volaras Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Οκ παίδες. Θα προσπαθήσω αύριο και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 28 Μαΐου έκλεισε ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση στην κάρτα που δίνει το 1 Giga λόγο double play. 2 Ιουνίου ελέγχω αν μου έβαλαν το 1GB. Ασφαλώς όχι. Και εκτός αυτού ακύρωσαν και την κάρτα. Ησύχασα. Ανανέωση κάθε 2 μήνες για "δώρο" δεν κανω. Μόλις λήξει η δέσμευση του double play θα κουνήσω μαντήλι. Μόνο και μόνο επειδή είχα υπογράψει ένα χρόνο πριν και δεν μου είχαν πει για κάθε δύο μήνες ανανέωση. Το φρούτο αυτό βγήκε στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ισχύει, ούτε μένα μου το είχαν αναφέρει και μετά μου κακοφάνηκε όταν συμπληρώθηκε ο πρώτος χρόνος και μετά ήρθε η ψυχρολουσία όπως σε σένα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 28 Μαΐου έκλεισε ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση στην κάρτα που δίνει το 1 Giga λόγο double play. 2 Ιουνίου ελέγχω αν μου έβαλαν το 1GB. Ασφαλώς όχι. Και εκτός αυτού ακύρωσαν και την κάρτα. Ησύχασα. Ανανέωση κάθε 2 μήνες για "δώρο" δεν κανω. Μόλις λήξει η δέσμευση του double play θα κουνήσω μαντήλι. Μόνο και μόνο επειδή είχα υπογράψει ένα χρόνο πριν και δεν μου είχαν πει για κάθε δύο μήνες ανανέωση. Το φρούτο αυτό βγήκε στην πορεία. εγω ή το ειχα ρωτησει και μου το επιβεβαιωσαν,ή το ειπαν απο μονοι τους. Αν και επισημα ειχε ανακοινωθει το 2μηνο η καρτα δουλεψε κανονικα για ενα χρονο χωρις ανανεωση ως 25 Μαιου. Γινεται να την αντικαταστησουμε με αλλη ωστε να παρουμε απο 1 γιγα για 2 μηνες φανταζομαι... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η παλια ακυρωνεται ενα μηνα μετα την ληξη του 12μηνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Γινεται να την αντικαταστησουμε με αλλη ωστε να παρουμε απο 1 γιγα για 2 μηνες φανταζομαι...[ Κάθε δυο μήνες θα πηγαίνεις σε κατάστημα δηλαδή και θα ζητάς να καρτα; Αξίζει μωρε; Εγώ θα το κάνα για το σπάσιμο και μόνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν είπα αυτό, για ένα δίμηνο θα τη χρησιμοποιήσω. Και μετά αν χρειαστεί βάζω λεφτά αν υπάρξει ανάγκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 με ενα προγραμμα που εβγαλε καποια αλλη εταιρια,νομιζω οτι σιγα σιγα δεν συμφερει,ειδικα αν κρατηθουν οι τιμες προσφορας που εχει στο site της (η άλλη). Ισως θα έπρεπε να απαντήσει με κάποιο τρόπο η wind... Για να μην κάνω συγκριτικο εδω,κοιτάξτε τα τελευταία μηνύματά μου στο φόρουμ για λεπτομέρειες... ποιο προγραμμα ειναι αυτο που δινει περισσοτερα απο 1GB με 2,5 ευρω για ολοκληρο μηνα; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 ποιο προγραμμα ειναι αυτο που δινει περισσοτερα απο 1GB με 2,5 ευρω για ολοκληρο μηνα; Υπάρχει σε άλλη εταιρεία 40GB με 9,95€ για 30 μέρες αυτό το διάστημα τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 ποιο προγραμμα ειναι αυτο που δινει περισσοτερα απο 1GB με 2,5 ευρω για ολοκληρο μηνα; Εχεις πμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Κάθε δυο μήνες θα πηγαίνεις σε κατάστημα δηλαδή και θα ζητάς να καρτα; Αξίζει μωρε; Εγώ θα το κάνα για το σπάσιμο και μόνο :lol: έτσι σκέφτηκα και εγώ αλλά άντεξα 3 φορές μόνο, μετά βαρέθηκα και το παράτησα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 έτσι σκέφτηκα και εγώ αλλά άντεξα 3 φορές μόνο, μετά βαρέθηκα και το παράτησα.... Εμένα μου ζήτησαν 5€ για καινούρια σιμ και δεν το πήρα καν :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 και εμενα σημερα μου ειπαν οτι για να αρχισει παλι να δινει 1 γιγα στην (νεα) καρτα θα πρεπει να βάλω 5€. Η παλιά δεν εχει απενεργοποιηθεί όμως ακομα (γυρω στις 25 κοβεται οριστικά) οποτε τοτε θα παω σε αλλο καταστημα να δω μηπως η καινουργια δωθει δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Καλημέρα σας,να ρωτήσω κι εγώ...της δικιάς μου simple fi κάρτα πέρασε το δίμηνο μετά από την ανανέωση των 5 ευρώ με τα 1(+2 γίγα για τον πρώτο μήνα). Μέχρι πόσο διάστημα μπορώ να ανανεώσω πάλι? Εννοώ δηλαδή πόση διάρκεια μπορώ να την αφήσω μέχρι να ξανά βάλω τα 5 ευρώ? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Εάν δεν ανανεώσεις, δεν θα πάρεις data τον επόμενο μήνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ναι το γνωρίζω αυτό, δεν τα χρειάζομαι το καλοκαίρι είμαι συνέχεια σε χώρους με WiFi σύν τα δεδομένα που έχω απ'την SIM μου μιας και η συσκευή είναι dual SIM. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή μπορώ να ανανεώσω ξανά τον Σεπτέμβρη, δεν υπάρχει θέμα έτσι? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση έχεις. Αν περάσει αυτό το διάστημα, τότε θέλεις άλλη κάρτα μετά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ κι από εδώ ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 3 gb δινει τον πρωτο μηνα και 1 τον δεύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ναι Οκ 1+2 ( λόγω της ενεργοποίησης με το 5ευρω). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 καμιά ψευτοπροσφορά του τυπου πέντε ευρώ 5-10 γιγα η κάτι αντίστοιχο στα 10-15 ευρω για ενα δύο μήνες έχουν βγάλει ποτέ η δεν συνηθίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 το Archer MR200 που δινουν μου κολλαει καθε 2 εβδομαδες περιπου και θελει ρεσταρτ. αυτο το μηνα κολλησε 2 φορες και ενω το wifi ηταν οκ μπαινοντας στο μενου ελεγε οτι δε διαβαζε τη SIM επομενως δεν υπηρχε και ιντερνετ. το κανει σε καποιον αλλο? να ειναι θεμα θερμοκρασιας? παρατηρησα ζεσταινεται καπως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ένα χρόνο από την τελευταία ανανέωση έχεις. Αν περάσει αυτό το διάστημα, τότε θέλεις άλλη κάρτα μετά. Sent from my Galaxy S10eΞέρεις αν χρεώνεται η αλλαγή της νέας κάρτας? Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Κανονικά ναι. Αλλά αν θυμάμαι καλά δεν μου χρέωσαν κάρτα όταν είχα αλλάξει. Έστω και αν αρχικά μου είχαν πει πως θα πληρώσω. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλησπέρα, έχω μία κάρτα SimpliFi on the go την οποία δεν έχω ανανεώσει εδώ και κάποιους μήνες. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν είναι σε ισχύ ακόμα ή αν έχει διακοπεί; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 εχει δοκιμασει κανεις καρτα Q με το TP-link? με f2g παιζει κανονικα παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts