ran_tan_plan Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Καλησπέρα, με 180 ευρώ 10 μηνών σε άριστη κατάσταση τι λέτε παιδια, αξίζει η να κάνω υπομονή για κανένα v30 αν πετύχω. Φοβάμαι τη μπαταρία η αλήθεια είναι. Σαν τιμή μια χαρά είναι για ένα κινητό με 14 μήνες υπόλοιπο εγγύηση , από εκεί και πέρα θα πρέπει να κατασταλάξεις εσύ ποιο από τα δυο θέλεις δεν είναι μόνο η μπαταρία , έχουν διαφορετικό επεξεργαστή , μέγεθος , οθόνη και ratio , διαφορετικές κάμερες , ήχο κ.λ. νομίζω "αντίπαλος" του G7 είναι το V40 και όχι το V30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Σαν τιμή μια χαρά είναι για ένα κινητό με 14 μήνες υπόλοιπο εγγύηση , από εκεί και πέρα θα πρέπει να κατασταλάξεις εσύ ποιο από τα δυο θέλεις δεν είναι μόνο η μπαταρία , έχουν διαφορετικό επεξεργαστή , μέγεθος , οθόνη και ratio , διαφορετικές κάμερες , ήχο κ.λ. νομίζω "αντίπαλος" του G7 είναι το V40 και όχι το V30 Τα άλλα δεν με πολυαπασχολουν ούτως η άλλως είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, από g4 προέρχομαι ούτως η άλλως. Ε δεν θα το λεγα απ' όσο έχω δει το μεγαλύτερο δίλημμα είναι g7 και v30. Το G7 τα χει ολα, πλυν της μπαταρίας που εν τέλη μπορεί να μην είναι τόσο κακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Το καλοκαίρι λέει θα πάρει Android 10.... Too good to be true...Η LG έχει ξαναπογοητεύσει https://www.gsmarena.com/9_more_lg_phones_are_getting_android_10_coming_this_year-news-41204.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Το καλοκαίρι λέει θα πάρει Android 10.... Too good to be true...Η LG έχει ξαναπογοητεύσει https://www.gsmarena.com/9_more_lg_phones_are_getting_android_10_coming_this_year-news-41204.php Όχι και "too good to be true" που θα πάρει android 10 μετά από κανα 8μηνο ενώ θα έπρεπε να έχει πάρει ήδη! Από το κακό στο χειρότερο πάει η lg με τις αναβαθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 ισχύει ότι η μπαταρία έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Μού ήρθε νεο update v20h ,650mb Security updates κυρίως Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μετά το update έχει βελτιωθεί πολύ η μπαταρία. Συμβαίνει και σ' εσάς? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Το Lg g7 plus(που δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη) θα πάρει ποτέ update; Γιατί μετά από το android 9 που πήρε τον Αύγουστο δεν έχει πάρει ούτε μία ενημέρωση ασφαλείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Βλέπω στο https://lg-firmwares.com/lg-lmg710em-firmwares/?page=2#tab=firmwares ότι βγήκε πάλι έκδοση, 20i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Μου ήρθε η v20i... Την έχει κάνει κανένας? Και τι διαφορές έχετε δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Την έχω εδώ και καιρό, δεν αχω παρατηρήσει κάποια διαφορά. Η μπαταρία σε τί επίπεδα βρίσκεται; Κατέβασα το AccuBattery και μετα από αρκετούς κύκλους φόρτισης υπολογίζει περίπου 2800mAh Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω ένα χρόνο και κάνω αρκετά βαρια χρήση. Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Ναι και γω δεν έχω δει και κάτι τρελό... Το έχω επίσης 1 χρόνο και κάτι μήνες... Απλά η μπαταρία με αρκετά βαριά χρήση πλέον θέλει 2 φορτίσεις την μέρα σίγουρα... Τώρα η ν20i δεν είναι η τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Πήρε κανένας μήνυμα από το 112? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Πήρε κανένας μήνυμα από το 112? Εγω οχι παντως, και αναρωτιομουν μηπως εγινε γιατί είναι ιταλικο! Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Αν πήρε κάποιος το μήνυμα, μπορεί να γράψει το κανάλι ? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ρε παιδιά ούτε εγώ πήρα κάτι? Τι μπορεί να φταίει? Όποιον ξέρω το πήρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Υπάρει η εφαρμογή Cell Broadcast (Εκπομπή Κυψέλης) εγκατεστημένη ήδη στο κινητό. Για κάποιο λόγο είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία από προεπιλογή κια πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πάνω δεξιά και μετα τικάριαμα της πρώτης επιλογής. Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Πρεπει ομως να επιλέξεις κανάλι!ποιο μπορει να ειναι αυτο; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Πας στα μηνύματα και στις ρυθμίσεις έχει "ασύρματες ρυθμίσεις έκτακτης ανάγκης" και μετά έχει "εκπομπή κυψέλης " πατάς και τικαρεις αυτό που είναι απενεργοποιημενο ώστε να ενεργοποιηθει.... Αυτό είναι? Ή το Έχει κάπου αλλού? Επίσης θέλει κάποιο καναλι να επιλέξεις ή φτάνει μόνο το τικάρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Δεν υπαρχει η επιλογη εκτακτη αναγκη παρα να προσθεσεις τα καναλια Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Και γιατί γίνεται αυτή η βλακεια σε αυτά τα κινητά ... Σε όσους ξέρω πήγε το μήνυμα... Από apple μέχρι κινέζικα κινητά... Τι κουλά είναι αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 εγω εχω το G3 με ενεργοποιημενη την εκπομπη κυψελης και ποτε δεν μου εχει ερθει κανενα μυνημα (παροχος WIND). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Πάλι ήρθε ειδοποίηση και σε μένα σε g7 ακόμα τπτ... Ενώ μέχρι τώρα σε πολλούς που ξέρω ήρθε... Τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα..Το 112 είναι πανευρωπαϊκός αριθμός. Θα έπρεπε να λαμβάνουμε τα μηνύματα αυτά. Θα στείλω email στο support της LG. Θα ενημερώσω το thread αν πάρω απάντηση. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ενημέρωσε για ότι νεότερο... Να δούμε τι γίνεται... Όχι ότι πιστεύω θα τους νοιάξει ιδιαίτερα αλλά οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts