tsiftsism Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Δοκίμασε να στείλεις ένα sms από παλιό κινητό (να μην είναι smartphone) στο δικό σου ενώ δεν θα είσαι συνδεδεμένος στο internet, ή αν δεν υπάρχει, από ένα smartphone το οποίο δεν θα είναι κι εκείνο συνδεδεμένο στο internet. Θα το λάβεις; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Το δοκίμασα με το κινητό της γυναίκας μου αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Πάλι τα sms έρχονται μόλις συνδεθώ στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό. Από πού μπορώ να το ρυθμίσω? Μηνύματα, Ρυθμίσεις, Ρυθμίσεις Συζήτησης (η πρώτη επιλογή) και δες άμα είναι συνδεδεμένο. Επίσης δες άμα είναι ενεργό το VoLTE (άμα είναι Vodafone), γιατί καθυστερεί αρκετά την αποστολή μηνυμάτων SMS. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Παίδες έχει στον Γερμανό προσφορά το Motorola one vision στα 150 ευρώ...Τι λέτε αξίζει η αναβάθμιση?σίγουρα χάνει στην αυτονομία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Λόγο μπαταρίας και exynos δεν θα το κοιτούσα καν. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Μήπως είναι ενεργό το RCS; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Και να είναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Σε μένα λειτουργεί κανονικά μιας και χρειάζεται να λαμβάνω κάποια sms μέσα στη μέρα. ~~~~~ ρε σεις, καμιά ενημέρωση ασφαλείας θα πάρουμε; έχετε πάρει όσοι είχατε πρωτοβάλει τη 10αρα; η επειδή μου λέει ότι επειδή έχει αναβάθμιση για την 9αρα δεν παίζει να δει ποτέ τη νεότερη; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Μηνύματα, Ρυθμίσεις, Ρυθμίσεις Συζήτησης (η πρώτη επιλογή) και δες άμα είναι συνδεδεμένο. Επίσης δες άμα είναι ενεργό το VoLTE (άμα είναι Vodafone), γιατί καθυστερεί αρκετά την αποστολή μηνυμάτων SMS. Μου βγάζει ότι είναι συνδεδεμένο μόνο όταν ενεργοποιώ wifi ή data. Το volte από πού το κοιτάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Παίδες έχει στον Γερμανό προσφορά το Motorola one vision στα 150 ευρώ...Τι λέτε αξίζει η αναβάθμιση?σίγουρα χάνει στην αυτονομία.. Mόνο εκεί όμως. Και όχι και τόσο πολύ. Κατά τα άλλα είναι αρκετά ανώτερο από το mi a2 lite. Οσο για τον exynos, δεν ξέρω γιατί πέφτει τόσο κράξιμο. Εγώ στην πράξη δεν έχω δει κάποια αισθητή διαφορά από snapdragon. Εντάξει, δεν είναι και mediatek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ωρες ωρες τρωει τα κολληματα του. Πχ, εδω και μια ωρα ειχα μια αναπαντητη κι ακομα εχει το σηματακι της κλησης πανω αριστερα. Αλλες φορες σερνεται κι αλλες πεταει. Παντως, δεν εχω παρατηρησει τα τερτιπια της μη αναγνωρισης της microsd card. Τελος, οταν εχω συνδεδεμενα ακουστικα με mini jack κι ακουω FM radio, δεν στελνει τον ηχο στο ασυρματο ηχειο με bluetooth. Συμβαινει κ σε αλλους; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δυστυχώς το κινητό έχει γίνει για πέταμα μετά την αναβάθμιση παρόλο που έχει γίνει και hard reset! Μόνο κολλάει πλέον!!! Μιλάμε και στα πολύ απλά πράγματα κι όχι να έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές!! Δε μιλάμε για το να προσπαθήσεις να κάνεις εναλλαγή εφαρμογών!! Είναι για πούλημα... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δυστυχώς το κινητό έχει γίνει για πέταμα μετά την αναβάθμιση παρόλο που έχει γίνει και hard reset! Μόνο κολλάει πλέον!!! Μιλάμε και στα πολύ απλά πράγματα κι όχι να έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές!! Δε μιλάμε για το να προσπαθήσεις να κάνεις εναλλαγή εφαρμογών!! Είναι για πούλημα... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς ίσχύει, οτι δεν είναι για πολλά πολλά, ούτε καν για εναλλαγή εφαρμογών. Βέβαια πάει αναλόγως τις ανάγκες του καθενός. Για μένα πχ που δεν είναι βασικό καθημερινό στοιχείο για αυτά που κάνω, συνεχίζει να με ικανοποιεί ε και δεν πειράζει θα περιμένω λίγο να φορτώσει τις σελίδες πάλι, άλλωστε την "χοντρή" δουλειά την κάνω απο υπολογιστή. Με το κινητό δεν μπορώ καθόλου. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Μην ξεχνάμε ότι ο 625 κοντεύει 4 χρόνια που βγήκε και δεν ήταν flagship, λογικό να αρχίσει να ζοριζετε, και σε note 4 φίλου με miui τρώει κολλήματα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Κι αντε και το αλλαζουμε. Τι προτεινετε στα 140-160€ που να ειναι ανωτερο του ; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Κι αντε και το αλλαζουμε. Τι προτεινετε στα 140-160€ που να ειναι ανωτερο του ; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Redmi note 8/8T. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Περιμένεις λίγο να πέσει note 9s Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Επιβεβαιώνω και εγω οτι με την 10 δεν πάνε καλά τα πράγματα. Όντως υπάρχουν πολλά παγώματα. Δοκιμάστε να κλείσετε τον αυτόματο έλεγχο για αναβαθμίσεις του playstore. Εγώ είδα διαφορά. Δεν ξέρω αν έτυχε στο δικό μου. Αν μπορεί κάποιος άλλος ας το δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εμένα επειδή προσωπικά δεν με παίρνει οικονομικά καθόλου αυτόν τον καιρό δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλα ξέρω ότι προσωπικά δεν ξαναπάω σε Xiaomi. Θα κάνω υπομονή κι όταν μπορέσω θα κινηθώ μάλλον προς το A51. Αλλά όταν.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Παιδιά δεν θα είμαι καθόλου υπερβολικός!! Με ανοιχτή μόνο την εφαρμογή Tapatalk το τηλέφωνο κολλάει!!! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί κι έχει γονατίσει τόσο πολύ η συσκευή!!! Τρεις μέρες τώρα κάθε μέρα σαν να επιδεινώνεται όλο και περισσότερο η συσκευή. Πολύ άτυχοι είμαστε.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Μην κάνετε αναβαθμίσεις γρήγορα . Ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε ειδικά αν δεν υπάρχει επιστροφή. Εγω και το mia2 lite και το mia3 δεν θα τα πάω σε 10 εκτός και περάσει καιρός και πουν πολλοί ότι είναι οκ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Όσοι ανέφεραν το Redmi Note 8 ας περιμένουν λίγο, το έχει κάνα μήνα ο αδερφός μου και κολλάει απίστευτα. Κάνει περίπου 3 δευτερόλεπτα να ανοίξει τον dialer, μπήκα εδώ να δω αν εχει αναφερθεί κάτι στο αντίστοιχο νήμα αλλά δεν υπάρχει feedback. Δεν ξέρω τι γίνεται, μας lagarei η google? Wtf? Πριν κάνω την πρώτη αναβάθμιση σε 10 που μπρίκαρε το κινητό δεν είχα σοβαρό πρόβλημα, το κινητό πήγαινε σφαίρα, από τότε που μπρίκαρε και ξανα πέρασα την 9 είναι ολο κολλήματα, ειτε δεν δουλεύει καλά το αποτύπωμα, είτε κολλάνε οι εφαρμογές και ενίοτε το wifi δεν βρίσκει δίκτυα αμέσως κτλ. Epic fail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο με την 10 όλα μια χαρά..το μόνο ότι κάθε φορά ξαναφορτιζει την προηγούμενη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εμένα επειδή προσωπικά δεν με παίρνει οικονομικά καθόλου αυτόν τον καιρό δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλα ξέρω ότι προσωπικά δεν ξαναπάω σε Xiaomi. Θα κάνω υπομονή κι όταν μπορέσω θα κινηθώ μάλλον προς το A51. Αλλά όταν.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι γιατί να πας σε τόσο χάλια συσκευή σαν τι Α51;; Ούτε για πλάκα δεν θα πετούσα τα λεφτά μου γι'αυτό. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο με την 10 όλα μια χαρά..το μόνο ότι κάθε φορά ξαναφορτιζει την προηγούμενη εφαρμογή. Το ίδιο και γω... Μόνο που, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, η οθόνη ξεκλειδώνει λίγο δύσκολα. Θέλει δηλαδή μεγάλο swipe... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Το ίδιο και γω... Μόνο που, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, η οθόνη ξεκλειδώνει λίγο δύσκολα. Θέλει δηλαδή μεγάλο swipe... Ναι κ αυτό το κουλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Και γιατί να πας σε τόσο χάλια συσκευή σαν τι Α51;; Ούτε για πλάκα δεν θα πετούσα τα λεφτά μου γι'αυτό. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως τώρα γιατί το λες αυτό;;; Καταρχάς θα πάω σίγουρα σε Samsung και είπα να κοιτάξω μέχρι αυτά τα λεφτά 250-260. Λέω για το α51 γιατί είχα το α5 (2017) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 3, 2020 by pappoulis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts