csmt Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) On 29/12/2023 at 5:33 ΜΜ, Cris4524 said: On 28/12/2023 at 11:36 ΜΜ, csmt said: Edited April 18, 2024 by csmt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 1 minute ago, csmt said: Τι κινητό εχεις; Πρέπει να τρώει παρά πολύ συχνά σκαλώματα για να ανεβάζει αραιά και που έπρεπε να είχε πιο πολλές κεραίες καταγεγραμμένες εκτός αν έχει ρυθμιστεί λάθος και κλείνει απο εξοικονόμηση ενέργειας την εφαρμογή. Επίσης μέσα στο τρένο πρέπει να δουλεύει πάντα το gps ακουμπώντας το στο παράθυρο. Παλιά την είχα πατήσει έτσι και τώρα όπου κι αν πάω πάντα ειναι μονίμως στο πράσινο αλλιώς δεν καταγράφει αν δεν δείξει το gps πράσινο. Πρώτα κάνεις check in την εφαρμογή να ανοίξει και να ξεκινά να καταγράφει και μετά το γυρίζεις σε NR only αλλιώς μισές δουλειές κάνει το κινητό. Δεν ξερω τωρα τι γινεται, αλλα παλια τα τζαμια του τραινου περιειχαν μεταλλο και ο νοων νοειτο. Οχι Gps δεν επιανε, αλλα ακομα και οι γειτονικοι ιστοι στα 200-400 μετρα στους παρακειμενους λοφους που περναγαμε διναν ενα αναιμικο σημα 30-40 db κατω απο το αναμενομενο! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Τι κινητό εχεις; Πρέπει να τρώει παρά πολύ συχνά σκαλώματα για να ανεβάζει αραιά και που έπρεπε να είχε πιο πολλές κεραίες καταγεγραμμένες εκτός αν έχει ρυθμιστεί λάθος και κλείνει απο εξοικονόμηση ενέργειας την εφαρμογή. Επίσης μέσα στο τρένο πρέπει να δουλεύει πάντα το gps ακουμπώντας το στο παράθυρο. Παλιά την είχα πατήσει έτσι και τώρα όπου κι αν πάω πάντα ειναι μονίμως στο πράσινο αλλιώς δεν καταγράφει αν δεν δείξει το gps πράσινο. Πρώτα κάνεις check in την εφαρμογή να ανοίξει και να ξεκινά να καταγράφει και μετά το γυρίζεις σε NR only αλλιώς μισές δουλειές κάνει το κινητό. Μιας που είσαι μέσα στον Βόλο μόνο 1; Ν28 σε εσωτερικό χώρο που σίγουρα υπάρχει; Το παράξενο θα ηταν να μην είχαν αλλάξει ποτέ τα panels σε όλες εκτός απο 1; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πρώτη στάση Λάρισα επίσης ούτε 1; Το αυτονόητο πρέπει να εχει σίγουρα 3 και να μην εχει γράψει.Στην Λάρισα το net monster έδειχνε και N78 & N1 δεν ξέρω γιατί δεν κατέγραψε τίποτα. Ήταν πασινισμενα όλα στο cellmapper. Και η οθόνη μονίμως ανοιχτή. Το Samsung S23 Ultra έχω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Στην Ακριτική Βοιωτία το enb 102131 θα αναβαθμιστεί ποτέ ξέρει κάποιος να μας πει? Κουραστηκαμε με την ν1 που υπολειτουργει. 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) On 29/12/2023 at 9:10 ΜΜ, d_alex said: Edited April 18, 2024 by csmt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 43 minutes ago, Nickchris36 said: Στην Ακριτική Βοιωτία το enb 102131 θα αναβαθμιστεί ποτέ ξέρει κάποιος να μας πει? Κουραστηκαμε με την ν1 που υπολειτουργει. Αν ήταν η Vodafone θα είχες ελπίδες,τώρα η Cosmote όπου βάζει βάζει. Με το καλό και την έλευση 5G αν θα δεις κάποια διαφορά στις μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Στην Ακριτική Βοιωτία το enb 102131 θα αναβαθμιστεί ποτέ ξέρει κάποιος να μας πει? Κουραστηκαμε με την ν1 που υπολειτουργει.Λίγο υπομονή. Έχει βγάλει άδεια για N78 η συγκεκριμένη. Απλά δεν έχουν περάσει να κοτσάρουν τα air ακόμα. https://cloud.tapatalk.com/s/658f32fb6e407/2131_AGIA%2BTRIADA%2BX_01-2022.pdfΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Θέλει άλλη μια προς Θεσσαλονίκη μια κι έξω. Ν1 μέσα στον Βόλο με Samsung! Σπάνια να θέλει η εταιρία να συνδεθεί με Ν1 συνήθως δίνει μόνο Ν28+Ν78 κατά τα άλλα χρωστάει πολλές κεραίες η εφαρμογή. Δες λίγο το record neighbour cells να ειναι τικαρισμενο καθώς και minimum recording interval στο 0 και να μην το κανει εξοικονόμηση ενέργειας (χωρίς βελτιστοποίηση) στις ρυθμίσεις του samsung. Επίσης καλά θα ήταν να μην εχεις καθόλου το wifi και να είναι απλα disconnected και να γράφει με το που τελειώσεις συνδέεσαι στο δίκτυο και τα ανεβάζει όλα μαζί. Επίσης να μην υπάρχει 2η sim μέσα καθόλου (οχι disable) αλλιώς δεν προχωρά να ψάχνει για SA το έχω δοκιμάσει. Ενεργοποίηση άμεσης αποστολής οκ Αυτόματη μεταφόρτωση wifi off Μέσα στο τρένο έχει απώλεια τουλάχιστον 10-15db στα σύγχρονα που είδα τα τελευταία 2 χρόνια. Το μέταλλο είναι πρόβλημα για τις καταιγίδες γιατί γίνεσαι γείωση αν το αγγίξεις.Έχω esim (την sim2 με Vodafone) οπότε δεν είναι εφικτό να την διαγράψω. Όλα τα άλλα είναι ρυθμιζόμενα όπως τα γράφεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) . Edited April 18, 2024 by csmt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 @csmt για να δουλέψει σωστά στο δικό μου S23, πρώτα κλείνω τη 2η σιμ, επιλέγω nr only, κάνω μία επανεκκίνηση τη συσκευή και μετά ανοίγω την εφαρμογή. Αν ανοίξω την εφαρμογή πριν το βάλω σε nr only καταγράφει ψευδώς 4g και τα κάνει μαντάρα όπως στα enb 101673 κ 101288 στη Θεσσαλονίκη αν δεις. Βρίσκομαι Αθήνα θα ανέβω Θεσσαλονίκη για πρωτοχρονιά θα καταγράψω ότι πιάσει, αύριο ίσως μεθαύριο θα δείξει.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Μέσα στο τρένο Αθήνα-Λάρισα το GPS έπιανε σε ελάχιστα σημεία, LG G4, Mi A1, Poco F3 και σήμα κινητής άθλιο εως ανύπαρκτο (Voda-Wind) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Μέσα στο τρένο Αθήνα-Λάρισα το GPS έπιανε σε ελάχιστα σημεία, LG G4, Mi A1, Poco F3 και σήμα κινητής άθλιο εως ανύπαρκτο (Voda-Wind)Μόνο στο τρένο του προαστιακού πιάνει σήμα. Στο intercity και γενικότερα στα τρένα με βαγόνια έχει αυτή την επίστρωση που λέει και ο φίλος παραπάνω και δεν πιάνει σχεδόν καθόλου. Φαντάσου, διπλα στην κεραία ήμασταν και έπιανε 2 γραμμές. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Το ίδιο ισχύει και για μια μεγάλη μερίδα αυτοκινήτων. Υπάρχει επίστρωση μέσα στο τζάμι που κόβει αρκετά db... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Το ίδιο ισχύει και για μια μεγάλη μερίδα αυτοκινήτων. Υπάρχει επίστρωση μέσα στο τζάμι που κόβει αρκετά db...Η μόνη λύση για τα τρένα λοιπόν, εξωτερική κεραία για λήψη και ανά βαγόνι βάζεις ένα ericsson dot? Αυτό θα δούλευε τέλεια λογικά, αλλά ποιος επενδύει στα τρένα της Ελλάδος, δυστυχώς... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 59 minutes ago, johnny_htc said: Η μόνη λύση για τα τρένα λοιπόν, εξωτερική κεραία για λήψη και ανά βαγόνι βάζεις ένα ericsson dot? Αυτό θα δούλευε τέλεια λογικά, αλλά ποιος επενδύει στα τρένα της Ελλάδος, δυστυχώς... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα ελληνικά τραινα το τελευταίο που σκέπτεσαι είναι εάν θα έχεις σήμα. Εγώ προσωπικά μετά από 28 Φεβρουαρίου 2023 23.30 δε θα έμπαινα ξανά σε ελληνικό τραίνο. Υπάρχουν λύσεις με repeaters. 5 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Τι βλέπουμε εδώ; 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) On 30/12/2023 at 10:32 ΠΜ, doganos said: Edited April 18, 2024 by csmt 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Τι βλέπουμε εδώ;NR-CA, ποσταρα πιο πίσω με N78C. Το έχω δει μόνο Αθήνα, όχι στη επαρχία ακόμα.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 minutes ago, georgemv said: NR-CA, ποσταρα πιο πίσω με N78C. Το έχω δει μόνο Αθήνα, όχι στη επαρχία ακόμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Άρα αφού κάνει ca 5G σε NSA θα κάνει και σε SA? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 5 minutes ago, georgemv said: NR-CA, ποσταρα πιο πίσω με N78C. Το έχω δει μόνο Αθήνα, όχι στη επαρχία ακόμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δηλαδή κάνει CA N78 και N1; Δεν είμαι Αθήνα 😁 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Δηλαδή κάνει CA N78 και N1; Δεν είμαι Αθήνα Ενδιαφέρον, εγώ έχω δει μόνο N78+N78 και μόνο στην ΑθήναSent from my iPhone using Tapatalk Pro 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Τωρά βλέπω Ν78 και Ν28.. 8 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Μια χαρά. Ανοίγει σιγά σιγά το capability το δίκτυο. NRCA, 78C, αναμένονται SA, mmWave (μακάρι) 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Και μια μέτρηση κοντά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 1 hour ago, mixtri said: Στα ελληνικά τραινα το τελευταίο που σκέπτεσαι είναι εάν θα έχεις σήμα. Εγώ προσωπικά μετά από 28 Φεβρουαρίου 2023 23.30 δε θα έμπαινα ξανά σε ελληνικό τραίνο. Υπάρχουν λύσεις με repeaters. Εγω δεν θα εμπαινα ουτε μηχανοδηγος να ειμουνα! Θαφτηκε κι αυτο... Πριν την λυση των repeaters (ενεργη - ακριβη - στα πλοια βεβαια το κανουν ηδη), υπαρχει και το παθητικο "repeater", στην ουσια δυο κεραιες back to back δηλαδη, μια εξωτερικου χωρου στην οροφη καθε βαγονιου, και μια (ή πολλες) μεσα. Χανει κατι βεβαια αλλα καμια σχεση με αυτο το βασανο που υπαρχει τωρα. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts