Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, waeo said:

Ericsson Dot είναι αυτό; Αθήνα

937AE86D-2772-48A6-BA14-94C4A29EC136.png

0DEB55C6-F199-4050-8A8F-7B74904E36F1.png

C24F0020-5D8A-4ED5-873B-C3AD0324B490.jpeg

ναι 🙂  που τα βρήκες;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

8 minutes ago, mixtri said:

ναι 🙂  που τα βρήκες;

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, είναι κιουτ 😂😊 και πολύ δυνατό.

5A670FC2-D57B-40B1-B962-6B53FAD6D2BF.png

Edited by waeo

E33FA84C-B0FD-4DF2-8856-F9E0DE707703.thumb.jpeg.4ad57a3e5ca6885533925d26e2370ad8.jpeg

απολαυση το απεριόριστο της cosmote, όπου βρίσκομαι κάνω και από ενα speed test. Το συγκεκριμένο είναι στο ΙΚΕΑ (στον σταθμό των λεωφορείων).

Θέλω να πάει κάποιος που βγαίνει ο δρόμος του στο Αιγάλεω. Συγκεκριμένα Αγίας αννης έξω από τη Viamar. Στις αποθήκες του σκρουτζ. Με 5G. Να δείτε αν δουλεύει.. Νεκρώνει το σύμπαν με 5G σε εκείνη την περιοχή

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

20 minutes ago, DjTony said:

Θέλω να πάει κάποιος που βγαίνει ο δρόμος του στο Αιγάλεω. Συγκεκριμένα Αγίας αννης έξω από τη Viamar. Στις αποθήκες του σκρουτζ. Με 5G. Να δείτε αν δουλεύει.. Νεκρώνει το σύμπαν με 5G σε εκείνη την περιοχή

Την Δευτέρα είχα περάσει από εκεί, είχα σήμα λειτουργούσε και το speedtest αλλά τίποτα άλλο.

Στο Ηράκλειο υπάρχουν 2 μικρες κυψέλες με 5G 4G που παγώνουν οταν γίνεται Utilize με μέγιστο Download επίσης.

Κυριολεκτικά παγώνουν όλες οι συνδεδεμένες συσκευές κατα το Handover οταν " βγαίνουν" απο αυτό το κελί εδω και 2 χρόνια.

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

Την Δευτέρα είχα περάσει από εκεί, είχα σήμα λειτουργούσε και το speedtest αλλά τίποτα άλλο.
Σήμα έχουμε, ίντερνετ δεν έχουμε...

@georgebad 

Σινδο τι λέει η cosmotαρα ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

22 minutes ago, cmvr said:

@georgebad 

Σινδο τι λέει η cosmotαρα ;

Ο ΟΤΕ της σύνδου δεν είναι αναβαθμισμένος ακόμα αλλά δεν χρειάζεται είναι είδη 4x4mimo και με 50mhz  . Από ταχύτητες πάει καλά παντού και από κάλυψη είναι σογπυρα πρώτη μέσα στην πόλη , χάνει μέσα στα πανεπηστιμεια που σε κάποιες αίθουσες έχει μόνο edge . Για αυτό δεν έχει ξανει φορητότητα η αδερφή μου . Επίσης έχει μεγάλο προβάδισμα και στις γύρω περιοχές ΝΕ περισσότερους αναβαθμισμένους σταθμούς και ειδικά στο ΒΊΠΕ πετάει .Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσεις χαμλες ταχύτητες και έξω από τα πετρέλαια , ΔΕΒ έχει σταθμό κοντά  αλλά από κάλυψη είναι μια χαρά 

Edited by georgebad

1 ώρα πριν, georgebad said:

Ο ΟΤΕ της σύνδου δεν είναι αναβαθμισμένος ακόμα αλλά δεν χρειάζεται είναι είδη 4x4mimo και με 50mhz  . Από ταχύτητες πάει καλά παντού και από κάλυψη είναι σογπυρα πρώτη μέσα στην πόλη , χάνει μέσα στα πανεπηστιμεια που σε κάποιες αίθουσες έχει μόνο edge . Για αυτό δεν έχει ξανει φορητότητα η αδερφή μου . Επίσης έχει μεγάλο προβάδισμα και στις γύρω περιοχές ΝΕ περισσότερους αναβαθμισμένους σταθμούς και ειδικά στο ΒΊΠΕ πετάει .Επίσης μπορεί να αντιμετωπίσεις χαμλες ταχύτητες και έξω από τα πετρέλαια , ΔΕΒ έχει σταθμό κοντά  αλλά από κάλυψη είναι μια χαρά 

Τέλεια οπότε θα παίζω και με τις δύο εταιρίες  όταν βρεθώ στην περιοχή ανάλογα το σημείο.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μάλιστα.. 🥳😜🤣

Τελικά.καλα.κανω εγώ που έχω τρεις κάρτες.. 

Δεν είναι να εμπιστεύεσαι καμμια.

Όλες για τον ...... Καβάλα ειναι

Screenshot_20230223_205713_NetMonster.jpg

Screenshot_20230223_205700_Speedtest.jpg

Νond Edge SA For Ever

https://radar.gr/article/h-deutsche-telekom-to-argotero-to-2024-tha-echei-poulisei-kai-tha-echei-fygei-apo-ton-ote

Θα επηρεάσει τις επενδύσεις; Από ότι μαθαίνω, η εταιρεία κάνει τρομερές προσφορές, π.χ. 14€ το unlimited γιατί έχει χάσει 70.000 συνδρομητές τους τελευταίους μήνες που έφυγαν για Nova. Γίνεται χαμός. Όλοι πάνε προς τα εκεί λόγω των φθηνών πακέτων. Και μάλλον προς τα εκεί θα πάω και εγώ. Εσείς τι λέτε πάνω σε αυτό;

Λογική συνέπεια των πανακριβων προγραμμάτων. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Έχω 3 συμβόλαια κινητής. Σε λίγο καιρό τους αποχαιρετώ. Χάλια κάλυψη στις περιοχές που κινούμαι. Ας με καλύψει η NOVA. Το σταθερό μάλλον θα το αφήσω γιατί περνάνε οπτικές ίνες στην περιοχή μου και θα πάω σε 300αρι. Εκτός αν βάλω 300 στη Vodafone. Σε άλλη περιοχή που η cosmote έχει περάσει οπτικές ίνες φίλος έβαλε 300 mbps στη vf. 

@p_kΕίναι τόσο ξεφτίλες που τους πήρα για να ανανεώσω το απεριόριστο συμβόλαιο στο κινητό με 14€ και 28€ τι σταθερό 50mbps στον αριθμό ειδικά ν προσφορών και μου είπαν να πάω σε κατάστημα. 

Σιγά μην πάω σε κατάστημα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Περιμένω τον Απρίλιο που θα γυρίσω από Κύπρο να φάνε X

Εγώ πληρώνω 32€ για vdsl 50αρι, εν ετει 2023...

Παύλος Παυλίδης 

Και τώρα παρακαλάνε να γυρίσουν...
Ο ξάδελφος μου 7 γραμμές και τρία σταθερά στη νόβα από cosmote...
Κι όταν τον πήραν τηλέφωνο για αντιπροσφορα, τους είπε ξεκάθαρα, τόσο καιρό που με αρμεγατε καλά ήταν;

Είπαμε, είναι η καλύτερη περίοδος για εμάς, ότι μπορείτε κερδιστε!!! Απεριόριστα στην cosmote στα 28 που το δίνουν, είναι εξαιρετική τιμή και για κάποιους τα 13 όνειρο, σιγά μην τα ξαναβρούμε τόσο χαμηλά. Στα 13 το κάνεις με ανοικτό συμβόλαιο να πούμε....

Sent from my iPad using Tapatalk

29 την έως 24, μαζί με το booster, αλλά λόγω αυτής πήρε η γυναίκα το απεριόριστο κινητό και τις έξτρα,,, οπότε κομμάτια να γίνει η σταθερή.

6 minutes ago, p_k said:

Γιατί δεν αλλάζεις και κάθεσαι σε αυτούς; 

3 minutes ago, rebel1 said:

Και τώρα παρακαλάνε να γυρίσουν...
Ο ξάδελφος μου 7 γραμμές και τρία σταθερά στη νόβα από cosmote...
Κι όταν τον πήραν τηλέφωνο για αντιπροσφορα, τους είπε ξεκάθαρα, τόσο καιρό που με αρμεγατε καλά ήταν;

Είπαμε, είναι η καλύτερη περίοδος για εμάς, ότι μπορείτε κερδιστε!!! Απεριόριστα στην cosmote στα 28 που το δίνουν, είναι εξαιρετική τιμή και για κάποιους τα 13 όνειρο, σιγά μην τα ξαναβρούμε τόσο χαμηλά. Στα 13 το κάνεις με ανοικτό συμβόλαιο να πούμε....

29 την έως 24, μαζί με το booster, αλλά λόγω αυτής πήρε η γυναίκα το απεριόριστο κινητό και τις έξτρα,,, οπότε κομμάτια να γίνει η σταθερή.

Δηλαδή 10 γραμμές από την cosmote στη Nova? Καλά έκανε. Μας έχουν διαλύσει τόσα χρόνια. 

3 minutes ago, Gv2008 said:

Γιατί δεν αλλάζεις και κάθεσαι σε αυτούς; 

Δηλαδή 10 γραμμές από την cosmote στη Nova? Καλά έκανε. Μας έχουν διαλύσει τόσα χρόνια. 

Έρχεται η ώρα, όταν θα λήξει το συμβόλαιο.

Παύλος Παυλίδης 

10 γραμμές σύνολο ναι. Και στο κατάστημα που τις πήγε, ζήτησαν από κεντρικά Nova και του έδωσαν έξτρα πάγια δώρο σε σταθερά και σε κάποια κινητά, όχι σε όλα.

1 minute ago, p_k said:

Έρχεται η ώρα, όταν θα λήξει το συμβόλαιο.

VDSL 50 έχει π.χ. η NOVA με 23€ που μίλησα το πρωί μαζί τους 

Just now, rebel1 said:

10 γραμμές σύνολο ναι. Και στο κατάστημα που τις πήγε, ζήτησαν από κεντρικά Nova και του έδωσαν έξτρα πάγια δώρα σε σταθερά και κάποια κινητά....

Μάλιστα. Όποιος σέβεται τον πελάτη παίρνει και τα λεφτά του. 

3 ώρες πριν, p_k said:

Θα σου θυμίσω ότι έχει ξαναγίνει να ρίξουν το arpu στο πάτωμα (και με τις ευλογίες τις ΕΕΤΤ τότε) ή να δίνουν iphone για να πας στο δίκτυο τους και δεν τους βγήκε…

Αν και εδώ φίλε μου δεν είναι το κατάλληλο νήμα για συγκρίσεις, το μέλλον θα δείξει.

Και οι αριθμοί.

Παύλος Παυλίδης