afilopou Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις φωτοτυπία του τιμολογίου Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ειδικά αν η εταιρεία είναι μεγάλη. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Περνάς, και με τη sim μέσα κάνεις επαναφορά να γυρίσει σε EUR/EUR. CSA2 είναι η έκδοση ε; Ναι! Οκ θα την περάσω αργότερα! Thanks . Version: N960FXXU2CSA2/N960FOXM2CSA2/ N960FXXU2CRLT . Size: 1592.26 MB . Security patch level: January 1, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδια καλησπερα αμα περασουμε μονη μας την σταθερη ota CSA2 pie εχουμε καποιο προβλημα??? Μολις την κατεβασα στο pc απλα ρωταω κιολας να ξερω σιγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Περνάτε άφοβα μέσω ODIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondakias21 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 με τις αναβαθμισεις θα εχω θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 με τις αναβαθμισεις θα εχω θεμα?Όχι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Μέχρι στιγμής τα επίσημα service δεν ζητάνε απόδειξη, καθώς από το sn φαίνεται η ημ/νια παραγωγής καθώς και η ημ/νια αποστολής από το εργοστάσιο, οπότε υπολογίζουν την εγγύηση από τότε. Απλά μπορεί το κινητό να έχει μήνα παραγωγής τον Σεπτέμβριο κι εσύ να το αγόρασες Δεκέμβριο, οπότε χάνεις 2 μήνες εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Περνάτε άφοβα μέσω ODIN. Εγώ κατέβασα από sammobile, την γερμανική, DBT, πριν μέρες, αρχείο 4,7 gb Και την πέρασα με το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδια γνωριζει κανεις που βρισκεται η επιλογη για WPS συνδεση σε WiFi? Δεν το βρισκω πουθενα.. ειμαι στην 9αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 http://imgur.com/hZ0bhYJ αυτην έχω , την γερμανική, και δεν θέλω να την αλλάξω, ποιος κάθεται να ξαναστησει το κινητό.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια γνωριζει κανεις που βρισκεται η επιλογη για WPS συνδεση σε WiFi? Δεν το βρισκω πουθενα.. ειμαι στην 9αρα Από ότι έχω διαβάσει, στο android 9, δεν έχει wps. Το κατήργησε η Google, για λόγους ασφαλείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Από ότι έχω διαβάσει, στο android 9, δεν έχει wps. Το κατήργησε η Google, για λόγους ασφαλείας! Εχεις απολυτο δικιο, το εψαξα και εγω και οντως το εχουν βγαλει για λογους ασφαλειας. Παντως ενα αλλο huawei που εχω με την 9 φορεμενη, το εχει κανονικα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Παιδια γνωριζει κανεις που βρισκεται η επιλογη για WPS συνδεση σε WiFi? Δεν το βρισκω πουθενα.. ειμαι στην 9αραΠατάς όταν είσαι μέσα στο menu to Wi-Fi πάνω στο advance και από εκεί κάτω κάτω see more και θα το βρεις Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited January 20, 2019 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εισαι 100% σιγουρος οτι δεν χρειαζεται αποδειξη αγορας η Smartech για την εγγυηση? Τα υπολοιπα service απο οσο γνωριζω πλεον ζητανε κανονικα και αποδειξη αγορας.Όταν το s7 είχε κυκλοφορήσει 3 μήνες & βάρεσε μητρική όταν το πήγα δεν μου είχαν ζητήσει απόδειξη. Όταν όμως το είχα 1.5 χρόνο & τα έπαιξε η μπαταρία μου ζήτησαν κανονικά. Αν μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις συσκευή χωρίς χαρτιά να τα περιμένεις όλα. Το χειρότερο σενάριο είναι να έχει δηλωθεί κλεμμένο & μια ωραία πρωία να χαθεί το σήμα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Καλημέρα. Παιδιά κάποιος που το έχει πρέπει να φτιάξει έναν οδηγό εγκατάστασης firmware μέσω Odin. Πώς κάνουμε μια καθαρή εγκατάσταση πχ αν έχουμε ελληνικό firmware csc cosmote και θέλουμε να βάλουμε γερμανικό DBT. Και ποια csc μπορούμε να βάλουμε multi-csc. ΑΝ θέλει κάποιος και έχει χρόνο.ας το βάλει στο νήμα του note 9.Ευχαριστώ πολύ.. Edited January 20, 2019 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Καλημέρα. Παιδιά κάποιος που το έχει πρέπει να φτιάξει έναν οδηγό εγκατάστασης firmware μέσω Odin. Πώς κάνουμε μια καθαρή εγκατάσταση πχ αν έχουμε ελληνικό firmware csc cosmote και θέλουμε να βάλουμε γερμανικό DBT.ΑΝ θέλει κάποιος και έχει χρόνο.ας το βάλει στο νήμα του note 9.Ευχαριστώ πολύ.. Κατεβάζεις το BDT firmware με αυτό το προγραμματάκι για πιο γρήγορα. (οδηγίες στο link). Κατεβάζεις το odin απο εδω. Φυσικά έχεις εγκαταστήσει Samsung drivers στο pc/laptop. Μετά παρακολουθείς αυτό το βιντεάκι και ακολουθείς τα βήματα. Απο τα αρχεία HOME_CSC και CSC που θα βρείς μέσα στο firmware που θα κατεβάσεις επιλέγεις το ''σκέτο'' CSC. EDIT: Εδώ θα βρείς έναν παλαιότερο οδηγό στα Ελληνικά για να έχεις έναν μπούσουλα. Edited January 20, 2019 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Κατεβάζεις το BDT firmware με αυτό το προγραμματάκι για πιο γρήγορα. (οδηγίες στο link). Κατεβάζεις το odin απο εδω. Φυσικά έχεις εγκαταστήσει Samsung drivers στο pc/laptop. Μετά παρακολουθείς αυτό το βιντεάκι και ακολουθείς τα βήματα. Απο τα αρχεία HOME_CSC και CSC που θα βρείς μέσα στο firmware που θα κατεβάσεις επιλέγεις το ''σκέτο'' CSC. Ωραιος ευχαριστώ.. αν θες φτιαξε και ενα topic για οδηγίες εγκατάστασης είναι χρήσιμο σε πολλούς .. Αν βάλω γερμανική και περάσω το csc γερμανικό παίζει να το αλλάξει μετά γιατί έχω κάρτα cosmote; και κάτι άλλο μετά τα ota update τα παίρνει κανονικά? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ωραιος ευχαριστώ.. αν θες φτιαξε και ενα topic για οδηγίες εγκατάστασης είναι χρήσιμο σε πολλούς .. Αν βάλω γερμανική και περάσω το csc γερμανικό παίζει να το αλλάξει μετά γιατί έχω κάρτα cosmote; και κάτι άλλο μετά τα ota update τα παίρνει κανονικά? Δες το edit που έκανα στο post μου.Υπάρχει οδηγός στο forum. Είναι μεν παλαιότερος αλλά γενικά ισχύει. Δε γνωρίζω αν το DBT (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ) είναι multi csc και περιλαμβάνει και το csc της cote. Aν ναι, θα στο γυρίσει...και μετά αν η cote δώσει το ΙΔΙΟ ακριβώς firmware σε update, ναι, θα παίρνεις κανονικά ΟΤΑ. Αν όχι, δώσει δηλαδή κάποιο επόμενο, θα πρέπει να το περάσεις με ODIN πάλι και θα αρχίσεις μετά να παίρνεις ΟΤΑ. Αν δεν έχεις κάρτα sd και χρησιμοποιείς 1 κάρτα sim, τη βάζεις στο slot 2 στο κινητό κι έτσι δε στο γυρίζει σε COS. Ξέρω...μπερδεμένα είναι λίγο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Δες το edit που έκανα στο post μου.Υπάρχει οδηγός στο forum. Είναι μεν παλαιότερος αλλά γενικά ισχύει. Δε γνωρίζω αν το DBT (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ) είναι multi csc και περιλαμβάνει και το csc της cote. Aν ναι, θα στο γυρίσει...και μετά αν η cote δώσει το ΙΔΙΟ ακριβώς firmware σε update, ναι, θα παίρνεις κανονικά ΟΤΑ. Αν όχι, δώσει δηλαδή κάποιο επόμενο, θα πρέπει να το περάσεις με ODIN πάλι και θα αρχίσεις μετά να παίρνεις ΟΤΑ. Αν δεν έχεις κάρτα sd και χρησιμοποιείς 1 κάρτα sim, τη βάζεις στο slot 2 στο κινητό κι έτσι δε στο γυρίζει σε COS. Ξέρω...μπερδεμένα είναι λίγο... Πακέτο.ασε έχω ξεχάσει τελείως πως γίνεται. Είδα το csc DBT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MULTI ΝΟΜΙΖΩ. Και ακόμα δεν έχει βγει το eur . Θα δω τι θα κάνω.Ευχαριστώ πάντως χρήσιμο το ποστ σου. Edited January 20, 2019 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη; Τόσα ποστς έχουμε γράψει ότι το DBT ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ MULTI-CSC. Αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3825204&share_tid=3825204&share_fid=3793&share_type=t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη; Τόσα ποστς έχουμε γράψει ότι το DBT ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ MULTI-CSC. Αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3825204&share_tid=3825204&share_fid=3793&share_type=t Αν το περάσω μετά θα παίρνω ota update; έχω cosmote Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Έχω περάσει την γερμανική DBT. Κατεβάστε το firmware, Apo sammobile. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/WtFq1gRq Και ένα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλά γιατί τόσος χαμός; περιμένετε λίγες μέρες και θα έρθει κανονικά... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Με την βοήθεια του αδερφού μου έβαλα μια φανταστική εφαρμογή που υπάρχει στο galaxy apps του εξωτερικού Αγγλία αλλά όχι στην Ελλάδα. Η εφαρμογή λέγεται goodlock 2018 Για το τι μπορεί να κάνει δέστε εδώ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταπληκτική εφαρμογή...το τηλέφωνο έγινε πανέμορφο...και μπράβο σου που μας την έμαθες! Υ.Γ. Απορώ με τον εαυτό μου που βρίσκομαι ακόμη σε oreo ενώ με όλες τις άλλες συσκευές μου ήμουν ήδη από Νοέμβριο σε Pie! Ίσως να έχουν δίκαιο κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η Pie δεν φέρνει μια μεγάλη ανανέωση στο κινητό! Edited January 20, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καταπληκτική εφαρμογή...το τηλέφωνο έγινε πανέμορφο...και μπράβο σου που μας την έμαθες! Υ.Γ. Απορώ με τον εαυτό μου που βρίσκομαι ακόμη σε oreo ενώ με όλες τις άλλες συσκευές μου ήμουν ήδη από Νοέμβριο σε Pie! Ίσως να έχουν δίκαιο κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η Pie δεν φέρνει μια μεγάλη ανανέωση στο κινητό! Αυτό γιατί το λένε/λες;; Το one ui που έρχεται μαζί με την pie είναι όχι απλά μεγάλη, αλλά τεράστια ανανέωση. Σαν να έχεις άλλο κινητό. Τώρα στον πυρήνα το αν έχει μεγάλη αλλαγή ή όχι, αυτό είναι μια μεγάλη και διαφορετική κουβέντα. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
askorp Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εγω παντως σημερα εβαλα την εκδοση 9 μεσω odin. Ολα μια χαρα αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν θελω να προσθεσω μια νεα επαφη στο τηλεφωνο τα fonts ειναι μαυρα και στο μαυρο background δε μπορω να δω τι γραφω. Σε οποιοδηποτε αλλο app δεν εχω αυτο το προβλημα. Οποιος εχει καποια λυση να προτεινει.... thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts