dpant Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 κοιτάξτε και αυτό https://gearvita.com/huawei-honor-play-4g-smartphone-4gb-ram-64gb-rom-global-version.html το έχει στα 276€ (320$) + 6.34$ η αποστολή με registered air mail μέσω Βελγιου Παράθεση Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ξερει κανεις το σαρ που εχει η συσκευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 ξερει κανεις το σαρ που εχει η συσκευη;; Q : What is the SAR Value of Honor Play ? A : SAR: 1.10W/kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaclvi Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Το έχω περίπου 15 ημέρες. Αρχικά ήταν όλα μια χαρά. Ξαφνικά μετά από τα τελευταία updates όλοι όσοι μιλούσαμε στο δίκτυο κινητής μου παραπονιόταν ότι η φωνή μου μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνεται, είναι διακοπτόμενη ή "κάνει γαργάρες". Το πρόβλημα αυτό ως επί το πλείστον εντός του σπιτιού. Έβγαλα την sim, την τοποθέτησα στο παλιό Sony Xperia XA ultra και κατά την ομιλία μου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού. Το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα το επιστρέψω για αντικατάσταση εκτός και εάν κάποιο νέο firmware διορθώσει την ισχύ εκπομπής στο δίκτυο κινητής. Δεν είναι θέμα μικροφώνου διότι Skype και εφαρμογή Whatsup messenger είναι ΟΚ. Επίσης δεν ενεργοποιείται το VoLTE της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλησπερα παιδια... Κατοχος εδω κ 2 μερες του honor play. Πολυ καλη συσκευη! Με εντυπωσιασε σ ολα απλως λιγο η καμερα με ξενερωσε.. Λετε να βγει update και ν τη διορθώσει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλησπερα παιδια... Κατοχος εδω κ 2 μερες του honor play. Πολυ καλη συσκευη! Με εντυπωσιασε σ ολα απλως λιγο η καμερα με ξενερωσε.. Λετε να βγει update και ν τη διορθώσει καθολου? Αυτο ρωτω και γω φιλε μου, αλλα δυστυχως ο υπευθυνος της honor δεν... απορω γιατι εχουν ειδικη κατηγορια! Ποτε θα παρει αναβαθμιση pie? Αν θα παρει αναβαθμιση η καμερα? Αν εχει προστασια η οθονη ή gorilla glass? Αν εχει bleeding η οθονη που ακουγεται? Οποιος εχει παρει το τηλεφωνο και μπορει να μας διαφωτισει σε ορισμενα πραγματα καλο ειναι να το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Καλησπερα παιδια... Κατοχος εδω κ 2 μερες του honor play. Πολυ καλη συσκευη! Με εντυπωσιασε σ ολα απλως λιγο η καμερα με ξενερωσε.. Λετε να βγει update και ν τη διορθώσει καθολου? κοίτα απο τη μια λογικό μου ακούγεται να υστερεί λίγο σε κάμερα, αλλιώς θα έκοβε πωλήσεις απο το honor 10 που είναι στην ίδια κατηγορία τιμολογιακά αυτό το πλασάρουν κυρίως σαν gaming smartphone Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Τελικά έχει Β20 μπάντα αυτό που πουλιέται Ελλάδα; ΙΡ προστασία καθόλου; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HonorGR_Official Δημ. October 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Αυτο ρωτω και γω φιλε μου, αλλα δυστυχως ο υπευθυνος της honor δεν... απορω γιατι εχουν ειδικη κατηγορια! Oι ερωτήσεις που υποβάλλονται στο official Q&A θέμα μεταβιβάζονται στην Honor και απαιτούνται λίγα 24ωρα για να έχουμε την απάντηση. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε την απάντηση σε ότι ρωτήσατε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Τελικά έχει Β20 μπάντα αυτό που πουλιέται Ελλάδα; ΙΡ προστασία καθόλου; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Β20 ναι, ip οχι Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Β20 ναι, ip οχι Καπου διαβασα οτι εχει καποια προστασια στην βροχη και στη σκονη, αλλα η γνωστη προστασια ip δεν αναφερεται πουθενα. Β20 εχει κανονικα. Εδω δεν αναφερεται προστασια οθονης απο γρατζουνιες, αλλα εχει. Δυστυχως απευθυνομουν σε αλλο τηλεφωνο. Το ερωτημα για την προστασια οθονης παραμενει!!!! Edited October 6, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 κοίτα απο τη μια λογικό μου ακούγεται να υστερεί λίγο σε κάμερα, αλλιώς θα έκοβε πωλήσεις απο το honor 10 που είναι στην ίδια κατηγορία τιμολογιακά αυτό το πλασάρουν κυρίως σαν gaming smartphoneΕίδα ότι έχει βγει gcam που λειτουργεί με kirin 970. Ας τη δοκιμάσει κάποιος Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ~295€ στο πλαίσιο με αγορά με κάρτα eurobank , μεσω του προγράμματος " επιστροφή " 368,93 € - 73,79 € Eurobank Επιστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Το αγορασα εχτες απο μαγαζι του πειριαια. Για τα χρηματα του θεωρω οτι ειναι μια χαρα. Εχω ομως τα εξεις προβληματα-αποριες. 1με wifi calling τι γινεται? εχω cosmote. 2δεν μπορω να βαλω το λογαριασμο του yahoo στο mail του gmail 3Υπαρχει τροπος να ανοιγει η οθονη με διπλο τακ ή να εχει μονιμα την ωρα? 4μπορει να κανει πισω, οχι με το εικονικο κουμπι αλλα με καποια κινηση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Το 2 το βρηκα. Απλα ηθελε update η εφαρμιγή. αλλη απορια ........... υπαρχει δυνατοτητα για προεπιλογη οταν ανοιγεις την αφαρμογή να ειναι στο ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ? Αν οχι στο gmail, εχετε να προτινεται καποια που να ανοιγει και να ειναι default στο ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Το αγορασα εχτες απο μαγαζι του πειριαια. Για τα χρηματα του θεωρω οτι ειναι μια χαρα. Εχω ομως τα εξεις προβληματα-αποριες. 1με wifi calling τι γινεται? εχω cosmote. 2δεν μπορω να βαλω το λογαριασμο του yahoo στο mail του gmail 3Υπαρχει τροπος να ανοιγει η οθονη με διπλο τακ ή να εχει μονιμα την ωρα? 4μπορει να κανει πισω, οχι με το εικονικο κουμπι αλλα με καποια κινηση? ευχαριστω Για το wifi calling, δεν φαίνεται να υποστηρίζεται ακόμα η συγκεκριμένη συσκευη απο την Cosmote. Επισης στο site της Cosmote λέει πως ισχυει μονο για συσκευες που αγοραστηκαν απο το δικτυο Cosmote/ Germanos αλλά από την άλλη ισχυρίζεται πως δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη εφαρμογη για να λειτουργήσει, το οποιο μου ακούγεται οξύμωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Wifi calling, θέλει μόνο ενεργοποιήσει ΜΊΑ ΦΟΡΑ σε μια συσκευή από αυτές που αναφέρει η cosmote, συμβατή, μετά δουλεύει σε όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν. Εγω δεν είχα cosmote και έβαλα την sim σε ένα iPhone, έστειλα το μήνυμα, το κράτησα μια μέρα ή δύο, την έβγαλα και την έβαλα σε κινητό, όχι από cosmote, ούτε καν ελληνικής αντιπροσωπειας, και από τότε όπου και να βάλω την κάρτα δουλεύει κανονικά. Για το wifi calling, δεν φαίνεται να υποστηρίζεται ακόμα η συγκεκριμένη συσκευη απο την Cosmote. Επισης στο site της Cosmote λέει πως ισχυει μονο για συσκευες που αγοραστηκαν απο το δικτυο Cosmote/ Germanos αλλά από την άλλη ισχυρίζεται πως δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη εφαρμογη για να λειτουργήσει, το οποιο μου ακούγεται οξύμωρο. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Καλησπερα μπορεις να μου πεις απο που το πηρες και αν εχει B20? ThanksΤο αγορασα εχτες απο μαγαζι του πειριαια. Για τα χρηματα του θεωρω οτι ειναι μια χαρα. Εχω ομως τα εξεις προβληματα-αποριες. 1με wifi calling τι γινεται? εχω cosmote. 2δεν μπορω να βαλω το λογαριασμο του yahoo στο mail του gmail 3Υπαρχει τροπος να ανοιγει η οθονη με διπλο τακ ή να εχει μονιμα την ωρα? 4μπορει να κανει πισω, οχι με το εικονικο κουμπι αλλα με καποια κινηση? ευχαριστω Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλησπέρα. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε themes πέραν των local themes που έχει μέσα τι πρέπει να κάνουμε; Σε ένα παλιό Honor 5c που έχω όταν πας στα θέματα έχει παρα πολλά που χωρίζονται και σε κατηγορίες κλπ, κανονικά σαν store. Σε αυτο βλέπω μόνο τα local. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Έχει βάλει κανείς το νέο update (132); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ναι το έβαλα εγώ σήμερα Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_7 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιο παιδί που έχει το κινητό αν η οθόνη φαίνεται άσχημη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιο παιδί που έχει το κινητό αν η οθόνη φαίνεται άσχημη?? Γιατί να φαίνεται άσχημη; Οθονάρα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_7 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Γιατί να φαίνεται άσχημη; Οθονάρα έχει... Απλώς είχα δει κάποια σχόλια που έλεγαν ότι η οθόνη φαίνεται "λίγη" (φαντάζομαι σε θέμα ανάλυσης το εννοούσαν)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Απλώς είχα δει κάποια σχόλια που έλεγαν ότι η οθόνη φαίνεται "λίγη" (φαντάζομαι σε θέμα ανάλυσης το εννοούσαν)... Από αυτό που έχω δει εγώ πάντως... δε θα το έλεγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts