Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ερώτηση πως ενεργοποιώ την γρήγορη ασύρματη φόρτιση; έχω τον καινούργιο charger αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να φορτίζει γρήγορα. Μόνο normal φόρτιση κάνει.

Δες εδώ αν είναι ενεργοποιημένο το fast wireless charging στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Μήπως δεν ισχύει για τον exinos και είναι μόνο για sd;

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Ούτε στο δικό μου βγαζει την ασύρματη επιλογή.

Στο N8 υπήρχε.

Μήπως επειδή δεν το έχω βάλει ακόμα στην ασύρματη φόρτιση?2f4b58099edb4e66cc835cd24e19c112.jpg

Mike

... on the go

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ούτε στο δικό μου βγαζει την ασύρματη επιλογή.

Στο N8 υπήρχε.

Μήπως επειδή δεν το έχω βάλει ακόμα στην ασύρματη φόρτιση?2f4b58099edb4e66cc835cd24e19c112.jpg

Mike

... on the go

99% ναι. Πρέπει να το βάλεις πρώτα να φορτίσει μία φορά ασύρματα για να σου βγάλει την επιλογή

Εχω κανει ηδη μια ασυρματη φορτιση και κανονικα υπαρχει η επιλογη.Αλλα πριν δε ξερω εαν υπηρχε.8a1f6ff95715e1b3ab7dee71c0903023.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Όλες τις φορτίσεις 5 μέχρι τώρα τις έχω κάνει ασύρματα. Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει την επιλογή. Άγνωστο για ποιον λόγο.

Λάζαρος..

Υπαρχει και στο Ρυθμισεις->Συνθετες λειτουργιες->Αξεσουαρ

fe3504225797b140e9b269c6fa1db68f.jpg

Ισως αυτο μου το βγαζει επειδη εχω την clear view

Ως προς την καταναλωση και το sot απο προσωπικη εμπειρια και αυτο με ολες τις συσκευες που ειχα μπορω να πω το εξης

οταν εισαι συνεχεια με αναψε σβησε την οθονη δλδ αναβω 5-10 λεπτα σβηνω ξανα μετα ξανα και δως του ολη μερα ετσι το sot ειναι λιγοτερο απο το να δεις πχ σερι μια ταινια η 2 επεισοδια

με το 9 πχ 2 μερες τωρα εβλεπα sot 4μιση ωρες περιπου με μπαταρια υπολειπομενη 10%

σημερα που δεν το πολυσκαλισα ολη μερα .το απογευμα ειδα σερι youtube 3 ωρες

αποτελεσμα?

εχω μενει με 43% και εχω ηδη 4μιση ωρες sot

Το μενού αξεσουάρ θα εμφανιστεί όταν βάλεις κάποιο υποστηριζόμενο αξεσουαρ. Το μενού για γρήγορη ασύρματη φόρτιση θα εμφανιστεί ότaν μπει για πρώτη φορά στον φορτιστή.

129026.png?1640591734

Μερικές πρώτες παρατηρήσεις και από μένα για την 8/512 χωρίς να είμαι power user και χωρίς κατά πάσα πιθανότητα να έβλεπα καμμία διαφορά αν είχα και την άλλη έκδοση:

- Ταχύτατο με μηδενικό lag στα ανοίγματα και τις εναλλαγές των εφαρμογών

- Κορυφαία οθόνη

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος!!! Τα δύο ηχεία έχουν άψογη απόδοση και καταλαβαίνεις άμεσα την διαφορά

- Η μπαταρία βγάζει άνετα τη μέρα μόνιμα με wifi ή data, με bt και αρκετή χρήση με τηλέφωνα μην. κλπ. (προσπαθούσα να την τελειώσω πριν το βράδυ για να κάνω πλήρη φόρτιση και δεν μπορούσα)

Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την κάμερα αλλά συμπερασματικά θα έλεγα ότι άξιζε 100% η αγορά του ειδικά με τη χρήση του trade in.

Μερικές πρώτες παρατηρήσεις και από μένα για την 8/512 χωρίς να είμαι power user και χωρίς κατά πάσα πιθανότητα να έβλεπα καμμία διαφορά αν είχα και την άλλη έκδοση:

- Ταχύτατο με μηδενικό lag στα ανοίγματα και τις εναλλαγές των εφαρμογών

- Κορυφαία οθόνη

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος!!! Τα δύο ηχεία έχουν άψογη απόδοση και καταλαβαίνεις άμεσα την διαφορά

- Η μπαταρία βγάζει άνετα τη μέρα μόνιμα με wifi ή data, με bt και αρκετή χρήση με τηλέφωνα μην. κλπ. (προσπαθούσα να την τελειώσω πριν το βράδυ για να κάνω πλήρη φόρτιση και δεν μπορούσα)

Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την κάμερα αλλά συμπερασματικά θα έλεγα ότι άξιζε 100% η αγορά του ειδικά με τη χρήση του trade in.

Παρέλαβα κι εγώ, επιτέλους!

Φίλε Cadfael θα συμφωνήσω κι εγώ σε όσα γράφεις παρότι έχω το "μικρό" 6gb.

Σε όλες τις εφαρμογές της Google μου εμφανίζει αυτή την λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχετε και εσείς αυτό το θέμα; 49ef6a32c31afcde058b15914a02521e.jpg

Λάζαρος..

Σε όλες τις εφαρμογές της Google μου εμφανίζει αυτή την λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχετε και εσείς αυτό το θέμα; 49ef6a32c31afcde058b15914a02521e.jpg

Αυτό μοιάζει με το gesture control που έχει η Pie.

Μήπως έχεις περάσει το XDA Navigation gestures?

129026.png?1640591734

Αυτό μοιάζει με το gesture control που έχει η Pie.

Μήπως έχεις περάσει το XDA Navigation gestures?

Ναι εννοείται ότι το πέρασα αλλά μιλάω για κάτω από την μπάρα, μια αχνή λευκή γραμμή που φαίνεται ακόμη και με τα screen buttons που φοράει από τη μάνα του.

Βάζω και άλλη φώτο μήπως φαίνεται καλύτερα. 15249833b831374bfc59866320b58025.jpg

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Σε περίπτωση που καποιος χασει το pen να ξέρετε κοστίζει 35 ευρω στην σαμσουνγκ και θελουμ το imei της συσκευής

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παιδιά τι ασύρματο φορτιστή προτείνετε για το εργαλείο μας????

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Σε περίπτωση που καποιος χασει το pen να ξέρετε κοστίζει 35 ευρω στην σαμσουνγκ και θελουμ το imei της συσκευής
Πολύ θα ήθελα να πάρω ένα κίτρινο για το μαύρο που έχω

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ρε παιδια τελικα τι παιζει με τα duiοs?

Τελικα ολα τα ΝΟΤΕ 9 ειναι duos η οχι?

Τνχ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το εξής θέμα: Κάθε φορά που ενεργοποιώ το κινητό, μου εμφανίζει το μενού της διαχείρισης καρτών SIM. Γνωρίζει κανείς πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edit: Βρήκα πού οφείλεται, στην 2in1 SIM της COSMOTE που χρησιμοποιώ. Edited by Gm87

Τελικά παρόλο που έκανα μια φόρτιση με τον wireless charger της nillkin δεν βρίσκω την επιλογή για fast wireless charge

Δε ρωτάμε πως το έμαθες
Το εχασε ενας φιλος εχθες το βραδυ και ετσι το εμαθα!!λογικα θα μπορεις να το παρεις και σε αλλα χρωματα αλλα δεν νομίζω οτι ταιριαζει το κιτρινο πχ στο μωβ κινητο...αλλα στο μαυρο θα ειναι απιστευτο!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9