gkp Δημοσιεύτηκε July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2018 (edited) Σε λίγες μέρες θα παρουσιαστεί το νέο δικαρτο θηριο της huawei με οθόνη 6,95" και μπαταρία 5.000 mah. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή συσκευή που λογικά θα εντυπωσιάσει όσους θέλουν μια ακόμα μεγαλύτερη συσκευή με δυνατά specs: Οθόνη 6.95” Super AMOLED FHD+ (2280 x 1080) Επεξεργαστής 64bit octa-core Kirin 970 SoC 2.4GH Μνήμη RAM 6GB/8GB Αποθηκευτικός χώρος 64GB/128GB/256GB (επέκταση με microSD έως 256GB) Dual κάμερα 16MP f/1.8 + 24MP f/1.8 Εμπρόσθια κάμερα 13MP dualSIM Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS/GLONASS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με EMUI 8.1 Μπαταρία 5000mAh Υποδοχή USB Type-C Διαστάσεις 177 x 85 x 7.65mm Βάρος 203gr Edited August 19, 2018 by Running_Rabbit Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ξέρουμε εάν είναι αδιάβροχο; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ξέρουμε εάν είναι αδιάβροχο; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν ειναι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Οχι δεν ειναιΕυχαριστώ για την απάντηση. Κρίμα. Θα το επερνα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κρίμα. Θα το επερνα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί το βάζεις στο νερό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Γιατί το βάζεις στο νερό ?Όχι αλλά λόγο πόλων βροχών στην Γερμανία βολεύει αδιάβροχο αφού δεν χρειάζεται να σκεφτώ εάν βραχεί. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Σε σχέση με το mi max 3 είναι στα ίδια χαρακτηριστικά ή κάποιο από τα δύο υπερτερεί σε κάποιους τομής? Σκέφτομαι γιατί η για το mi max 3 ή για το honor note 10 και κάτι τελευταίο αν ξέρει κάποιος να μου πει αληθεύει ότι τα huawei έχουν υψηλό δείκτη sar? Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Σε σχέση με το mi max 3 είναι στα ίδια χαρακτηριστικά ή κάποιο από τα δύο υπερτερεί σε κάποιους τομής? Σκέφτομαι γιατί η για το mi max 3 ή για το honor note 10 και κάτι τελευταίο αν ξέρει κάποιος να μου πει αληθεύει ότι τα huawei έχουν υψηλό δείκτη sar? Έχει καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα και amoled οθόνη το honor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Έχει καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα και amoled οθόνη το honor. Ευχαριστώ φίλε οπότε μάλλον θα αλλαξοπιστισω, από τα mi max που είχα έως τώρα και θα πάω για το honor note 10 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Σε σχέση με το mi max 3 είναι στα ίδια χαρακτηριστικά ή κάποιο από τα δύο υπερτερεί σε κάποιους τομής? Σκέφτομαι γιατί η για το mi max 3 ή για το honor note 10 και κάτι τελευταίο αν ξέρει κάποιος να μου πει αληθεύει ότι τα huawei έχουν υψηλό δείκτη sar? https://www.gizmochina.com/2018/08/02/honor-note-10-vs-xiaomi-mi-max-3-two-huge-phablets-compared/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Όλα ωραία και καλά με το honor αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν 3.5 jack αναγκαστικά δηλαδή bluetooth ακουστικά, τελικά καταλήγω στο mi max 3 γιατί τα 630 που θέλει η huawei δεν τα δίνω εγώ προσωπικά για smartphone. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πάντως είναι περίεργο ότι οι τιμές στην Κίνα αυτή την στη είναι υψηλότερες από αυτές που ανακοίνωσαν στο λανσάρισμα οπότε αυτό με φοβίζει για την ευρωπαϊκή τιμή Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Όλα ωραία και καλά με το honor αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν 3.5 jack αναγκαστικά δηλαδή bluetooth ακουστικά, τελικά καταλήγω στο mi max 3 γιατί τα 630 που θέλει η huawei δεν τα δίνω εγώ προσωπικά για smartphone.Έχει ανταπτορα μέσα στην συσκευασία.... Τι εννοείς 630; 370 έχει το honor Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Έχει ανταπτορα μέσα στην συσκευασία.... Τι εννοείς 630; 370 έχει το honor Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα που κοίταξα gearbest 639€ το έχει βάλει http://prntscr.com/kgo9ws Edited August 9, 2018 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 370 έχει το honor To Honor Note 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 To Honor Note 10; Μάλλον το honor 10εννοει ο φιλος Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Ασχημα νεα εδω λεει οτι ησυσκευη δεν θα μπει στην αγγλια Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρα... ξέρουμε ημερομηνία διάθεσης? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα... ξέρουμε ημερομηνία διάθεσης? Δεν το βλεπω να μπαινει ευρωπη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν το βλεπω να μπαινει ευρωπη Στο Σκρουτζ πάντως έχει εμφανιστεί...γράφοντας αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 στοις 30-8 εχει την ifa 2018 αν το ανακοινωσει εκει τοτε σιγουρα θα μπει ευρωπη απλα επειδη την σειρα νοτε (8) δεν την εφερε ποτε απο εδω γι αυτο λεω μηπως την κοψει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 στοις 30-8 εχει την ifa 2018 αν το ανακοινωσει εκει τοτε σιγουρα θα μπει ευρωπη απλα επειδη την σειρα νοτε (8) δεν την εφερε ποτε απο εδω γι αυτο λεω μηπως την κοψει Πολύ πιθανό... αλλά το γεγονός είναι ότι θα έρθει έστω και παραεισαγωγης... μένει να δούμε και σε τι τιμή... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Τι χάνουμε με το να μην βγει Ευρώπη; Σίγουρα νομίζω την μπάντα B20. Σε εμένα που είμαι στην Wind και Αθήνα ξέρει κανείς τι επίπτωση θα υπάρχει. Πάντως τηλεφωναρα, δεν βλέπω να μην το χτυπάω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Τι χάνουμε με το να μην βγει Ευρώπη; Σίγουρα νομίζω την μπάντα B20. Σε εμένα που είμαι στην Wind και Αθήνα ξέρει κανείς τι επίπτωση θα υπάρχει. Πάντως τηλεφωναρα, δεν βλέπω να μην το χτυπάω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Αθήνα δεν έχεις πρόβλημα και χωρίς την Β20. Πιάνει 4g κανονικά. Στην Επαρχία υπάρχει πρόβλημα γι αυτό πολλά παιδιά την χρειάζονται τη συγκεκριμένη μπάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts