Jump to content

Xiaomi Mi 8 / Mi 8 SE

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα και εγώ το mi8 . Μια απορία πίσω στο δακτυλικό αποτύπωμα έχει ένα σαν δαχτυλίδι. Αυτό όταν περνάς το χέρι από πάνω του είναι σαν να προεξέχει λίγο και το αισθάνεσαι σαν τραχύ(σαν να σε γρατσουναει ελάχιστα) Έτσι είναι σε όλους ?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην ομάδα. Χθες παρέλαβα το mi8 μου και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Απλά έχω παρατηρήσει κάτι.. Έχοντας τη φωτεινότητα σε manual και όχι σε auto, όταν το κινητό κοιτάζει προς τον ήλιο, αυτόματα ανεβάζει τη φωτεινότητα της οθόνης, χωρις όμως να ανεβαίνει η μπάρα της φωτεινότητας. δλδ φαίνεται να είναι στο ίδιο σημείο η μπαρα, αλλά είναι πολύ πιο φωτεινή από πριν. Αν προσπαθήσω να ανεβάσω την μπάρα, ανεβαίνει κ άλλο, κανονικα. Σαν δλδ να αναγνωρίζει και να προσαρμόζει το φως χωρίς να το έχω σε auto. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Στα Display Settings έχεις ενεργοποιημένο το auto-Contrast; Αυτό που βλέπεις στον έντονο ήλιο είναι πιθανότατα το αυξημένο Contrast που μπαίνει αυτόματα για ευκολοτερη ανάγνωση υπο τέτοιες συνθήκες.

παιδια ειμαι ετοιμος κι εγω να παραγγειλω το mi8..μπορειτε να μου στειλετε καποια λινκς με θηκη και tempered glass που προτεινετε?

Παίδες με το Googlemaps είμαι εθνική και με δείχνει στον παράδρομο συνεχεια είναι σαν να χάνει σήμα το gps είναι κάτι γνωστό η κάποια ρύθμιση? Το redmi noteειχε καλύτερη ακρίβεια

Ναι το κάνει αλλά νομίζω μόνο στην αρχή σε εμένα έχω δει. Μετά σαν να στρώνει. Ωστόσο είναι θέμα!
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Στα Display Settings έχεις ενεργοποιημένο το auto-Contrast; Αυτό που βλέπεις στον έντονο ήλιο είναι πιθανότατα το αυξημένο Contrast που μπαίνει αυτόματα για ευκολοτερη ανάγνωση υπο τέτοιες συνθήκες.

καλησπερα! ναι φιλε μου, μολις ειδα οτι το εχω ενεργοποιημενο.. αρα αυτο ευθυνεται! ειναι καλυτερο να το εχουμε ενεργοποιημενο ή οχι? σε ευχαριστω πολυ ;)

Είμαι σε 10.1.1.

Τι εννοείς φίλε μου στην αρχή και μετά στρώνει?? Χθες πηγαίνοντας δουλειά 40μιλια δεν έστρωσε ποτε. Όλο ευθεία έθνικη και συνέχεια με έδειχνε στον παράδρομο. Έχουν πει ότι θα το φτιάξουν? Νόμιζα ότι το dual gps είναι ατού του τηλεφώνου

Καλημέρα.

Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά κατάφερα να φτάσω μέχρι την 356, χωρίς ωστόσο να λύσω την απορία μου. Πολλές σελίδες ρε παιδί μου.

Το mi 8 se δεν έχει την 800αρα, σωστά;

Το mi 8 που την έχει, πιάνει κανονικά 4G+ ή είναι ίδια φάση με το poco;

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα.

Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά κατάφερα να φτάσω μέχρι την 356, χωρίς ωστόσο να λύσω την απορία μου. Πολλές σελίδες ρε παιδί μου.

Το mi 8 se δεν έχει την 800αρα, σωστά;

Το mi 8 που την έχει, πιάνει κανονικά 4G+ ή είναι ίδια φάση με το poco;

Ευχαριστώ πολύ.

No 4g+,no volte vowifi , ακόμα!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vowifi και Volte δουλεουν κανονικα αλλα μονο στην global beta!

Επισης σε μερικα σημεια αθηνα και θεσσαλονικη με cosmote πιανει κανονικα 4g+

Αυτα προς το παρων!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

No 4g+,no volte vowifi , ακόμα!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παίζει να φτιάξει με κάποια αναβαθμιση ή θα περιμένουμε το mi 10;

Τι ρωτάω τώρα, ε; Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλουσιο.

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα.

Πραγματικά δεν έχω μπερδευτεί περισσότερο σε κινητό. Είμαι σε Google pixel 1 όπου λειτουργούν όλα σωστά και γρήγορα και είμαι πάντα ενθουσιασμένος με τις φωτογραφίες του αλλά θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη αλλά και να δοκιμάσω το miui που το έχω δει σε note 4 και 6 και μ αρέσει. Οπότε ο δρόμος με βγάζει στο mi 8. Ότι έχω διαβάσει για το κινητό είναι μια χαρά αλλά μπερδεμενο στον τομέα software. Για την κάμερα καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αναμονή να έρθουν οι αλλαγές της κινεζικής ρομ. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα του software βλέπω ότι τα πράγματα δεν είναι σταθερά όπως notifications, hide notch κ.α.. Δηλαδή πρέπει να είμαστε σε διαρκή αναμονή και ψάξιμο των αλλαγών; Στα redmi note που προαναφέρα οι χρήστες δεν είχαν προβλήματα με miui και γω δεν θέλω να ασχοληθώ με updates παρά μόνο ότι βγαίνει OTA και να λειτουργεί το GPS σωστά.

Η συμβίωση με τα xiaomi είναι μια διαρκής περιπέτεια. Εκεί είναι το ωραιο.

Πάντα περιμένεις αυτό το κάτι που θα διορθώσει τα τυχόν κακώς κείμενα της συσκευής σου.

Αν επέλεξες το mi 8 εν άγνοια όλων αυτών, καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου.

Αν όμως τα γνώριζες, συνιστώ υπομονή.....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η συμβίωση με τα xiaomi είναι μια διαρκής περιπέτεια. Εκεί είναι το ωραιο.

Πάντα περιμένεις αυτό το κάτι που θα διορθώσει τα τυχόν κακώς κείμενα της συσκευής σου.

Αν επέλεξες το mi 8 εν άγνοια όλων αυτών, καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου.

Αν όμως τα γνώριζες, συνιστώ υπομονή.....

Σωστός, τι να το κάνω να τα έχω όλα έτοιμα από να περιμένω το κάτι καλύτερο που θα ρθει!!! Κακ@ Τα ψέματα (δεν έχω δοκιμάσει άλλες ναυαρχίδες, και ούτε πρόκειται) αλλά για τα δικά ΜΟΥ θέλω είναι απίστευτο τηλέφωνο, φώτο,ταχύτητα, οθόνη bugs (τι είναι αυτό?) και τέλος είναι όμορφο το άτιμο!!! Σίγουρα για πολλούς καίει το θέμα 4g+ volte αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το δώσουν (κάποια στιγμή :( )

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα για πολλούς καίει το θέμα 4g+ volte αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το δώσουν (κάποια στιγμή :( )

Καίει και τσουρουφλαει αλλά μεταξυ μας, δεν το βλέπω να διορθωνεται. Ίσως στο επόμενο μοντέλο. Σόρρυ κιολας που καταχράστηκα το νήμα. Εγώ poco έχω αλλά πάνω κάτω, με τις ίδιες ασθένειες έχουμε να παλέψουμε.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ενα bug που εχω εντοπισει με την 10.1.1 Global:

Αν μοιραζεις internet μεσω hotspot, και το ιντερνετ το δινει η δευτερη SIM: Οι συσκευες συνδεονται κανονικά αλλα δεν περνουν ιντερνετ. Αναγκάστικα και εκανα swap τις θέσεις των SIM για να δουλέψει. Εννοειται οτι δοκιμασα reset ρυθμισεων και οτι αλλο γιατροσοφι υπηρχε.

Γενικά στην Xiaomi, διορθωνουν 1, χαλάνε 2... σε καθε update. Δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα...

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Έχω εδώ και δύο μήνες το Xiaomi Mi8.Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ δύο σιμ.Ομως τις τελευταίες 10 μέρες βλέπω ότι αρκετές φορές μέσα στην ημέρα χάνεται το σήμα και επιστρέφει αμέσως.Παραλληλα γίνεται αποσύνδεση στο wifi που είμαι συνδεδεμένος.Εχω δοκιμάσει airplane mode,reboot μέχρι και factory reset έκανα σήμερα,αλλά Τίποτα.Εχετε να προτείνετε κάτι, ειδικά τώρα που χρειάζομαι το κινητό ?

Με την επισημη αναβαθμιση σε pie global stable το gps ειναι πραγματικα απογοήτευση, ενω κινεισαι πάνω στην αθηνων-λαμιας ξαφνικα χανεται και σε πεταει στους παραδρομους. Να μην μιλησω για το τι γινεται στην αθηνα που δεν κλειδωνει με τιποτα. Έχει αναφερθει από πολλούς αλλα λυση εχει βρεθει; Edited by vasilis91

Εχει να κανει με την εφαρμογη κ τις αναβαθμίσεις της. Κανε απεγκατασταση των ενημερωσεων κ κλεισε την αυτοματη ενημερωση για το Google maps. Θα φτιαξει κατευθειαν!

Mi 11 pro 

Έχω εδώ και δύο μήνες το Xiaomi Mi8.Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ δύο σιμ.Ομως τις τελευταίες 10 μέρες βλέπω ότι αρκετές φορές μέσα στην ημέρα χάνεται το σήμα και επιστρέφει αμέσως.Παραλληλα γίνεται αποσύνδεση στο wifi που είμαι συνδεδεμένος.Εχω δοκιμάσει airplane mode,reboot μέχρι και factory reset έκανα σήμερα,αλλά Τίποτα.Εχετε να προτείνετε κάτι, ειδικά τώρα που χρειάζομαι το κινητό ?

Αυτό γίνεται και σε μένα, χάνεται το σήμα για καμιά 10ριά δευτερόλεπτα ότι να ναι είναι το λογισμικό του κινητού.

μια χαρά ήμουν στην huawei κανένα πρόβλημα με το p8 lite που είχα. πιο γρήγορα κλείδωνε το κινητό στο gps

και πιο καλό σήμα και τον άλλον τον άκουγα καμπάνα. σε γρηγοράδα δεν παίζεται το ΜΙ8 αλλά τι να το κάνεις αν

όλα τα άλλα είναι μέτρια; καλή κάμερα άκουγα για τα χρήματα του είναι μέτρια, δεν ήξερα να μάθω κινέζικα για να

έχω καλή κάμερα. όπως είπε ένας φίλος 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε..και αυτά για την global στην china rom διαφορετικό..

Edited by nteniskiotis