Jump to content

Gadgetarius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gadgetarius

  1. Καλά σημερα με πετσοκοψε το παιχνίδι.. Δεν βλεπω να παίρνω τίποτα στο τέλος
  2. Ρε φίλε δεν βγαίνουν νομίζω οι αριθμοί.Πως πήρες το ηχείο;;; κάθε εβδομάδα δεν μαζευεις πόντους;
  3. Ρε παιδιά εχω παραγγείλει το mi 9 απο banggood απο τις 30 Ιουνίου και ακόμα δεν το έχουν στείλει. Εχω μιλήσει και με banggood και μου λένε οτι κάνουν ο,τι μπορούν να το στείλουν νωρίτερα, αλλα δεν...Εχω ξαναπαραγγειλει, αλλα δεν ειχα τέτοια καθυστέρηση Παιζει τίποτα μήπως αυτη την περίοδο με banggood,μήπως να την ακυρώσω και να παω σε κάτι αλλο;
  4. Το Α8 δεν εχει όμως portrait mode στην πίσω camera,μόνο στην μπροστά εχει.
  5. Η πίσω κάμερα δεν έχει portrait mode ???
  6. Δεν έχω κάτι με την Xiaomi... Απλά θελω κατι πιο αξιόπιστο,Samsung,Huawei... Καλο φαίνεται το Nokia 7 plus.Το 7.1 ειναι καλυτερο ;Τείνω προς το Mate 20 lite..
  7. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δεν μας πειράζει 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Απο Ελλαδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Χρειαζομαστε την 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ναι Dual Με ενδιαφέρει η κάμερα κυρίως.Για την ωρα ειμαι αναμεσα σε Galaxy A8 και Huawei Mate 20 lite.Επισης δεν θα ήθελα Xiaomi.
  8. Λεω να παρω το συγκεκριμένο κινητό.Εχω το Lg g4.Με ενδιαφέρει κυριως η καμερα.Για πειτε πως τα παει σε αυτον τον τομεα ?
  9. Όχι,την 10.0.3.0 έχω ακόμα.Πως και έτσι ??
  10. Και εγώ global stable rom έχω,αλλά δεν έχω πάρει ακόμα Android Pie
  11. Έχει πάρει κανείς την Pie ?
  12. Έχω εδώ και δύο μήνες το Xiaomi Mi8.Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ δύο σιμ.Ομως τις τελευταίες 10 μέρες βλέπω ότι αρκετές φορές μέσα στην ημέρα χάνεται το σήμα και επιστρέφει αμέσως.Παραλληλα γίνεται αποσύνδεση στο wifi που είμαι συνδεδεμένος.Εχω δοκιμάσει airplane mode,reboot μέχρι και factory reset έκανα σήμερα,αλλά Τίποτα.Εχετε να προτείνετε κάτι, ειδικά τώρα που χρειάζομαι το κινητό ?
  13. Ρε παιδια εχει βρει κανεις original σιλικονατες θήκες της Xiaomi σαν αυτη που δίνει μεσα στο κουτι ? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..
  14. Μόλις παρέλαβα και εγώ το δικό μου !!! Εξαιρετική πρωτη εντύπωση.Γινεται να έχω άπειρη κύλιση στην αρχική οθόνη ? Επισης υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται έστω κάποια εικονιδια στην μπάρα ειδοποιήσεων δίπλα στο notch ?
  15. Ρε παιδια σημερα ειναι η 5η μερα που το tracking number μου γραφει: the item is on transport to country of destination.Επικοινώνησα με το banggood και μου λεει οτι απο την 1η εως τις 7 Οκτώβρη ειναι Nation Day Holidays και σε αυτο οφείλεται η καθυστέρηση.Ισχυει κατι τετοιο ; Να ανησυχω ;Ας μου πει καποιος.
  16. Κατι τετοιο ψαχνω,απλα να μην φαινονται τα logos καθε εταιρείας,την θελω τελειως απλή. Επίσης κατι tempered class ή camera protectors (απλη ζελατίνα δηλαδη) προστατεύουν καθόλου την κάμερα,κυριως απο γρατσουνιές ?
  17. Προτείνετε μου καμια θηκη τυπου spigen ή να ειναι αρκετα λεπτή...
  18. Απο την στιγμή που το δεμα φτάσει στην Ολλανδια,μετα ποσες μερες εκανε να σας έρθει ; (Το εχω παραγγειλει απο Banggood)
  19. Ρε παιδιά ενα σωστο λινκ για gcam για την global version υπαρχει ;
  20. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια.Ο ταχυδρόμος συνήθως οτι εχω παραγγείλει απο Κινα τα αφήνει εξω στην πόρτα παντα.Ετσι θα γίνει και με το κινητο ;
  21. Παρήγγειλα σήμερα και εγω το Mi 8 (Global Version) απο Banggood με priority mail.Ποσες μερες περίπου εκανε να σας έρθει ; Επίσης έρχεται με ΕΛΤΑ,dhl ??
  22. Στο Mi 8 το 64αρι πόσα gb ειναι ελεύθερα/διαθέσιμα για χρήση ?
  23. Έχω το LG G4 και σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi Mi 8 από banggood (μαλλον) και εχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις (global version,global rom..).Έχω διαβάσει καποια πραγματα,αλλά ακόμα δεν εχω βγαλει ακρη.Εγώ το θέλω το κινητό,όπως το αγοράσω να μην το πειράξω καθόλου,να μην μπλέξω με αλλαγή rom,root κλπ...όπως δηλαδή μου το δίνει το εργοστάσιο.Ποιά έκδοση να παρω ?
  24. Τι ??? να προειδοποιησω πως δεν ξερω σχεδον τιποτα
×
×
  • Create New...