Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 τι σαχλαμάρα και αυτή με τις καρτέλες στο multitasking.. πρέπει να σκρολάρεις κάτω μέχρι την τελευταία για να εμφανιστεί το ''διαγραφή όλων'' και να τις κλείσεις Αυτά είναι κόλπα της Google (Android Oreo) και όχι της Xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Σύμφωνα με το επίσημο forum της Xiaomi, οι developers αναπαρήγαγαν το bug με τον αισθητήρα fps και το πάσαραν στη Snapdragon για διόρθωση. Προφανώς, πιστεύουν πως είναι δικό τους θέμα... Επίσης, διάβασα στο xda ότι κυκλοφόρησε το update Οκτωβρίου για beta testers, που περιλαμβάνει critical bug fixes. Ας ελπίσουμε ότι είναι μέσα και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos01 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Εμείς θα έχουμε αναβάθμιση σε Android 9 Pie??? Αν ναι, αυτόματα ή χειροκίνητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εμείς θα έχουμε αναβάθμιση σε Android 9 Pie??? Αν ναι, αυτόματα ή χειροκίνητα??? Τα κινητά που είναι στο Android One υποτίθεται θα λάβουν τουλάχιστον ακόμα 2 εκδόσεις Android, οπότε ναι. Οταν είναι θα σου έρθει OTA ενημέρωση, όπως γίνονται και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetropa Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Τα κινητά που είναι στο Android One υποτίθεται θα λάβουν τουλάχιστον ακόμα 2 εκδόσεις Android, οπότε ναι. Οταν είναι θα σου έρθει OTA ενημέρωση, όπως γίνονται και τώρα.Καλημέρα παιδιά, πες τε μου ένα καλό τζαμακι προστασίας 4 έχω αλλάξει μέσα σε δύο μήνες και όλα ξεκινάνε να φουσκώνουν ακριβώς στα κουμπιά δε ξέρω τι γίνεται. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εγώ τελευταία πείρα αυτό και μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. https://www.gstore.gr/tempered-full-face/10080-ksix-full-face-xiaomi-mi-a2-black-904930.html είναι πολύ καλό καλύπτει όλη την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Εγώ τελευταία πείρα αυτό και μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. https://www.gstore.gr/tempered-full-face/10080-ksix-full-face-xiaomi-mi-a2-black-904930.html είναι πολύ καλό καλύπτει όλη την οθόνηΜε λίγα ακόμα παίρνεις και κινητό... άκου 17 ευρώ για ένα τζαμακι.... γι αυτο μόνο aliexpress Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μήπως σε αυτό το σημείο το σηκώνει η θήκη μετά από τα πολλά πατήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eckart90 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλημέρα παιδιά, πες τε μου ένα καλό τζαμακι προστασίας 4 έχω αλλάξει μέσα σε δύο μήνες και όλα ξεκινάνε να φουσκώνουν ακριβώς στα κουμπιά δε ξέρω τι γίνεται. Πες αν θες με ποια είχες πρόβλημα, να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetropa Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Πες αν θες με ποια είχες πρόβλημα, να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα. :pΣωστός....χαχαχαχα.. αν θυμηθώ θα σας πω Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimos_yp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μου ήρθε το update Oct 2018. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μου ήρθε το update Oct 2018. Για να δούμε.. Μόλις το πέρασα... ολα κομπλέ μέχρι στιγμής.... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimos_yp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπα, σε μένα συνεχίζει το πρόβλημα του finger sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπα, σε μένα συνεχίζει το πρόβλημα του finger sensor.Στα πόσα κολλάνε οι πυρήνες?? Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimos_yp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Με cpu Z αν δεν κάνω λάθος 1800+ οι πρώτοι τέσσερις και 2300+ οι δεύτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Με cpu Z αν δεν κάνω λάθος 1800+ οι πρώτοι τέσσερις και 2300+ οι δεύτεροι.Εμένα είναι 633 οι πρώτοι 4 και 1113 οι άλλοι... πάντα με CPU Z... Όντως έχεις θέμα... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asimos_yp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μα αυτό λέμε.... Εδώ και τόσες ημέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stisilaos01 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μόλις έκανα και εγώ την ενημέρωση ασφαλείας... Όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 καλημερα το α2 δεν εχει κλειδωμα εφαρμογης ωστε να μην ειναι προσβασιμη απο 'περιεργους' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 (edited) Η Xiaomi ξεκινά να αναβαθμίζει το Mi Mix 2S σε android 9.0 pie. Μάλιστα είναι από τα πρώτα smartphones της Xiaomi που αναβαθμίζονται σε 9.0. Κανονικά τα Mi A1,2 (αν και δεν νομίζω το Mi A1 να πάρει 9.0) δεν έπρεπε να πάρουν πρώτα την τελευταία αναβάθμιση της Google επειδή έχουν stock android; Ή μήπως η Xiaomi «φροντίζει» καλύτερα τα δικά της «παιδιά» λόγω MIUI; Κατέβασα και εγώ την τελευταία ενημέρωση ασφάλειας και πήγα μετά στην εφαρμογή CPU-Z και είδα ότι θα πρέπει να διορθώθηκε κάπως το θέμα με τους πυρήνες που είναι «κολλημένοι» στο τέρμα. Οι μισοί είναι στους 633MHz και οι άλλοι μισοί στα 1113MHz. Edited October 18, 2018 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Η Xiaomi ξεκινά να αναβαθμίζει το Mi Mix 2S σε android 9.0 pie. Μάλιστα είναι από τα πρώτα smartphones της Xiaomi που αναβαθμίζονται σε 9.0. Κανονικά τα Mi A1,2 (αν και δεν νομίζω το Mi A1 να πάρει 9.0) δεν έπρεπε να πάρουν πρώτα την τελευταία αναβάθμιση της Google επειδή έχουν stock android; Ή μήπως η Xiaomi «φροντίζει» καλύτερα τα δικά της «παιδιά» λόγω MIUI; Κατέβασα και εγώ την τελευταία ενημέρωση ασφάλειας και πήγα μετά στην εφαρμογή CPU-Z και είδα ότι θα πρέπει να διορθώθηκε κάπως το θέμα με τους πυρήνες που είναι «κολλημένοι» στο τέρμα. Οι μισοί είναι στους 633MHz και οι άλλοι μισοί στα 1113MHz.Οι Android One συσκευές δέχονται τις αναβαθμίσεις απευθείας από την Google. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα με συσκευές (Xiaomi, Nokia, HTC, ...) πληρώνουν την Google για αυτή την υπηρεσία. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctas Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά είμαι σε αναζήτηση κινητού και κλείνω προς το mi a2 διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας για τους πυρήνες κάπως κολλάω.Πιστευετε πως αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά είμαι σε αναζήτηση κινητού και κλείνω προς το mi a2 διαβάζοντας όμως τα σχόλια σας για τους πυρήνες κάπως κολλάω.Πιστευετε πως αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤσίμπα το να γουστάρεις... ισως το καλύτερο mid range αυτή τη στιγμή!!! Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikanak Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Χαίρετε, έχω εδώ και ένα μήνα το Mi A2 (4/64) με δύο κάρτες sim, Wind και Cosmote. Έχω ενεργοποιημένα τα mobile data μόνο στην πρώτη (wind) που είναι με συμβόλαιο ενώ στην δεύτερη (cosmote) τα έχω απενεργοποιήσει καθώς είναι καρτοκινητή. Παρατήρησα ότι την πρώτη κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά (αναγνώριση αριθμού) ενώ στην δεύτερη, δεν δείχνει να αναγνωρίζει τον αριθμό (αν και λαμβάνω κανονικά κλήσεις) Επίσης, έχοντας ενεργοποιημένη την υπηρεσία my internet της Cosmote η οποία σε ειδοποιεί με SMS ότι δεν έχεις data και αν θέλεις να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, από την πρώτη στιγμή σχεδόν, κάθε τόσο λάμβανα τέτοια SMS. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω ενεργά τα mobile data σε αυτή την SIM. Σήμερα, μπήκα στο My Cosmote και απενεργοποίησα την υπηρεσία my internet και μετά από λίγο έλαβα ένα μήνυμα ότι μόλις συνδέθηκα στο internet με χρέωση 0.2€/MB. Φυσικά, ξαναενεργοποίησα την υπηρεσία my internet ώστε τουλάχιστον να μη χρεώνομαι και αμέσως έλαβα ένα SMS πάλι ότι δεν έχω διαθέσιμα data κλπ. Το ερώτημα είναι, γιατί ή τι προσπαθεί να συνδεθεί στο internet μέσω της SIM που ΔΕΝ είναι ενεργά τα mobile data. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εμένα πάντως μετά το τελευταίο update κολλάει πιο συχνά στις μέγιστες συχνότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts