Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μύλοι Αργολίδας, κοντά στο λιμανάκι του χωριού. Το υπόλοιπο χωριό, σε πιο κρυφά σημεία μέχρι 100 με 120 mbps από DSS, όπως και μες στο σπίτι μου. Πάντως εδώ και κάποιες μέρες, υπάρχει κεραία στο Ναύπλιο που έχει βλάβη και ενώ έπρεπε να έχει αποκατασταθεί όπως με ενημέρωσαν από το cc, δεν έχουν διορθώσει μέχρι σήμερα (αυτή με enb 105410,η οποία πρέπει να ήταν λάθος τοποθετημένη στο cellmapper και την έχω ξεκαρφιτσωσει - θα προσπαθήσω να καταλάβω ποια είναι όταν την ανάψουν πάλι, αν και μάλλον έχω καταλάβει που είναι). Οπότε η παραπάνω κεραία φέρει βαρύ φορτίο και έχει τόνους backhaul απ ο, τι κατάλαβα..) 

Screenshot_20230802_203756_NetMonster.jpg

Screenshot_20230802_203803_Speedtest.jpg

Κιβέρι Αργολίδας πιο πριν. 

Screenshot_20230802_224747_NetMonster.jpg

Screenshot_20230802_224754_Speedtest.jpg

Κορώπη Μαγνησίας.

Προς αφέτες στις στροφές.

IMG_8800.png

Κάτω Λεχωνια Μαγνησίας 

IMG_8802.png

Ερμού Βολος

IMG_8803.png

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολοκαίνουργια η 3106 ΑΚ Κιλκίς
Server cosmote kalithea γιατί με της Θεσσαλονίκης που μετράω πάντα κάνει ένα peak και μετά σαν να έχει κόφτη στα 750. Στης Θεσσαλονίκης ping 10.2ea118b751c8bdc4d129482727df01b3.jpgea35d8f4d3e8e3f406257f3118b445fd.jpg

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βόλος, Μινέρβα με roaming.

IMG_8805.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία Γλυφάδας, Κέρκυρα. 

https://www.speedtest.net/result/i/5712644401

Πλατεία Εξαρχείων, χθες το απόγευμα. Μάλλον υπάρχει micro εκεί κοντά και έπιασε μακρινή n78, γι' αυτό έχει η 1 γραμμή σήμα. 

Screenshot_2023-08-02-16-42-35-899_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-08-02-16-42-40-007_cz.mroczis.netmonster.jpg

3 ώρες πριν, VasilisSam said:

Ολοκαίνουργια η 3106 ΑΚ Κιλκίς emoji1305.png
Server cosmote kalithea γιατί με της Θεσσαλονίκης που μετράω πάντα κάνει ένα peak και μετά σαν να έχει κόφτη στα 750. Στης Θεσσαλονίκης ping 10.2ea118b751c8bdc4d129482727df01b3.jpgea35d8f4d3e8e3f406257f3118b445fd.jpg

Έχει ξεφύγει η Cosmote! Μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι! Είναι ξεκάθαρο πια ποιός επενδύει και ποιός κάνει πασαλείμματα!

Edited by Chrischal1908

5 ώρες πριν, VasilisSam said:

Ολοκαίνουργια η 3106 ΑΚ Κιλκίς emoji1305.png

Αυτη την κεραια την ειδα αναβαθμισμενη πρωτη φορα την προηγουμενη βδομαδα (μαλλον τοτε αναβαθμιστηκε). Δεν περιμενα τετοια γκαζια τοσο γρηγορα

Ανυπομονω να παω στο χωριο μου (εχει οπτικη επαφη με το Κιλκις αλλα απεχει περιπου 19χλμ.) να δω τι ταχυτητες θα μου δωσει εκει γιατι την προηγουμενη βδομαδα ηταν χαμηλες.

Απο τι αποσταση εκανες τη μετρηση;

11 minutes ago, CaptainNickGR said:

Μήπως γίνεται η αναβάθμιση ακόμα;

Αυτη την κεραια την ειδα αναβαθμισμενη πρωτη φορα την προηγουμενη βδομαδα (μαλλον τοτε αναβαθμιστηκε). Δεν περιμενα τετοια γκαζια τοσο γρηγορα
Ανυπομονω να παω στο χωριο μου (εχει οπτικη επαφη με το Κιλκις αλλα απεχει περιπου 19χλμ.) να δω τι ταχυτητες θα μου δωσει εκει γιατι την προηγουμενη βδομαδα ηταν χαμηλες.
Απο τι αποσταση εκανες τη μετρηση;
Σε ακτίνα 19 χλμ θα σε συνδέει σε άλλες πόσες κεραίες δεν θα έχεις τέτοια ταχύτητα. Η μέτρηση έγινε ακριβώς έξω από το ΟΠΑΠ δύο τετράγωνα πιο πάνω στην οδό Παναγιώτου 13. Δεν έλεγξα αν μπήκε N78 και στις άλλες δύο περιφερειακές κεραίες που καλύπτουν την πόλη του Κιλκίς, αν όχι η κάλυψη από αυτή του κέντρου θα είναι πολύ περιορισμένη επειδή η κεραία είναι σε χαμηλό κτήριο και όλες οι πολυκατοικίες τριγύρω είναι πολύ ψηλότερες.

Πρέπει να άλλαξαν τελείως την 1303 στγν Θεσσαλονίκη , ενώ έχω δει και ολας να έχει άδεια για n78 . Θα προσπαθήσω να λερασω εγώ να δω τι  γίνεται όταν γυρίσω άο διακοπές 

Παίζει πολύ cellmapping τελευταία λόγω τον αναβαθμίσεων, τις έχω βρει σχεδόν όλες χαχα όπως και την 1303 αλλά είμαι πάντα με αμάξι και δεν μπορώ να μετράω κλπ εύκολα.

22 minutes ago, VasilisSam said:

Παίζει πολύ cellmapping τελευταία λόγω τον αναβαθμίσεων, τις έχω βρει σχεδόν όλες χαχα όπως και την 1303emoji14.png αλλά είμαι πάντα με αμάξι και δεν μπορώ να μετράω κλπ εύκολα.

Την 1112 περιμενουμε βΑ δούμε τι θα γίνει . Σε νιώθω και εγώ όταν ήμουν Θεσσαλονίκη όλη μέρα με το cellmapper ήμουν 😂 Τι χειρότερη εποχή εφυγα 🥹

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Μήπως είναι βλάβη;

πιταρισμένο πάνελ , πιο κάτω έδωσε άλλο πάνελ του ίδιου σταθμού 25down/1up. 

Σπιανάδα Κέρκυρας. ζηλεύω τους Ιταλούς που τους πέταξε όλους σε vf & nova.

IMG_4092.png

IMG_4101.png

1 hour ago, CaptainNickGR said:

πιταρισμένο πάνελ , πιο κάτω έδωσε άλλο πάνελ του ίδιου σταθμού 25down/1up. 

Σπιανάδα Κέρκυρας. ζηλεύω τους Ιταλούς που τους πέταξε όλους σε vf & nova.

IMG_4092.png

IMG_4101.png

Η vf πάντως πάνω κάτω έτσι παίζει και αυτη. Η cosmote τώρα δεν ξέρω γιατί τέτοια χάλια στην Σπιαναδα παλιά θυμάμαι είχε και καλύτερα κάλυψη . Ίσως όπως έχει πει και συμφορουμιτης εδώ , επειδή έχουν τεθεί εκτός πολλά micro στην ευρύτερη περιοχή .

Edited by Ninjis

Όχι ίσως, αυτό είναι. Η Nov είναι αυτή που τα πάει καλά

2 ώρες πριν, VasilisSam said:

Σε ακτίνα 19 χλμ θα σε συνδέει σε άλλες πόσες κεραίες δεν θα έχεις τέτοια ταχύτητα. Η μέτρηση έγινε ακριβώς έξω από το ΟΠΑΠ δύο τετράγωνα πιο πάνω στην οδό Παναγιώτου 13. Δεν έλεγξα αν μπήκε N78 και στις άλλες δύο περιφερειακές κεραίες που καλύπτουν την πόλη του Κιλκίς, αν όχι η κάλυψη από αυτή του κέντρου θα είναι πολύ περιορισμένη επειδή η κεραία είναι σε χαμηλό κτήριο και όλες οι πολυκατοικίες τριγύρω είναι πολύ ψηλότερες.

Παρά την μεγάλη απόσταση συνδέομαι κυρίως στις δύο κεραίες του Κιλκίς (103106,103089) λόγω οπτικής επαφής

Μήπως ξέρει κανείς τι ταχύτητες να περιμένω σε  απόσταση 19 χλμ λογικα με Ν1 η Ν28;

Edited by empeiros

12 minutes ago, empeiros said:

Παρά την μεγάλη απόσταση συνδέομαι κυρίως στις δύο κεραίες του Κιλκίς (103106,103089) λόγω οπτικής επαφής

Μήπως ξέρει κανείς τι ταχύτητες να περιμένω σε  απόσταση 19 χλμ λογικα με Ν1 η Ν28;

Σε ευθεία τόσο μακρυά;

Samsung S21 Ultra

Πλατεία Αργαλαστής Πηλίου. Μια χαρά.

IMG_8810.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραδιόφωνο 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, p_k said:

Ραδιόφωνο 

Σαν το nova FM στους 800 δεν έχει 😝