LLLEFTERIS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Γιατι δεν εχουμε μαυρο avatar:rolleyes: Εβαλα την dev και ενω εχω μια καρτα Cosmote και μια Wind μου τις βρηκε και τις δυο Cosmote :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έτοιμο το κινητό μου δεν πατούσε καλά το ηχείο τον πήρα το απόγευμα.:D Τελος καλό ολα καλα λοιπόν, τυχερός στάθηκες, μες την ατυχία σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Τελος καλό ολα καλα λοιπόν, τυχερός στάθηκες, μες την ατυχία σου! Ναι μια χαρα και σε μια μερα το ειχα πισω. Το εστησα με dev του εχωσα και nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 :D :D :D μπραβο αδερφε, παλι καλα, τη γλιτωσες. Υ/Γ: 6 ωρες κ 21 λεπτα οθονη με 54% υπολοιπο μπαταριας. Νομιζω καλουτσικα παει :p Τι θα λέγατε για για 10 ώρες και κάτι με 34% υπόλοιπο. Bluetooth, WiFi και data πάντα ανοιχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ναι μια χαρα και σε μια μερα το ειχα πισω. Το εστησα με dev του εχωσα και nova Που έγινε η επισκευή? Σαν να θυμάμαι ότι είχες πει αγορασμένο από σκρουτζ.. Από μπαταρία πράγματι είναι άλλο πράγμα..:D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Τι θα λέγατε για για 10 ώρες και κάτι με 34% υπόλοιπο. Bluetooth, WiFi και data πάντα ανοιχτά...δλδ εμένα που δεν κρατάει τόσο... τι λάθος κάνω?? μήπως είναι ελαττωματικό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Που έγινε η επισκευή? Σαν να θυμάμαι ότι είχες πει αγορασμένο από σκρουτζ.. Από μπαταρία πράγματι είναι άλλο πράγμα..:D Ναι απο μαγαζι στο Περιστερι, δεν ξερω που το εφτιαξαν εγω στο μαγαζι το πηγα. Να ρωτησω επειδη βαριεμαι να βαζω φορτιστη και το φορτιζω απο την οθονη μου Dell 2518D πειραζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ναι απο μαγαζι στο Περιστερι, δεν ξερω που το εφτιαξαν εγω στο μαγαζι το πηγα. Να ρωτησω επειδη βαριεμαι να βαζω φορτιστη και το φορτιζω απο την οθονη μου Dell 2518D πειραζει; Άρα δεν συμβαίνει πάντα αυτό που διαβάζουμε συχνά, Δηλαδή ότι τα αγορασμένα από σκρουτζ σε περίπτωση βλάβης πάνε Κίνα. Καλό αυτό! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άρα δεν συμβαίνει πάντα αυτό που διαβάζουμε συχνά, Δηλαδή ότι τα αγορασμένα από σκρουτζ σε περίπτωση βλάβης πάνε Κίνα. Καλό αυτό! Κοιτα το μαγαζι μου ειπε κατα 90% ειναι το ηχειο και πως υπαρχει ανταλλακτικο οποτε σε 3-4 μερες θα ηταν ετοιμο. Μου ειπε επισης σε περιπτωση που ειναι κατι αλλο θα πρεπει να το στειλουν εξω (δεν μου ειπε που εξω ακριβως) για επισκευη. Εμενα ευτυχως απλα δεν ειχε πατησει σωστα. Στα συν του καταστηματος ειναι οτι σε περιπτωση που επρεπε να παει εξω μου εδιναν συσκευη για να εχω να κανω την δουλεια μου, φυσικα οχι mi max 3 αλλα σαν κινηση την θεωρω πολυ σωστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 δλδ εμένα που δεν κρατάει τόσο... τι λάθος κάνω?? μήπως είναι ελαττωματικό?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παίζει πολύ μεγάλο βαθμό η ποιότητα στο σήμα. Και το έχω μετά το 50 % σε battery save χωρίς να κλείνει όμως GPS WiFi Bluetooth και ότι άλλο έχω ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παίζει πολύ μεγάλο βαθμό η ποιότητα στο σήμα. Και το έχω μετά το 50 % σε battery save χωρίς να κλείνει όμως GPS WiFi Bluetooth και ότι άλλο έχω ανοιχτό.Κατάλαβα και συμφωνώ... σίγουρα όμως παίζει και η rom... ποια έχεις? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Κατάλαβα και συμφωνώ... σίγουρα όμως παίζει και η rom... ποια έχεις? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τηλ είναι το 6/128 με xiaomi eu stable και officially unlocked. Το screen on time ή sot, είναι σχετικό. Έχω φτάσει και 4 μέρες με sot 5 ώρες (ελαφριά χρήση) έχω κάνει και 14 ώρες sot σε 2 μέρες. Το τηλέφωνο σε αναμονή κρατάει πολύ. Αν δεν φας την μπαταρία εσύ σε 5 μέρες θα σβήσει Γιατι στην έχει φάει η αναμονή και οι εφαρμογές που τρέχουν της Google. Και θα έχεις sot για παράδειγμα 3 ώρες. Αν το δουλεύεις πολύ σε 2 μέρες θα το έχεις ξεφωρτισει και θα έχει sot 12.(παντα μιλάμε υποκειμενικα). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μπαταρία που καταναλώνει η οθόνη σου δείχνει. Το θέμα είναι ότι δεν καταναλώνει μόνο η οθόνη.καταναλωνουν και οι υπόλοιπες λειτουργίες που μπορείς να δεις στο μενού /μπαταρια/κατανάλωση. Edited November 14, 2018 by PALALOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παίζει πολύ μεγάλο βαθμό η ποιότητα στο σήμα. Και το έχω μετά το 50 % σε battery save χωρίς να κλείνει όμως GPS WiFi Bluetooth και ότι άλλο έχω ανοιχτό.που είναι η ρύθμιση για το battery save που λες μετά το 50%; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Με βολεύει που έχω την οθόνη μπροστά άδεια και έχω φωτογραφία τα παιδιά μου και δεν είναι λίγα τρία έχω.:) Είμαι και γέρος και ξέρεις αν ο παππούς μάθει έναν δρόμο δεν πα' να του φτιάξεις ποιο σύντομο από τον παλιό θα πηγαίνει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Με βολεύει που έχω την οθόνη μπροστά άδεια και έχω φωτογραφία τα παιδιά μου και δεν είναι λίγα τρία έχω.:) Είμαι και γέρος και ξέρεις αν ο παππούς μάθει έναν δρόμο δεν πα' να του φτιάξεις ποιο σύντομο από τον παλιό θα πηγαίνει.:p χαχααχχαχχαχαχααχαχαχαχχαχααχαχχα ξεραθηκα πρωι πρωι αδερφε, να σαι καλα :lol: :lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι θα λέγατε για για 10 ώρες και κάτι με 34% υπόλοιπο. Bluetooth, WiFi και data πάντα ανοιχτά... χαλια μαυρα, δεν κανει, να το πεταξεις και να πας εκει στο σκρουτζ στον τυπα που το θαβει, να του δωσεις θετικη και να ζητησεις το τηλεφωνο του να βρεθειτε για καφε να πειτε τον πονο σας για την κακια σιαομι που δεν βγαζει καλες συσκευες :p :p :p :p Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 που είναι η ρύθμιση για το battery save που λες μετά το 50%; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαταρία και απόδοση /κατανάλωση μπαταρίας /εξοικονόμηση μπαταρίας. Όταν φτάνει στο 50% το ενεργοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτό το σχόλιο? "Bluetooth Mic << Problem >> I have a Mi Max 3. There is one problem that I haven't seen conveyed in any review. The Bluetooth mic is only supported for phone calls not for messages, convos on other apps like WhatsApp, WeChat, Line, Skype or recorder or Google assistant ... NO BLUETOOTH MIC. Can hear with the Bluetooth headset, but mic is simply not supported. Hardware is there, no software. I took my mobile to Mi for exchange, they tested and confirmed this. There response... Sorry, it's just not a function of this phone, bad luck" Από αυτό το βίντεο Σε γενικές γραμμές υποστηρίζει ότι το Max 3 δεν υποστηρίζει την λειτουργία μικροφώνου από bluetooth για εφαρμογές τύπου whatsapp , skype κτλ Γενικά το gps του είναι καλό; Εδώ σε ένα τεστ με την CN έκδοση όμως λέει ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-Max-3-Smartphone-Review.341076.0.html Τέλος για 50 ευρώ διαφορά τι θα προτιμούσατε ; Skroutz με 2ετή εγγύηση ή bangood με 1; Edited November 14, 2018 by vega2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Οκ , άρα μούφα το σχόλιο πάνω ! Ευχαριστώ. Το Gearbest το φοβάμαι λίγο για να πω την αλήθεια. Μάλλον θα προτιμήσω bangood και ας ειναι ακριβότερο. Με επίσημη τιμή 359Ε θα θελα να ξερα τι πωλήσεις θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Είναι και αυτό μια άποψη, πάω πάσο :-) Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλφακια δώρο και μια θετική ψήφο στο σκρουτζ μαλλον αυριο θα παραλαβω και μια καινουρια θηκη απο σκρουτζ, οταν ερθει θα ενημερωσω σχετικα Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπερες. Έχει βάλει κανείς twrp recovery? Αν ναι μπορεί να μου στείλει εδώ ένα λινκ γιατί δεν βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπερες. Έχει βάλει κανείς twrp recovery? Αν ναι μπορεί να μου στείλει εδώ ένα λινκ γιατί δεν βρίσκω? https://forum.xda-developers.com/mi-max-3/development/recovery-twrp-3-2-3-1-nitrogen-t3866084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 https://forum.xda-developers.com/mi-max-3/development/recovery-twrp-3-2-3-1-nitrogen-t3866084 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα σε όλους. Προχτές βράδυ έκανα αίτηση ξεκλειδωματος bootloader και το mi unlock tool έγραψε χρόνο αναμονής μόλις 5 ώρες! Την επόμενη μέρα ξεκλειδωσα, έβαλα custom recovery (twrp) και την ελληνική xtrv rom. Το τηλέφωνο είναι πιο σμουθ από ποτέ. Καλύτερη φαίνεται και η μπαταρία αλλά θα επανέλθω σε κάνα δυο μέρες να πω εντυπώσεις και γι'αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Το playstore το εμφανίζει πιστοποιημένο κανονικά. Κι εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ebanking αλλά από chrome και δεν έχω κανένα πρόβλημα το τσέκαρα ήδη. Κατά τη γνώμη μου είναι πιο σμουθ όπως ανέφερα παραπάνω. Συν του ότι κάθε βδομάδα έχει αναβαθμίσεις οπότε οποίο bug βρίσκουν το διορθώνουν. Επίσης έχουν περάσει το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο κανονικά χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις περιοχή (Region). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Πριν απο λιγο παρελαβα αυτην: https://www.skroutz.gr/s/15852415/OEM-Skin-Pro-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Xiaomi-Mi-Max-3.html Για οσους αρεσκονται σε τυπου wallet χωρις κλιπακι ειναι εξαιρετικη. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, τελεια εφαρμογη και πολυ λεπτη. Προστατευει καλα την καμερα και ολες οι οπες ειναι στο σωστο σημειο. Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts