Jump to content

Thanasismal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanasismal

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Thanasismal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μου έβγαλε βλάβη USB port, συνδέεται και ξεσυνδέεται συνεχώς και μένει ανοιχτή η οθόνη δεν κλειδώνει ποτέ; Έχει τύχει σε κανέναν; Να το πάω κατευθείαν Samsung;
  2. Μετά από το χθεσινό update έχασε τις ομοιόμορφα στρογγυλές γωνίες σε εφαρμογές όπως στο Netflix που είχε μέχρι τώρα. Για εμάς με OCD μεγάλη απογοήτευση. Τώρα στην στο κάτω μέρος έχεις στρογγυλές γωνίες και στο πάνω ορθογώνια. Να διορθωθεί με update του Netflix?
  3. Αργεί βλέπω να κυκλοφορήσει. Είπαν Ευρώπη 17 Ιουνίου. Ελλάδα δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο από infoquest ακόμα. Γενικά ναι θέλει υπομονή να πέσει η τιμή. Κατά Σεπτέμβρη πιστεύω θα είναι σε νορμάλ επίπεδα. Καλή υπομονή.
  4. Και γω το περιμένω έχω δει ότι βιντεάκι YouTube υπάρχει. Με κέρδισε η notchless οθόνη 3.5mm θύρα η μπαταρία κλπ. Πιστεύω ότι ο 730 είναι αξιοπρεπής. Ελπίζω στην σωστή κοστολόγηση. Έχει κάποιες διαφορές με το Pro με βασικό τον επεξεργαστή διαφορετικό 48mp sensor ελπίζω να έχουν την αντίστοιχη διαφορά στην τιμή.
  5. Καλησπέρα. Πραγματικά δεν έχω μπερδευτεί περισσότερο σε κινητό. Είμαι σε Google pixel 1 όπου λειτουργούν όλα σωστά και γρήγορα και είμαι πάντα ενθουσιασμένος με τις φωτογραφίες του αλλά θέλω να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη αλλά και να δοκιμάσω το miui που το έχω δει σε note 4 και 6 και μ αρέσει. Οπότε ο δρόμος με βγάζει στο mi 8. Ότι έχω διαβάσει για το κινητό είναι μια χαρά αλλά μπερδεμενο στον τομέα software. Για την κάμερα καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αναμονή να έρθουν οι αλλαγές της κινεζικής ρομ. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα του software βλέπω ότι τα πράγματα δεν είναι σταθερά όπως notifications, hide notch κ.α.. Δηλαδή πρέπει να είμαστε σε διαρκή αναμονή και ψάξιμο των αλλαγών; Στα redmi note που προαναφέρα οι χρήστες δεν είχαν προβλήματα με miui και γω δεν θέλω να ασχοληθώ με updates παρά μόνο ότι βγαίνει OTA και να λειτουργεί το GPS σωστά.
  6. Πως είναι το GPS; Ακούστηκαν κάποια θέματα με κακό σήμα. Χρησιμοποιεί κανείς gmaps Waze;
  7. Γιατί custom rom? Δεν θα χρησιμοποιείται το τηλέφωνο έστω με την τελευταία έκδοση Θα έχει security updates το 2019.
  8. Αυτό το lag έχει αναφερθεί και στο Nokia 8 πρέπει να ήταν κάποια έκδοση του λογισμικού που δεν είχε κάτσει γιατί τα παιδιά απ ότι ακούω δεν αναφέρουν κάτι
  9. Δελεαστική την βλέπω την τιμή τώρα 329 το μικρό και 399 το xl. Διαβάζω για τέλεια εμπειρία software και καθόλου προβλήματα αλλά αξίζει το 2018? Στο μικρό σκέφτομαι και την μπαταρία. Είναι σημαντικό για μένα να λειτουργεί πάντα ένα τηλέφωνο σωστά πχ GPS WiFi κλπ
  10. Θα είναι μεγάλο το δίλημμα πάντως ανάμεσα σε 8 και 7 plus γιατί η τιμή τους θα είναι σχεδόν ίδια. Τα συν του 7 plus είναι κάμερα μπαταρία μεγάλη οθόνη. Το 8 σίγουρα είναι καλύτερο στα υπόλοιπα αλλά πιστεύω μας έχει κάτσει σε όλους καλύτερα. Το 8 φαίνεται συντηρητικο. Τα είδα δίπλα δίπλα πάντως σε κατασκοπεια στο πλαίσιο και στο 8 μου φάνηκε λίγο καλύτερη η οθόνη σε ευκρίνεια και φωτεινότητα. Παρόλο που στο 7 η οθόνη μου φάνηκε καλύτερη από Sony Huawei κλπ
  11. Πιστεύω διόρθωσε κάποια πράγματα η Sony με το xz2 με το κυριότερο το software της κάμερας. Ωραίο φαίνεται Θα το βγάλει cosmote / germanos branded το καλοκαίρι μπας και πέσει η τιμή; Όπως έκανε με xz premium και xz1?
  12. Σημαντικό αυτό που λες. Πραγματικά δεν γίνεται να ζητάνε τόσα λεφτά και να έχουν θέματα.
  13. Όχι δεν λέω τπτ ίσα ίσα τον πάω γιατί κανει τις πιο χρήσιμες συγκρίσεις.
  14. Η αλήθεια βρήκες τον πιο γκρινιαρη YouTuber Χαχαχα. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αυτοί δεν μπορούν να κρίνουν αντικείμενικα κατά την γνώμη μου κινητά που δεν είναι flagship. Εννοείται ότι θα έβρισκε ψεγαδια. Νομίζω ότι τα χοντρά προβλήματα αν υπάρχουν βέβαια (όπως πχ στα Sony που χάνεται το WiFi και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση) θα τα μάθουμε εδώ μεταξύ μας που θα το δουλεύουμε καθημερινά. Η συνολική εικόνα που έχω από κριτικές είναι ότι είναι κινητό που τα κάνει όλα σωστά όχι όμως τέλεια σε επίπεδο flagship και νομίζω αυτό ψάχνουμε.. All arounder που λένε και στο χωριό μου....:wacko:
  15. Παιδιά από GPS - πλοήγηση πως είναι?
×
×
  • Create New...