tyxodioktis100 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Καλησπέρα Ερώτηση για handsfree ενσύρματο: Επειδή σε 2 παραγγελίες μου handsfree από ebay ήμουν άτυχος και δεν λειτουργούσαν καλά, ξέρετε κάτι ποιοτικό και σχετικά οικονομικό για επαγγελματική χρήση ( όχι μουσικές και τέτοια) να αγοράσω από τοπική αγορά γιατί έχω ξεμείνει. Ευχαριστώ p.s. υποθέτω θα έχει ξανασυζητηθεί απλά λυπάμαι δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω και στα πρόχειρα δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oval Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Μόλις το δοκίμασα κι έχεις δίκιο. Θεμα proximity sensor είναι. Τον σκέπασα με το ένα μου δαχτυλο και με το άλλο πάτησα να ανοίξει η οθόνη. Άνοιγε κι έσβηνε συνέχεια όπως είπες κι εσύ. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Ουφφ οπότε δεν είναι χαλασμένος απλά το εμποδίζει το τζαμάκι .... τζαμπα τα 20 ευρω :cry::cry: Θα δοκιμασω να κανω καμια τρυπα στο τζάμι και οτι γίνει. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, θα βγάλω άκρη άμα πάω από το μαγαζί και τους πω οτι δεν μου το έβαλαν καλα, ή τζάμπα θα τρέχω; Edited February 8, 2019 by Oval Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Μόλις αγόρασα δεύτερο φορτιστή χωρίς λόγο γιατί το κινητό όταν έκλεισε τελείως από μπαταρία και το σύνδεσα δεν έδειξε ίχνος ζωής με αποτέλεσμα να νομίζω ότι τα κακάρωσε ο υπάρχων. Βέβαια ήθελε παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ώστε να ανοίξει. Ότι να ναι. Και σε σας είναι έτσι "τούβλο" άμα το φορτίζετε κλειστό; Αλλά κ έπειτα η μπαταρία στη μπάρα ειδοποιήσεων δεν δείχνει κάτι να γίνεται πάρα μόνο αν παρατηρήσεις μέρα από ώρα το ποσοστό να αυξάνει. Δεν έβγαινε ένας κεραυνός κάποτε;; Σχόλια παρακαλώ; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Καλησπέρα Ερώτηση για handsfree ενσύρματο: Επειδή σε 2 παραγγελίες μου handsfree από ebay ήμουν άτυχος και δεν λειτουργούσαν καλά, ξέρετε κάτι ποιοτικό και σχετικά οικονομικό για επαγγελματική χρήση ( όχι μουσικές και τέτοια) να αγοράσω από τοπική αγορά γιατί έχω ξεμείνει. Ευχαριστώ p.s. υποθέτω θα έχει ξανασυζητηθεί απλά λυπάμαι δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω και στα πρόχειρα δεν βρήκα κάτι ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=734 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=734 Σε ευχαριστώ αλλά ψάχνω ενσύρματα ( με καλώδιο) , όχι bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Σε ευχαριστώ αλλά ψάχνω ενσύρματα ( με καλώδιο) , όχι bluetooth. εκει συζητανε τα παιδια και με καλωδιο ,τεσπα ,εγω ειχα βρει μια προσφορα τα pistons της xiaomi περι 15 ευρω (για την ακριβεια 12,63) απο banggood https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?ID=512288&cur_warehouse=CN ,αποψη μου βολεψου προς το παρων με κατι προχειρο και παρε κατι απ εξω καλο και οικονομικο ,βγαζουν τακτικα προσφορες Edited February 8, 2019 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 εκει συζητανε τα παιδια και με καλωδιο ,τεσπα ,εγω ειχα βρει μια προσφορα τα pistons της xiaomi περι 15 ευρω (για την ακριβεια 12,63) απο banggood https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?ID=512288&cur_warehouse=CN ,αποψη μου βολεψου προς το παρων με κατι προχειρο και παρε κατι απ εξω καλο και οικονομικο ,βγαζουν τακτικα προσφορες Ναι τα Piston πήρα και γω από 2 μάλιστα πωλητές και είναι chinastonkaipetaton δεν ακούγονται καθόλου καλά, κοινώς είναι βαθιά μαιμουδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ναι ,κυκλοφορουν πολλες μαιμουδες ,μαλλον δεν πηρες τα γνησια ,δεν εξηγειτε αλλιως, μπορεις να ψαξεις λιγο και να ρωτησεις στο νημα που σου εστειλα πιο πανω, εδω βγαινουμε εκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Να ρωτήσω κάτι ακόμα, θα βγάλω άκρη άμα πάω από το μαγαζί και τους πω οτι δεν μου το έβαλαν καλα, ή τζάμπα θα τρέχω; Και το ρωτάς; Εννοείται... Είναι καθαρά θέμα εσφαλμένης τοποθέτησης. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς battery drain το βράδυ; Μέσα σε 6,5 ώρες και μαλιστα σε λειτουργία πτήσης, έχασε 4%. Τραγικό δεν το λες αλλά όσο να 'ναι..... Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Πολυ καλημερα σας. Εχω στην κατοχη μου p20 pro και θελω να κανω μια αλλαγη δεδομενου οτι εχω το μικροβιο να δοκιμαζω κινητα τηλεφωνα. Το Mi 8 Pro συγκριτικα με το P20 Pro αξιζει ή χανει; Διαβασα οτι με GCamera απογειωνεται. Ισχυει; Απο μπαταρια; Πχ εγω σε 30 ωρες που ναι ανοιχτο, πετυχαινω κοντα 6 ωρες SoT. Τι προτεινεται; Να το ψαξω ή να κατσω στ αυγα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς battery drain το βράδυ; Μέσα σε 6,5 ώρες και μαλιστα σε λειτουργία πτήσης, έχασε 4%. Τραγικό δεν το λες αλλά όσο να 'ναι..... Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8Αδιάφορο θα έπρεπε να σου είναι φίλε, μόνο κλειστό δεν καταναλώνει σε τόσες ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Δε διαφωνώ, απλά με το poco έχανε μόλις 1% και γι αυτό μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. Κατά τ' αλλά, όντως ανάξιο αναφοράς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Δε διαφωνώ, απλά με το poco έχανε μόλις 1% και γι αυτό μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. Κατά τ' αλλά, όντως ανάξιο αναφοράς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το AOD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 (edited) Πολυ καλημερα σας. Εχω στην κατοχη μου p20 pro και θελω να κανω μια αλλαγη δεδομενου οτι εχω το μικροβιο να δοκιμαζω κινητα τηλεφωνα. Το Mi 8 Pro συγκριτικα με το P20 Pro αξιζει ή χανει; Διαβασα οτι με GCamera απογειωνεται. Ισχυει; Απο μπαταρια; Πχ εγω σε 30 ωρες που ναι ανοιχτο, πετυχαινω κοντα 6 ωρες SoT. Τι προτεινεται; Να το ψαξω ή να κατσω στ αυγα μου; gcam δεν εχω βαλει προσωπικα οποτε δεν ξερω. Τωρα οσο για το SOT μου φαινεται αδυνατο να βγαλεις 6 ωρες με το Mi8. Κατω απο τις 5 ωρες. Βεβαια εξαρταται και το σημα σου και πολλα αλλα. Δεν βρισκω καποιο λογο να πας στο Mi8 απο το P20 Pro γενικα. Edited February 9, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 gcam δεν εχω βαλει προσωπικα οποτε δεν ξερω. Τωρα οσο για το SOT μου φαινεται αδυνατο να βγαλεις 6 ωρες με το Mi8. Κατω απο τις 5 ωρες να υπολογιζεις, σιγουρα. Δεν βρισκω καποιο λογο να πας στο Mi8 απο το P20 Pro γενικα.Στο mi8 pro ειναι χειρότερα τα πράματα από ότι στο απλό mi8. 3000mah το pro και 3400 το mi8. Εγώ με το mi8 βγάζω κάθε μέρα 6ωρα sot με αρκετά βαριά χρήση και τα μπαταρία ποτέ να μην πέφτει κάτω από το 25%. Έχω σχεδόν 100 εφαρμογές μισή μέρα data μιση wifi αυτόματη φωτεινότητα την μισή μέρα και την άλλη χειροκίνητη στην μέση περίπου. Gaming σχεδον καθόλου αντε λίγο top eleven μόνο. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 (edited) Στο mi8 pro ειναι χειρότερα τα πράματα από ότι στο απλό mi8. 3000mah το pro και 3400 το mi8. Εγώ με το mi8 βγάζω κάθε μέρα 6ωρα sot με αρκετά βαριά χρήση και τα μπαταρία ποτέ να μην πέφτει κάτω από το 25%. Έχω σχεδόν 100 εφαρμογές μισή μέρα data μιση wifi αυτόματη φωτεινότητα την μισή μέρα και την άλλη χειροκίνητη στην μέση περίπου. Gaming σχεδον καθόλου αντε λίγο top eleven μόνο. The power of Mi8 be with you Εχεις δικιο το παιδι ειπε για το pro, δεν το προσεξα. Βεβαια εγω αυτα τα εγραψα για το απλο που εχω και γω. Στο ειχα ξαναπει οτι τα νουμερα σου, μου φαινονται εξωπραγματικα και σε προηγουμενο ποστ! Ουτε καν μπορω να τα φανταστω. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι με 3 ωρες SOT και 37% μπαταρια για να καταλαβεις την τεραστια διαφορα... Οποτε παιζουν πολλα ρολο και κυριως το σημα. Edited February 9, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Εχεις δικιο το παιδι ειπε για το pro, δεν το προσεξα. Βεβαια εγω αυτα τα εγραψα για το απλο που εχω και γω. Στο ειχα ξαναπει οτι τα νουμερα σου, μου φαινονται εξωπραγματικα και σε προηγουμενο ποστ! Ουτε καν μπορω να τα φανταστω. Εγω αυτην την στιγμη ειμαι με 3 ωρες SOT και 37% μπαταρια... Οποτε παιζουν πολλα ρολο και κυριως το σημα.Καλά το σήμα σίγουρα. Εγω πάντα φουλ είμαι. Πάντως οταν είχα το Mate 10 pro που είχε 4000mah είχα χειρότερο sot από ότι στο mi8. Χαχα. Πολύ πιο optimized είναι το miui. Βέβαια πρέπει να παίζει ρόλο και ο snapdragon! The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το AOD;Όχι φίλε. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το Xiaomi Mi 8 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Όσοι γνωστοί μου με ρωτάνε για νέα συσκευή παραθέτω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε cpu-gpu εκτός από sd-adreno, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από mi 8 όπως και το LG g5 που είχα πριν και σε σχέση με κάποια (για κάποιους) μικροπραγματα, σε σχέση με exynos-kirin! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Η επιλογη που σου λεει το signal strength υπαρχει επειδη εχεις την pro εκδοση της εφαρμογης? Γιατι την εβαλα και δεν εχω αυτες τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Η επιλογη που σου λεει το signal strength υπαρχει επειδη εχεις την pro εκδοση της εφαρμογης? Γιατι την εβαλα και δεν εχω αυτες τις πληροφοριες Eχω δωσει δικαιωματα μεσω adb για more battery stats!! Ριξε μια ματια εδω!! https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Eχω δωσει δικαιωματα μεσω adb για more battery stats!! Ριξε μια ματια εδω!! https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/ Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 (edited) Ουφφ οπότε δεν είναι χαλασμένος απλά το εμποδίζει το τζαμάκι .... τζαμπα τα 20 ευρω :cry::cry: Θα δοκιμασω να κανω καμια τρυπα στο τζάμι και οτι γίνει. Να ρωτήσω κάτι ακόμα, θα βγάλω άκρη άμα πάω από το μαγαζί και τους πω οτι δεν μου το έβαλαν καλα, ή τζάμπα θα τρέχω; Έχω το ίδιο τζαμί και χρειάστηκε να το αφαιρέσω δύο εβδομάδες μετά την πρώτη τοποθέτηση, γιατί είχε πιαστεί σκόνη στην τοποθέτηση σε τρία διαφορετικά σημεία. Το αφαίρεσα με μια λεπτή πλαστική κάρτα (λεπτότερη από πιστωτική), το καθάρισα κολλώντας φαρδιά διάφανη ταινία συσκευασίας στην πλευρά που εφάπτεται με την οθόνη (την ίδια και καλύτερη δουλειά κάνει το roller που αφαιρούμε σκόνη και τρίχες από τα ρούχα), καθάρισα και την οθόνη και το επανατοποθέτησα. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, αν και δεν το περίμενα. Είχα πιστέψει ότι πήγε χαμένο το εικοσάρικο. Περιττό να πω ότι ούτε πριν, ούτε μετά είχα πρόβλημα με τον proximity sensor. Καλησπέρα Ερώτηση για handsfree ενσύρματο: Επειδή σε 2 παραγγελίες μου handsfree από ebay ήμουν άτυχος και δεν λειτουργούσαν καλά, ξέρετε κάτι ποιοτικό και σχετικά οικονομικό για επαγγελματική χρήση ( όχι μουσικές και τέτοια) να αγοράσω από τοπική αγορά γιατί έχω ξεμείνει. Ευχαριστώ p.s. υποθέτω θα έχει ξανασυζητηθεί απλά λυπάμαι δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω και στα πρόχειρα δεν βρήκα κάτι https://www.skroutz.gr/s/9812284/UiiSii-HM7.html?from=catspan Φοβερός ήχος για την τιμή. Τουλάχιστον ισάξια με τα Piston 3. Έχασα το πρώτο ζευγάρι, πήρα δεύτερο, είχε κι αυτό την ίδια καλή ποιότητα ήχου και κατασκευής. Review: http://www.thephonograph.net/uiisii-hm7-review Edited February 9, 2019 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Πέρασα το tempered glass της Spigen. Λόγω έλλειψης εμπειρία ς, βγήκε ένα κλικ κάτω και αριστερά. Ίσως επειδή το πέρασα νύχτα, όπου δεν έβλεπα τόσο καθαρά.. Ελεγξα τον αισθητήρα εγγύτητας, δουλεύει κανονικά στις κλήσεις σβήνει η οθόνη, σελφι βγάζει καθαρές, Οπότε το αφήνω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts