DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Αν έχετε δεδομένα κάντε speedtest σε Wingo Zurich! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Πολύ φοβάμαι ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ πρέπει να βάλει ουρά προτεραιότητας στο speedtest.net :lol: Αλλιώς τα νούμερα που θα δίνει θα είναι χαμηλά. Η Verizon έχει πολλούς speedtest servers και με πολύ δυνατό backhaul... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Να μου το θυμηθείτε ότι το γεγονός να μην αφήνουν μη εγκεκριμένες συσκευές να κάνουν attach στο 5G δίκτυο είναι ότι δεν παίζει σωστά το CSFB με το 5G και αναγκαστικά πρέπει να έχεις VoLTE συσκευή, αλλιώς δεν έχεις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Πρέπει να πάρεις από τον δίκτυο του Γερμανού και cosmote ή και από τον Σκρουτζ θα παίζουν σωστά; Έχει κανείς δοκιμάσει κανένα xiaomi ; Αθηνα , Θεσσαλονικη , Λαρισα , Βολος , Σερρες, Γιαννενα, Καρδιτσα , Τρικαλα, Δραμα, Ναουσα, Ξανθη, Γιαννιτσα, Ηγουμενιτσα , Μυτιληνη, Καβαλα Πάντως Καβάλα και Ξάνθη το 4G σέρνεται από ότι ρώτησα γνωστούς μου και υποτίθεται ότι έχουν και 5G τώρα; Edited December 18, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Πρέπει να πάρεις από τον δίκτυο του Γερμανού και cosmote ή και από τον Σκρουτζ θα παίζουν σωστά; Έχει κανείς δοκιμάσει κανένα xiaomi ; Να δοκιμάσει τι με Xiaomi; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Πρέπει να πάρεις από τον δίκτυο του Γερμανού και cosmote ή και από τον Σκρουτζ θα παίζουν σωστά; Έχει κανείς δοκιμάσει κανένα xiaomi ; Πάντως Καβάλα και Ξάνθη το 4G σέρνεται από ότι ρώτησα γνωστούς μου και υποτίθεται ότι έχουν και 5G τώρα; Καβαλα μοα ζωη πηγαινε θεροζοντας ..Ακομα και με roaming το καλοκαιρι παντου εχω 50+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Καβαλα μοα ζωη πηγαινε θεροζοντας ..Ακομα και με roaming το καλοκαιρι παντου εχω 50+Η φθηνή συσκευή της xiaomi πιάνει όλες τις μπάντες ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εγώ με iPhone 12 στέλνω από χθες μήνυμα για ενεργοποίηση 5G και μέχρι τώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Η ίδια απάντηση ότι σε λίγα λεπτά θα ενεργοποιηθεί.... Τους έστειλα και στο τσατ και μου λένε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης.... Ο,τι να'ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Και εμένα έτσι έγινε, δεν ήρθε ποτέ μήνυμα ενεργοποίησης αλλά όταν βρήκε 5g κάλυψη μπήκε κανονικά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Και εμένα έτσι έγινε, δεν ήρθε ποτέ μήνυμα ενεργοποίησης αλλά όταν βρήκε 5g κάλυψη μπήκε κανονικά Προχειρότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Οπότε από ότι βλέπω οι περισσότερες συσκευές υποστηρίζουν N1(2100), N28(700) και N78(3500). Για N258(26000) παίζουν νομίζω θεωρητικά το pixel και το fold. Οπότε αδιάφορη. Το θέμα είναι αν οι xiaomi θα έχουν θέμα στο CA του 4G και αναφέρομαι στην light έκδοση. Edited December 18, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Η φθηνή συσκευή της xiaomi πιάνει όλες τις μπάντες ; Δεν εχω καποια συσκευη xiaomi , αλλα με το s10+ ειχα πριν λιγο καιρο αυτο το αποτελεσμα στην καβαλα https://www.speedtest.net/my-result/a/6803779938 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εγώ έχω το Mi 10T lite 5G και στα specs γράφει ότι υποστηρίζει όλες τις μπάντες για 5G που θα χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα εκτός από την 26Ghz που μάλλον είναι περιττή σε αυτή την φάση. Όσο για 4G CA υποστηρίζεται κανονικά και στην Cosmote αλλά και στην Q που έχω δοκιμάσει (στην Cosmote έχω και VoLTE ταυτόχρονα). Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εγώ έχω το Mi 10T lite 5G και στα specs γράφει ότι υποστηρίζει όλες τις μπάντες για 5G που θα χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα εκτός από την 26Ghz που μάλλον είναι περιττή σε αυτή την φάση. Όσο για 4G CA υποστηρίζεται κανονικά και στην Cosmote αλλά και στην Q που έχω δοκιμάσει (στην Cosmote έχω και VoLTE ταυτόχρονα). Σε dual λογικά δε θα έχεις 5g. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εγώ έχω το Mi 10T lite 5G και στα specs γράφει ότι υποστηρίζει όλες τις μπάντες για 5G που θα χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα εκτός από την 26Ghz που μάλλον είναι περιττή σε αυτή την φάση. Όσο για 4G CA υποστηρίζεται κανονικά και στην Cosmote αλλά και στην Q που έχω δοκιμάσει (στην Cosmote έχω και VoLTE ταυτόχρονα). Ευχαριστώ πολύ μια χαρά δηλαδή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Σε dual λογικά δε θα έχεις 5g. Στον νομό Χανίων που είμαι δεν ξέρω πότε θα βάλει η Cosmote 5G ή κάποια από τις άλλες δύο. Πάντως στις ρυθμίσεις μου δείχνει ότι η ενεργή κάρτα για δεδομένα θα μπορεί να πιάνει 5G ενώ η δεύτερη έως 4G. Όταν με το καλό πάρει μπροστά το 5G θα το δω στην πράξη... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Η φθηνή συσκευή της xiaomi πιάνει όλες τις μπάντες ; Η συσκευή της υπογραφής μου πιάνει b3, b7 και b20 σε 4G. https://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro_id11278 Εδώ γράφει και τις υπόλοιπες. Edited December 18, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το ζήτημα είναι αν και πότε θα ανοίξουν το 5G για συσκευές που δεν είναι στην επίσημη λίστα Διαφορετικά όποιος θα θέλει 5G θα πρέπει να παίρνει μόνο συσκευές που πουλάει η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Στον νομό Χανίων που είμαι δεν ξέρω πότε θα βάλει η Cosmote 5G ή κάποια από τις άλλες δύο. Πάντως στις ρυθμίσεις μου δείχνει ότι η ενεργή κάρτα για δεδομένα θα μπορεί να πιάνει 5G ενώ η δεύτερη έως 4G. Όταν με το καλό πάρει μπροστά το 5G θα το δω στην πράξη... Θα σου κόψει συνδυασμούς. Δυστυχώς. Σε 5g μόνο single Sim. Η πρότασή μου. Με Qualcomm δουλεύω. Μας βάζουν να κλείσουμε το dual sim σε 5g testing. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 3.5ghz test :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 New record ✌️ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Πόσο άραγε θα κοστίσει για σταθερό αλλά 5G?? γιατί ώσπου να βάλουν vdsl η οπτικές ίνες, θα είναι άραγε οικονόμο από το StarLink?? Στην περιοχή Αργοστόλι έχω οπτική επαφή με την κεραία 2,8 χιλιόμετρα ευθεία Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εχμ, η Cosmote έχει άλλα 60MHz στα 3500 (Ν78) από το WIMAX. Σύνολο 210MHz :lol: :lol: :lol: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Είστε σίγουροι ότι επαρχία ανοίξανε το 5G ; Γιατί από τις πόλεις βόρεια που είπατε δεν παίζει ακόμα και τα παιδιά που έχουν τις υποτιθέμενες συμβατές συσκευές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Είστε σίγουροι ότι επαρχία ανοίξανε το 5G ; Γιατί από τις πόλεις βόρεια που είπατε δεν παίζει ακόμα και τα παιδιά που έχουν τις υποτιθέμενες συμβατές συσκευές. Θα σας ενημερώσω από βδομάδα αν μας άνοιξαν στην επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts