Jump to content

tsilas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tsilas1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα το δοκιμάσω μήπως φτιάξει. Έχω και ένα ακόμα θέμα με τη rom, ακούνε την φωνή τους όσοι μιλάω μαζί τους στο messenger, υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Μόνο στην AospExtended μου δουλεύει οκ.
  2. Ξαφνικά σταμάτησε να κάνει focus η κάμερα... βασικά είναι σαν να κόλλησε και να έμεινε εστιασμένη μόνο αν βάλω κάτι κοντά.Υπάρχει κάποια rom ή zip που μπορώ να βάλω ή είναι θέμα hardware?Έβαλα και την νέα του chris ποιο πάνω ενεργοποίησα ένα fix για το focus που είχε μέσα η rom αλλά δεν έκανε κάτι.
  3. Ευχαριστώ πολύ έπρεπε να βάλω το "τηλέφωνο" στην μαύρη λίστα που έχει εκεί και το εμφανίζει σε όλη την οθόνη χωρίς ανοιχτή ακρόαση. Ένα άλλο θέμα... έβαλα την GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2-v4Beta4 αλλά όταν το γυρνάω στην μπροστά κάμερα βγάζει πρόβλημα και κλείνει ενώ η πίσω είναι εντάξει.
  4. Έβαλα την rom ΑΕΧ Pie by CrisBalGreece-GreekEdition / Home Made και όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν το δείχνει σε όλη την οθόνη αλλά σαν ειδοποίηση πάνω πάνω και όταν το σηκώνω μπαίνει μόνο του σε ανοιχτή ακρόαση! Υπάρχει λύση? Αν παίζει ρόλο έχω firmware: 30S-X820-le_x2, Modem: 446D_V.00050 και TWRP 3.3.0-1.
  5. Το δοκίμασα και κόλλησε στο logo... εκτός αν δοκίμασα λάθος αρχείο. :p
  6. Δοκίμασα την AOSiP αλλά δυστυχώς έχει echo στο fb messenger για αυτό μένω με την AEX_Pie-9-_UNOFFICIAL-le_x2-20181125-by_C.B.G προς το παρόν που δεν έχει πρόβλημα.
  7. Παιδιά ποια rom προτείνετε την RevengeOS ή την AOSiP? έχει δοκιμάσει κάποιος αν έχει echo στις κλήσεις και στον fb messenger?
  8. Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ και δεν μπορώ να καταλάβω τι μου τρώει την μπαταρία... θα κλείσω το "Arcore" μήπως και είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα.
  9. https://sourceforge.net/projects/shivatejapeddi/files/Mods/ Το περνάς μέσω recovery, είναι για AEX δεν ξέρω άμα κάνει σε άλλες rom.
  10. Έβαλα την AEX 25/12 και πέρασα ένα zip που βρήκα στο xda (eui audio) και το πρόβλημα σχεδόν λύθηκε (ακουγόταν πολύ λίγο ηχώ). Το κινητό δεν το έχω πλέον, το έδωσα στον αδερφό μου και μου είπε είναι οκ.
  11. Έχει κανείς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από gmail? Εμένα είτε δεν έρχονται καθόλου είτε αργούν πολύ... Είμαι με android 9 στο 8 δούλευε καλύτερα αν και όχι τέλεια. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι με την εφαρμογή my files της samsung και συγκεκριμένα με το google drive... Αν ανεβάσω ένα αρχείο στο google drive δεν μου το δείχνει στο my files εκτός αν κάνω sign out και ξανά sign in ή κάνω clear data στην εφαρμογή my files... Στο 8 δούλευε μια χαρά.
  12. Ναι! Οκ θα την περάσω αργότερα! Thanks . Version: N960FXXU2CSA2/N960FOXM2CSA2/ N960FXXU2CRLT . Size: 1592.26 MB . Security patch level: January 1, 2019
×
×
  • Create New...