aggelos321 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ευτυχείς κάτοχος από εχθές Πολύ καλή συσκευή σε όλα του Ένα μειον μόνο ο ήχος από το ηχείο δεν μ αρέσει.να σας ρωτήσω είμαι στην έκδοση 10.1.2 με επίπεδο ασφάλειας01-11-18.αυτο είναι το τελευταίο η έχει κι άλλο.ελληνικη η συσκευή από κοτσοβολο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Διαθέσιμη η 9.1.10 για κατέβασμα! Μιλάω για Global Dev εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Διαθέσιμη η 9.1.10 για κατέβασμα! Μιλάω για Global Dev εννοείται Προσθέτει κάτι καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 To hide notch το επαναφέρανε!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Άμα περάσω την beta μέσω του updater θα μου σβήσει αυτόματα όλα τα δεδομένα μόλις τελειώσει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 To hide notch το επαναφέρανε!! Αποτυχία που παρόλο που έχει κανονική μπάρα, πάλι δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα περάσω την beta μέσω του updater θα μου σβήσει αυτόματα όλα τα δεδομένα μόλις τελειώσει η αναβάθμιση; Ναι για αυτό χρειάζεται backup πριν την διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αποτυχία που παρόλο που έχει κανονική μπάρα, πάλι δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι για αυτό χρειάζεται backup πριν την διαδικασία Back up εννοείς απλά να περάσω τα δεδομένα μου σε έναν υπολογιστή σωστά η βόλευει καλύτερα μέσω καποιας εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα σας..Θα ήθελα να μου πείτε εάν η μετάβαση από το Mate 10 pro (το οποίο πουλησα) στο mi8 αξίζει. .Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα και βίντεο διότι έχω δύο μωράκια και θέλω το καλύτερο και πιο γρήγορο αποτελέσμα..Επίσης σταθεροποιηση μέχρι ποια ανάλυση έχει στο βίντεο και στην κάμερα? Είναι τόσο καλη η κάμερα όσο η βαθμολογία του στο dxomark? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Back up εννοείς απλά να περάσω τα δεδομένα μου σε έναν υπολογιστή σωστά η βόλευει καλύτερα μέσω καποιας εφαρμογης; Πολλά όπως φωτογραφίες (της κάμερας τουλάχιστον) μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και επαφές αν δεν κάνω λάθος μένουν στο Cloud της Xiaomi. Δεν χάνεις κάτι βέβαια να τα περάσεις και στο PC. Επίσης κάποια εφαρμογή, κρατάει ιστορικό των apps που είχες, νομίζω κάποια της google ή το ίδιο το gmail. Περνά για σιγουριά όμως στο PC τον φάκελο downloads και οτιδήποτε από μουσική διαθέτεις. Edited January 12, 2019 by Stavros750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Johny μπορείς να δώσεις ένα λινκ της global Dev rom που έχει και ΟΤΑ όπως στο κινητό σου; Ότι βρίσκω είναι 8.κατι αλλά όχι αυτό που χρησιμοποιείς εσύ! Ευχαριστώ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Έκανα την ενημέρωση με ΟΤΑ, ένα μικρό αρχείο,, ~ 288 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) καλησπερα παιδια ..κατοχος και γω εδω και τρεις μερες ..mi8 global version με εκδοση MIUI Global 10.1.2.0 stable..(PEAMIFI).Ετρεξα οτι αναβαθμισεις ηρθαν. δε βλεπω ομως πουθενα στις ρυθμισεις να ενεργοποιησω το night mode. αξιζει να αλαξω room??και ποια προταση εχετε?? Edited January 12, 2019 by dimitriszam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 οκ!!!!! το βρηκα το night mode.. να αλλαξω room τελικα ??? τι να κανω ?? εχετε link για να κανω εγκατασταση gcam???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Πώς ενεργοποιηται το night mode.;Έχω τη global beta Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάθος,νόμιζα dark mode στα μενού του τηλεφώνου. Edited January 12, 2019 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Johny μπορείς να δώσεις ένα λινκ της global Dev rom που έχει και ΟΤΑ όπως στο κινητό σου; Ότι βρίσκω είναι 8.κατι αλλά όχι αυτό που χρησιμοποιείς εσύ! Ευχαριστώ!Νομίζω είναι αυτή!! http://bigota.d.miui.com/9.1.10/miui_MI8Global_9.1.10_e00f5f08da_9.0.zip The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Άμα περάσω την beta μέσω του updater θα μου σβήσει αυτόματα όλα τα δεδομένα μόλις τελειώσει η αναβάθμιση; Μέσω updater ή Local update όχι .. Μόνο μέσω fastboot θα διαγραφούν τα πάντα Αν πατήσεις στο flashing quide θα διαβάσεις τα πάντα αν το updater όμως για κάποιο λόγο κολλήσει, (συμβαίνει μερικές φορές) ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι μέσω recovery wipe data / factory reset όποτε τα δεδομένα τότε θα διαγραφούν κατ ανάγκη εκτός όσων συγχρονίζονται με το λογ.google Edited January 12, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μέσω updater ή Local update όχι .. Μόνο μέσω fastboot θα διαγραφούν τα πάντα Αν πατήσεις στο flashing quide θα διαβάσεις τα πάντα αν το updater όμως για κάποιο λόγο κολλήσει, (συμβαίνει μερικές φορές) ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι μέσω recovery wipe data / factory reset όποτε τα δεδομένα τότε θα διαγραφούν κατ ανάγκη εκτός όσων συγχρονίζονται με το λογ.google Ωραία. Σκέφτομαι να πάω στην beta αλλά δεν ξερω αν αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ωραία. Σκέφτομαι να πάω στην beta αλλά δεν ξερω αν αξίζειΑξίζει μόνο άμα θες να δουλεύει άψογα η gcam (night sight, κτλ), να εχεις volte και vowifi, να δοκιμάζεις νέα features και να διορθώνονται πιο γρήγορα τα bugs. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 εχω την global dev 9.1.10 μπορω να φλασαρω fastboot rom 10.1.2.0. global stable ? o anti : 1 (arb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) εχω την global dev 9.1.10 μπορω να φλασαρω fastboot rom 10.1.2.0. global stable ? o anti : 1 (arb) Γιατί να το κάνεις μέσω fastboot ? Ακόμη και ο καλύτερος προγραμματιστής στον πλανήτη διαλέγει πάντα τον ευκολότερο τρόπο " Ενημέρωση στο Global Stable ROM από το Global Stable ROM, Ενημέρωση σε Global Beta ROM από Global Beta ROM, Ενημέρωση σε Global Beta ROM από το Global Stable ROM και αντίστροφα. " _Ολα αυτά περιγράφονται αν διαβάσεις πατώντας στο flashing quide : http://en.miui.com/download-346.html (διάβασε πρώτα να βρεις τι θέλεις) ΥΓ: αν υπάρχει το fastboot αρχείο της rom που θέλεις να φασαρεις γίνεται ψάξε εδώ : http://en.miui.com/a-234.html (χρειάζεσαι ξεκλειδωτο bt & τα δεδομένα εννοείται διαγράφονται) προσωπικά θα διάλεγα τον εύκολο τρόπο... δες & αυτό το tool : https://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/tool-xiaomitool-xiaomi-rom-changing-easy-t3627081 https://mega.nz/#!coxH3bIR!ZT1U0CwlMVS1uKDFoc3z7eOnwXtfuoQZS6e5d9f0_KA απλά έχε το υπόψιν, διάβασε πρώτα,φλασαρει εκτός της stock & custom rom αρκεί την custom να την κατεβάσεις ) Edited January 13, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 διαβασα στο google, ότι anti 1, δεν είναι πρόβλημα, νομιζω ότι από 4, 5 κλειδωνει και υπαρχει πρόβλημα κλπ ηδη το φλασαρα σε global stable, mi flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) διαβασα στο google, ότι anti 1, δεν είναι πρόβλημα, νομιζω ότι από 4, 5 κλειδωνει και υπαρχει πρόβλημα κλπ ηδη το φλασαρα σε global stable, mi flash tool. αν αναφέρεσαι στο ARB ισχύει μόνο σε αλλαγή έκδοσης Android ( πχ υποβάθμιση) και ανάμεσα σε εκδόσεις της miui κινεζική σε global αντίστροφα κλπ (όλα σχεδόν γίνονται υπάρχουν τρόποι) Edited January 13, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Γιατί να το κάνεις μέσω fastboot ? …..…... διαλέγει πάντα τον ευκολότερο τρόπο το φλασαρισμα διηρκεσε 133 sec. το μειονέκτημα είναι ότι επιλέγεται το clean all (παντα), και πρεπει να ξαναστησεις το κινητο. ειχα ελεγξει το ARB ηταν anti : 1, και με οσα γραφουν, με αναζητηση στο google, δεν είναι πρόβλημα. από 4 και πανω κλειδωνει το arb, και κλπ brick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το dark mode είναι ενεργό σε κινέζικη dev ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Γεια σας έχω παραγγείλει και εγώ το Mi 8 από banggood με priority direct mail στις 29/12. Στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει τα εξής Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε ποιο σημείο βρίσκεται η παράδοση της παραγγελίας μου με βάση το tracking? Υπάρχει περίπτωση να πέρασε από τελωνείο και να χρεωθώ; Πρώτη φορά παραγγέλνω από banggood για Ελλάδα (είμαι από Κύπρο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγγνώμη για το τεράστιο μέγεθος της εικόνας! Edited January 13, 2019 by stelios_97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts