giokosta Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Να δωσει ένα κινητό που κάνει τα πάντα για ένα κινητό που δεν κάνει τίποτα? Εγώ το αντάλλαξα 6s plus με το note9 Τον έπιασα κορόιδο λες?χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελα ντε Και εγώ όταν το είδα δεν μπορώ να πω πως δεν γέλασα... Και για πιο... για το 7 .... Να έλεγε τουλάχιστον το 11 να πεις πως μπαίνεις στην διαδικασία να το σκεφτείς... έτσι για την εμπειρία... ότι ότι το 11 κάνει αυτά που κάνει το Note 9. Πληροφοριακά εχθές βγήκε και μία μικρή αναβάθμιση για τα Ευρωπαϊκά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά μην λέμε μαλαμιες τώρα Τα αιφόνια μετά το 10 είναι σκάλες πάνω από το note 9... Και το πόκο που έχω καλύτερο είναι σε όλα εκτός από το βασικό..την οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Ερώτηση στην παρέα Μετά από 1.5 χρόνο με το αγαπημένο μου note 9, έχω βρει εξαιρετική προσφορά από κολλητό να πάρω σε σούπερ τιμή το note 20 5G 256gb rom. Προχωράω? Ως ένα σημείο είναι win win αφού το note 9 μου θα πάει στην κόρη μου που τώρα έχει το προηγούμενο μου, επίσης άθικτο και αγρατσούνιστο S7e. Με χαλάει η έλλειψη υποδοχής microsd Θα ήθελα πχ να βάλω μια 256 πάνω Ενώ στην παρούσα φάση θα μείνω με τον ίδιο χώρο (τώρα έχω 128 εσωτερικά και 128αρα κάρτα) Πως το βλέπετε? Θα πληρώσω χοντρικά ένα 30+% σε σχέση με τα σκρουντζομάγαζα Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Εννοώ ένα 30+% ΚΑΤΩ σε σχέση με τα σκρουτζομάγαζα.... Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Μέχρι 300ε καλό είναι Για ποιο πάνω άστο καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Με ελληνική ρομ έχω μείνει σε επίπεδο ασφαλείας 01 Οκτωβρίου, ενώ είχα ότι έχουν βγει καινούριες ενημερώσεις... Όσο και να δοκιμάσω να κάνω ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει κάτι... Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Με ελληνική ρομ έχω μείνει σε επίπεδο ασφαλείας 01 Οκτωβρίου, ενώ είχα ότι έχουν βγει καινούριες ενημερώσεις... Όσο και να δοκιμάσω να κάνω ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει κάτι... Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω Ελληνικη εχω μου εχει ερθει ιανουαριου το πιο προσφατο και βαριεμαι να το κανω μην βρεθω με κανα Bug ενω ειναι μια χαρα τωρα και ετσι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Γνωρίζουμε πόσο χρεώνεται η αλλαγή σπασμένης οθόνης στη Smartec; Επίσης αν μαζί με την οθόνη συνεχίζουν να αλλάζουν, ταυτόχρονα, μπαταρία ή το σταμάτησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Γνωρίζουμε πόσο χρεώνεται η αλλαγή σπασμένης οθόνης στη Smartec; Επίσης αν μαζί με την οθόνη συνεχίζουν να αλλάζουν, ταυτόχρονα, μπαταρία ή το σταμάτησαν; 270.35 αλλαξα εγω περσι το καλοκαιρι που ηταν σπασμενη! (μπορει να ηταν και προπερσι το καλοκαιρι δεν θυμαμαι εχω βγει εκτος τοπου και χρονου με την καραντινα....! :lol::lol: ) αλλαξαν και μπαταρια πανε πακετο αν θυμαμαι καλα ανγκαστικα με την οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Με ελληνική ρομ έχω μείνει σε επίπεδο ασφαλείας 01 Οκτωβρίου, ενώ είχα ότι έχουν βγει καινούριες ενημερώσεις... Όσο και να δοκιμάσω να κάνω ενημέρωση λογισμικού δεν μου βγάζει κάτι... Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποια λύση; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 270.35 αλλαξα εγω περσι το καλοκαιρι που ηταν σπασμενη! (μπορει να ηταν και προπερσι το καλοκαιρι δεν θυμαμαι εχω βγει εκτος τοπου και χρονου με την καραντινα....! :lol::lol: ) αλλαξαν και μπαταρια πανε πακετο αν θυμαμαι καλα ανγκαστικα με την οθονη! Ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Και συνεχιζονται οι ενημερωσεις.. μου ηρθε του φεβρουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Και συνεχιζονται οι ενημερωσεις.. μου ηρθε του φεβρουαριου.Εμένα με ελληνικό έχει κολλήσει στου Οκτωβρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Εμένα με ελληνικό έχει κολλήσει στου Οκτωβρίου... κάτι άλλο συμβαίνει στο κινητό σου, ελληνικό έχω και εγώ με επίπεδο Ιανουαρίου 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 κάτι άλλο συμβαίνει στο κινητό σου, ελληνικό έχω και εγώ με επίπεδο Ιανουαρίου 2021Τι όμως;;; Αυτό ειναι το θέμα;;; ενημερώσεις έπαιρνα κανονικά έως τότε... Ξαφνικά σταμάτησα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Τι όμως;;; Αυτό ειναι το θέμα;;; ενημερώσεις έπαιρνα κανονικά έως τότε... Ξαφνικά σταμάτησα Καλημέρα...εμένα πάντως σταμάτησε τις ενημερώσεις το Νοέμβριο του 2019 Καλημέρα...εμένα πάντως σταμάτησε τις ενημερώσεις το Νοέμβριο του 2019 Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα...εμένα πάντως σταμάτησε τις ενημερώσεις το Νοέμβριο του 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Τι όμως;;; Αυτό ειναι το θέμα;;; ενημερώσεις έπαιρνα κανονικά έως τότε... Ξαφνικά σταμάτησα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα...εμένα πάντως σταμάτησε τις ενημερώσεις το Νοέμβριο του 2019 Καλημέρα...εμένα πάντως σταμάτησε τις ενημερώσεις το Νοέμβριο του 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Καλημέρα! Τώρα πια που πάλιωσε σχετικά το 9άρι γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος αντικατάστασης οθόνης στη smartec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Πάντως σε εμένα ήρθε νέο update Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Καλημέρα! Τώρα πια που πάλιωσε σχετικά το 9άρι γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος αντικατάστασης οθόνης στη smartec? Σαν συσκευη δεν παλιωσε και τοσο πολυ και βαζει κατω πολλα καινουρια.το κοστος θα ειναι καπου 250 ευρω στην smartec μαζι με αλλαγη μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Οποιος κανει root την συσκευη custom rom One Ui 3.1 Full Port απο το Note 10 για Note 9. ---->>> https://forum.xda-developers.com/t/noble-rom-1-0-oneui-3-1-full-port-03-21-patches-09-03-2021.4244747/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλημέρα, ξαφνικά άρχισαν να πετάγονται pop up ότι το τάδε app keeps stopping. Ξεκίνησε με το sport24, το έκανα uninstall, μετά το yahoo app, τώρα το accuwather έχω κάνει clear cache στα apps, έχω κάνει restart, κάτι άλλο; εξαπλώνεται η κατάσταση χώρος υπάρχει, 30 γίγα περίπου ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλημέρα, ξαφνικά άρχισαν να πετάγονται pop up ότι το τάδε app keeps stopping. Ξεκίνησε με το sport24, το έκανα uninstall, μετά το yahoo app, τώρα το accuwather έχω κάνει clear cache στα apps, έχω κάνει restart, κάτι άλλο; εξαπλώνεται η κατάσταση χώρος υπάρχει, 30 γίγα περίπου ελεύθερα Καλημερα https://www.techgear.gr/an-stamatisan-na-leitoyrgoyn-kapoies-efarmoges-android-sti-syskeyi-soy-ayti-einai-i-lysi-29634 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλημερα https://www.techgear.gr/an-stamatisan-na-leitoyrgoyn-kapoies-efarmoges-android-sti-syskeyi-soy-ayti-einai-i-lysi-29634 Σε ευχαριστώ, με έσωσες από το εγκεφαλικό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Σε ευχαριστώ, με έσωσες από το εγκεφαλικό :D :lol: εγω στο τσακ να το παθω χθες Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μου ήρθε και εμένα πριν καμιά 10αριά μέρες σε Πορτογαλικό. Κατά τα άλλα, μετά από 2 χρόνια το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό και πολύ γρήγορο. Τι γρήγορο δηλαδή, σφαίρα! Πέρα από φωτογραφική που με ενδιαφέρει, δεν ξέρω τι καλύτερο θα έβλεπα από ένα πιο καινούριο. Η μπαταρία του επίσης πάει πολύ καλά, χωρίς κάποια αισθητή πτώση. Παράλληλα έχω και το ΝΟΤΕ 4 από το 2015, το οποίο και δουλεύω κυρίως στο σπίτι, το οποίο είναι απελπιστικά αργό!! Απορώ!!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts