furious_n-gage Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Σύμφωνα με αυτο το tweet μετα την 10.3.8.0 παμε σε miui 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Σου έγινε πιο γρήγορο από ένα security patch? Πλάκα κάνεις? Και όμως δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται πιο σπίρτο γενικά. Τι να πω λες να είναι ιδέα μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Και όμως δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται πιο σπίρτο γενικά. Τι να πω λες να είναι ιδέα μου. :) Πάντα μετά από update θα έχεις αυτή την εντύπωση γιατί το κινητό έχει καθαρίσει cache και δουλεύει πιο αεράτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Σήμερα το πρωί πέρασα και εγώ την 10.3.8.0 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μετα την εγκατάσταση της τελευταίας stable είδα στο μενού το digital wellbeing..τι είναι αυτό ποιος θα μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με ότι widget καιρού βάλω δεν ανοίγουν καν δειχνη ότι φωρτονει αλλά τίποτε. Αυτόματη έναρξη του έχω βάλει δικαιοματα το ίδιο τι λάθος κάνω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μετα την εγκατάσταση της τελευταίας stable είδα στο μενού το digital wellbeing..τι είναι αυτό ποιος θα μας πει? Google is your friend. Ειναι μια εφαρμογουλα της Google που σου δείχνει πόσο χρησιμοποιείς το κινητό σου και για ποιες εφαρμογές (με ώρες και φορές που τις άνοιξες) και μπορείς να βάλεις όρια στη χρήση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Πάντα μετά από update θα έχεις αυτή την εντύπωση γιατί το κινητό έχει καθαρίσει cache και δουλεύει πιο αεράτο. Μα δεν το λες και update γύρω στα 150mb.Ενημερωση ασφαλείας είναι εκτός και αν δεν είδα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Μετά την αναβάθμιση σε 10.3.8.0 οποτε κανω επανεκκίνηση, το lockscreen wallpaper επανέρχεται στο εργοστασιακό.Συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος όμως εμφανίστηκε πριν την αναβάθμιση σε 10.3.8.0. Πρέπει να ξεκίνησε μετά το τελευταίο update της εφαρμογής των θεμάτων. Δεν έχω υπόψη κάποιο workaround ή κάποιο update προς το παρόν που να το επιλύει. Συμβαίνει σε κάθε reboot είτε έχεις καθαρίσει cache είτε όχι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος όμως εμφανίστηκε πριν την αναβάθμιση σε 10.3.8.0. Πρέπει να ξεκίνησε μετά το τελευταίο update της εφαρμογής των θεμάτων. Δεν έχω υπόψη κάποιο workaround ή κάποιο update προς το παρόν που να το επιλύει. Συμβαίνει σε κάθε reboot είτε έχεις καθαρίσει cache είτε όχι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ'ότι καταλαβαίνω υπάρχει κάποιο θέμα με το wallpaper carousel στην τελευταία αναβάθμιση. Εγώ προσωπικά, το έχω απεγκαταστήσει. Άχρηστο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Δεν έχει να κάνει με την 10.3.8.0. Σε μενα που δεν εχει αναβαθμίσει ακόμα υπάρχει επίσης το πρόβλημα αυτο! Η εφαρμογή καρουσελ το κανει αλλά σπάνια με συχνότητα μια φορά στις 3 μέρες! Απλά επαναφέρω το θέμα του poco lancher και επανερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Αυτό που εκεί στην xiaomi παίζουν με τα update, έχει καταντήσει ανέκδοτο... Προχτές μου στέλνει screenshot από την αναβάθμιση η κοπέλα μου. Πάει χτες να την κάνει, εξαφανιζολ η αναβάθμιση. Seriously? 3η σερί φορά το ίδιο. Μην μου πείτε να αλλάξει region. Το έκανε. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια του Pocophone. Εννοώ ξεχωριστό brand και όχι το mi 9 t pro. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Μεγάλο φάουλ από την xiaomi αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα κινητό πού έκανε μπαμ και τρελές πωλήσεις θα έπρεπε να υπάρχει αντικατάστατης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια του Pocophone. Εννοώ ξεχωριστό brand και όχι το mi 9 t pro. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Μεγάλο φάουλ από την xiaomi αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα κινητό πού έκανε μπαμ και τρελές πωλήσεις θα έπρεπε να υπάρχει αντικατάστατης. Μάλλον δεν συμφέρει ούτε την Xiaomi να βγάζει τέτοια κινητά... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ξερουμε αν το F1 υποστηριζει ακουστικα με type-c συνδεση; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια του Pocophone. Εννοώ ξεχωριστό brand και όχι το mi 9 t pro. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Μεγάλο φάουλ από την xiaomi αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα κινητό πού έκανε μπαμ και τρελές πωλήσεις θα έπρεπε να υπάρχει αντικατάστατης. Θα γίνει συλλεκτική η συσκευή μας! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ξερουμε αν το F1 υποστηριζει ακουστικα με type-c συνδεση; Ευχαριστω Ναι κανονικά εγώ 2 ζευγάρια έχω και είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ναι κανονικά εγώ 2 ζευγάρια έχω και είναι οκ.Διάβασα ότι γενικά έχουν καλύτερη απόδοση τα type-c από τα κανονικά ακουστικά. Ισχύει;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μάλλον δεν συμφέρει ούτε την Xiaomi να βγάζει τέτοια κινητά... :lol: Βλέπω να ανεβαίνει η αξία του... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια του Pocophone. Εννοώ ξεχωριστό brand και όχι το mi 9 t pro. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Μεγάλο φάουλ από την xiaomi αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ένα κινητό πού έκανε μπαμ και τρελές πωλήσεις θα έπρεπε να υπάρχει αντικατάστατης. Μαλλον δε θα βγει και ο λογος ειναι οτι ολα τα sub-brand της χιαομι εχουν κινητα που ανταγωνιζονται το ενα το αλλο και στο τελος μπερδευεται ο καταναλωτης. Μαλλον λοιπον θα σταματησει το ποκο και θα βγαινουν απο τις 2 αλλες. τη μι και τη ρεντμι. Τσεκαρε: Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ναι κανονικά εγώ 2 ζευγάρια έχω και είναι οκ. Πολυ ωραια, σε ευχαριστω για την ενημερωση. Μπορεις να μου πεις αν συνδεοντας τα παιζει και το ραδιοφωνο (δηλαδη αν λειτουργουν ως κεραια μεσω type C) ή αν παιζει μονο με τα κλασσικα 3.5 mm;; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Πολυ ωραια, σε ευχαριστω για την ενημερωση. Μπορεις να μου πεις αν συνδεοντας τα παιζει και το ραδιοφωνο (δηλαδη αν λειτουργουν ως κεραια μεσω type C) ή αν παιζει μονο με τα κλασσικα 3.5 mm;; Ευχαριστω πολυ. Οχι με τα δικά μου τουλάχιστον το ραδιοφωνο δεν παιζει μεσώ type c, μόνο μέσω 3,5mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπερα στην Παρεα.φιλος μου εεχει το κινητο και με ρωτησε αμα μπορει να βαλει Gcam. υπαρχει τροπος ?? και αν ναι μπορει καποιος να μου στειλει ενα link? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι. Αν ψάξεις λίγο πιο πάνω εχει λινκς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Υπάρχει περίπτωση τόσο γρήγορα να εμφανιστεί το MIUI 11? https://itechnews.gr/2019/10/miui-11-se-treis-faseis-tha-doyme-tin/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts