πως ξέρω σε ποιον σταθμό έγινε η μέτρηση, και όντως τόσο δίνει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 15 minutes ago, CaptainNickGR said: νομίζω πως ξέρω σε ποιον σταθμό έγινε η μέτρηση, και όντως τόσο δίνει. Σε ποιον 🙏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 2 minutes ago, elkons said: Σε ποιον 🙏 101662, thessaloniki. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 7 minutes ago, CaptainNickGR said: 101662, thessaloniki. Στο 5g κάνει θαύματα ή όχι? Φοβερό 4G πάντως και για micro ειδικά Edited 28 Ιουνίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 49 minutes ago, panos.k2 said: Στα Γιάννενα παιζεις τζόκερ αν έχει σημα η Cosmote και όχι η Nova😂 Πάντως αυτή τη λειτουργία το εχω δει και με δεδομένα Cosmote στη Nova που δεν έχει σημα στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα Οκ απλώς στο συγκεκριμένο παράδειγμα μιλάμε για Cosmote εκτός δικτύου και Nova 4g ικανό να βγάλει voip. Άρα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και καθημερινά.. 🙂 Edited 28 Ιουνίου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 1 hour ago, elkons said: Στο 5g κάνει θαύματα ή όχι? Φοβερό 4G πάντως και για micro ειδικά ίδιες ταχύτητες και εκεί. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 58 minutes ago, Teiresias_ said: Οκ απλώς στο συγκεκριμένο παράδειγμα μιλάμε για Cosmote εκτός δικτύου και Nova 4g ικανό να βγάλει voip. Άρα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και καθημερινά.. 🙂 Όχι απαραίτητα εκτός δικτύου. Σε γυρίζει πολύ εύκολα με χαμηλό σήμα (2/4) μπάρες πχ στο δικό μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι της κοσμοτε και οι 2 κάρτες, μου είναι άχρηστο εμένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 32 minutes ago, VasilisSam said: Όχι απαραίτητα εκτός δικτύου. Σε γυρίζει πολύ εύκολα με χαμηλό σήμα (2/4) μπάρες πχ στο δικό μου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι της κοσμοτε και οι 2 κάρτες, μου είναι άχρηστο εμένα. Δεν θα έπρεπε, η υπηρεσία είναι backup calling, όχι wifi calling over cellular. Υπάρχει διαφορά στο ποιός είναι ο σκοπός. Είναι χρήσιμο ακόμα και με 2 κάρτες του ίδιου παρόχου επειδή δεν μπορούν να παίζουν κλήσεις dual VoLTE στα πιο πολλά τηλέφωνα, οπότε με το που μιλάς στο ένα, το άλλο γυρίζει σε backup calling για να μείνει διαθέσιμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου On 26/6/2024 at 3:33 ΜΜ, VasilisSam said: Όχι είναι διαμαρτυρίες κατοίκων. https://www.typosthes.gr/thessaloniki/355398_telos-keraia-kinitis-tilefonias-apo-periohi-sti-thessaloniki Μιλάμε για αυτήν την κεραία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 5 ώρες πριν, elkons said: https://youtube.com/shorts/uovWP86d97s?si=ghErf2Q35kqcEr1y Μόνο σε έμενα φαίνεται πως είναι 5G ενώ λέει LTE ή μήπως ανέβηκε στην κεραία ΚΛΑΙΩ . Δικό μου είναι το βίντεο . Είναι όντως στην 101662 , έχει 1 3 7 20 , αλλά είναι 2ΜΙΜΟ , αν ήταν 4 MIMO θα βλέπαμε και gigabit . Στο 5g πάει χειρότερα δεν κάνει το καλύτερο δυνατό combo. Έχω δει μέχρι 900 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 5 minutes ago, georgebad said: ΚΛΑΙΩ . Δικό μου είναι το βίντεο . Είναι όντως στην 101662 , έχει 1 3 7 20 , αλλά είναι 2ΜΙΜΟ , αν ήταν 4 MIMO θα βλέπαμε και gigabit . Στο 5g πάει χειρότερα δεν κάνει το καλύτερο δυνατό combo. Έχω δει μέχρι 900 Χαχαχα δεν το ήξερα,πάντως έχω κάνει like 😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 38 minutes ago, ppkmoby said: https://www.typosthes.gr/thessaloniki/355398_telos-keraia-kinitis-tilefonias-apo-periohi-sti-thessaloniki Μιλάμε για αυτήν την κεραία; Ναι. Νταξει για την κοσμοτε ευτυχώς δεν είναι τρύπα οπότε και η έλλειψη της δεν γίνεται αισθητή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 13 ώρες πριν, mixtri said: και μετά μου λένε γιατί αγοράζει ο κόσμος iPhone. 9 στους 10 για μόστρα. 4 1 2 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Serafeim1981 said: 9 στους 10 για μόστρα. Θα σου δώσω μια ειλικρινή απάντηση. Πριν πάρω iPhone για τη δουλειά είχα πολύ καλά Android τηλέφωνα (πχ Sony) τα οποία δούλευαν άψογα με μηδενικά bugs. Επομένως δε θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης με Xiaomi πχ που όταν τα παίρνω τους πρώτους τρεις μήνες παλεύω με bugs (μετά τα στρώνουν δε μπορώ να πω). Θα μπω στο επίπεδο του it just works. Από θέμα ποιότητας εφαρμογών που ξαφνικά κολλάνε σε Android, σε επίπεδο updates που στα Android κάθε έκδοση κάνει το τηλέφωνο πιο βαρύ, στην απόδοση στο δίκτυο που μου έχει τύχει σε Samsung και Huawei το carrier aggregation να μη δουλεύει... Στο iPhone δεν έχω κάνει ούτε ένα factory reset και δουλεύει σαν day 1. Για την κάμερα ας μη μιλήσω γιατί σε καθημερινή χρήση απλά το iPhone είναι καταπληκτικό. Όταν το κινητό πάψει να είναι παιχνίδι αλλά εργαλείο δουλειάς θα με θυμηθείς και θα πάρεις iPhone. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι στην Ελλάδα ίσως παίζει και η μόστρα, δε μου κάνει εντύπωση. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 10 minutes ago, mixtri said: Θα σου δώσω μια ειλικρινή απάντηση. Πριν πάρω iPhone για τη δουλειά είχα πολύ καλά Android τηλέφωνα (πχ Sony) τα οποία δούλευαν άψογα με μηδενικά bugs. Επομένως δε θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης με Xiaomi πχ που όταν τα παίρνω τους πρώτους τρεις μήνες παλεύω με bugs (μετά τα στρώνουν δε μπορώ να πω). Θα μπω στο επίπεδο του it just works. Από θέμα ποιότητας εφαρμογών που ξαφνικά κολλάνε σε Android, σε επίπεδο updates που στα Android κάθε έκδοση κάνει το τηλέφωνο πιο βαρύ, στην απόδοση στο δίκτυο που μου έχει τύχει σε Samsung και Huawei το carrier aggregation να μη δουλεύει... Στο iPhone δεν έχω κάνει ούτε ένα factory reset και δουλεύει σαν day 1. Για την κάμερα ας μη μιλήσω γιατί σε καθημερινή χρήση απλά το iPhone είναι καταπληκτικό. Όταν το κινητό πάψει να είναι παιχνίδι αλλά εργαλείο δουλειάς θα με θυμηθείς και θα πάρεις iPhone. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι στην Ελλάδα ίσως παίζει και η μόστρα, δε μου κάνει εντύπωση. Καλά ας αρχίσουμε από τα βασικά στο iPhone. Swype στο μαμά πληκτρολόγιο (ελληνικά) Dual apps σε 2καρτο Μια χαρά είναι οι εφαρμογές στο android και ούτε κολλάνε. Δεν ξέρω πότε είχες τελευταία φορά android αλλά αυτά που λες, άλλοι έχουν ανάλογες εμπειρίες σε iPhone. Σε καμία περίπτωση το iPhone "απλά δουλεύει". Έχω συναντήσει και εγώ και φίλοι μου και bugs και από όλα. Εν τέλει το καλύτερο είναι αυτό που κάνει την δουλειά σου και σε βολεύει. 7 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 25 minutes ago, doganos said: Swype στο μαμά πληκτρολόγιο (ελληνικά) Έχει στο iOS 18 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 1 ώρα πριν, doganos said: Καλά ας αρχίσουμε από τα βασικά στο iPhone. Swype στο μαμά πληκτρολόγιο (ελληνικά) Dual apps σε 2καρτο Μια χαρά είναι οι εφαρμογές στο android και ούτε κολλάνε. Δεν ξέρω πότε είχες τελευταία φορά android αλλά αυτά που λες, άλλοι έχουν ανάλογες εμπειρίες σε iPhone. Σε καμία περίπτωση το iPhone "απλά δουλεύει". Έχω συναντήσει και εγώ και φίλοι μου και bugs και από όλα. Εν τέλει το καλύτερο είναι αυτό που κάνει την δουλειά σου και σε βολεύει. Μόνο τα dual apps με επηρεάζουν προσωπικά. Πρέπει να το πάρουν απόφαση επιτέλους. Στα δικτυακά, μιας και είναι αυτό το θέμα μας, δύο είναι οι κατασκευαστές πρώτης προτεραιότητας για τα δίκτυα κινητής. Apple και Samsung. Οι άλλοι είναι σε δεύτερη προτεραιότητα, ίσως και να μην έχουν καν συνεργασία. Με Apple και Samsung υπάρχει πλήρης συνεργασία ώστε να παίζουν όλα άψογα και κυρίως υπάρχει κανάλι επικοινωνίας αν υπάρχουν bugs στους πελάτες. Edited 29 Ιουνίου by georgemv 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mixtri said: Θα σου δώσω μια ειλικρινή απάντηση. Πριν πάρω iPhone για τη δουλειά είχα πολύ καλά Android τηλέφωνα (πχ Sony) τα οποία δούλευαν άψογα με μηδενικά bugs. Επομένως δε θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης με Xiaomi πχ που όταν τα παίρνω τους πρώτους τρεις μήνες παλεύω με bugs (μετά τα στρώνουν δε μπορώ να πω). Θα μπω στο επίπεδο του it just works. Από θέμα ποιότητας εφαρμογών που ξαφνικά κολλάνε σε Android, σε επίπεδο updates που στα Android κάθε έκδοση κάνει το τηλέφωνο πιο βαρύ, στην απόδοση στο δίκτυο που μου έχει τύχει σε Samsung και Huawei το carrier aggregation να μη δουλεύει... Στο iPhone δεν έχω κάνει ούτε ένα factory reset και δουλεύει σαν day 1. Για την κάμερα ας μη μιλήσω γιατί σε καθημερινή χρήση απλά το iPhone είναι καταπληκτικό. Όταν το κινητό πάψει να είναι παιχνίδι αλλά εργαλείο δουλειάς θα με θυμηθείς και θα πάρεις iPhone. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι στην Ελλάδα ίσως παίζει και η μόστρα, δε μου κάνει εντύπωση. Να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τεχνολογικές ή μη αρετές του κινητού ούτε για γνώστες όπως εδώ στο myphone. Αν ρωτήσεις τυχαίους χρήστες του, η συντριπτική πλειοψηφία ούτε για bugs ούτε για carrier aggregation γνωρίζει. Απλά έχει ή θα αποκτήσει iPhone για να είναι στη μόδα (κι ας έχει 0 υπόλοιπο στην κάρτα και καθόλου data). 5 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 24 minutes ago, Serafeim1981 said: Να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τεχνολογικές ή μη αρετές του κινητού ούτε για γνώστες όπως εδώ στο myphone. Αν ρωτήσεις τυχαίους χρήστες του, η συντριπτική πλειοψηφία ούτε για bugs ούτε για carrier aggregation γνωρίζει. Απλά έχει ή θα αποκτήσει iPhone για να είναι στη μόδα (κι ας έχει 0 υπόλοιπο στην κάρτα και καθόλου data). Θα πω μια κλισέ φράση που λένε οι Σουηδοί. Να το χρησιμοποιήσω θέλω, όχι να το μάθω. Και εκεί το iphone κερδίζει. Στο android οποία συσκευή και να πάρεις παίζεις συνεχώς με τις ρυθμίσεις. Στο iPhone after setting up the system ξεχνάς ότι υπάρχει. Φυσικά έχει μειονεκτήματα το λογισμικό αλλά έχει τόσα πλεονεκτήματα που πραγματικά το έχω σίγουρα νούμερο ένα. Και ναι έχω android το οποίο επανέφερα μετά από 4 μήνες χρήσης λόγω battery drain. πολύ καλό και γρήγορο αλλά από εμπειρία χρήσης κουβάς. 3 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 41 minutes ago, Serafeim1981 said: Απλά έχει ή θα αποκτήσει iPhone για να είναι στη μόδα (κι ας έχει 0 υπόλοιπο στην κάρτα και καθόλου data). Αυτό ξαναπές το!! Θα του κάνουμε εμείς hotspot να κάνει τη δουλειά του ο πτωχός πλην τίμιος.. 😉😂 Edited 29 Ιουνίου by Teiresias_ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) Εγώ πάντως δεν εχω βρει ΚΑΝΕΝΑ άλλο οικοσύστημα που μπορώ να εχω αρχείο ανεξαρτητως ειδους-προελευσης σε λαπτοπ και κινητό ταυτοχρονα χωρίς περαιτέρω μπλεξίματα Και το τονίζω γιατί είναι βολικότατο λόγω της δουλειας αρκετών από εμας Το ότι ορισμένοι επιδίδονται στην επίδειξη είναι γεγονός, μη το λέτε μόνο για τα iPhone δηλαδή. Τι να πούμε γιατί κάτι τσάντες ή ρούχα σχεδιαστών με τεράστιες-επαναλαμβανομενες στάμπες που ορισμένοι τα φοράνε με καμάρι και γελάνε ακόμα και οι τοίχοι; Edited 29 Ιουνίου by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Λέμε για το iPhone επειδή βρισκόμαστε στο myphone... 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts