cmvr Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχω στείλει ερώτημα στην εταιρία να το ξεκαθαρίσουν γιατί άλλο mobile broadband ονοματολογικά (το καρτοκινητό που δίνεται δώρο με σύνδεση σταθερής με δώρο 1gb τον μήνα) και άλλο το simple fi on the go με κάρτα. Μπορεί να ισχύουν τα πακέτα του simple fi on the go και στα δύο αλλά θεωρητικά είναι διαφορετικά προϊόντα. Για να δούμε τι θα απαντήσουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Τα ίδια είναι. Το πρώην mobile Broadband με κάρτα έχει γίνει simplify. Το ζήτημα είναι το εξής. Ποιο χρηματικό υπόλοιπο; Σε αυτά πακέτο δεν αγοράζεις; Πληρώνεις δηλαδή και ανάλογα με το αντίτιμο σου δίνει κάποια gb. Δεν έχει χρηματικό υπόλοιπο μέσω του οποίου μπορείς να κάνεις αγορά πακέτων. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Έχω στείλει ερώτημα στην εταιρία να το ξεκαθαρίσουν γιατί άλλο mobile broadband ονοματολογικά (το καρτοκινητό που δίνεται δώρο με σύνδεση σταθερής με δώρο 1gb τον μήνα) και άλλο το simple fi on the go με κάρτα. Μπορεί να ισχύουν τα πακέτα του simple fi on the go και στα δύο αλλά θεωρητικά είναι διαφορετικά προϊόντα. Για να δούμε τι θα απαντήσουν. Αναμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσω την απάντηση που θα σου δώσουν. Εμένα όπως έχω γράψει παραπάνω μου είπαν ανανέωση κάθε 60 ημέρες. Εννοείται τους είχα διευκρινίσει ότι πρόκειται για δώρο κάρτα με 1GB κάθε μήνα λόγο σταθερής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Τα ίδια είναι. Το πρώην mobile Broadband με κάρτα έχει γίνει simplify. Το ζήτημα είναι το εξής. Ποιο χρηματικό υπόλοιπο; Σε αυτά πακέτο δεν αγοράζεις; Πληρώνεις δηλαδή και ανάλογα με το αντίτιμο σου δίνει κάποια gb. Δεν έχει χρηματικό υπόλοιπο μέσω του οποίου μπορείς να κάνεις αγορά πακέτων. Sent from my SM-G970F Ακριβώς αυτό. Δεν μένει μέσα στη σιμ κάποιο υπόλοιπο χρημάτων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ πιστεύω πως εννοούν ότι αν δεν αγοράζεις κάποιο πακέτο ανά 2 μήνες θα λήγει η sim, όπως γίνεται τώρα στο 12μηνο. Οκ βλακεία τους είναι. Προσωπικά δε με απασχολεί γιατί δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Το κρατάω για κάποια περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί, έχοντας κατά νου ότι μπορώ να αγοράσω και πακέτο. Κακά τα ψέματα, 1gb δεν είναι κάτι φοβερό στην εποχή μας. Ωστόσο και να μην είχα καν τη συγκεκριμένη sim θα μπορούσα να πάρω μια, μιας και αγοράζοντάς την σου δίνει κάποια gb. Για κάποιον που τη χρησιμοποιεί, είναι όντως σπάσιμο. Πρακτικά θα θες 30€ το χρόνο για να έχεις ανά 2 μήνες 2gb αντί για 1. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Παιδιά καλημέρα όπως λέτε αρκετοί τι νόημα έχει όταν δεν μένει υπόλοιπο μέσα στην κάρτα. Απλά το κάνουν γιατί πολύ κόσμος έκοψε το συμβόλαιο και κάποιοι βάζουν το 30αρι πακέτο και το κρατάνε 3 μήνες. Όταν τα δώσουν όλα απεριόριστα έστω με χαμηλή ταχύτητα σε φυσιολογική τιμή τότε μόνο συμβόλαιο θα δουν αλλιώς τίποτα. Τους τα είπα όπως έπρεπε διότι πρέπει πλέον όλοι να μιλάμε. Όπως χάσανε αρκετές χιλιάδες κόσμο από προνομιακό f2g σε προνομιακό what's up αν κάνει για πλάκα η cosmote μια αντίστοιχη κίνηση για data sim τα ίδια θα πάθουν γιατί άλλο πράγμα η Φεράρι και άλλο το cinquecento της wind. Το μόνο που καταφέρνουν με όλα αυτά τα κομπογιαννίτικα συστήματα είναι να εκνευρίζουν τον κόσμο που στο τέλος τα παίρνει στο κρανίο και τους στέλνει από εκεί που ήρθαν. Edited April 12, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Η επίσημη απάντηση της εταιρίας μόλις ήρθε : Στις 11 Μαΐου τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης για συνδρομητές καρτοκινητής Mobile Broadband Card από 12 σε 2 μήνες και αυτό επηρεάζει το πακέτο WIND SimpleFiOn the go με κάρτα 30GB με 25€ που η διάρκεια χρήσης θα αλλάξει από 90 σε 60 ημέρες. Τα υπόλοιπα πακέτα με χρήση 2GB , 10GB ή 15GB δεν επηρεάζονται. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αρνητική εξέλιξη αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 συγκεκριμενη απαντηση ομως για το δωρεαν 1 γιγα μαλλον δεν δινεται.Εκει βεβαια δεν μπαινουν λεφτα,για να παρεις το 1 γιγα. Το 5ευρο στο τελος του 12μηνου που λενε καποιοι,δεν ειναι αναγκαιο,μπορει να αντικατασταθει η sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Η επίσημη απάντηση της εταιρίας μόλις ήρθε : Στις 11 Μαΐου τροποποιείται η διάρκεια ισχύος της αξίας ανανέωσης για συνδρομητές καρτοκινητής Mobile Broadband Card από 12 σε 2 μήνες και αυτό επηρεάζει το πακέτο WIND SimpleFiOn the go με κάρτα 30GB με 25€ που η διάρκεια χρήσης θα αλλάξει από 90 σε 60 ημέρες. Τα υπόλοιπα πακέτα με χρήση 2GB , 10GB ή 15GB δεν επηρεάζονται. Αυτό σημαίνει ότι αφενός επηρεάζεται το συγκεκριμένο πακέτο και όχι τα υπόλοιπα αφετέρου ότι η συγκεκριμένη αλλαγή ΔΕΝ έχει σχέση με την κάρτα Mobile Broadband με το 1GB που δίνει δωρεάν κάθε μήνα, λόγω σύνδεσης σταθερού. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εγώ έχω το simplefi χωρίς να έχω σταθερό. Πλέον, τα 30 gb θα διαρκούν δύο μήνες αντί για τρεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι δεν επηρεάζει την κάρτα με το 1gb. Άσχετα με το πακέτο που το παίρνει η μπάλα (3->2 μήνες), μιλάει για ανανέωση που από 12 μήνες έγινε 2. Δεν υπήρχε από ότι θυμάμαι καμία αναφορά σε ανανέωση, απλά στο 12μηνο έληγε και συνήθως απλά σου αντικαθιστούσαν την sim. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν δεν σου αντικαθιστούν την sim κάθε δίμηνο, προβλέπω να γίνεται δώρον άδωρον και πρακτικά άχρηστη. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι δεν επηρεάζει την κάρτα με το 1gb. Άσχετα με το πακέτο που το παίρνει η μπάλα (3->2 μήνες), μιλάει για ανανέωση που από 12 μήνες έγινε 2. Δεν υπήρχε από ότι θυμάμαι καμία αναφορά σε ανανέωση, απλά στο 12μηνο έληγε και συνήθως απλά σου αντικαθιστούσαν την sim. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν δεν σου αντικαθιστούν την sim κάθε δίμηνο, προβλέπω να γίνεται δώρον άδωρον και πρακτικά άχρηστη. Μα, η απάντηση που έδωσε η Wind, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λέει ξεκάθαρα ποιο πακέτο επηρεάζει. Ίσως κατάλαβαν το λάθος τους στην ανακοίνωση και το διόρθωσαν με αυτή την απάντηση. Είναι τελείως τρελό να ίσχυε η αλλαγή σε μια κάρτα που δεν έχει τηλεφωνία, προσφέρει δωρεάν 1GB/μήνα και ανανεώνεται μια φορά το χρόνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καλά κάνουν αφού μπορούν. Εγώ πάντως αν δεν ανανεώσω και το κόψουν χέστηκα θα παραγγείλω άλλη sim όταν την χρειαστώ. Αναμένω καλοκαιρινή προσφορά από την cosmote για να αγοράσω GB που έχει διάρκεια ένα χρόνο αν επιτρέψει το σύστημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Μα, η απάντηση που έδωσε η Wind, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λέει ξεκάθαρα ποιο πακέτο επηρεάζει. Ίσως κατάλαβαν το λάθος τους στην ανακοίνωση και το διόρθωσαν με αυτή την απάντηση. Είναι τελείως τρελό να ίσχυε η αλλαγή σε μια κάρτα που δεν έχει τηλεφωνία, προσφέρει δωρεάν 1GB/μήνα και ανανεώνεται μια φορά το χρόνο.Η απάντηση αυτή λέει 2 πράγματα. α) η διάρκεια ισχύος της mobile data card μειώνεται στους 2 μήνες β) αυτό επηρεάζει το πακέτο τάδε, κλπ Το πρώτο νομίζω πως είναι το πρόβλημα. Μακάρι να κάνω λάθος. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι δεν επηρεάζει την κάρτα με το 1gb. Άσχετα με το πακέτο που το παίρνει η μπάλα (3->2 μήνες), μιλάει για ανανέωση που από 12 μήνες έγινε 2. Δεν υπήρχε από ότι θυμάμαι καμία αναφορά σε ανανέωση, απλά στο 12μηνο έληγε και συνήθως απλά σου αντικαθιστούσαν την sim. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν δεν σου αντικαθιστούν την sim κάθε δίμηνο, προβλέπω να γίνεται δώρον άδωρον και πρακτικά άχρηστη. Sent from my SM-G970F Προφανώς θα αναφέρεσαι στη sim που δίνεται ως δωρο με τις συνδέσεις σταθερής. Διότι αυτό δεν αφορά έναν σαν κι εμένα πχ. που δεν έχω σταθερή wind, αλλά έχω simplefi on the go με κάρτα και το χρησιμοποιώ όλη τη χρονιά. Θελω να πω ότι στην περίπτωσή μου δεν χρειάζεται να αντικαθιστώ την κάρτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Και η sim που δίνει με την σταθερή simplify on the go με κάρτα είναι. Έχω τέτοια που την πήρα το καλοκαίρι του 17 και τέτοιο πακέτο είχε. Στον χρόνο όντως λήγει. Τι συμπέρασμα βγάζεις; Ότι η αλλαγή αφορά τις καρτούλες που δίνει με τη σταθερή (δώρο) ή όλες γενικά; Εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αν ανανεώσεις πριν τη λήξη δεν παρατείνεται η διάρκειά της όπως στην κανονική ας πούμε καρτοκινητή; Πρέπει αναγκαστικά να αλλάξεις κάρτα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ας συνεχίσει έτσι η Wind και δεν θα της μείνει κανείς. Ήδη στα συμβόλαια δεδομένων η απόσταση σε τιμή και παροχών είναι μια τρίχα (θα τα γράψω στο θέμα των συγκρίσεων). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Κάποιος φίλος παραπάνω πήρε την έξεις απάντηση άρα επηρεάζει και εμάς οπότε δώρον αδωρον "Η απάντηση που πήρα στην ερώτηση που τους έκανα στο messenger αν η ανανέωση κάθε 60 ημέρες ισχύει και για τις κάρτες που δίνουν προσφορά 1GB λόγο double play είναι η εξής: "Γεια σου. Θα πρέπει να κάνεις ανανέωση ανά 60 ημέρες ώστε να μην χάνεις την προσφορά." Και αναρωτιέμαι. Με τις τελευταίες τιμολογιακές πολιτικές προσπαθούν να μας διώξουν; Έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν στο τέλος." Όπως και στην κάρτα με τα 120 λεπτά σου λέει ότι θα τα περνεις αν ακολουθήσεις τους κανόνες που διέπουν τη καρτοκινητη δηλαδη ανανεώση τώρα 10€ ανα 2 μήνες εχω λάθος? Sent from my U65GT using Tapatalk Edited April 18, 2019 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Κάποιος φίλος παραπάνω πήρε την έξεις απάντηση άρα επηρεάζει και εμάς οπότε δώρον αδωρον Η απάντηση που πήρα στην ερώτηση που τους έκανα στο messenger αν η ανανέωση κάθε 60 ημέρες ισχύει και για τις κάρτες που δίνουν προσφορά 1GB λόγο double play είναι η εξής: "Γεια σου. Θα πρέπει να κάνεις ανανέωση ανά 60 ημέρες ώστε να μην χάνεις την προσφορά." Και αναρωτιέμαι. Με τις τελευταίες τιμολογιακές πολιτικές προσπαθούν να μας διώξουν; Έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουν στο τέλος. Όπως και στην κάρτα με τα 120 λεπτά σου λέει ότι θα τα περνεις αν ακολουθήσεις τους κανόνες που διέπουν τη καρτοκινητη δηλαδη ανανεώση τώρα 10€ ανα 2 μήνες εχω λάθος? Sent from my U65GT using TapatalkΝαι θα χάσουν όσο κόσμο τους έμεινε από τέτοιες γελοιότητες. Τα τζιμανια που είναι το τιμόνι μάλλον τρώνε ληγμένα δεν εξηγείτε. Για ποιο λόγο να κάτσει και να ασχοληθεί κάποιος με την συγκεκριμένη εταιρία πια αφού το φθηνό της πλέον γίνεται ακριβό. Το simple fi on the go με κάρτα δεν έπρεπε να πειραχτεί. Έπρεπε όποιος θέλει να συντηρεί την κάρτα να κάνει μια ανανέωση τον χρόνο. Κάπιος που με 100 ευρώ τον χρόνο ενεργοποίουσε 4 φορές τον χρόνο το 30gb πακέτο για να έχει 10gb τον μήνα κατά μέσο όρο τώρα πρέπει να το ενεργοποιεί τώρα θέλει 150 ευρώ τον χρόνο για να έχει 15gb τον μήνα αφού θα έχει δίμηνη ισχύ. Ας τους να βγάλουν τα μάτια τους όλοι την κάνουν για αλλού σιγά σιγά. Edited April 18, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Στη συγκεκριμένη κάρτα θυμάμαι δεν έκανες καμία ανανέωση ποτέ , δεν έμπαιναν χρήματα από κανένα για να ανανεωθεί ή να αρχίσει , ήταν απλά δώρο με την τηλεφωνία για όσο έχεις συμβόλαιο σταθερού wind χωρις καποια υποχρεωση δικιά σου όπως σου ξεκαθάριζαν. (αν και τελικά μετά το 12μηνο σταμάταγε όπως είδα τώρα.. και ηθελε ανανέωση για 12μηνο , ή με φασαρία γινόταν και δωρεάν , τεσπα) Πάντως είναι καρτούλα συνδεδεμένη με την τηλεφωνία , μόνο για δεδομένα και λογικά δεν μπορεί να μπει στο 2μηνο. Στη συγκεκριμένη κάρτα που δίνουν δώρο με απόδοση 1GB κάθε πρώτη του μήνα λόγο σταθερής, οι προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία της είναι: 1) Να μην μηδενίζει το υπόλοιπο των MB στο τέλος του μήνα. Σε περίπτωση που μηδενίσει δεν αποδίδεται το δώρο 1η του μήνα. Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να επανέλθει η λειτουργικότητα. 2) Μια φορά το χρόνο υποχρεωτική ανανέωση-αγορά πακέτου με αξία 5€. Τουλάχιστον εμένα αυτα μου είχαν πει από την αρχή και έτσι έκανα. Βέβαια με ο τελευταίο μπαράζ τροποποιήσεων κανόνων και τιμών, πρώτα μπαίνω εδώ να ενημερωθώ για κάποια νέα αλλαγή και μετά ανοίγω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Θα δείξει στο τέλος σε άλλα δυστυχώς όσο λιγότερες εταιρίες μείνουν στην αγορά τόσο θα τα βλέπουμε αυτά ... Sent from my U65GT using Tapatalk Edited April 18, 2019 by Vasileios Προσωπικός χαρακτηρισμός αφαιρέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Θα δείξει στο τέλος σε άλλα δυστυχώς όσο λιγότερες εταιρίες μείνουν στην αγορά τόσο θα τα βλέπουμε αυτά ... Sent from my U65GT using TapatalkΗ "Ομάδα" που managaρει την wind έχει χάσει το μέτρο εντελώς. Εδώ η άλλη που έχει υποδομή μη συγκρίσιμη σιγά σιγά πέφτει σε κοστολογια και εδώ γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Που να έπιαναν και 300αρες τι θα ζητούσαν στην wind. Προσωπικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χρειαζόμαστε νέα sim για όποιον δεν ανανεώσει στο δίμηνο γιατί από αυτούς όλα είναι πιθανά. Πυροσβεστικά την χρειάζομαι όταν δεν πιάνει άλλο δίκτυο σε περιοχές που μπορεί να είναι για μικρό διάστημα (ναι μου έχει τύχει και αυτό) οπότε αν η κάρτα όπως στην καρτοκινητή μια μια φορά τον χρόνο θέλει ανανέωση για να μην χαθεί είναι οκ. Έτσι και αλλιώς τα 30gb δεν φτουρανε με τίποτα σε κανονική χρήση και θέλει και δεύτερη ανανέωση στο 15ημερο όταν έχεις τα λαπτοπια πάνω της και ανεβοκατεβαζεις πράγμα (χωρίς να βλέπεις πολύ βίντεο). Η wind έχει κολλήσει από την κολλητή της αλλά έχει γίνει χειρότερη στην πολιτική των πακέτων πια. Αυτή η δήθεν εξυγίανση που κάνουνε από τους παλαιούς συνδρομητές που την είχαν συνηθίσει ως value θέλωντας να περάσουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική μόνο ζημιά της κάνει γιατί δεν αλλάζει η εικόνα επιβάλλοντας όλο και ποιο δυσμενείς όρους ιδιαίτερα στην καρτοκινητή αλλά όταν έχεις και ανάλογη υποδομή που δεν έχει στην πραγματικότητα και απέχει παρασάγγας από αυτό. Όλα αυτά φυσικά έχουν σταλεί και σε επιστολή. Απλά να μην νομίζουν ότι είναι όλος ο κόσμος λαλακισμενοι. Αυτοί αντί να κάνουν σύγκλιση με το τι συμβαίνει στην ΕΕ πάνε ακριβώς το ανάποδο. Η ομηρία αυτή που είναι ο κόσμος σιγά σιγά θα φθηνει με την έλευση καλύτερων οικονομικών συμβολαίων. Αυτό που κάνει η wind είναι να αρμέγει όσο περισσότερο μπορεί τους συνδρομητές καρτοκινητής και τίποτα περισσότερο. Edited April 18, 2019 by Vasileios Προσωπικός χαρακτηρισμός αφαιρέθηκε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Προσωπικά το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χρειαζόμαστε νέα sim για όποιον δεν ανανεώσει στο δίμηνο γιατί από αυτούς όλα είναι πιθανά. Έτσι και αλλιώς τα 30gb δεν φτουρανε με τίποτα σε κανονική χρήση και θέλει και δεύτερη ανανέωση στο 15ημερο όταν έχεις τα λαπτοπια πάνω της και ανεβοκατεβαζεις πράγμα (χωρίς να βλέπεις πολύ βίντεο). Ακριβώς. Δε νομίζω ότι θα χρειάζεται αλλαγή η κάρτα στο δίμηνο, αυτό και έξτρα κόστος και εργατοώρες θα είναι για τη wind. Απλά θα μπαίνει φραγή. Ουσιαστικά η αλλαγή στο simplefi on the go, έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ, είναι στο μεγάλο πακέτο που από τρίμηνο γίνεται δίμηνο. Για όσους κάνουν σοβαρή χρήση είναι σχεδόν αδιάφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts