Jump to content

therealdude00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About therealdude00

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

therealdude00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. @lkint σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα δυστυχως δεν εφτιαξε... Ενα αλλο θεμα ειναι οτι το always on display μετα απο καποια ωρα σταματαει να δουλευει και η οθονη σβηνει
  2. Μερικα απο τα προβληματα της 12.2.4 EU Ολα τα floating apps και οτι κανει picture in picture (youtube, duo, κτλ) δεν παιζουν σωστα και κανουν σπασιματα και κολληματα οπως επισης δεν ειναι responsive το τηλεφωνο και μερικες φορες χρειαζεται να περιμενεις για να ερθει στα σωστα του. Οι ειδοποιησεις στην κατω μπαρα δεν υπαρχουν πια (υπαρχει μηνυμα στο viber και κατω δεν εμφανιζει στο εικονιδιο την τελιτσα) https://ibb.co/Lg5hwp2 Το dropdown menu οταν εχεις καποιο μηνυμα εμφανιζεται με δυο τροπους, φαινεται απο το διαφορετικο χρωμα στη γραμματοσειρα και στην περιπτωση της γραμματοσειρας που εχει χρωμα πατησεις για απαντηση τοτε επικαλυπτεται η απαντηση απο το reply και το mark as read. [img1]
  3. Μην ταλαιπωρηστε με hard reset, εχει προβληματα η 12.2.4 και αναμενουμε τις διορθωσεις.
  4. Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset οι εφαρμογες που διαγραφονται επανέρχονται? Οπως επίσης και σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα ξαναεμφανιστούν? Αν βρείς χρόνο κάνε μια λιστα με το τι έσβησες μην το brickαρουμε, σε ευχαριστω πολυ.
  5. Επειδη ειμαι σε αναζητηση για αγορα και εγω του τηλεφωνου να κανω μια ερωτηση μηπως γνωριζετε. Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα τα οποια αναφερουν οτι παρεχουν 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας. Μηπως γνωριζετε αν οντως ισχυει αυτο? Παρατηρησα οτι το εφεραν και τα public, μηπως ξεκινησε εισαγωγες η infoquest?
  6. τελικα ηταν θεμα bluetooth συσκευης, λυθηκε και παιζει κανονικα
  7. #bug στην 10 με το bluetooth. Ενω παιζει με τα bluetooth που ειναι μονιμα συνδεδεμενα, με τα bluetooth που ενεργοποιουνται απο τη θηκη (τυπου airpods) θα κανουν pair αλλα δεν θα ξανασυνδεθουν.
  8. Σκέψου ότι εγώ πήγα σε αυτό για αυτές τις μικρολεπτομέρειες-ελλειψεις που λες. Αυτη η καθαρότητα του Android One είναι για μένα όλα τα λεφτά! Ότι χρειάζομαι το κάνω εγκατάσταση και δεν έχω το bloatware να με εκνευρίζει.
  9. Παίδες σε τι χρώμα το έχετε πάρει? Υπάρχει κάποιος που να έχει το λευκό ή τουλάχιστον να το έχει δει από κοντά να πει εντυπώσεις? Δεν ξέρω πως θα είναι με το χρώμιο γύρω γύρω και αν θα κουράσει στο μάτι σε σχέση με το γκρι που είναι σχεδόν μαυρο.
  10. therealdude00

    Honor Note 10

    http://i67.tinypic.com/34gv780.jpg
  11. therealdude00

    Honor Note 10

    καλησπερα, να σου πω μια αποψη για το τηλεφωνο Σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο (ειχα s7 edge πριν) Οθονη απο τις καλυτερες μιας και ειναι amoled και τα μαυρα ειναι μαυρα και οχι γκρι σκουρο (οπως το mi max 3) και απο μεγεθος οτι καλυτερο μιας και ειναι πιο στενομακρη απο το max 3 και σε βιντεο δεν εχεις μεγαλες μπαρες πανω κατω. Ηχεια παρα πολυ καλα, δυνατα σε ενταση, στερεο ηχος πανω κατω (θα προτιμουσα να ηταν στην προσοψη αλλα ok) Φωτογραφικη σε σχεση με το max 3 θεωρω πως υπερισχυει το note 10. Μπαταρια μια χαρα (2 μερες ανετα), σημα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα (cosmote), wifi δεν κανει διακοπες και ειναι αρκετα δυνατο, bluetooth επειδη το χρησιμοποιω συνεχεια δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Επισης θετικο ειναι και ο φορτιστης που περιλαμβανεται στη συσκευασια και φορτιζει σε 1.30 ωρα το τηλεφωνο. Αρνητικο που δεν εχει 3.5 βυσμα ακουστικων αλλα με ενα καλο ζευγαρι bluetooth (xiaomi Mi AirDots Pro) θα εισαι κοπλε καπως. Θεωρω μεχρι να βγουν τα foldable σε καλες τιμες θα αντεξει μιας και απο αναβαθμισεις τα παει αρκετα καλα μεχρι τωρα.
  12. therealdude00

    Honor Note 10

    Με Android Wear που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα
  13. therealdude00

    Honor Note 10

    Ήρθε http://i66.tinypic.com/2q21to6.jpg
  14. therealdude00

    Honor Note 10

    τιποτα ακομα.. υπομονη θα ερθει
  15. therealdude00

    Honor Note 10

    ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση? παρατηρησες καποια διαφορα πουθενα (μπαταρια, αποκριση, ταχυτητα, καμερα, κτλ) ?
×
×
  • Create New...