Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ερώτηση πως ενεργοποιώ την γρήγορη ασύρματη φόρτιση; έχω τον καινούργιο charger αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να φορτίζει γρήγορα. Μόνο normal φόρτιση κάνει. Δες εδώ αν είναι ενεργοποιημένο το fast wireless charging στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Μήπως δεν ισχύει για τον exinos και είναι μόνο για sd; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ούτε στο δικό μου βγαζει την ασύρματη επιλογή. Στο N8 υπήρχε. Μήπως επειδή δεν το έχω βάλει ακόμα στην ασύρματη φόρτιση? Mike ... on the go Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ούτε στο δικό μου βγαζει την ασύρματη επιλογή. Στο N8 υπήρχε. Μήπως επειδή δεν το έχω βάλει ακόμα στην ασύρματη φόρτιση? Mike ... on the go 99% ναι. Πρέπει να το βάλεις πρώτα να φορτίσει μία φορά ασύρματα για να σου βγάλει την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Εχω κανει ηδη μια ασυρματη φορτιση και κανονικα υπαρχει η επιλογη.Αλλα πριν δε ξερω εαν υπηρχε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Όλες τις φορτίσεις 5 μέχρι τώρα τις έχω κάνει ασύρματα. Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει την επιλογή. Άγνωστο για ποιον λόγο. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Υπαρχει και στο Ρυθμισεις->Συνθετες λειτουργιες->Αξεσουαρ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Αστείο αλλά δεν έχω ούτε το μενού αξεσουάρ.. :D Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ισως αυτο μου το βγαζει επειδη εχω την clear view Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ως προς την καταναλωση και το sot απο προσωπικη εμπειρια και αυτο με ολες τις συσκευες που ειχα μπορω να πω το εξης οταν εισαι συνεχεια με αναψε σβησε την οθονη δλδ αναβω 5-10 λεπτα σβηνω ξανα μετα ξανα και δως του ολη μερα ετσι το sot ειναι λιγοτερο απο το να δεις πχ σερι μια ταινια η 2 επεισοδια με το 9 πχ 2 μερες τωρα εβλεπα sot 4μιση ωρες περιπου με μπαταρια υπολειπομενη 10% σημερα που δεν το πολυσκαλισα ολη μερα .το απογευμα ειδα σερι youtube 3 ωρες αποτελεσμα? εχω μενει με 43% και εχω ηδη 4μιση ωρες sot Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Το μενού αξεσουάρ θα εμφανιστεί όταν βάλεις κάποιο υποστηριζόμενο αξεσουαρ. Το μενού για γρήγορη ασύρματη φόρτιση θα εμφανιστεί ότaν μπει για πρώτη φορά στον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μερικές πρώτες παρατηρήσεις και από μένα για την 8/512 χωρίς να είμαι power user και χωρίς κατά πάσα πιθανότητα να έβλεπα καμμία διαφορά αν είχα και την άλλη έκδοση: - Ταχύτατο με μηδενικό lag στα ανοίγματα και τις εναλλαγές των εφαρμογών - Κορυφαία οθόνη - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος!!! Τα δύο ηχεία έχουν άψογη απόδοση και καταλαβαίνεις άμεσα την διαφορά - Η μπαταρία βγάζει άνετα τη μέρα μόνιμα με wifi ή data, με bt και αρκετή χρήση με τηλέφωνα μην. κλπ. (προσπαθούσα να την τελειώσω πριν το βράδυ για να κάνω πλήρη φόρτιση και δεν μπορούσα) Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την κάμερα αλλά συμπερασματικά θα έλεγα ότι άξιζε 100% η αγορά του ειδικά με τη χρήση του trade in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μερικές πρώτες παρατηρήσεις και από μένα για την 8/512 χωρίς να είμαι power user και χωρίς κατά πάσα πιθανότητα να έβλεπα καμμία διαφορά αν είχα και την άλλη έκδοση: - Ταχύτατο με μηδενικό lag στα ανοίγματα και τις εναλλαγές των εφαρμογών - Κορυφαία οθόνη - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος!!! Τα δύο ηχεία έχουν άψογη απόδοση και καταλαβαίνεις άμεσα την διαφορά - Η μπαταρία βγάζει άνετα τη μέρα μόνιμα με wifi ή data, με bt και αρκετή χρήση με τηλέφωνα μην. κλπ. (προσπαθούσα να την τελειώσω πριν το βράδυ για να κάνω πλήρη φόρτιση και δεν μπορούσα) Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την κάμερα αλλά συμπερασματικά θα έλεγα ότι άξιζε 100% η αγορά του ειδικά με τη χρήση του trade in. Παρέλαβα κι εγώ, επιτέλους! Φίλε Cadfael θα συμφωνήσω κι εγώ σε όσα γράφεις παρότι έχω το "μικρό" 6gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Σε όλες τις εφαρμογές της Google μου εμφανίζει αυτή την λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχετε και εσείς αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Σε όλες τις εφαρμογές της Google μου εμφανίζει αυτή την λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχετε και εσείς αυτό το θέμα; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό μοιάζει με το gesture control που έχει η Pie. Μήπως έχεις περάσει το XDA Navigation gestures? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Αυτό μοιάζει με το gesture control που έχει η Pie. Μήπως έχεις περάσει το XDA Navigation gestures?Ναι εννοείται ότι το πέρασα αλλά μιλάω για κάτω από την μπάρα, μια αχνή λευκή γραμμή που φαίνεται ακόμη και με τα screen buttons που φοράει από τη μάνα του. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάζω και άλλη φώτο μήπως φαίνεται καλύτερα. Edited August 31, 2018 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Σε περίπτωση που καποιος χασει το pen να ξέρετε κοστίζει 35 ευρω στην σαμσουνγκ και θελουμ το imei της συσκευής Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Δε ρωτάμε πως το έμαθες Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Παιδιά τι ασύρματο φορτιστή προτείνετε για το εργαλείο μας???? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Σε περίπτωση που καποιος χασει το pen να ξέρετε κοστίζει 35 ευρω στην σαμσουνγκ και θελουμ το imei της συσκευήςΠολύ θα ήθελα να πάρω ένα κίτρινο για το μαύρο που έχω Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ρε παιδια τελικα τι παιζει με τα duiοs? Τελικα ολα τα ΝΟΤΕ 9 ειναι duos η οχι? Τνχ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Έχω το εξής θέμα: Κάθε φορά που ενεργοποιώ το κινητό, μου εμφανίζει το μενού της διαχείρισης καρτών SIM. Γνωρίζει κανείς πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edit: Βρήκα πού οφείλεται, στην 2in1 SIM της COSMOTE που χρησιμοποιώ. Edited August 31, 2018 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ρε παιδια τελικα τι παιζει με τα duiοs? Τελικα ολα τα ΝΟΤΕ 9 ειναι duos η οχι? ΤνχDual sim stand by είναι ναι. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Τελικά παρόλο που έκανα μια φόρτιση με τον wireless charger της nillkin δεν βρίσκω την επιλογή για fast wireless charge Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δε ρωτάμε πως το έμαθεςΤο εχασε ενας φιλος εχθες το βραδυ και ετσι το εμαθα!!λογικα θα μπορεις να το παρεις και σε αλλα χρωματα αλλα δεν νομίζω οτι ταιριαζει το κιτρινο πχ στο μωβ κινητο...αλλα στο μαυρο θα ειναι απιστευτο!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts