Nikolas14 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, georgebad said: Ιπποκράτειο Έξω από το Βελλίδειο Αγγελακη πλατεία συντριβάνι Μια χαρά, ειδικα Ιπποκράτειο παίζει άριστα. Πιο πέρα χαλαει. 8 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 4 minutes ago, p_k said: Περιοχή; Νικηφόρος Δράμας. Βλέπω χτυπάει προς τις νέες φυλακές 8 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 6 minutes ago, doganos said: Καινούργια κεραία στο χωριό μου το άλλο. Ανεβαίνει cellmapper αργότερα . Πολύ μικρή δεν είναι η κεραία; Με N28 βλέπω, θα θέλαμε όποτε πας ένα speedtest 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 16 minutes ago, doganos said: Νικηφόρος Δράμας. Βλέπω χτυπάει προς τις νέες φυλακές Ωραιος ο ανταποκριτης! Ολες οι μπαντες, και 700, και 3500. Θα ειναι μεσα στην σημερινη ανανεωση. Παρε και το σωστο στιγμα να την βαλεις γρηγορα: 41.16775 - 24.30953 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 12 minutes ago, d_alex said: Ωραιος ο ανταποκριτης! Ολες οι μπαντες, και 700, και 3500. Θα ειναι μεσα στην σημερινη ανανεωση. Παρε και το σωστο στιγμα να την βαλεις γρηγορα: 41.16775 - 24.30953 Στα χαρτα λεει Ν78, αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενη. Μονο Ν28 για την ωρα... Ισως βαλουν στο μελλον.... 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 23 minutes ago, doganos said: Στα χαρτα λεει Ν78, αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενη. Μονο Ν28 για την ωρα... Ισως βαλουν στο μελλον.... Ενας διακοπτης s/w ειναι πλεον αυτο. Εγω τις βαζω στη βαση (SA) να ειναι ετοιμες! 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Με iOS 17.3 PB3 βλέπω αυτό πλέον σε αρκετές κεραίες. Έχει σχέση με το SA; Άλλες κεραίες βγάζουν μόνο LTE εκεί. Στο serving cell info πάντως ακόμα βλέπω 5G NSA (1), όχι SA+NSA (3) όπως ένας φίλος έδειξε παραπάνω Edited 14 Ιανουαρίου by paanos 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 39 minutes ago, paanos said: Με iOS 17.3 PB3 βλέπω αυτό πλέον σε αρκετές κεραίες. Έχει σχέση με το SA; Άλλες κεραίες βγάζουν μόνο LTE εκεί. Στο serving cell info πάντως ακόμα βλέπω 5G NSA (1), όχι SA+NSA (3) όπως ένας φίλος έδειξε παραπάνω Το LTE_AND_NR είναι NSA. Αν θα έλεγε NR σκέτο, τότε θα ήταν SA. Βέβαια δεν είχαν μερικά iPhone μοντέλα carrier update, όποτε ή ίσως έρθει κάποια στιγμή κανένα carrier update ή θα το δούμε σε κανένα iOS 17.x(.x) update. Και στις ρυθμίσεις θα είχε σχετικό διακόπτη για να το ρυθμίσεις σε 5G Stand-Alone. Edited 14 Ιανουαρίου by zurabi_97 7 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, d_alex said: Ενας διακοπτης s/w ειναι πλεον αυτο. Εγω τις βαζω στη βαση (SA) να ειναι ετοιμες! N78 βάζει η ΚΟΣΜΟΤΕ legacy; Από όσο ξέρω βάζει μονο Massive MIMO. Ωραίος σταθμός. Θέλουμε παντού τέτοιους. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Εικόνα από την Κέρκυρα. Διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος σταθμός βάσης, με το κεραιοσύστημα που φαίνεται στην εικόνα, εκπέμπει n78 κανονικά. Δε μπορώ να καταλάβω τι τύπος κεραιοσυστήματος και ποιος Vendor (Huawei?) είναι. Δε φαίνονται πάνω ψηλά τα γνωστά Massive της Ericsson. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Εικόνα από την Κέρκυρα. Διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος σταθμός βάσης, με το κεραιοσύστημα που φαίνεται στην εικόνα, εκπέμπει n78 κανονικά. Δε μπορώ να καταλάβω τι τύπος κεραιοσυστήματος και ποιος Vendor (Huawei?) είναι. Δε φαίνονται πάνω ψηλά τα γνωστά Massive της Ericsson.Κάποιες φορές δεν βάζουν τα massive, αλλά εκπέμπουν από τα ίδια πάνελ με τις υπόλοιπες μπάντες. Τσέκαρες άδεια καθόλου αυτής να δεις τι γράφουν; Βέβαια αυτός ο τούμπανος σταθμός, στο μέλλον μάλλον θα του βάλουν mimo.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ναι, έχουν να το ανανεώσουν από το 2019 και έχει Kathrein 80010866 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Just now, georgeavl3 said: Ναι, έχουν να το ανανεώσουν από το 2019 και έχει Kathrein 80010866 Περίεργο. Τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν βάλει καινούργια πάνελ να πεις ότι έχουν κουμπώσει N78 πάνω τους.. Τι "ταρζανιες" έχουν παίξει εκεί άραγε. Ταχύτητες να φανταστώ δεν μέτρησες, δεν έχεις Cosmote, έτσι; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Αυτά έβγαλε Άλλο ss από το Netmonster επιβεβαιώνει ότι η n78 προέρχεται από τον 4065 κ όχι από τον 4064 που έχει σίγουρα massive 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, zurabi_97 said: Το LTE_AND_NR είναι NSA. Αν θα έλεγε NR σκέτο, τότε θα ήταν SA. Βέβαια δεν είχαν μερικά iPhone μοντέλα carrier update, όποτε ή ίσως έρθει κάποια στιγμή κανένα carrier update ή θα το δούμε σε κανένα iOS 17.x(.x) update. Και στις ρυθμίσεις θα είχε σχετικό διακόπτη για να το ρυθμίσεις σε 5G Stand-Alone. Ναι ξέρω πως είναι NSA τώρα. Αν σημαίνει πως η κεραία είναι και SA ήταν το ερώτημα μου. Ο φίλος παραπάνω δηλαδή πώς είδε το SA στα στατιστικά; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 44 minutes ago, georgeavl3 said: Αυτά έβγαλε Άλλο ss από το Netmonster επιβεβαιώνει ότι η n78 προέρχεται από τον 4065 κ όχι από τον 4064 που έχει σίγουρα massive Αυτός και ο σταθμός στην Νάουσα Ημαθίας έχουν 5G χωρίς massive 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 14 minutes ago, paanos said: Ναι ξέρω πως είναι NSA τώρα. Αν σημαίνει πως η κεραία είναι και SA ήταν το ερώτημα μου. Ο φίλος παραπάνω δηλαδή πώς είδε το SA στα στατιστικά; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Serving cell info 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas46 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Πήρα ένα refurbished 13 Pro και μου έστειλαν ένα που πήραν από Βόρεια Αμερική λογικά, επειδή έχει το panel του mmWave στα δεξιά. Το σήμα παίζει σαν το Poco F5 που έχω, με μερικές δοκιμές που έκανα σε τυχαία μέρη. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με το carrier update που αναφέρετε και να μην πάρω ποτέ 5G SA, σωστά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, waeo said: Serving cell info Εκεί NSA (1) όπως είπα βγάζει. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει και εγώ δεν βλέπω SA. Ίσως φταίει η esim; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 19 minutes ago, ntelas46 said: Πήρα ένα refurbished 13 Pro και μου έστειλαν ένα που πήραν από Βόρεια Αμερική λογικά, επειδή έχει το panel του mmWave στα δεξιά. Το σήμα παίζει σαν το Poco F5 που έχω, με μερικές δοκιμές που έκανα σε τυχαία μέρη. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με το carrier update που αναφέρετε και να μην πάρω ποτέ 5G SA, σωστά; Μεγια φίλε μου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 15 minutes ago, paanos said: Εκεί NSA (1) όπως είπα βγάζει. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει και εγώ δεν βλέπω SA. Ίσως φταίει η esim; Από όσο θυμάμαι έχεις και από την σειρά 15 όποτε δεν γνωρίζω γιατί. Δεν νομίζω να είναι η eSIM γιατί από όσο θυμάμαι σε έναν χρήστη εδώ του εμφανίζει SA + NSA και έχει eSIM. Ίσως να μην έχει τύχει να είσαι συνδεδεμένος σε κεραία με SA. Edited 14 Ιανουαρίου by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 26 minutes ago, ntelas46 said: Πήρα ένα refurbished 13 Pro και μου έστειλαν ένα που πήραν από Βόρεια Αμερική λογικά, επειδή έχει το panel του mmWave στα δεξιά. Το σήμα παίζει σαν το Poco F5 που έχω, με μερικές δοκιμές που έκανα σε τυχαία μέρη. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με το carrier update που αναφέρετε και να μην πάρω ποτέ 5G SA, σωστά; Όλα τα μοντέλα παίζουν το ίδιο. Δε ξέρω για τα band combos 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Κάπως άσχετο αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας. NSA (3) δεν έχω βρει τι σημαίνει ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Εκεί NSA (1) όπως είπα βγάζει. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει και εγώ δεν βλέπω SA. Ίσως φταίει η esim; Μη σκας, με το ανάλογο firmware update που θα ενσωματώσει τις ρυθμίσεις της Cosmote σύντομα, όταν με το καλό γίνει διαθέσιμο το SA, με την 17.3 δεν βλέπω να γίνεται διαθέσιμο (εκτός αν αλλάξει κάτι μέχρι το επόμενο beta). Είτε θες φυσική SIM, είτε eSIM. Μέχρι τότε, θα έχουμε NSA. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Μένει να δούμε αν με το επόμενο carrier update θα μας δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε την sim σε eSIM μέσω των ρυθμίσεων του iPhone χωρίς χρέωση. Ηδη εγινε σε κάποιες χώρες με το 17.2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts