Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και 2 Ελληνικα φρεσκα reviews ενα πιο μεγαλο σε διαρκεια και υπερ αναλυτικο και ενα πιο μικρο απο UH.

Οπως το περιμεναμε δηλαδη η καμερα(φωτογραφια/video)ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλη και τιμια αλλα στις λεπτομερειες χανει απο τις γνωστες ναυαρχιδες,χωρις αυτο να σημαινει οτι επειδη ειναι χειροτερη ειναι και για τα σκουπιδια,μια χαρα ειναι.

και οι 2 δεν εχουν μπει καν στον κοπο να μάθουν 5 πράγματα για αυτό που παρουσιάζουν.ο καρπας είπε πως έβαλαν φέτος nfc ενώ nfc έχει απο το 3 :confused: ο δε άλλος είπε πέρσι στο 5 ότι η εγγύηση είναι κλασική κινέζικη, 1 χρόνο. δεν μπηκε καν στον κοπο να διευκρινίσει απο που το πήρε και ότι απο το επίσημο σαιτ έχει 2 χρονια.αυτοί τώρα έχουν κόσμο που τους βλέπει.μάλιστα ο καρπάς δηλώνει φανατικός 1+ και δεν ήξερε ότι βάλανε nfc από το 3.

γενικά και σε άλλα τηλέφωνα τους έχω δει να λένε ότι τους κατέβει αλλά δεν τα συγκρατώ.

ο mikeius κάνει καλύτερα ριβιου από τους υπόλοιπους, ημαρτον.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

και οι 2 δεν εχουν μπει καν στον κοπο να μάθουν 5 πράγματα για αυτό που παρουσιάζουν.ο καρπας είπε πως έβαλαν φέτος nfc ενώ nfc έχει απο το 3 :confused: ο δε άλλος είπε πέρσι στο 5 ότι η εγγύηση είναι κλασική κινέζικη, 1 χρόνο. δεν μπηκε καν στον κοπο να διευκρινίσει απο που το πήρε και ότι απο το επίσημο σαιτ έχει 2 χρονια.αυτοί τώρα έχουν κόσμο που τους βλέπει.μάλιστα ο καρπάς δηλώνει φανατικός 1+ και δεν ήξερε ότι βάλανε nfc από το 3.

γενικά και σε άλλα τηλέφωνα τους έχω δει να λένε ότι τους κατέβει αλλά δεν τα συγκρατώ.

ο mikeius κάνει καλύτερα ριβιου από τους υπόλοιπους, ημαρτον.

Ο Καρπας περι nfc το εγραψε απο κατω στα σχολια οτι εκανε λαθος.

Ο δε δευτερος το ειπε στην αρχη ποσες φορες οτι τα αγορασε ολα απο το επισημο site,τι εννοεις οτι δεν ειπε απο που το αγορασε?Επισης στο video του το ανεφερε και στην αρχη για την εγγυηση και τα 2 χρονια απο αυτην.

Μηπως το video το ειδες σε αποσπασματα?

Ειδικα ο δευτερος στο κομματι κινητων απο Κινα ειναι ισως απο τους καλυτερους που εχουμε στο Ελληνικο youtube.

Χαιρομαι παντως που απο ολοκληρα τα videos εσυ κολλησες σε αυτα τα κομματια.Ειδικα ο αλλος εχει κοντα 1ωρα video και εσυ κολλησες αν το πηρε απο την Oneplus ή αν το πηρε απο την Κινα.....

Οσο για τον Mikeus δεν θελω καν να σχολιασω γιατι πολυ απλα δεν κανει καν reviews.Το διδυμο του Κωτσοβολου καλυτερη δουλεια κανει απο αυτον....

Edited by Fulgore1

ο δε άλλος είπε πέρσι στο 5 ότι η εγγύηση είναι κλασική κινέζικη, 1 χρόνο. δεν μπηκε καν στον κοπο να διευκρινίσει απο που το πήρε και ότι απο το επίσημο σαιτ έχει 2 χρονια.

Κατευθειαν το 5T εδειξα που αγοραζαμε στα 310€ και ας εχω και το 5 ακομα και οπως ειδες ανεφερα απο που το πηρα.

Εκτος αν με μπερδεψες με κανεναν αλλο οποτε παω πασο

Γεια!

Ωραίος , ευχαριστούμε για την ενημέρωση . Αρα πάμε για τζαμακι μπροστά .

Έχει ιδέα κανένας αν το αυθεντικό αξίζει τα 20 ευρώ που ζητάει ;

To έχω αγοράσει, δεν έχω βρει χρόνο να το περάσω. Θα το κάνω την Κυριακή και θα σου πω.

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Κατευθειαν το 5T εδειξα που αγοραζαμε στα 310€ και ας εχω και το 5 ακομα και οπως ειδες ανεφερα απο που το πηρα.

Εκτος αν με μπερδεψες με κανεναν αλλο οποτε παω πασο

Γεια!

εννοούσα για το 5τ, δεν μπορώ να βρω το βίντεο τώρα για να δω αν είσαι εσύ, πάντως δεν είναι αυτό που έβαλες οπότε παίζει να είναι άλλος αλλά η φωνή σας είναι ολόιδια, αν σε μπέρδεψα συγνώμη. θα ήθελα όμως να δω το βίντεο που λες ότι έχεις τραβήξει. από περιέργεια και μόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο Καρπας περι nfc το εγραψε απο κατω στα σχολια οτι εκανε λαθος.

Ο δε δευτερος το ειπε στην αρχη ποσες φορες οτι τα αγορασε ολα απο το επισημο site,τι εννοεις οτι δεν ειπε απο που το αγορασε?Επισης στο video του το ανεφερε και στην αρχη για την εγγυηση και τα 2 χρονια απο αυτην.

Μηπως το video το ειδες σε αποσπασματα?

Ειδικα ο δευτερος στο κομματι κινητων απο Κινα ειναι ισως απο τους καλυτερους που εχουμε στο Ελληνικο youtube.

Χαιρομαι παντως που απο ολοκληρα τα videos εσυ κολλησες σε αυτα τα κομματια.Ειδικα ο αλλος εχει κοντα 1ωρα video και εσυ κολλησες αν το πηρε απο την Oneplus ή αν το πηρε απο την Κινα.....

Οσο για τον Mikeus δεν θελω καν να σχολιασω γιατι πολυ απλα δεν κανει καν reviews.Το διδυμο του Κωτσοβολου καλυτερη δουλεια κανει απο αυτον....

του καρπα το είδα όλο, το άλλο σταματησα να βλέπω εκεί που είπε ότι η κάμερα ειναι άθλια, όχι για την κάμερα, αλλά που έβλεπα τόση ώρα χωρίς να δω κάτι ενδιαφέρον

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Έχουμε τίποτα για εγγραφή βίντεο οθόνης ή επιλεκτικό στιγμιότυπο οθόνης; Είναι τα μόνα που μου λείπουν από το mate...

επιβεβαιωνω εδω. Οχι απο s9+ αλλα απο mate 10 pro. σιγουρα πιο αργο. Προσπαθουσα χθες να βγαλω ενα σκυλο που επαιζε και χρειαστηκα 2-3 προσπαθειες. Με απενεργοποιημενο το hdr νομιζω ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλι πιο αργο

Κακό αυτό για όποιον τον ενδιαφέρουν οι αυθόρμητες στιγμές από κατοικίδια και παιδιά που δε θα κάτσουν να ποζάρουν. Ελπίζω να το βελτιώσει ως που να το πάρω.

Κακό αυτό για όποιον τον ενδιαφέρουν οι αυθόρμητες στιγμές από κατοικίδια και παιδιά που δε θα κάτσουν να ποζάρουν. Ελπίζω να το βελτιώσει ως που να το πάρω.
Ο λόγος που δεν έχω αγοράσει ακόμα 1+. Shutter lag στην κάμερα. Όποιος δεν έχει παιδί δε το καταλαβαίνει

Sent from my SM-G930F

To έχω αγοράσει, δεν έχω βρει χρόνο να το περάσω. Θα το κάνω την Κυριακή και θα σου πω.

Το πέρασα εγώ και το αποτέλεσμα εξαιρετικό και κόντρα στον ήλιο και σε αίσθηση

Θέλει πολύ προσοχή κατά την εγκατάσταση γιατί έρχεται άκρη άκρη αλλά αν το πετύχεις σούπερ.

Χαλάλι τα 20€

Με την ζελατινα βάζει μόνη της τρικλοποδια η oneplus διότι η οθόνη χάνει πάρα πολύ ειδικά στον ήλιο

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Το πέρασα εγώ και το αποτέλεσμα εξαιρετικό και κόντρα στον ήλιο και σε αίσθηση

Θέλει πολύ προσοχή κατά την εγκατάσταση γιατί έρχεται άκρη άκρη αλλά αν το πετύχεις σούπερ.

Χαλάλι τα 20€

Με την ζελατινα βάζει μόνη της τρικλοποδια η oneplus διότι η οθόνη χάνει πάρα πολύ ειδικά στον ήλιο

Δηλαδή δεν καλύπτει καθόλου οθόνη στις άκρες?

https://browser.geekbench.com/android-benchmarks

..και όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν!

Δεν λες και σε εμάς που δεν καταλάβαμε? Λείπει το 6αρι?

https://browser.geekbench.com/android-benchmarks

..και όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν!

Αυτό το πράγμα με τα benchmark με ξεπερνάει , ψάξε δες διαφορά real life test και βρες μου την διαφορά αυτή του exynos9810 με sd845 και μιλάμε για το ίδιο τηλέφωνο και στην πράξη δεν υπάρχει διαφορά .

Φαντάσου σε διαφορετικά τηλέφωνα τι διάφορες θα δεις

Έκανα και εγώ τελικά τη μετάβαση από s8 plus σε op6...όλα καλά και ωραία...ταχύτατο με καλή κάμερα...ένα πράγμα όμως δεν χωνεύεται με τίποτα. Το ηχείο!!! Πολύ χειρότερο ακόμα και από του s8..

Έκανα και εγώ τελικά τη μετάβαση από s8 plus σε op6...όλα καλά και ωραία...ταχύτατο με καλή κάμερα...ένα πράγμα όμως δεν χωνεύεται με τίποτα. Το ηχείο!!! Πολύ χειρότερο ακόμα και από του s8..
Το ηχείο με έχει ξενερώσει και εμένα. Το 1+5 είχε πολύ καλυτερο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ηχείο με έχει ξενερώσει και εμένα. Το 1+5 είχε πολύ καλυτερο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η λυση ειναι μια..dolby atmos και το κανεις διαστημικο...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Είδες διαφορά ? και ειπα να μην ρουταρω ακόμα.

Επίσης,ποια έκδοση έχεις βάλει για να δοκιμάσουμε;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Επίσης,ποια έκδοση έχεις βάλει για να δοκιμάσουμε;

Ξεκλείδωσα bootloader πέρασα ρεκοβερυ - ρουταρα και καπάκι φλασαρα dolby atmos...

https://www.dropbox.com/s/1m06a1n7cqijagg/Dolby-Oreo.zip?dl=0

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ξεκλείδωσα bootloader πέρασα ρεκοβερυ - ρουταρα και καπάκι φλασαρα dolby atmos...

https://www.dropbox.com/s/1m06a1n7cqijagg/Dolby-Oreo.zip?dl=0

Καλή λύση, να ρωτήσω οι εφαρμογές των τραπεζών δουλεύουν με root;

iphone 7 iOS 12.0

παιδιά στο επόμενο διάστημα η εταιρεία θα βγάζει οτα για τα πρώτα προβλήματα, μήπως για ροοτ να το δείτε λίγο αργότερα?

Tech Junkie - not curable

*δεν το εχω δοκιμασει*

call recorder μεσα στο oxygen OS (και για non-root και για root)

https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/themes/integrated-hidden-call-recorder-t3798576

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/app-enable-call-recording-boot-t3634292

Εγώ εκανα flash το viper4android και είναι μια χαρά. Tο dolby δεν ξέρω settings. Ξέρω μονο στο viper. Και των Chewie Kernel εκανα Flash καλός δείχνει αλλα θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Γενικά είναι πρώιμο ακόμα το one plus 6 στο xda και να μην κάνετε root δεν χάνεται κάτι ακόμα. Eλπίζω να υπαρξει Resurrection Remix Rom με Varun Date για Dev και εμενα για tester :P. Edited by asdfaster

Καλή λύση, να ρωτήσω οι εφαρμογές των τραπεζών δουλεύουν με root;

Όσο δεν περνούσα το Safety net του Magisk:

db37e62723edb7fcee1051804897cda0.jpg

Δεν έμπαινε μόνο στο νέο app της Πειραιώς.

Είχα βολευτεί όμως με παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής!

Τώρα που περνάω το Safety net, μπαίνω πλέον και στο νέο app της Πειραιώς!

Εχω τώρα τις εφαρμογές της Πειραιώς (παλιό και νέο app), την εφαρμογή της Eurobank, την εφαρμογή της Εθνικής και την εφαρμογή της Alpha bank και μπαίνει σε όλες κανονικά, αφού τις έχω κάνει hide μέσω του Magisk!!

Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με την ασφάλεια σε root συσκευές, αλλά εγώ μπαίνω σπάνια!

Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύουν οι εφαρμογές των τραπεζών αν δίνεις root δικαιώματα με άλλο τρόπο...... π.χ. superSU.

• The title was changed to OnePlus 6