Chrischal1908 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 1 ώρα πριν, georgebad said: Σαν το nova FM στους 800 δεν έχει 😝 Σε 2-3 χρόνια να δω τι θα λες εσύ!😅🤣😅 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Κοντά στο σταθμό τρένων Αττική. Μακρινή 700αρα μοιάζει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 37 minutes ago, Chrischal1908 said: Σε 2-3 χρόνια να δω τι θα λες εσύ!😅🤣😅 Σε δυο τρεια χρόνια ακουσα ότι θα μπορούμε να τους απολαμβάνουμε και στα 700😌. 1 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 (edited) Στον κήπο του λαού στην Κέρκυρα. https://youtube.com/shorts/gQBk2-TcIvk?feature=share Edited August 4, 2023 by CaptainNickGR 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Κήπος του Λαού τον ξέρουμε οι ντόπιοι. Εκ διαμέτρου αντίθετη σημασία με τον "κήπο του Βασιλιά" Εκεί είχε κάλυψη από το Micro 104558 στο κτήριο Καποδίστρια (Καποδιστριου 122) Το είχαν αναβαθμίσει κιόλας (Β1+Β3+Β3+Β7) αλλά το έκλεισαν αρχές του 23. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 (edited) 1 hour ago, georgeavl3 said: Κήπος του Λαού τον ξέρουμε οι ντόπιοι. Εκ διαμέτρου αντίθετη σημασία με τον "κήπο του Βασιλιά" Χαχαχαχαχαχ σ ευχαριστώ για την διόρθωση. Δεν θέλω να γίνω κουραστικός αλλά αυτό επικρατεί τις απογευματινές ώρες στον 4ο όροφο μέσα στην παλαιά πόλη. https://www.speedtest.net/result/i/5714770325 Μέσα στην παλαιά πόλη με φουλ κόσμο. https://www.speedtest.net/result/i/5714841941 https://maps.app.goo.gl/6JxLti7SSorusk996?g_st=ic Edited August 4, 2023 by CaptainNickGR 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 επιτελους εφυγα απο ΝΟVA με το 0.5download ...και βρηκα την υγεια μου Λαρισα 600 μετρα απο το κεντρο 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: Κήπος του Λαού τον ξέρουμε οι ντόπιοι. Εκ διαμέτρου αντίθετη σημασία με τον "κήπο του Βασιλιά" Εκεί είχε κάλυψη από το Micro 104558 στο κτήριο Καποδίστρια (Καποδιστριου 122) Το είχαν αναβαθμίσει κιόλας (Β1+Β3+Β3+Β7) αλλά το έκλεισαν αρχές του 23. Έχει δηλωθεί σαν βλάβη ; 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Στον κήπο του λαού στην Κέρκυρα. https://youtube.com/shorts/gQBk2-TcIvk?feature=share Internarional 💀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 17 ώρες πριν, georgebad said: Σε δυο τρεια χρόνια ακουσα ότι θα μπορούμε να τους απολαμβάνουμε και στα 700😌. Stereo & RDS... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
courier Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 (edited) . Edited August 19, 2023 by courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Cosmap εσύ? Δεν χρειάζεται να κλειδώσουμε το κινητό στην band 20 κάποια στιγμή όταν γίνει primary σε κάποιον χρήστη θα καταγραφεί. Επίσης στο Κορδελιό γιατί? Ψάχνουμε πάλι micro που δεν λειτουργούν από την προηγούμενη δεκαετία?Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 (edited) Αναβαθμίστηκε η 3436 σε 103436 Στο νομό Θεσσαλονίκης η cosmote έχει τρελαθεί τον τελευταίο μήνα. Έχει σβήσει τον ανταγωνισμό. Edited August 5, 2023 by empeiros 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 31 minutes ago, empeiros said: Αναβαθμίστηκε η 3436 σε 103436 Στο νομό Θεσσαλονίκης η cosmote έχει τρελαθεί τον τελευταίο μήνα. Έχει σβήσει τον ανταγωνισμό. Nice και 700αρα . Θα περάσω να δω τι γκάζια δίνει σήμερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Ρε παιδιά ελάτε δράμα, Ξάνθη κτλ !!! 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Πότε θα δούμε NSA 3500? Σήμερα θα κάνω μια ερώτηση αν έχουμε κάποιο πλάνο 470 μέτρα απόσταση από την κεραία. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 28 minutes ago, king2009 said: Πότε θα δούμε NSA 3500? Σήμερα θα κάνω μια ερώτηση αν έχουμε κάποιο πλάνο 470 μέτρα απόσταση από την κεραία. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να δεις σύντομα N78. Βέβαια cosmote είναι αυτή ποτέ δεν ξέρεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 48 minutes ago, king2009 said: Πότε θα δούμε NSA 3500? Σήμερα θα κάνω μια ερώτηση αν έχουμε κάποιο πλάνο 470 μέτρα απόσταση από την κεραία. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει άδεια για n78 η κεραία όπως επίσης το Cell φαίνεται άδειο , απίθανο να βάλουν 1 ώρα πριν, doganos said: Ρε παιδιά ελάτε δράμα, Ξάνθη κτλ !!! Έρχονται . Σχεδόν τελειώνουν με νομο Σερρών πάντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Έχετε δίκιο παιδιά βλέπω κυρίως βάζουν στα μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος ώστε να υπάρχει το ανάλογο bandwidth κάτι που σημαίνει άνω των 10000 ανθρώπων στο δίκτυο σε μια απόσταση χιλιομέτρου. Θα πάρω τώρα πάντως ποτέ δεν ξέρεις μπας και γίνει το θαυμα. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, king2009 said: Έχετε δίκιο παιδιά βλέπω κυρίως βάζουν στα μέρη που υπάρχει πολύς κόσμος ώστε να υπάρχει το ανάλογο bandwidth κάτι που σημαίνει άνω των 10000 ανθρώπων στο δίκτυο σε μια απόσταση χιλιομέτρου. Θα πάρω τώρα πάντως ποτέ δεν ξέρεις μπας και γίνει το θαυμα. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως φαινεται ότι έχεις κρυστάλλινο σημα και ότι το δίκτυο δεν έχει κίνηση. Ειναι κακες οι ταχυτητες; Δεν σε ικανοποιούν; Γιατί θες τόσο πολυ να μπει Ν78; Edited August 5, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Just now, panos.k2 said: Πάντως φαινεται ότι έχεις σημα «καμπάνα» και ότι το δίκτυο δεν έχει κίνηση. Ειναι κακες οι ταχυτητες; Δεν σε ικανοποιούν; Γιατί θες τόσο πολυ να μπει Ν78; Οι ταχυτητες ειναι αξιολογες κοντα 350 down και 120 up το θεμα μου κυριως ειναι οτι ονομαζουν 5G καλυψη ταχυτητες οι οποιες δεν μπορουν να ξεπερασουν το καλο 4G+. Δηλαδη Ν1 Ν28 δεν πρεπει να τις ονομαζουμε 5G απλα για να πουμε οτι εχουμε καλυψη πανελλαδικα γιατι αυτο δεν ειναι 5G. Απο εκει και περα εννοειται θα ηθελα της σωστες ταχυτητες του 5G το 5G router για αυτο το πηρα για να πιανω 2gb down και 200mb up αλλα μεχρι στιγμης ειτε 4g+ ειτε 5g ειναι το ιδιο. Μιλησα πριν με το chat αν εχουν ενημερωσεις για αναβαθμισεις στην κεραια και λενε οτι δεν γνωριζουν μιας και ειναι των τεχνικων κλαδος αυτα. Η κεραια ευτυχως ειναι αδεια χειμωνα καλοκαιρι κατι που σημαινει οτι με μια Ν78 οι ταχυτητες down θα ηταν μονιμα 5-6 φορες πανω απο της Ν1 και του 4G+. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Είσαι πολύ καλά κι έτσι. Άλλες περιοχές δεινοπαθουν 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 10 minutes ago, p_k said: Είσαι πολύ καλά κι έτσι. Άλλες περιοχές δεινοπαθουν Εννοειται δεν εχω παραπονο απλα παντα προσπαθω για το καλυτερο δυνατο σε οτι περναει απο το χερι μου το 2013 τους ειχα πριξει στα τηλεφωνα γιατι ολη η περιοχη μας ειχε 3G σερνονταν κυριολεκτικα τα δεδομενα και δεν αργησαν να βαλουν 4G μετα απο λιγο καιρο. Αν δεν κλαψει το παιδι δεν του δινει η μανα να φαει λεει μια παροιμια και κατι αναλογο ισχυει παντου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 27 minutes ago, king2009 said: Δηλαδη Ν1 Ν28 δεν πρεπει να τις ονομαζουμε 5G απλα για να πουμε οτι εχουμε καλυψη πανελλαδικα γιατι αυτο δεν ειναι 5G Έτσι είναι παγκοσμίως φίλε μου. Καλώς κακως έτσι είναι. Είσαι παρά πολυ καλά με αυτές τις ταχύτητες. Το ενδεχόμενο για Ν78 μην το σκέφτεσαι καν. Αποκλείεται να Μπει στο άμεσο μέλλον. Ειδικά με αυτά τα νούμερα rsrq (αφού δεν μενεις σε τουριστική περιοχή για να έχει κίνηση) είναι ακόμα πιο απιθανο. 6 minutes ago, king2009 said: Εννοειται δεν εχω παραπονο απλα παντα προσπαθω για το καλυτερο δυνατο σε οτι περναει απο το χερι μου το 2013 τους ειχα πριξει στα τηλεφωνα γιατι ολη η περιοχη μας ειχε 3G σερνονταν κυριολεκτικα τα δεδομενα και δεν αργησαν να βαλουν 4G μετα απο λιγο καιρο. Αν δεν κλαψει το παιδι δεν του δινει η μανα να φαει λεει μια παροιμια και κατι αναλογο ισχυει παντου. Δεν συγκρίνονται οι δυο περιπτώσεις. Έχει αλλη βαρύτητα να ζητάς αναβάθμιση σε επομενη γενιά και αλλη να ζητάς αναβάθμιση σε ηδη αναβαθμισμένη κεραια, ενώ καλά καλά δεν έχουν καλύψει τα κέντρα των πόλεων με Ν78. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Επειδή την ξέρω πολύ καλά την περιοχή, έχει αυξημένες πιθανότητες να μπει Ν78, όχι μόνο από την πράσινη εταιρεία αλλά και από τις άλλες δύο. Μπορεί το χωριό να μην είναι το ίδιο τουριστικού ενδιαφέροντος όπως καταλαβαίνω, όμως είναι στους δρόμους και στους κόμβους που οδηγούν στα πόδια της Χαλκιδικής και έχουν τεράστια κίνηση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ν 78 υπάρχει και στην Καλλικράτεια πιο πριν, που βέβαια είναι και αυτή μία άλλη περίπτωση και βουλιάζει κυριολεκτικά από κόσμο, όμως δεν είναι απίθανο το σενάριο να μπει, να μου το θυμηθείτε. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 7 minutes ago, p_k said: Επειδή την ξέρω πολύ καλά την περιοχή, έχει αυξημένες πιθανότητες να μπει Ν78, όχι μόνο από την πράσινη εταιρεία αλλά και από τις άλλες δύο. Μπορεί το χωριό να μην είναι το ίδιο τουριστικού ενδιαφέροντος όπως καταλαβαίνω, όμως είναι στους δρόμους και στους κόμβους που οδηγούν στα πόδια της Χαλκιδικής και έχουν τεράστια κίνηση, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ν 78 υπάρχει και στην Καλλικράτεια πιο πριν, που βέβαια είναι και αυτή μία άλλη περίπτωση και βουλιάζει κυριολεκτικά από κόσμο, όμως δεν είναι απίθανο το σενάριο να μπει, να μου το θυμηθείτε. H cosmote με τόσο φάσμα σε FDD, εάν έχεις σωστό carrier aggregation δε χρειάζεσαι τη Ν78, τουλάχιστον άμεσα. Μιλάμε για 100mhz spectrum. b3 35mhz b1 20mhz b7 30mhz b20 10mhz b28 10mhz Φυσικά, στο μελλον θα γίνονται προσθήκες και μάλιστα με νέα /// radios με καλύτερες επιδόσεις σε κάλυψη και ταχύτητες. Μη βιάζεστε. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts