zananiro Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Γνωρίζει κάποιος από θέμα service αν χρειαστεί τι κάνουμε θα το δέχεται η αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα, σε περίπτωση που το αγοράσουμε από εξωτερικό;Αν το κινητό προορίζεται για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει κανονικά εγγύηση. Έτσι μου είχαν πει από τη Huawei. Αν προορίζεται για χώρα Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχεις εγγύηση αλλά μπορείς Να το πας στο service με το ανάλογο κόστος και δεδομένου ότι έχουν ανταλλακτικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Αν το κινητό προορίζεται για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει κανονικά εγγύηση. Έτσι μου είχαν πει από τη Huawei. Αν προορίζεται για χώρα Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχεις εγγύηση αλλά μπορείς Να το πας στο service με το ανάλογο κόστος και δεδομένου ότι έχουν ανταλλακτικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Άρα να συνοψίσω λίγο αν το πάρω από Κίνα δεν έχει εγγύηση αλλά το αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία με το ανάλογο κόστος, αν το αγοράσω από παραεισαγωγη από κάποια ευρωπαϊκή χώρα που προορίζεται για Ευρώπη έχω κανονικά και εγγύηση. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Άρα να συνοψίσω λίγο αν το πάρω από Κίνα δεν έχει εγγύηση αλλά το αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία με το ανάλογο κόστος, αν το αγοράσω από παραεισαγωγη από κάποια ευρωπαϊκή χώρα που προορίζεται για Ευρώπη έχω κανονικά και εγγύηση. Για το δεύτερο σκέλος που αναφέρεις παραεισαγαγωγη, η απάντηση είναι ναι δεδομένου ότι η έκδοση που θα αγοράσεις έχει κυκλοφορήσει επίσημα Ευρώπη από την εταιρία. Αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή έκδοση του εν λόγω κινητού που να έχει κυκλοφορήσει επίσημα για Ευρώπη ακόμα, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι, οπότε εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία γιοκ απ' όπου και να το αγοράσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 16, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δεύτερο update! Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από ότι βλέπω έχει και ελληνική γλώσσα κανονικά έτσι; Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Από ότι βλέπω έχει και ελληνική γλώσσα κανονικά έτσι; Φυσικά.Παντού ελληνικά. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 το ξεχάσαμε να βγει global φαντάζομαι.. ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Να σου πω την αλήθεια και global να μην βγεί δεν με πειράζει από την στιγμή που έχει ελληνικά όχι τόσο για μένα γιατί γνωρίζω καλά αγγλικά αλλά για ένα φιλαράκι μου που θα τα πάρουμε μαζί, αν όλα πάνε καλά τον άλλο μήνα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως κοιτάτε το eglobalcenter γιατί τώρα είδα ότι έχει 390 την έκδοση με τα 64 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Να σου πω την αλήθεια και global να μην βγεί δεν με πειράζει από την στιγμή που έχει ελληνικά όχι τόσο για μένα γιατί γνωρίζω καλά αγγλικά αλλά για ένα φιλαράκι μου που θα τα πάρουμε μαζί, αν όλα πάνε καλά τον άλλο μήνα. για την b20 λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 για την b20 λέω. Ναι έχεις δίκιο εδώ αλλά προσωπικά εμένα δεν με πειράζει και τα max 1&2 που έχω δεν έχουν. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 http://i66.tinypic.com/54c651.jpg[/img]"]http://i66.tinypic.com/54c651.jpg μολις το πηρα το κινητο δεν παιζεται Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 http://http://i66.tinypic.com/54c651.jpg μολις το πηρα το κινητο δεν παιζεταιΜεγειά! Πες λεπτομέρειες, τι είχες, πόσο το πήρες, από που, σε πόσο χρόνο σου ήρθε. Μη σου τα βγάζουμε με το τσιγκέλι... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Μεγειά! Πες λεπτομέρειες, τι είχες, πόσο το πήρες, από που, σε πόσο χρόνο σου ήρθε. Μη σου τα βγάζουμε με το τσιγκέλι... ειχα mediapad x2 οποτε το μεγεθος δεν με νοιαζει. eglobalcentral χωρις τελωνειο, 8 μερες εκανε σφραγισμενο τρομερη ποιοτητα για τηλεφωνο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλορίζικο να είναι το εργαλείο.Το κοιτάζω και εγω αυτές τις μέρες θα ήθελα να ρωτήσω απο θέμα εγγύησης τι γίνεται; Καλύπτεται εδω ελλαδα γιατί πρίν λίγο καιρό που μίλησα με την Huawei μου είπε πριν προχωρήσω σε αγορά να τους στείλω το imei της συσκευής για να μου πούνε αν καλύπτεται απο εγγύηση.Και νομίζω μου ειπαν αν αγοραστεί απο Ευρώπη και προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα ισχύει κανονικά.Λοιπόν οταν το δοκιμάσεις πες μας τη λέει απο οθόνη,μπαταρία,ηχεία.ειχα mediapad x2 οποτε το μεγεθος δεν με νοιαζει. eglobalcentral χωρις τελωνειο, 8 μερες εκανε σφραγισμενο τρομερη ποιοτητα για τηλεφωνο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 http://i66.tinypic.com/54c651.jpg[/img]"]http://i66.tinypic.com/54c651.jpg μολις το πηρα το κινητο δεν παιζεται ω ρε μανα μου.....σφαγη :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 ειχα mediapad x2 οποτε το μεγεθος δεν με νοιαζει. eglobalcentral χωρις τελωνειο, 8 μερες εκανε σφραγισμενο τρομερη ποιοτητα για τηλεφωνο Καλορίζικο!! Έβαλες την επιλογή με την ασφάλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλορίζικο!! Έβαλες την επιλογή με την ασφάλεια? Όχι αν ξέρεις πως ενεργοποιώ και αυτό και το always on display? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 η οθονη ειναι παραπολυ καλη ..καθαρη.μπαταρια νωρις ακομα αλλα τα 5000 ειναι φορτιο ....βαρυ.το ηχειο ειναι λες και εισαι σε club . γενικα εχει μια ποιοτητα με προσεγμενα υλικα και προσεγγιση.κριμα που δεν μπηκε ευρωπη για ανεξηγητο λογο βεβαια.ειμαι πεπεισμενος οτι αν εμπαινε ευρωπη θα εκλεινε πολλων τα ....σπιτια που δινουν κατι αναλογο αλλα με υπερχρεωση. το μεγεθος δεν ειναι αυτο που νομιζετε λογω της νεας σχεδιασης 18.5:9 το κινητο ειναι απλα μακροστενο και οχι τεραστιο. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 η οθονη ειναι παραπολυ καλη ..καθαρη.μπαταρια νωρις ακομα αλλα τα 5000 ειναι φορτιο ....βαρυ.το ηχειο ειναι λες και εισαι σε club . γενικα εχει μια ποιοτητα με προσεγμενα υλικα και προσεγγιση.κριμα που δεν μπηκε ευρωπη για ανεξηγητο λογο βεβαια.ειμαι πεπεισμενος οτι αν εμπαινε ευρωπη θα εκλεινε πολλων τα ....σπιτια που δινουν κατι αναλογο αλλα με υπερχρεωση. το μεγεθος δεν ειναι αυτο που νομιζετε λογω της νεας σχεδιασης 18.5:9 το κινητο ειναι απλα μακροστενο και οχι τεραστιο. Με ακουστικα πως ακουγεται? Η ποιοτητα και κυριως η ενταση ειναι καλη για ν ακους δυνατα μουσικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 http://i67.tinypic.com/2ephtf7.jpg[/img]"]http://i67.tinypic.com/2ephtf7.jpgΜπαταρία μια φορτιση Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Τρίτο update!! Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) απο διπλανο φορουμ (τα ευχαριστω πηγαινουν στον lionheart75) https://www.geekbuying.com/item/HUAWEI-Honor-Note-10-6-95-Inch-6GB-64GB-Smartphone-Blue-402336.html και κουπονι WJIFJCIE 380€ με EU Priority Line + insurance οσοι το εχετε ξεκινατε να λετε γιατι μας εβαλε φωτια ο φιλος... 1. Αν εχει προβληματα με την κινεζικη ρομ 2. Απενεργοποιηση ή και διαγραφη των κινεζο εφαρμογων που ερχονται προεγκατεστημενα 3. Αυτονομια 4. Καμερες 5. Τι θα αλλάζατε 6. Θα το ξανα αγοραζατε ή θα αγοραζατε καποια αλλη συσκευη 7. Εχει ακουστει ενα θεμα οτι δεν εχει καλη ποιοτητα στον ηχο μικροφωνου σε συνομιλιες και βιντεο (αν ισχυει) 8. Εχετε κανενα θεμα με την ισχυ του wifi ή του σηματος κινητης 9. Εμφανιζει κινεζικους χαρακτηρες στις εφαρμογες (dialer, μηνύματα, κτλ) ή στο notification menu? 10. Στο τελευταιο update παρατηρησα κατι navigation gestures. Εγινε οπως το mi max 3, iphone που κρυβει το dock και δουλευει με swipe? 11. Σε καποια βιντεο ειδα οτι οι πισω καμερες μαζευουν εσωτερικα σκονη. Υπαρχει καποιο θεμα ή ηταν κατι μεμονωμένο? Edited September 30, 2018 by asteras84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Καλημερα παιδια....επειδη εχω ερωτα με το τηλ....ελεγα να το παραγγειλω απο το geekbying, επειδη ειμαι λιγο ασχετος, με καλυπτει το paypal σε περιπτωση που δε μου το στειλουν ?? https://www.geekbuying.com/item/HUAWEI-Honor-Note-10-6-95-Inch-6GB-64GB-Smartphone-Black-402335.html θα παιζει κανονικα Ελλαδα ?? θα εχω ελληνικα ?? και οσο για τελωνειο ?? βαζω direct priority line ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ελληνικά παντού. Οι περισσότερες κινεζικές εφαρμογές γίνονται απεγκατασταση πολύ ευκολα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ελληνικά παντού. Οι περισσότερες κινεζικές εφαρμογές γίνονται απεγκατασταση πολύ ευκολα φιλε Νικο ευχαριστω πολυ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts