Jump to content

Nova Mobile Internet On the go με κάρτα (πρώην SimpleFi)

Mark_K
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπομονή μέχρι να πουληθεί μπας και δούμε καμία αλλαγή στην όλη κατάσταση.

δεν θα επρεπε στις sim που δεν μπηκε το 1γιγα να σκασει καποιο μηνυμα;

να λεει πχ ανανεωστε κτλ...για να ξερω αν μου την δωσει να βαλω πακετο ή πλεον ειναι εντελος αχρηστες.

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

• Απαντήσεις 954
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

να λεει πχ ανανεωστε κτλ...για να ξερω αν μου την δωσει να βαλω πακετο ή πλεον ειναι εντελος αχρηστες.

Συνήθως από ότι ξέρω σκαει μήνυμα ότι έχεις πάρεις το δωρεάν gb από το συμβόλαιο. Το ανάποδο δεν νομίζω.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σ' εμένα ήρθε μήνυμα, 15 μέρες περίπου πριν τη λήξη του διμήνου, ότι χρειάζεται ανανέωση, δεν έκανα, βέβαια, και τους έστειλα ένα ...στήριο

Κι εγώ δεν ανανέωσα την κάρτα και ούτε θα ανανεώσω μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, οπότε και τότε θα την κάνω για άλλο πάροχο, γιατί απλά δεν ανέχομαι την κοροϊδία.

Έχω το "δωρεάν" 1GB που δίνει η wind λόγω του σταθερού, από το linl:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/

αλλά παρόλο που βάζω το σωστό προσωρινό κωδικό που μου στέλνει στο μειλ μου (είτε copy/paste είτε πληκτρολογώντας τον)

μου γράφει λάθος κωδικός και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην πληρωμή.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα το link ή αν υπάρχει κάποιο άλλο?

Τελευταία φορά που είχα ανανεώσει ήταν μέσα Γενάρη 2019.

Έχω το "δωρεάν" 1GB που δίνει η wind λόγω του σταθερού, από το linl:

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/

αλλά παρόλο που βάζω το σωστό προσωρινό κωδικό που μου στέλνει στο μειλ μου (είτε copy/paste είτε πληκτρολογώντας τον)

μου γράφει λάθος κωδικός και δεν με αφήνει να προχωρήσω στην πληρωμή.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα το link ή αν υπάρχει κάποιο άλλο?

Τελευταία φορά που είχα ανανεώσει ήταν μέσα Γενάρη 2019.

απο περιεργεια το τσεκαρα κι εγω και βλεπω οτι εχεις δικιο.:mad:

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Χθες το βράδυ ανανέωσα κανονικά, μέσω του site χωρίς πρόβλημα. Ο προσωρινός κωδικός δουλεψε όπως κάθε φορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μόλις είδα την απάντηση του p_k μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και το έψαξα περισσότερο.

Μετά από αρκετά πειράματα βρήκα ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε το kaspersky!

Έπρεπε να το απενεργοποιήσω εντελώς και να μπω από browser που δεν είχε πρόσθετο για το kaspersky

Τη δουλειά μου την έκανα με internet explorer!

Μόλις είδα την απάντηση του p_k μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και το έψαξα περισσότερο.

Μετά από αρκετά πειράματα βρήκα ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε το kaspersky!

Έπρεπε να το απενεργοποιήσω εντελώς και να μπω από browser που δεν είχε πρόσθετο για το kaspersky

Τη δουλειά μου την έκανα με internet explorer!

Με opera desktop εγω.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• 3 weeks later...

Απαντήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε...

Εάν κάνω ανανέωση θα πρέπει να ξανά κάνω σε 2 μήνες όπως έχει αλλάξει με βσση την τελευταία ανακοίνωση ή θα θέλει ξανά σε ένα χρόνο??? για να συνεχίσει να μου δίνει το 1GB ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ

ΤΟ νούμερο το έχω 3 + χρόνια

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Θα πρέπει να ανανεώσεις σε 2 μήνες.

Εγώ σταμάτησα να βάζω από 1/1

Καλά κρασιά winditsa έτσι πες τους.

τους χαλούσε μια φορά τον χρόνο τώρα θα πάρει 0€ θα την αφήσω να λήξη

Κατά αλλά δώρο δεν ντρέπονται λίγο όσο ήταν με το προηγουμενο κάθεστος καλά ήταν πετούσα και κανένα μεγάλο 10-15 GB και ήταν όλοι οκ τώρα.... Δεν πέφτω στην απάτη να την ταΐζω κάθε δύο μήνες

Πειμενω απαντήσεις και από άλλους αλλά το φαντάστηκα ότι θα είναι έτσι ανά δύο μήνες.

Ευχαριστώ....

Edited by oxxy

Και εγώ το είχα 3+ χρόνια, σταμάτησα 15/1/ να βάζω χρήματα, τέρμα το δούλεμα.

Sent from my U65GT using Tapatalk

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια https://bit.ly/2Rf7zVk

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Κατά αλλά δώρο δεν ντρέπονται λίγο όσο ήταν με το προηγουμενο κάθεστος καλά ήταν πετούσα και κανένα μεγάλο 10-15 GB και ήταν όλοι οκ τώρα.... Δεν πέφτω στην απάτη να την ταΐζω κάθε δύο μήνες

Πειμενω απαντήσεις και από άλλους αλλά το φαντάστηκα ότι θα είναι έτσι ανά δύο μήνες.

Ευχαριστώ....

πάντως κάρτα που είχα πάρει τέλος μαΐου και δεν έβαλα ποτέ 5 ευρώ συνεχίζει να μου δίνει το 1 giga. Φαντάζομαι όμως όπως νομίζω και άλλοι το αναφέρανε πιο πριν, αν βάλω τώρα 5 ευρώ θα μπω στο καθεστώς του διμήνου. Ούτως ή άλλως στο τέλος Απριλίου θα σταματήσει να παίρνει το δωρεάν γίγα οπότε και καινούργια να πάρω πάλι στα ίδια θα πέσω, θα χρειάζεται σίγουρα ανά δύο μήνες ανανέωση.

Είναι άλλο θέμα η συνειδητή αγορά κάρτας για data και τελείως άλλο να σου προσφέρει δωρεάν 1GB/μήνα, λόγω σταθερού, με ετήσια καταβολή 5€ και ξαφνκά να στην αλλάζει μονομερώς σε υποχρεωτική διμηνιαία καταβολή, για τη δήθεν "δωρεάν" υπηρεσία.

Προσωπικά, θα είχα αλλάξει πάροχο, αλλά περίμενα να δω τι θα γίνει πραγματικά με τη λήξη της προηγούμενης ανανέωσης και τώρα, απλά, έβγαλα τη sim από το κινητό και βολεύομαι με άλλες λύσεις, όποτε χρειάζομαι data.

@kmpatra

Ανανέωσες με 5€ τον Μάιο οπότε όταν λήξει ο χρόνος θα προστεθείς στην ομάδα μας και θα χρειαστεί να ανανεώνεις ανά 2μηνο.

Edited by makap

Καλημέρα & Καλό Μήνα!

...εμένα συμπληρωσε 1 χρονο απο την ενεργοποιηση της (δωρο με νεα εγκατασταση adsl24+τηλεφωνια για 2 χρονια), προσφερε δωρεαν το 1gb αλλα απο 1/2 ζητησε ανανεωση, οποτε την πεταξα....:):):)....τσιγκουνια για 1 χρονο,,,ασε που ελαχιστα την χρησιμοποιησα..!!!

LG G4

@kmpatra

Ανανέωσες με 5€ τον Μάιο οπότε όταν λήξει ο χρόνος θα προστεθείς στην ομάδα μας και θα χρειαστεί να ανανεώνεις ανά 2μηνο.

Δεν είχα ανανεώσει καθόλου όταν μου τη δώσανε. Με την έκδοση νέας κάρτας δεν ζητάει λεφτά. Κατά τα άλλα ναι αυτό έγραψα και παραπάνω θα αρχίσει να ζητάει στο τέλος του δωδεκάμηνου. Η άλλη επιλογή που υπάρχει είναι πάλι δωρεάν να μου δώσουν άλλη κάρτα αλλά δυστυχώς και εκείνη θα είναι στο νέο καθεστώς πλέον οπότε μετά από δύο μήνες θα μου ζητήσει λεφτά

Δεν είχα ανανεώσει καθόλου όταν μου τη δώσανε. Με την έκδοση νέας κάρτας δεν ζητάει λεφτά. Κατά τα άλλα ναι αυτό έγραψα και παραπάνω θα αρχίσει να ζητάει στο τέλος του δωδεκάμηνου. Η άλλη επιλογή που υπάρχει είναι πάλι δωρεάν να μου δώσουν άλλη κάρτα αλλά δυστυχώς και εκείνη θα είναι στο νέο καθεστώς πλέον οπότε μετά από δύο μήνες θα μου ζητήσει λεφτά
Τι να λέει πες ότι πάρεις την άλλη sim.. Μετά από δύο μήνες να πας να πάρεις ξανά νέα sim .... Άλλη δουλειά δεν είχαμε....

Δεν έπρεπε η wind να πειράξει την data κάρτα σε καμία περίπτωση από την στιγμη που την δίνει δώρο... Τους ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι πειράζοντας την δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα παρά μόνο να χάσουν και εκεί που τσιμπουσαν εστο και λίγα ευρό από το καθέναν μας τον χρόνο+ κάποια πακέτα τον 10-15 GB extra τώρα δεν θα λαμβάνουν ούτε αυτά...

Η νόμιζαν ότι θα τρέχει ο καθένας και από εκεί που έκανε μια ανανέωση το χρόνο θα τρέχει κάθε δύο μήνες... Αν νόμιζαν κάτι τέτοιο μόνο χαζούς... Τρελούς μπορώ να υποθέσω ότι είναι....

Edited by oxxy

Τι να λέει πες ότι πάρεις την άλλη sim.. Μετά από δύο μήνες να πας να πάρεις ξανά νέα sim .... Άλλη δουλειά δεν είχαμε....

Δεν έπρεπε η wind να πειράξει την data κάρτα σε καμία περίπτωση από την στιγμη που την δίνει δώρο... Τους ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι πειράζοντας την δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα παρά μόνο να χάσουν και εκεί που τσιμπουσαν εστο και λίγα ευρό από το καθέναν μας τον χρόνο+ κάποια πακέτα τον 10-15 GB extra τώρα δεν θα λαμβάνουν ούτε αυτά...

Η νόμιζαν ότι θα τρέχει ο καθένας και από εκεί που έκανε μια ανανέωση το χρόνο θα τρέχει κάθε δύο μήνες... Αν νόμιζαν κάτι τέτοιο μόνο χαζούς... Τρελούς μπορώ να υποθέσω ότι είναι....

Δεν έχετε καταλάβει ότι η εταιρεια αυτή είναι κουτοπονηρη . Νομίζει ότι είμαστε ηλίθιοι και ότι δεν θα το πάρουμε χαμπάρι ή δεν θα μιλήσουμε . Εγώ έφυγα για 0.90 ευρώ για ένα πάγιο με δωρεάν τηλέφωνα προς .... wind .Χωρις να ρωτήσουν . Και όταν τους έκανα παράπονα μου έκαναν τους δύσκολους . Μετά από 8 χρόνια .Και στο τέλος με παρακαλαγαν με εκπτώσεις αλλά δεν τους έκανα την χάρη . Σε αυτήν την εταιρεια δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά γυρίσω ακόμα και δωρεάν να μου κάνουν την σύνδεση γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή κάποια λαμόγια θα κάνουν .

London for ever

Ευχαριστώ....

ακριβως,οι ανθρωποι ειναι χαζοι.Εγω απλα την πεταξα την καρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι άλλο θέμα η συνειδητή αγορά κάρτας για data και τελείως άλλο να σου προσφέρει δωρεάν 1GB/μήνα, λόγω σταθερού, με ετήσια καταβολή 5€ και ξαφνκά να στην αλλάζει μονομερώς σε υποχρεωτική διμηνιαία καταβολή, για τη δήθεν "δωρεάν" υπηρεσία.

Προσωπικά, θα είχα αλλάξει πάροχο, αλλά περίμενα να δω τι θα γίνει πραγματικά με τη λήξη της προηγούμενης ανανέωσης και τώρα, απλά, έβγαλα τη sim από το κινητό και βολεύομαι με άλλες λύσεις, όποτε χρειάζομαι data.

@kmpatra

Το απο ποτε και για ποιους εγινε η ανανεωση καθε 2μηνο ειναι απλα μια υποθεση.

Κανεις εδω δεν ξερει πως ακριβως λειτουργει.

Για καποιο λογο για καποιους ακομα δεν εχει ισχυσει,ολα τα αλλα ειναι θεωριες.

Δεν έχει ισχύσει για όσους είχαν ανανεώσει πριν τις αρχές του περασμένου Ιουλίου και δεν έχουν κλείσει χρόνο. Αν είχες κάνει την (ετήσια) ανανέωσή σου πχ τον Ιούνιο, μέχρι τον Ιούνιο του 20 είσαι οκ. Μόλις χρειαστεί να βάλεις χρήματα θα περάσεις σε "καθεστώς διμήνου".

Sent from my Galaxy S10e

• The title was changed to Nova Mobile Internet On the go με κάρτα (πρώην SimpleFi)