pavlitakis1 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Μου την είπες ποιο πριν για ασχετοσύνη τώρα πάλι μου τη λες παβλιτακι. Νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι :lol: Αντε για να μην ζηλευεις :up::up::up::up::yahoo::yahoo::yah:lol:oo::yahoo::respect::respect::respect: :lol::lol:Μόνο με φίλους μπορώ να κάνω αστεία. Δηλαδή σοβαρά αστεία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Μόνο με φίλους μπορώ να κάνω αστεία. Δηλαδή σοβαρά αστεία :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 όλα τα κανάλια είναι αντικειμενικά,εξαρτάται αν είσαι από μέσα η απ'εξω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το ίδιο είναι όπου και να είσαι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν ανήκω στους δαήμωνες των τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών. Για το λόγο αυτό αποφεύγω να αρθρογραφώ στις σχετικές ενότητες. Παρατηρώ ωστόσο ότι οι τελευταίες σελίδες έχουν αφιερωθεί σε έναν youtuber ο οποίος ευθαρσώς διατύπωσε τους προβληματισμούς του σχετικά με την αναγκαιότητα απόκτησης άμεσα ενός 5G τηλεφώνου, όσο και με την απόδοση της εν λόγω τεχνολογίας υπό πραγματικές συνθήκες, όταν πια όλοι θα έχουν αποκτήσει κατάλληλες συσκευές. Όλοι εσείς οι παροικούντες την τηλεπικοινωνιακή Ιερουσαλήμ, που έχετε το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο, αντί να καταφεύγετε σε αφορισμούς και άγονους/προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα μπορούσατε να διατυπώσετε εξίσου ευθαρσώς τις ενστάσεις σας. Όσον αφορά την απόκτηση άμεσα τηλεφώνου τεχνολογίας 5G προφανώς έχει νόημα για συνδρομητές που κινούνται σε περιοχές στις οποίες ο πάροχος τηλεφωνίας έχει αναπτύξει 5G κεραίες. Οι συνδρομητές όμως θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τις σημερινές gigabit ταχύτητες και στο μέλλον, όταν όλοι θα αποκτήσουν 5G συσκευές ή μήπως η χωρητικότητα του δικτύου θα μοιράζεται στο σύνολο των συσκευών; Που βρίσκεται το τόσο τρομερό λάθος του youtuber; Υ.Γ. Η μόνη σειρά “...για ηλίθιους” που μου είναι γνωστή αφορά σε βιβλία πληροφορικής στα οποία εξ όσων γνωρίζω ο εν λόγω youtuber δεν ανήκει στη συγγραφική ομάδα. Δεν σπαταλώ χρόνο γενικά για παρακολούθηση βίντεο στο YouTube. Πιστεύω ακράδαντα ότι απάντηση στο λόγο είναι λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Εντάξει δεν είναι επιστημονικό φόρουμ εδώ. Δικαίωμα του καθενός να έχει τις αντιθέσεις του. Δεν είναι θέμα ουσίας αλλά διαφήμισης. Η διαφήμιση από την φύση της λέει ψέματα. Όσοι θέλουν την πιστεύουν. Έτσι κι αλλιώς η αλήθεια βρίσκεται στα αυτιά αυτουνού που ακούει και όχι στο στόμα αυτουνού που τη λέει. Αν πιστέψω γίνομαι οπαδός, αν όχι αντίπαλος. Το γιατί όμως επιλέγουμε να ακούσουμε τον άλφα και όχι τον βήτα, ανήκει στη σφαίρα της ψυχολογίας και όχι της τεχνολογίας αφού πιστεύουμε μια διαφήμιση. Τα επιχειρήματα δεν έχουν νόημα γιατί δεν υπάρχει υπόβαθρο να εκτιμηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν ανήκω στους δαήμωνες των τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών. Για το λόγο αυτό αποφεύγω να αρθρογραφώ στις σχετικές ενότητες. Παρατηρώ ωστόσο ότι οι τελευταίες σελίδες έχουν αφιερωθεί σε έναν youtuber ο οποίος ευθαρσώς διατύπωσε τους προβληματισμούς του σχετικά με την αναγκαιότητα απόκτησης άμεσα ενός 5G τηλεφώνου, όσο και με την απόδοση της εν λόγω τεχνολογίας υπό πραγματικές συνθήκες, όταν πια όλοι θα έχουν αποκτήσει κατάλληλες συσκευές. Όλοι εσείς οι παροικούντες την τηλεπικοινωνιακή Ιερουσαλήμ, που έχετε το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο, αντί να καταφεύγετε σε αφορισμούς και άγονους/προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα μπορούσατε να διατυπώσετε εξίσου ευθαρσώς τις ενστάσεις σας. Όσον αφορά την απόκτηση άμεσα τηλεφώνου τεχνολογίας 5G προφανώς έχει νόημα για συνδρομητές που κινούνται σε περιοχές στις οποίες ο πάροχος τηλεφωνίας έχει αναπτύξει 5G κεραίες. Οι συνδρομητές όμως θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τις σημερινές gigabit ταχύτητες και στο μέλλον, όταν όλοι θα αποκτήσουν 5G συσκευές ή μήπως η χωρητικότητα του δικτύου θα μοιράζεται στο σύνολο των συσκευών; Που βρίσκεται το τόσο τρομερό λάθος του youtuber; Υ.Γ. Η μόνη σειρά “...για ηλίθιους” που μου είναι γνωστή αφορά σε βιβλία πληροφορικής στα οποία εξ όσων γνωρίζω ο εν λόγω youtuber δεν ανήκει στη συγγραφική ομάδα. Δεν σπαταλώ χρόνο γενικά για παρακολούθηση βίντεο στο YouTube. Πιστεύω ακράδαντα ότι απάντηση στο λόγο είναι λόγος. Σε massive MIMO deployments και με δυνατότητα να ανοίξει 2x100Mhz n78 όπως της Cosmote, η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά μεγάλη. Εάν υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη απαίτηση για χωρητικότητα μπορεί να μεταβεί σε εξοπλισμό TR64, αυξάνοντας τα virtual cells. Ωστόσο, στον σχεδιασμό ενός δικτύου, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε μέρη με μεγάλη πληθυσμιακή συγκέντρωση είναι το πυκνό δίκτυο και η επαναχρησιμοποίηση συχνοτήτων. Βέβαια θα αργήσουμε αρκετά να φτάσουμε σε σημείο να μην επαρκεί η χωρητικότητα όταν συζητάμε για τέτοια μεγάθη. Υπάρχουν ολόκληρα αστικά κέντρα στην επαρχία που δεν έχουν usage όσο το capacity σε έναν ιστό της cote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 (edited) Σε massive MIMO deployments και με δυνατότητα να ανοίξει 2x100Mhz n78 όπως της Cosmote, η χωρητικότητα είναι εξαιρετικά μεγάλη......... αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε μέρη με μεγάλη πληθυσμιακή συγκέντρωση είναι το πυκνό δίκτυο και η επαναχρησιμοποίηση συχνοτήτων. Αυτό είπε ο άνθρωπος. Πόσο κοστίζει να υπάρχουν σε κάθε τετράγωνο μικροκυματικές κεραίες δεδομένου του προβλήματος μετάδοσης μέσω επιφανειών??? Και τι όφελος θα έχει ο καθημερινός χρήστης ώστε να επωμισθεί το κόστος? Στην Ιαπωνία πχ. αλλάζουν τα τζάμια στα κτίρια. Κόστος επιπλέον. Βέβαια θα αργήσουμε αρκετά να φτάσουμε σε σημείο να μην επαρκεί η χωρητικότητα όταν συζητάμε για τέτοια μεγάθη. Υπάρχουν ολόκληρα αστικά κέντρα στην επαρχία που δεν έχουν usage όσο το capacity σε έναν ιστό της cote. Ευτυχώς που θα αργήσει ο πολύς κόσμος να υποχρεωθεί για άλλη συσκευή και ακριβότερα τέλη. Γιατί είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα έχει κάποιος απεριόριστα με 40€ τον μήνα, με διαμοιρασμό όπως τώρα, σε λίγα χρόνια. Μακάρι να γίνει και εγώ αγόρασα τα απεριόριστα της κοσμοτε με 10€ για το καλοκαίρι. Ήδη 30€ παραπάνω από την συνήθη κατανάλωση. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Edited June 16, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν ανήκω στους δαήμωνες των τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών. Για το λόγο αυτό αποφεύγω να αρθρογραφώ στις σχετικές ενότητες. Παρατηρώ ωστόσο ότι οι τελευταίες σελίδες έχουν αφιερωθεί σε έναν youtuber ο οποίος ευθαρσώς διατύπωσε τους προβληματισμούς του σχετικά με την αναγκαιότητα απόκτησης άμεσα ενός 5G τηλεφώνου, όσο και με την απόδοση της εν λόγω τεχνολογίας υπό πραγματικές συνθήκες, όταν πια όλοι θα έχουν αποκτήσει κατάλληλες συσκευές. Όλοι εσείς οι παροικούντες την τηλεπικοινωνιακή Ιερουσαλήμ, που έχετε το απαιτούμενο γνωστικό υπόβαθρο, αντί να καταφεύγετε σε αφορισμούς και άγονους/προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα μπορούσατε να διατυπώσετε εξίσου ευθαρσώς τις ενστάσεις σας. Όσον αφορά την απόκτηση άμεσα τηλεφώνου τεχνολογίας 5G προφανώς έχει νόημα για συνδρομητές που κινούνται σε περιοχές στις οποίες ο πάροχος τηλεφωνίας έχει αναπτύξει 5G κεραίες. Οι συνδρομητές όμως θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τις σημερινές gigabit ταχύτητες και στο μέλλον, όταν όλοι θα αποκτήσουν 5G συσκευές ή μήπως η χωρητικότητα του δικτύου θα μοιράζεται στο σύνολο των συσκευών; Που βρίσκεται το τόσο τρομερό λάθος του youtuber; Υ.Γ. Η μόνη σειρά “...για ηλίθιους” που μου είναι γνωστή αφορά σε βιβλία πληροφορικής στα οποία εξ όσων γνωρίζω ο εν λόγω youtuber δεν ανήκει στη συγγραφική ομάδα. Δεν σπαταλώ χρόνο γενικά για παρακολούθηση βίντεο στο YouTube. Πιστεύω ακράδαντα ότι απάντηση στο λόγο είναι λόγος. Ποιο είναι το expectation σου; να πάρουμε το βίντεο και να το σχολιάζουμε σημείο προς σημείο; Νομίζω δεν έχω το χρόνο αλλά αν πραγματικά το θες θα το κάνω. Στο βίντεο του σχολίασα και δεν απάντησε γιατί ξέρει λίγο πολύ ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Ποιο είναι το expectation σου; να πάρουμε το βίντεο και να το σχολιάζουμε σημείο προς σημείο; Νομίζω δεν έχω το χρόνο αλλά αν πραγματικά το θες θα το κάνω. Στο βίντεο του σχολίασα και δεν απάντησε γιατί ξέρει λίγο πολύ ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Αν έμπαινε οποιοσδήποτε στη διαδικασία να σχολιάσει σημείο προς σημείο θα σήμαινε ότι αποδίδει κάποια ιδιαίτερη αξία στο βίντεο. Κατανοώ για οποιοδήποτε να θεωρεί ανούσια την τοποθέτηση του youtuber και σε καμιά περίπτωση δεν περιμένω σχολιασμό επ' αυτού. Σέβομαι επίσης την τοποθέτηση του pavlitakis1 ότι το forum δεν είναι επιστημονικό. Δεν περιμένω επιστημονικές αναλύσεις. Οι συμμετέχοντες ωστόσο πρέπει να διατυπώνουν κόσμια τις απόψεις τους. Εν κατακλείδι 4 σελίδες χλεύη είναι υπερβολικές ως απάντηση σε οποιαδήποτε τοποθέτηση και σε κάθε περίπτωση αποτελούν προσβολή για το forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Θα σπάσω αυτή την συζήτηση με ένα Speedtest από την Εγνατία κοντά στην Αγίας Σοφίας https://www.speedtest.net/my-result/i/4630268864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Ποιο είναι το expectation σου; να πάρουμε το βίντεο και να το σχολιάζουμε σημείο προς σημείο; Νομίζω δεν έχω το χρόνο αλλά αν πραγματικά το θες θα το κάνω. Στο βίντεο του σχολίασα και δεν απάντησε γιατί ξέρει λίγο πολύ ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Έχω καταλήξει στο ότι δεν αξίζει ούτε ο χρόνος ούτε ο κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μπορεί κάποιος που είναι σε σημείο με 5G να ανεβάσει ένα screenshot του net monster; Ευχαριστώ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Θα σπάσω αυτή την συζήτηση με ένα Speedtest από την Εγνατία κοντά στην Αγίας Σοφίας https://www.speedtest.net/my-result/i/4630268864 Από κτήριο της Cosmote στην Ερμού θα είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Κάπως έτσι πρέπει να εμφανίζεται το 5g (NSA 5G) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 (edited) Κάπως έτσι πρέπει να εμφανίζεται το 5g (NSA 5G) Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ. Ερώτημα για όσους είναι μέσα στην Ελλάδα. Μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς από Ελλάδα να δούμε τι παίζει ; Edited June 17, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 δεν είμαστε Σουηδία εδώ τι δεν καταλαβαίνεις,πρεπει να το οργανώσεις πρώτα τουλάχιστον ένα μήνα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ. Ερώτημα για όσους είναι μέσα στην Ελλάδα. Μπορείτε να ανεβάσετε και εσείς από Ελλάδα να δούμε τι παίζει ; Τι εννοείς; Ποια διαφορά περιμένεις ακριβώς; :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Τι εννοείς; Ποια διαφορά περιμένεις ακριβώς; :wacko: Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Σε xiaomi και γω το είχα, έχει να κάνει με την ROM αν είναι EU ή Global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 όλες οι rom είναι global,εκτός της cn αλλά ανάλογα την xωρα είναι global Eu, global RU,κτλ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μίλησα με δικούς μου που είναι Αθήνα και παρότι κατέβασαν το τελευταίο δεν τους το βγάζει (δεν έχουν Xiaomi) αυτό που έπρεπε όπως φαίνεται στη δική σου εικόνα. Δεν μπορεί να έχουν 800+ και να είναι σε 4G στα σημεία αυτά. Δυστυχώς, δεν ξέρω πότε θα γυρίσω πίσω στη βάση μου να το δω ο ίδιος. Για αυτό ζήτησα όποιος μπορεί ας ανεβάσει από την τελευταία έκδοση να δούμε τι παίζει. Η το netmoster φταίει, ή οι συσκευές, ή η Cosmote άναψε το εικονίδιο για μάρκετινγκ σε κάποιες περιοχές. Τι συσκευές έχουν; Ισως δεν παίζει καλά σε εκείνες το netmonster. Σε κάποια κινητά μπορεί να δείχνει σήμα 5G χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε 5G,απλά επειδή υπάρχει στην περιοχή,αλλά αν κατεβάζουν με 800 δεν γίνεται να μην είναι σε 5G. Απο κάτω το δικό μου φρέσκο φρέσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Τι συσκευές έχουν; Ισως δεν παίζει καλά σε εκείνες το netmonster. Σε κάποια κινητά μπορεί να δείχνει σήμα 5G χωρίς να είναι συνδεδεμένα σε 5G,απλά επειδή υπάρχει στην περιοχή,αλλά αν κατεβάζουν με 800 δεν γίνεται να μην είναι σε 5G. Απο κάτω το δικό μου φρέσκο φρέσκο τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Σε xiaomi και γω το είχα, έχει να κάνει με την ROM αν είναι EU ή Global. MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0(RJDEUXM) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Oneplus 8 με android 11 και έκδοση net monster 2.19.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 τι συσκευή έχεις και πια έκδοση του net monster (εγώ έχω τη 2.19.0) ; Εγώ έχω την 2.18.5. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts