dimgeo Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Καλησπέρα και από εμένα μετά από πολύ καιρό.. Ασπροβάλτα πριν κάνε δίμηνο και αναβάθμιση μιας και παίζουμε από 300-400 με λίγο κόσμο στα 600+τώρα που έχει κόσμο...έξω από την Ασπροβάλτα που μένω εγώ μέτραω 1.100 + ..ο Σταυρός παίζει και αυτός κοντά στα 650 και Ολυμπιάδα που πήγα πρόσφατα σε πολλά σημεία είδα 800+ με cosmote τα παραπάνω..Στάλθηκε από το CPH2173 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 2 ώρες πριν, dimgeo said: Καλησπέρα και από εμένα μετά από πολύ καιρό.. Ασπροβάλτα πριν κάνε δίμηνο και αναβάθμιση μιας και παίζουμε από 300-400 με λίγο κόσμο στα 600+τώρα που έχει κόσμο...έξω από την Ασπροβάλτα που μένω εγώ μέτραω 1.100 + ..ο Σταυρός παίζει και αυτός κοντά στα 650 και Ολυμπιάδα που πήγα πρόσφατα σε πολλά σημεία είδα 800+ με cosmote τα παραπάνω.. Στάλθηκε από το CPH2173 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπέροχα βάλαν n78 ! 2 ώρες πριν, TakeOverNet said: Για θύμισε μου λίγο. Η Cosmote τα νησιά πως τα συνδέει; Παίζει με 300mbps η n78 στα νησιά και Σεν το έχω καταλάβει ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 Παίζει με 300mbps η n78 στα νησιά και Σεν το έχω καταλάβει ; Μέσα στην Ασπροβάλτα δεν έχουν βάλει N78, ακόμα τα παλιά πάνελ.. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Γεια σας πώς καταλαβαίνετε πληροφορίες για το dss από το cellmapper; Όταν βάζω 5g στην επιλογή δικτύου μου δείχνει μόνο την n78 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Νέα άδεια για Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης στην Φιλλιπουπολεως ! (1401313) Δεν κοιτάζουν να βγαλουν καμία άδεια για Μαρτίου και Νέα πολιτεία που πραγματικά καίγονται . Μια νέα κεραία και για Λάρισα , γενικά Λάρισα έβγαλαν παρά πολλές άδειες τον τελευταίο καιρό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 1 hour ago, georgebad said: Νέα άδεια για Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης στην Φιλλιπουπολεως ! (1401313) Δεν κοιτάζουν να βγαλουν καμία άδεια για Μαρτίου και Νέα πολιτεία που πραγματικά καίγονται . Μια νέα κεραία και για Λάρισα , γενικά Λάρισα έβγαλαν παρά πολλές άδειες τον τελευταίο καιρό! Γνωρίζουν ακριβώς τα πρόβληματα αλλά δυστυχώς υπάρχει αδυναμία υποδομής αυτή είναι η απάντηση για Μαρτίου δια στόματος τηλεφωνικής υποστήριξης του ανθρώπου που επικοινώνησε. Δεν του είπαν κάτι άλλο ούτε μπόρεσε να αποσπάσει πληροφορίες περισσότερες γιατί δεν φαίνονται αναβαθμίσεις στο σύστημα των εκπροσώπων. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Νέα άδεια για Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης στην Φιλλιπουπολεως ! (1401313) Δεν κοιτάζουν να βγαλουν καμία άδεια για Μαρτίου και Νέα πολιτεία που πραγματικά καίγονται . Μια νέα κεραία και για Λάρισα , γενικά Λάρισα έβγαλαν παρά πολλές άδειες τον τελευταίο καιρό!Ακριβώς σε αυτό το σημείο από εποχές gsm δεν βγάζαμε ούτε κλήσεις έξω στον δρόμο. Εκεί στα σχολεία που όλοι είχαμε whats up ήταν μόνιμα νεκρό. Η περιοχή μέχρι και σήμερα έχει έντονο πρόβλημα κάλυψης απίστευτο που επιτέλους κοιτάνε λίγα λίγα τα σημεία.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: Γνωρίζουν ακριβώς τα πρόβληματα αλλά δυστυχώς υπάρχει αδυναμία υποδομής αυτή είναι η απάντηση για Μαρτίου δια στόματος τηλεφωνικής υποστήριξης του ανθρώπου που επικοινώνησε. Δεν του είπαν κάτι άλλο ούτε μπόρεσε να αποσπάσει πληροφορίες περισσότερες γιατί δεν φαίνονται αναβαθμίσεις στο σύστημα των εκπροσώπων. Πέρασα χθες από την περιοχή και έχω να πω πω είναι μια τραγοδια !!! Ας βάλουν σε λειτουργία ολα τα micro που έχουν αδειοδοτηθεί τόσα χρόνια ! Ινες η cosmote έχει εκεί . Η ας τουμπανιάσουν την 1477 . Κάτι μπορεί να γίνει και με αυτήν εκεί σε κάποια σημεία 9 minutes ago, VasilisSam said: Ακριβώς σε αυτό το σημείο από εποχές gsm δεν βγάζαμε ούτε κλήσεις έξω στον δρόμο. Εκεί στα σχολεία που όλοι είχαμε whats up ήταν μόνιμα νεκρό. Η περιοχή μέχρι και σήμερα έχει έντονο πρόβλημα κάλυψης απίστευτο που επιτέλους κοιτάνε λίγα λίγα τα σημεία. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα στρώσουν Πολίχνη Πυλαία και Αμπελοκήπους , και όλες αυτές οι άδειες σε 3 βδομαδες … μακάρι να συνεχησουν έτσι ! Edited June 8, 2023 by georgebad 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Ποιος πειράζει παλι τις κεραίες ρε παιδιά στο cellmapper. Καθόμαστε κάνουμε τόσα ταξίδια για να ρι βρούμε και τις διαγραφούν … Νταξει δλδ ελεος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 4 minutes ago, georgebad said: Ποιος πειράζει παλι τις κεραίες ρε παιδιά στο cellmapper. Καθόμαστε κάνουμε τόσα ταξίδια για να ρι βρούμε και τις διαγραφούν … Νταξει δλδ ελεος Σε πιο σημείο τα απαφτώσανε πάλι ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 17 minutes ago, cmvr said: Σε πιο σημείο τα απαφτώσανε πάλι ; Στο νομο Σερρών Λοιπουν παρα πολλές κεραίες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 (edited) 19 minutes ago, georgebad said: Στο νομο Σερρών Λοιπουν παρα πολλές κεραίες Καλά το κατάλαβα που μου έλειπαν σταθμοί στην Αθήνα. Έχουν σβήσει και από τις τρεις εταιρίες. Αλήθεια τι κερδίζουν που το κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω. Edited June 8, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 (edited) Μηπως εχει προβλημα το site ρε παιδια; Δεν ξερω πια. Ειναι εξοργιστική η κατάσταση Αυτο που εχω παρατηρησει απο τις καταγραφες της Cosmote τουλαχιστον ειναι οτι οσες κεραιες δεν εχουν "καταγραφει" προσφατα (εννοουμε μεσα στο 2023) και δεν ειναι "εξαψηφιες", φευγουν. Με χερι, οχι αυτοματα. Γινεται κατα κυματα αυτο. Edited June 8, 2023 by georgeavl3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 1 hour ago, georgeavl3 said: Μηπως εχει προβλημα το site ρε παιδια; Δεν ξερω πια. Ειναι εξοργιστική η κατάσταση Αυτο που εχω παρατηρησει απο τις καταγραφες της Cosmote τουλαχιστον ειναι οτι οσες κεραιες δεν εχουν "καταγραφει" προσφατα (εννοουμε μεσα στο 2023) και δεν ειναι "εξαψηφιες", φευγουν. Με χερι, οχι αυτοματα. Γινεται κατα κυματα αυτο. Όχι σβήνουν και από τις άλλες εταιρίες. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Ναι, το ξερω. Έγραψα τι έχω παρατηρήσει από τις καταγραφές της Cosmote. Στις άλλες δεν έχω βρει τέτοιο μοτίβο ακόμα. Σβήνουν (μπορεί να είναι και ένας μόνο) αβερτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 (edited) Μήπως σβήνονται επειδή μπορεί να μην υπάρχουν πλέον ή τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν; Θυμάμαι πιο παλιά κάποιες με παλιό enb που δεν υπήρχαν και είχε μπει το νέο. Edited June 8, 2023 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Όχι. Αρκετές από αυτές υπάρχουν ακόμα. Απλώς σβήνονται. Χωρίς λόγο. Επίσης καλύτερα είναι να κρατούνται οι παλιές κεραίες στο χάρτη, εφόσον δεν έχουν καταγραφεί οι καινούριες για να μην υπάρχουν κενά. Αν γίνει καταγραφή, τότε να ανανεώνεται το περιεχόμενο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Παρατήρησα το ίδιο συγκεκριμένα για όρμο Παναγιάς Χαλκιδική πχ που την είχα βρει εγώ δεν υπάρχει πλέον.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Επικοινωνήστε με Support. Ανοίξτε ticket μπας και γίνει τπτ.. 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Θέλω να δω πραγματικά φέτος πως θα αντέξει την κίνηση. Αν την αντέξει . Θεωρώ πτι έχουν ανοιχτεί παρα πολύ , δίνουν στο κόσμο δεδομένα αβέρτα κουβέρτα με μια υποδομή η οποία Είδη από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού διχνει να γεμίζει εκθετικά τουλαχιστον στην Θεσσαλονίκη. Σε αρκετά σημεία σέρνεται 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 10 minutes ago, georgebad said: Θέλω να δω πραγματικά φέτος πως θα αντέξει την κίνηση. Αν την αντέξει . Θεωρώ πτι έχουν ανοιχτεί παρα πολύ , δίνουν στο κόσμο δεδομένα αβέρτα κουβέρτα με μια υποδομή η οποία Είδη από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού διχνει να γεμίζει εκθετικά τουλαχιστον στην Θεσσαλονίκη. Σε αρκετά σημεία σέρνεται Τα έγραψα ότι γέμισαν το δίκτυο σε πολλά σημεία μέσα στην Αθήνα και σέρνεται με τα απεριόριστα στα καρτοκινητα Θέλει άμεσα να βάλουν όρια όπως έκανε το cu. Θέλει άμεσα n78 παντού με τις n1 δουλειά δε γίνεται στην επαρχία στα τουριστικά σημεία. 40 τοπ με N1 και δεν έχει ακόμα κόσμο φουλ. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 9, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 17 minutes ago, georgebad said: Θέλω να δω πραγματικά φέτος πως θα αντέξει την κίνηση. Αν την αντέξει . Θεωρώ πτι έχουν ανοιχτεί παρα πολύ , δίνουν στο κόσμο δεδομένα αβέρτα κουβέρτα με μια υποδομή η οποία Είδη από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού διχνει να γεμίζει εκθετικά τουλαχιστον στην Θεσσαλονίκη. Σε αρκετά σημεία σέρνεται Θέμα χωρητικότητας στο RAN δεν υπάρχει. 5 minutes ago, cmvr said: Τα έγραψα ότι γέμισαν το δίκτυο σε πολλά σημεία μέσα στην Αθήνα και σέρνεται με τα απεριόριστα στα καρτοκινητα Θέλει άμεσα να βάλουν όρια όπως έκανε το cu. Θέλει άμεσα n78 παντού με τις n1 δουλειά δε γίνεται στην επαρχία στα τουριστικά σημεία. 40 τοπ με N1 και δεν έχει ακόμα κόσμο φουλ. Θεωρώ ότι επειδή είμαστε tech freaks,να παίρνετε συσκευές με καλά combos... Δε θα καταλάβετε τίποτα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 18 minutes ago, mixtri said: Θεωρώ ότι επειδή είμαστε tech freaks,να παίρνετε συσκευές με καλά combos... Δε θα καταλάβετε τίποτα. Ποιες συσκευές έχουν καλά combos; Υπάρχει κάποια λίστα κάπου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 26 minutes ago, mixtri said: Θέμα χωρητικότητας στο RAN δεν υπάρχει. Θεωρώ ότι επειδή είμαστε tech freaks,να παίρνετε συσκευές με καλά combos... Δε θα καταλάβετε τίποτα. Μιχάλη η συσκευή μου έχει καλά compos αλλά όπως και τα iphonia τα τελευταία που έχουν οι παραβρισκόμενοι σρον κυκλο μου στα ίδια σημεία αλλά από 300 στα 35 στο ίδιο σημείο μετά τα απεριόριστα στα καρτοκινητα δε φταίνε οι συσκευές μας. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 9, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 16 minutes ago, cmvr said: Μιχάλη η συσκευή μου έχει καλά compos αλλά όπως και τα iphonia τα τελευταία που έχουν οι παραβρισκόμενοι σρον κυκλο μου στα ίδια σημεία αλλά από 300 στα 35 στο ίδιο σημείο μετά τα απεριόριστα στα καρτοκινητα δε φταίνε οι συσκευές μας. Είναι αλλού το bottleneck. Όχι στο RAN. 27 minutes ago, waeo said: Ποιες συσκευές έχουν καλά combos; Υπάρχει κάποια λίστα κάπου; >=iphone 13 έχεις καλά combos. Android είναι σχεδόν όλα χάλια. Εκτός από Samsung - που δε μου αρέσουν - ίσως Xiaomi!? 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts