Jump to content

nteniskiotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nteniskiotis

  • Ημ. Γέννησης 17/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nteniskiotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εμένα όταν είχα δεδομένα ανοιχτά μου ήρθε αναβάθμιση για 10.1.2.0. και όταν πήγα σπίτι για να αναβαθμίσω με wifi δεν μου έβγαλε τίποτα, μεγάλοι παπατζήδες εκεί στην xiaomi..
  2. Αυτό γίνεται και σε μένα, χάνεται το σήμα για καμιά 10ριά δευτερόλεπτα ότι να ναι είναι το λογισμικό του κινητού. μια χαρά ήμουν στην huawei κανένα πρόβλημα με το p8 lite που είχα. πιο γρήγορα κλείδωνε το κινητό στο gps και πιο καλό σήμα και τον άλλον τον άκουγα καμπάνα. σε γρηγοράδα δεν παίζεται το ΜΙ8 αλλά τι να το κάνεις αν όλα τα άλλα είναι μέτρια; καλή κάμερα άκουγα για τα χρήματα του είναι μέτρια, δεν ήξερα να μάθω κινέζικα για να έχω καλή κάμερα. όπως είπε ένας φίλος 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε..και αυτά για την global στην china rom διαφορετικό..
  3. κάτι άσχετο, παιδιά από που αλλάζει η διάταξη των τριών πλήκτρων κάτω στην οθόνη στο Mi 8?
  4. λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα!! όταν το μαγαζί είναι από κίνα-σκρουτζομαγαζο ή τα μεγάλα ελληνικά 1. αν γράφει global version τότε είναι το επίσημο ευρωπαϊκό με σφραγισμένη συσκευασία ευρωπαϊκό φορτιστή και κόκκινο χαρτάκι στη συσκευασία που γράφει global verion. σε αυτήν την περίπτωση αν δεν πειράξεις το κινητό είναι σαν τον άλλον εταιριών παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις και το χαίρεσαι 2. αν γράφει global rom ή internationl rom ή Official Global ROM + OTA Upgrade κτλ τότε κατά 99 της 100% έρχεται ξεσφράγιστο με πειραγμένη ρομ και έχει κινέζικο φορτιστή!! προοριζόταν για την αγορά της Κίνας και όχι για την ευρωπαϊκή αγορά σε αυτά έγινε ο κακός χαμός!! αν δεν το πειράξεις μπορεί να παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις ίσως και κολλήσει. πολλοί πέρασαν άλλες ρομ. γενικά είναι δική σου ευθύνη. γι αυτά και μόνο έβγαλε η xiaomi ανακοινώσεις. είναι πιο φτηνά από το global version γενικά αν θες να πειράξεις το κινητό με αλλαγές ρομ α) global version= ευρωπαική έκδοση και ρομ και αν θες να το πειράξεις βάζεις κάποια global rom β) global rom ή internationl rom ή Official Global ROM είναι μάλλον κινέζικη συσκευή που αν θες να περάσεις κάποια ρομ καλύτερα κινέζικη γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει(brick) το κινητό και έχει διαδικασία επιλέγεις και παίρνεις!! ελπίζω να κατατόπισα κόσμο και να τα είπα σωστά γιατί πολλοί τα λένε μπερδεμένα και δεν τα βάζουν σε μια σειρά. γιατί και εγώ είμαι ψιλοάσχετος με αλλαγές ρομ κτλ και θα ήθελα να ρωτήσω ισχύουν τα παραπάνω; είναι αναγκαίο να ξεκλειδώσουμε bootloader αν είναι global version;;;
  5. ακριβώς.. Μην μπερδεύεις τον κόσμο εσύ μάλλον παρηγγειλες την έκδοση με την κινεζογκλομπαλ ρόμ που ο bootloader είναι ξεκλειδωτος. κ εγώ αυτήν παρήγγειλα πρώτα κ την έδωσα. Τώρα περιμένω την global version.όπως είπε ο kyrgeo αν είχες επιλέξει αυτήν την έκδοση Δεν θα είχες θέμα..
  6. παιδιά για πείτε όσοι έχετε παραγγείλει και έχετε παραλάβει από banggood την global version a) όντως είναι η global version? β) ο bootloader είναι κλειδωμένος; και όσοι είχατε πρόβλημα με το gps έχει λυθεί το θέμα;;
  7. 5-7 περίπου αν θυμάμαι καλά έκανε εμένα
  8. έχεις κανένα νέο; αν πλήρωσες μέσω paypal μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω νομίζω. αν ξέρει κάποιος ας απαντησει
  9. μακάρι να δουλεύει αυτό και η μπαταρία είναι οκ. πάντως όσοι έχουν περάσει σε miui 10 έχουν πει ότι το gps κλειδώνει κατευθείαν και δεν κολλάει. οπότε μάλλον δεν είναι θέμα hardware άλλα έκδοσης λογισμικού..
  10. πες μας μετά τι θα σου πουν από το κατάστημα και πριν λυθεί και όταν λυθεί το θέμα του gps γιατί είναι σοβαρό το θέμα. μου αρέσει που είναι η πρώτη συσκευή με 2πλό gps και έχει θέμα..
  11. ποια έκδοση Mιui έχεις;;
  12. άντε ντε φίλε πέστα το ίδιο κινητό είναι με παρόμοια ρόμ. απλά για να βάλουν γλώσσες έκαναν μια πατέντα. κάποιοι φόβισαν τον κόσμο. Όσοι γνωστοί μου το έχουν καταευχαρηστημενοι.
  13. Γιώργο σούπερ θα είναι το μπλε δεν θα έβαζαν ότι μπλε σε ναυαρχίδα. απλά εγώ που το έχω σφραγισμένο σε 6/64 Θέλω να το δώσω να πάρω με παραπάνω μνήμη λόγω του χόμπυ μου που θέλει πολύ χώρο για video..
  14. ναι πιάνω και γω τώρα τον εαυτό μου καθυστερημένο που ασχολούμαι με έναν άσχετο σαν εσένα και χάνω τον χρόνο μου με ανόητους. εαυτούλη μου δεν θα ξαναγίνει να ασχολούμαι με άξεστους..
  15. τι ναι αυτό ρε;; τι δεν καταλαβαίνεις;; σου είπα ότι σε μεγάλες πόλεις όπως στη Λάρισα που είμαι ναι πιάνει 4g+(μεγάλη πόλη). παράλια κατερίνης πήλιο προς καστοριά προς γιάννενα προς εδεσσα που έχω πάει με την γυναίκα μου δεν ποιάνει, μόνο απλό 4g. τι δεν καταλαβαίνεις;; ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ..... όσο για το μι8 το 4g για μένα είναι υπεραρκετό!!
×
×
  • Create New...