Scissors Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Στάθηκα τυχερός κ 2_3 μέρες μετά από αυτή την κατάσταση.το συνηθισμένο είναι 2 κ βδομάδες... Ναι αλλα τοκανα με priority direct mail που λεει εως 14 μερες. Μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) 4G+ με το Xiaomi mi 8. Φοράει πάνω dev global ROM. Τοποθεσία γαλλικό ινστιτούτο λεωφόρο Στρατού. https://ibb.co/SySHz19 Και 4G+ στην Πυλαία. https://ibb.co/J5mc0NW Edited January 11, 2019 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για καιρό πια εφαρμογή έχετε βάλει? Της xiaomi η άλλη? Αυτη εχω εγω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app Πως το βλεπεται παιδια,θα παρουμε σημερα beta update?? Αργα το βράδυ το βλεπω να δίνετε... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Φταίει η αναβάθμιση?Φταίει το κινητό?Έχει και καλά διπλό δεκτη και δεν ισιωνει πουθενά??Αν κατεβάσω άλλο πρόγραμμα gps θα δω διάφορα? Xρησιμοποιώ της google....Και στις τελευταίες dev το πρόβλημα υπάρχει. Και μου το κάνει μόνο στο Google maps. Στο sygic που έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Κοίτα είπαν στην επόμενη stable θα είναι πλήρως συμβατή με gcam κτλ. Beta βάλε άμα θες gcam τώρα να δουλεύει ολοσωστα, να εχεις volte και vowifi να περνεις όλα τα features πρώτος (dark mode, 4k 60fps και ότι άλλο βάλουν) και να διορθώνονται τα bugs πιο γρήγορα. Φίλε μου από 4g+ τι λέει με beta (πατρίδα και γω, Θεσσαλονίκη); Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Κοίτα είπαν στην επόμενη stable θα είναι πλήρως συμβατή με gcam κτλ. Beta βάλε άμα θες gcam τώρα να δουλεύει ολοσωστα, να εχεις volte και vowifi να περνεις όλα τα features πρώτος (dark mode, 4k 60fps και ότι άλλο βάλουν) και να διορθώνονται τα bugs πιο γρήγορα. Φίλε μου από 4g+ τι λέει με beta (πατρίδα και γω, Θεσσαλονίκη); Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο κεντρο με cosmote frog εχω πιασει σε πολλα σημεια 4g+ :D Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Στο κεντρο με cosmote frog εχω πιασει σε πολλα σημεια 4g+ :DΜε stable αν θυμάσαι πριν κάνα 2μηνο είχα πιάσει λ. στρατού, από τότε τίποτα, σκέφτομαι να περάσω και γω beta, θέλει μπακ απ' να φανταστώ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Με stable αν θυμάσαι πριν κάνα 2μηνο είχα πιάσει λ. στρατού, από τότε τίποτα, σκέφτομαι να περάσω και γω beta, θέλει μπακ απ' να φανταστώ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι φιλε κανει factory reset με το περασμα της beta. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γνωστός μου ενδιαφέρεται για το κινητό και θα το πάρει από σκρουτζομάγαζο. Ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει τελικά με αυτό που ακουγόταν για τις αναβαθμίσεις και το μπρικάρισμα σε κινέζικες συσκευές με περασμένη global rom. Τα σκρουτζομάγαζα τέτοια πουλάνε η δεν έχουν διαφορά από αυτά της infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν ολοκλήρωσα το speed test θα το ολοκληρώσω και θα ποσταρω σε λίγο. Πριν 2 μέρες πάντως δεν είχα 4G+ σήμερα είδα την ένδειξη. Σε φίλο που τώρα για το σκρουτζομαγαζο και εγώ από εκεί το πήρα σφραγισμένο με κανονική global ROM και είχε το αυτοκόλλητο στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γνωστός μου ενδιαφέρεται για το κινητό και θα το πάρει από σκρουτζομάγαζο. Ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει τελικά με αυτό που ακουγόταν για τις αναβαθμίσεις και το μπρικάρισμα σε κινέζικες συσκευές με περασμένη global rom. Τα σκρουτζομάγαζα τέτοια πουλάνε η δεν έχουν διαφορά από αυτά της infoquest? Αυτά που πουλάνε στα Σκρουτζ είναι ίδια με αυτά που φέρουν οι αλυσίδες Απλά απλά Σκρουτζ αν χρειαστεί εγγύηση έχει να κάνεις με το σκρουτζομαγαζο Πρέπει να κοιτάξει να πάρει global edition και δεν έχει κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Παιδια να σας πω. Πληρωνουμε + 11,68€ για priority direct mail που λεει το πολυ σε 14 εργασιμες μερες ναρθει. Κ εδω ακουω οτι κανει 1μηνα σχεδον. Ειναι αληθεια? Δηλαδη γιατι να γραφουν τοτε 6-14 εργασιμες μερες? Αμα ηταν να το παιρναμε κανονικα να περιμενα 1-2 μηνες ναρθει. Σορρυ αν σας εχω πριξει μαυτα τα ποστ, απλα ο γιος εχει γεννεθλια κ περιμενα πως κ πως ναρθει το τηλ να μην βγαζω με τα 3mpixel του παλιου κινητου. Αυτο με τις 6-14 μερες του priority direct δλδ ειναι παραπλανητικο..... Το δικο μου χθες (μετα απο 14 μερες συνολικες οχι εργασιμες) εβγαλε "the item is on transport to the country of destination). Κ ενα παιδι εγραψε οτι μπορει μετα απο αυτο να κανει 2+ εβδομαδες ακομα που αυτο ειναι το συνηθισμενο. Δλδ συνολο 1μηνα+..... Ξερει κανεις να μ δωσει πληροφοριες? Απο banggood το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το priority το πληρώνεις για να μην την αρπάξεις από το τελωνείο !! Τώρα με την ένδειξη που σου έβγαλε σε καμία εβδομάδα πιστεύω θα το έχεις Γενικά αν σε πιέζει ο χρόνος δεν είναι καλή ιδέα να βασιστείς σε παραγγελία από Κίνα Υπάρχουν άλλοι τρόποι με ελάχιστο κόστος παραπάνω η κάποιες φορές και ίδιο κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Παιδια να σας πω. Πληρωνουμε + 11,68€ για priority direct mail που λεει το πολυ σε 14 εργασιμες μερες ναρθει. Κ εδω ακουω οτι κανει 1μηνα σχεδον. Ειναι αληθεια? Δηλαδη γιατι να γραφουν τοτε 6-14 εργασιμες μερες? Αμα ηταν να το παιρναμε κανονικα να περιμενα 1-2 μηνες ναρθει. Σορρυ αν σας εχω πριξει μαυτα τα ποστ, απλα ο γιος εχει γεννεθλια κ περιμενα πως κ πως ναρθει το τηλ να μην βγαζω με τα 3mpixel του παλιου κινητου. Αυτο με τις 6-14 μερες του priority direct δλδ ειναι παραπλανητικο..... Το δικο μου χθες (μετα απο 14 μερες συνολικες οχι εργασιμες) εβγαλε "the item is on transport to the country of destination). Κ ενα παιδι εγραψε οτι μπορει μετα απο αυτο να κανει 2+ εβδομαδες ακομα που αυτο ειναι το συνηθισμενο. Δλδ συνολο 1μηνα+..... Ξερει κανεις να μ δωσει πληροφοριες? Απο banggood το πηρα Δεν υπάρχει κάτι το μόνιμο.Σημερα πήρα πράγματα που είχαν φύγει από banggood στις 6 Δεκεμβρίου αλλά με απλή αποστολή (air parcel) Με direct mail έφυγε 8 Οκτώβρη και το πήρα στις 22 Οκτώβρη ...Να υπολογίζεις γύρω στις 15 με 20 ημέρες το πολύ. Παλιά με priority mail και κόστος 24 € από gearbest το έφερνε κούριερ σπίτι σε λιγότερο από εβδομάδα χωρίς να πας πουθενά...Το priority απλά σε βοηθάει για το τελωνείο Για περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756854#post7756854 Στον ιστότοπο των ΕΛΤΑ εδώ : https://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx Βάζεις το tracking number & βλέπεις τη πορεία αναλυτικά Edited January 11, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Από banggood σε κανονική περίοδο (δηλαδή όχι εορτές) παραλαμβάνω το πολύ σε 20 μέρες, οπότε το 14 εργάσιμες μέρες που γράφουν ισχύει! Τώρα το 6 εργάσιμες προφανώς και δεν ισχύει :) Επίσης η συσκευασία τους είναι πολύ προσεγμένη, σε αντίθεση με gearbest! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scissors Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μακαρι παιδια, μου φτιαξατε την διαθεση : ) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν βλεπω να δινουνε update στην dev ουτε σημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έτσι το κόβω πανο...απαράδεκτοι απλά... Από 20 Δεκεμβρίου έχουν να δώσουν beta... The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έτσι το κόβω πανο...απαράδεκτοι απλά... Από 20 Δεκεμβρίου έχουν να δώσουν beta... The power of the Mi 8 be with you Γιανναρε με την Gcam στο αυτοματο εισαι ικανοποιημενος; Ενω τωρα δουλευει νερο στην dev χωρις προβληματα,εχω καλυτερη φωτογραφια με την στοκ καμερα. Μηπως θελει καμια ρυθμιση; Γενικα απο το android 8 που την θεωρουσα χαλια την καμερα,τωρα με την dev μπορω να πω πως σε πολλες συνθηκες βγαζει καλυτερες φωτο κι απο το Galaxy S8 της κοπελας μου.Ακομα και στην μπροστινη που τα συγκριναμε. Στο βιντεο ομως το S8 παραμενει καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Γιανναρε με την Gcam στο αυτοματο εισαι ικανοποιημενος; Ενω τωρα δουλευει νερο στην dev χωρις προβληματα,εχω καλυτερη φωτογραφια με την στοκ καμερα. Μηπως θελει καμια ρυθμιση; Γενικα απο το android 8 που την θεωρουσα χαλια την καμερα,τωρα με την dev μπορω να πω πως σε πολλες συνθηκες βγαζει καλυτερες φωτο κι απο το Galaxy S8 της κοπελας μου.Ακομα και στην μπροστινη που τα συγκριναμε. Στο βιντεο ομως το S8 παραμενει καλυτερο. Είμαι ικανοποιημένος πανό ναι αλλά πλέον η stock camera θερίζει. Την gcam την χρησιμοποιώ μόνο σε κλειστούς χώρους και σε πρόσωπα. Ακόμη και την νύχτα σπάνια χρειάζεται η gcam. Στην selfie πάντως παραμένει καλύτερη η gcam. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έτσι το κόβω πανο...απαράδεκτοι απλά... Από 20 Δεκεμβρίου έχουν να δώσουν beta... The power of the Mi 8 be with you Από ότι βλέπω σήμερα δεν έδωσαν beta. Για κανένα κινητό . Για global beta λέω Γενικά βλέπω από 27-12 δεν έδωσαν ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι είναι suspended προς το παρών.. Για mi8 έχουν να δώσουν από 20-12... Μια φορά είπαμε να περάσουμε Beta και εμείς και μαμηθηκαν χαχαχα The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Από πού κατεβάζουμε μπετα;; Και επιλέγω από updater , σωστά;; Με τρώει το χέρι Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Από ότι βλέπω σήμερα δεν έδωσαν beta. Για κανένα κινητό . Για global beta λέω Γενικά βλέπω από 27-12 δεν έδωσαν ξανά Link για global developer ,. για το mi 8. Στο site, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Γιατι δεν υπαρχει? Για το dipper αν αναφερεσαι ηταν η 8.12.20 & δεν υπηρξε νεοτερη απο 21-27 /12/2018 : http://en.miui.com/download-346.html [Τα dev firmwares σε μκρα zip ( χρησιμα για οσους φλασαρουν custom roms κλπ) υπαρχουν εδω & φαινεται και η πορεια μολις δωσουν νεοτερο : https://xiaomifirmwareupdater.github.io/#weekly https://osdn.net/projects/xiaomifirmwareupdater/storage/Developer/ https://sourceforge.net/projects/xiaomi-firmware-updater/files/Developer/ https://github.com/XiaomiFirmwareUpdater?page=1 ] Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts