MitsosDaBest13 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου Έξω από τη "Μονή Οσίου Δαυίδ" στη Βόρεια Εύβοια. Λογικά η συγκεκριμένη κεραία είχε καεί στις 4/8/2021, μαζί με τα πάντα τριγύρω... Ίσως είχε παλιό εξοπλισμό τότε, 4G+ only (#2229). 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 3 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Έξω από τη "Μονή Οσίου Δαυίδ" στη Βόρεια Εύβοια. Λογικά η συγκεκριμένη κεραία είχε καεί στις 4/8/2021, μαζί με τα πάντα τριγύρω... Ίσως είχε παλιό εξοπλισμό τότε, 4G+ only (#2229). Μετά την μεγάλη πυρκαγιά δεν τις έχουν αγγίξει τις κεραίες ,κανένας πάροχος και έχει μειωθεί η κάλυψη κατά πολύ. Ντροπή να μην δώσουν σημασία μετά από ολο αυτό που συνέβη 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 4 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Έξω από τη "Μονή Οσίου Δαυίδ" στη Βόρεια Εύβοια. Λογικά η συγκεκριμένη κεραία είχε καεί στις 4/8/2021, μαζί με τα πάντα τριγύρω... Ίσως είχε παλιό εξοπλισμό τότε, 4G+ only (#2229). Οι άλλες εκεί παίζουν;;;;Μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο η vf κάτι έκανε από τις συνεργάτιδες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου 12 minutes ago, aektzhs 1 said: Οι άλλες εκεί παίζουν;;;;Μέχρι πριν λίγο καιρό μόνο η vf κάτι έκανε από τις συνεργάτιδες Θα ανεβάσω σε λίγο κάτι στο αντίστοιχο θέμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 12 ώρες πριν, elkons said: Μετά την μεγάλη πυρκαγιά δεν τις έχουν αγγίξει τις κεραίες ,κανένας πάροχος και έχει μειωθεί η κάλυψη κατά πολύ. Ντροπή να μην δώσουν σημασία μετά από ολο αυτό που συνέβη Μπορεί να μην είναι θέμα παρόχου αλλά ΔΕΔΔΗΕ που να μη θέλει σε εισαγωγικά να τραβήξει πάλι τις καμένες γραμμές εκεί πάνω καθώς και με τις ασφαλιστικές τι μπορεί να παίζει, κανείς δεν ξέρει στο θέμα αποζημιώσεων. Πιάσε το αυγό και κουρευτο με λίγα λόγια.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) Τέλος η κεραία κινητής στο κόμβο Πεύκων (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.rthess.gr/thessaloniki/telos-i-keraia-kinitis-sto-komvo-pefkon-vinteo/ Η 4885 είδα στο CellMapper τύπου COW [Δεν ξέρω τι εννοεί με το COW] Πάντως την Cosmote την είδα άριστη από καταγραφή ενώ ο σταθμός ήταν Vdf μόνο, η Nova είχε κόκκινα αρκετά Edited 27 Ιουνίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Εντελώς γρήγορα εγκαταστάθηκε ο σταθμός οπότε λογικό να αναρωτιέται κανείς πότε πρόλαβαν να κάνουν τις απαραίτητες μελέτες. Μακάρι να μπουν τα πάνελ σε άλλους σταθμούς ή σε νέους (βλέπε Μαλακοπής που έχει μείνει η vf με την άδεια στα χέρια). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής https://www.902.gr/eidisi/voyli/367183/na-apomakrynthoyn-oi-keraies-kinitis-tilefonias-sti-nea-triglia-halkidikis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Λογικά ο τυπάς που έχει φάει σκάλωμα, μένει στα Πεύκα και παραθερίζει στη Τρίγλια 🤣 εμπρός πίσω 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, elkons said: Να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής https://www.902.gr/eidisi/voyli/367183/na-apomakrynthoyn-oi-keraies-kinitis-tilefonias-sti-nea-triglia-halkidikis WIND λέει 😂😂 Επιβλαβή ακτινοβολία... Επίσημη ερώτηση στο κοινοβούλιο και δεν ξέρουν πως λέγεται η εταιρεία. Αυτά τα τσίρκα ψηφίζουν... 6 1 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Μολις ηρθε το 5g Router... αρχισα τις δοκιμες 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 35 minutes ago, doganos said: Μολις ηρθε το 5g Router... αρχισα τις δοκιμες Μια χαρά. Καλορίζικο, καλοδούλευτο 😎 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Στο φερυ επανω αναμεσα γλυφα αγιοκαμπος μετρηση cosmote-nova 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου On 18/6/2024 at 5:02 ΜΜ, manzoump said: Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Η SIM από την οποία έχω ρυθμίσει τα data (unlimited), πολλές φορές "κολλάει" σε έναν σταθμό όταν μετακινούμαι, ενώ η 2η SIM κάνει handover στον επόμενο σταθμό. Το έχω παρατηρήσει τόσο σε NR/LTE όσο και σε LTE only. (SA δεν έχω ακόμη στο Α54) Έχω δοκιμάσει και flight mode για αρκετά δευτερόλεπτα, τίποτα Update σε αυτό: έκανα δοκιμή και για μέρες είχα Primary (data) SIM σε NR/LTE και Secondary SIM σε GSM (2G) only. Ε τώρα αρχίσανε άλλα κουλά: η Primary SIM μετά από κάποια λεπτά σταματάει να έχει data traffic και VoLTE, σα να παγώνει εντελώς, και φτιάχνει μόνο με flight mode/επανεκκίνηση, και μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Επίσης δείχνει και κάτι περίεργα CA το NetMonster που δεν έχω ξαναδεί (βλέπε ss) - Αν το γυρίσω σε LTE only και στις 2 SIM, όλα οκ κανένα πάγωμα, απλά συμβαίνει πάλι αυτό που γράφω παραπάνω, δεν γίνονται τα handovers πάντα και μένεις χωρίς σήμα αν μετακινείσαι. Δε θέλω τίποτα τρελές ταχύτητες, να δουλεύει το ρημάδι όσο είμαι έξω και δεν έχω wifi θέλω. Δε ξέρω καν τι να τους πω στο support και να μη μπλέξω πάλι για ώρες με reset ρυθμίσεων / βγάλε βάλε sim / πανε άλλαξέ την και βρες άλλο κινητό να κάνεις δοκιμές και στο τέλος ε δε ξέρουμε δε βρίσκουμε τίποτα. 3 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, manzoump said: Update σε αυτό: έκανα δοκιμή και για μέρες είχα Primary (data) SIM σε NR/LTE και Secondary SIM σε GSM (2G) only. Ε τώρα αρχίσανε άλλα κουλά: η Primary SIM μετά από κάποια λεπτά σταματάει να έχει data traffic και VoLTE, σα να παγώνει εντελώς, και φτιάχνει μόνο με flight mode/επανεκκίνηση, και μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Επίσης δείχνει και κάτι περίεργα CA το NetMonster που δεν έχω ξαναδεί (βλέπε ss) - Αν το γυρίσω σε LTE only και στις 2 SIM, όλα οκ κανένα πάγωμα, απλά συμβαίνει πάλι αυτό που γράφω παραπάνω, δεν γίνονται τα handovers πάντα και μένεις χωρίς σήμα αν μετακινείσαι. Δε θέλω τίποτα τρελές ταχύτητες, να δουλεύει το ρημάδι όσο είμαι έξω και δεν έχω wifi θέλω. Δε ξέρω καν τι να τους πω στο support και να μη μπλέξω πάλι για ώρες με reset ρυθμίσεων / βγάλε βάλε sim / πανε άλλαξέ την και βρες άλλο κινητό να κάνεις δοκιμές και στο τέλος ε δε ξέρουμε δε βρίσκουμε τίποτα. Όλα αυτά με το Α54 5G? Είναι product ID SM-A546B? Τρέχει EUX firmware με φορτωμένο CSC A546BOXM8CXF1 ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 8 minutes ago, georgemv said: Όλα αυτά με το Α54 5G? Είναι product ID SM-A546B? Τρέχει EUX firmware με φορτωμένο CSC A546BOXM8CXF1 ? 2 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει το νέο τουλάχιστον για εμένα cosmote backup calling. Ουσιαστικά με 2 σιμ στο κινητό όταν αυτή με data έχει σήμα περνάει τις κλήσεις από εκεί. Πολύ βολικό για όσους χρησιμοποιούν 2 παρόχους. Φαίνεται και στο screenshot. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 21 minutes ago, manzoump said: Φαίνονται όλα σωστά. Τελευταία ενέργεια που θα έκανα θα ήταν αλλαγή κάρτας SIM μήπως είναι παλιά και κάνει νούμερα. Όλα τα άλλα φαίνονται σωστά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 24 minutes ago, VasilisSam said: Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει το νέο τουλάχιστον για εμένα cosmote backup calling. Ουσιαστικά με 2 σιμ στο κινητό όταν αυτή με data έχει σήμα περνάει τις κλήσεις από εκεί. Πολύ βολικό για όσους χρησιμοποιούν 2 παρόχους. Φαίνεται και στο screenshot. Είναι και η δύο Cosmote;;;;Γιατί εμένα με πρώτη sim την πράσινη και δεύτερη την Vodafone δεν μου εμφανίζει προς το παρόν κατο τέτοιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Ναι είναι κοσμοτε και οι 2. Σε S23 έπρεπε να επιλέξω από τις ρυθμίσεις αυτό (εναλλαγή δεδομένων κλπ) κάτω. Επίσης εγώ την 2η σιμ την έχω μόνο για data αλλά όταν μιλάω στην πρώτη τα έχανα. Πλέον κάνει άμεση εναλλαγή και γυρνάει τα δεδομένα στη πρώτη σιμ κατά τη διάρκεια κλήσης. Γενικά εμένα με βόλεψε φουλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Aggelos41 said: Στο φερυ επανω αναμεσα γλυφα αγιοκαμπος μετρηση cosmote-nova Παρακαλώ ο server NOVA Greece! 10 ώρες πριν, MIKU said: WIND λέει 😂😂 Επιβλαβή ακτινοβολία... Επίσημη ερώτηση στο κοινοβούλιο και δεν ξέρουν πως λέγεται η εταιρεία. Αυτά τα τσίρκα ψηφίζουν... Περιμένεις κάτι διαφορετικό από αναχρονιστικά κόμματα;; 8 ώρες πριν, Aggelos41 said: Στο φερυ επανω αναμεσα γλυφα αγιοκαμπος μετρηση cosmote-nova Είχαν 5G σε όλη την διάρκεια της διαδρομής;; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 11 ώρες πριν, VasilisSam said: Ναι είναι κοσμοτε και οι 2. Σε S23 έπρεπε να επιλέξω από τις ρυθμίσεις αυτό (εναλλαγή δεδομένων κλπ) κάτω. Επίσης εγώ την 2η σιμ την έχω μόνο για data αλλά όταν μιλάω στην πρώτη τα έχανα. Πλέον κάνει άμεση εναλλαγή και γυρνάει τα δεδομένα στη πρώτη σιμ κατά τη διάρκεια κλήσης. Γενικά εμένα με βόλεψε φουλ. Ναι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία. Στα iPhone, οταν πέσει εκτος δικτυου, ενφανιζεται “COSMOTE μέσω δικτύου δεδομένων κινητης“ δηλαδή μέσω των δεδομένων της δεύτερης κάρτας. Προσωπικά το εχω δει και με δεδομένα Nova ανοιχτά. Στην ουσία λειτουργεί ακριβώς οπως το WiFi calling, απλά με τα δεδομένα της δεύτερης κάρτας εφόσον αυτά είναι λειτουργικά Edited 28 Ιουνίου by panos.k2 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 41 minutes ago, panos.k2 said: Ναι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία. Στα iPhone, οταν πέσει εκτος δικτυου, ενφανιζεται “COSMOTE μέσω δικτύου δεδομένων κινητης“ δηλαδή μέσω των δεδομένων της δεύτερης κάρτας. Προσωπικά το εχω δει και με δεδομένα Nova ανοιχτά. Στην ουσία λειτουργεί ακριβώς οπως το WiFi calling, απλά με τα δεδομένα της δεύτερης κάρτας εφόσον αυτά είναι λειτουργικά Ναι καταπληκτική λειτουργία στα iPhone. Τα Android όλο βλακείες υλοποιούν. Και μετά μου λένε γιατί αγοράζει ο κόσμος iPhone. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 53 minutes ago, panos.k2 said: Ναι όντως υπάρχει αυτή η λειτουργία. Στα iPhone, οταν πέσει εκτος δικτυου, ενφανιζεται “COSMOTE μέσω δικτύου δεδομένων κινητης“ δηλαδή μέσω των δεδομένων της δεύτερης κάρτας. Προσωπικά το εχω δει και με δεδομένα Nova ανοιχτά. Δεν είχε σήμα η Cosmote , είχε η Nova και δεν έπαιξες τζόκερ; 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 13 minutes ago, mixtri said: Ναι καταπληκτική λειτουργία στα iPhone. Τα Android όλο βλακείες υλοποιούν. Και μετά μου λένε γιατί αγοράζει ο κόσμος iPhone. Για πιο λόγο δεν είναι καλό? Υπάρχει στα iPhone πόσο καιρό? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts