mixtri Δημ. April 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Και άφησε η Sony 5G σε μη πιστοποιημένο δίκτυο; Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Όλα γίνονται. :lol: ας μην ήταν οι Σουηδοί να αφήνουν τρύπες και θα σου έλεγα εγώ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 φθηνοτερη συσκευη που προτεινετε για 5g που κα κανει καλο utilize του δικυου 5g της cote ? Θελω να το χρησιμοποιησω για hotspot. Σκεφτομαι κατα σε mi10t lite που φοραει τον Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) φθηνοτερη συσκευη που προτεινετε για 5g που κα κανει καλο utilize του δικυου 5g της cote ? Θελω να το χρησιμοποιησω για hotspot. Σκεφτομαι κατα σε mi10t lite που φοραει τον Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G Πήρα το Mi10T για hotspot. Ο 865 έχει καλύτερο modem. Δες το παρακάτω άρθρο για να μη γράφω... https://wccftech.com/snapdragon-x55-vs-snapdragon-x52-specs-features-comparison-5g-modems/ Edited April 20, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4540427635 Βούλγαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4540427635 Βούλγαρη Χαχα με έπισες... Τρέχω για 5G συσκευή!!! ;) :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4540427635 ΒούλγαρηΈχετε ξεφυγει εκεί στα βόρεια εσείς για τα καλα :ο Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4540427635 Βούλγαρη Λυπήσου μας και λίγο. Δηλαδή πραγματικά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Λυπήσου μας και λίγο. Δηλαδή πραγματικά... Λίγο πεσμένο το upload, το περίμενα >170 Mbps :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για vfm 5g device... Xiaomi mi 11 lite 5g. Εξαιρετικό band combo. Από επιδόσεις δε ξέρω ακόμη αλλά θεωρητικά είναι πολύ καλό για κοσμοτε και Ευρώπη. Λίγο το ΜΙΜΟ με Ν78 με χαλάει αλλά μιλάμε για 400Ε. Edited April 22, 2021 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Λυπήσου μας και λίγο. Δηλαδή πραγματικά... Με το καλό να κατέβεις και εσυ να τα απολαύσεις . Τρομερή δουλειά έχει γίνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Ιατρική ΑΠΘ https://www.speedtest.net/my-result/i/4541960843 Ρωμαϊκη αγορά https://www.speedtest.net/my-result/i/4541928486 Καυτατζόγλειο https://www.speedtest.net/my-result/i/4541974344 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Με το καλό να κατέβεις και εσυ να τα απολαύσεις . Τρομερή δουλειά έχει γίνει . Δε μπορώ να βρω 5g συσκευή που να μου ταιριάζει. Μεγάλο πρόβλημα. :lol: Το iPhone 12 έχει όλο το απαραίτητο support αλλά περιμένω το 13. Το Xiaomi mi 11 δεν είναι αδιάβροχο (θα πεθάνει σε 1 μήνα με το κλίμα εδω πάνω). Η realme με το gt 5g δεν έχει καν ανακοίνωση για Ευρώπη. Η Sony αργεί... Και πόσο να περιμένει κανείς; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Δε μπορώ να βρω 5g συσκευή που να μου ταιριάζει. Μεγάλο πρόβλημα. :lol: Το iPhone 12 έχει όλο το απαραίτητο support αλλά περιμένω το 13. Το Xiaomi mi 11 δεν είναι αδιάβροχο (θα πεθάνει σε 1 μήνα με το κλίμα εδω πάνω). Η realme με το gt 5g δεν έχει καν ανακοίνωση για Ευρώπη. Η Sony αργεί... Και πόσο να περιμένει κανείς; ___Oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Δε μπορώ να βρω 5g συσκευή που να μου ταιριάζει. Μεγάλο πρόβλημα. :lol: Το iPhone 12 έχει όλο το απαραίτητο support αλλά περιμένω το 13. Το Xiaomi mi 11 δεν είναι αδιάβροχο (θα πεθάνει σε 1 μήνα με το κλίμα εδω πάνω). Η realme με το gt 5g δεν έχει καν ανακοίνωση για Ευρώπη. Η Sony αργεί... Και πόσο να περιμένει κανείς; Αρα βρηκες συσκευη που να σου ταιριαζει, αλλα... περιμενεις την επομενη... :p:lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Δε μπορώ να βρω 5g συσκευή που να μου ταιριάζει. Μεγάλο πρόβλημα. :lol: Το iPhone 12 έχει όλο το απαραίτητο support αλλά περιμένω το 13. Το Xiaomi mi 11 δεν είναι αδιάβροχο (θα πεθάνει σε 1 μήνα με το κλίμα εδω πάνω). Η realme με το gt 5g δεν έχει καν ανακοίνωση για Ευρώπη. Η Sony αργεί... Και πόσο να περιμένει κανείς; Oneplus 9/9 pro; IP68, snapdragon 888 για Χ60 modem, bootloader που ξεκλειδωνεται επισημα για πειραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Oneplus 9/9 pro; IP68, snapdragon 888 για Χ60 modem, bootloader που ξεκλειδωνεται επισημα για πειραγμα Κυρτή οθόνη. Είμαι κι εγώ περίεργος. Μην το ψάχνετε. Μόνο iPhone και sony μου ταιριάζουν. Αντε και το realme, βαριά Xiaomi mi 11. Αλλα και μονο στην σκέψη ότι θα έχω ίδιο brand με τον evo boss το απορρίπτω. Αυτός κάνει ζημιά στην εταιρεία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4545193777 Στο Cosmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Κυρτή οθόνη. Είμαι κι εγώ περίεργος. Μην το ψάχνετε. Μόνο iPhone και sony μου ταιριάζουν. Αντε και το realme, βαριά Xiaomi mi 11. Αλλα και μονο στην σκέψη ότι θα έχω ίδιο brand με τον evo boss το απορρίπτω. Αυτός κάνει ζημιά στην εταιρεία. Στην εταιρεία ή σε σας;;;.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Στην εταιρεία ή σε σας;;;.... ;) Γενικότερα τα fanboys κάνουν ζημιά παντού. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Παίδες έχει κανείς εμπειρία με iPhone 12 στην θεσσαλονικη να μας πει εντυπώσεις? Δυτικά μένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Παίδες έχει κανείς εμπειρία με iPhone 12 στην θεσσαλονικη να μας πει εντυπώσεις? Δυτικά μένω Ναι έχει κανονικά 5G , γενικά χθες μέτρησα one Salonica 850 down ...Γενικά Θεσσαλονίκη πάει τρένο . Με iPhone 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Ναι έχει κανονικά 5G , γενικά χθες μέτρησα one Salonica 850 down ...Γενικά Θεσσαλονίκη πάει τρένο . Με iPhone 12 Αυτό σου συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές? Βλέπω και τον οδηγό κάλυψης δικτύου της κόσμοτε που έχει κέντρο δικαστήρια και λίγες ακόμα περιοχές. Εχεις βρεθεί και πιάσει μήπως και δυτικά?? Επίσης είναι φυσικά θέμα χρόνου να αναπτυχθεί και σε άλλες περιοχές Αθήνας/Θεσσαλονίκης (και σε υπόλοιπες πόλεις). Γνωρίζει κανείς σε τι ρυθμό λειτουργεί αυτή η ανάπτυξή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Δε φαίνεται πολύ πυκνό το δίκτυο στη δυτική Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα είστε μέσα. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Δε φαίνεται πολύ πυκνό το δίκτυο στη δυτική Θεσσαλονίκη αλλά σίγουρα μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα είστε μέσα. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Όντως σημερινά πήγα Εύοσμο Σταυρουπόλη Αμπελοκήπους , και στο Εύοσμο είναι το μόνο μέρος που δεν έχει σχεδόν καθόλου 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Με Note 20 ultra στην Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη είχα πιάσει 110mbps. Άνω Τούμπα έξω από το "Γυράδικο" 140mbps. Άλλαξε κάτι σε αυτές τις περιοχές; Υπάρχει κάποιο σημείο κοντά Αριστοτέλους/λευκό πύργο που να πιάνει υψηλές ταχύτητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts