kwstassrp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλησπέρα ομάδα , έχω το oneplus μου κοντά στον χρόνο μπορεί και λίγο παραπάνω , με τις openbeta που δίνει η εταιρία... Έλεγα να του κάνω ένα factory reset να καθαρίσει... Να κάνω τελικά η δεν αξίζει ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Όταν βγει η 10 κάνε το, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις τώρα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μετά από καθαρή εγκατάσταση της 9.0.9 βγάζω 6 ώρες sot γεμάτες με 4g data. Πολύ καλά για 3300mha μπαταρία. Ελπίζω με την 10αρα να μην πέσουμε κάτω από 5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αναφέρεστε σε beta 9.0.9 υποθέτω επειδή δεν μου έχει εμφανιστεί ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Stable μέσω oxygen updater. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αναφέρεστε σε beta 9.0.9 υποθέτω επειδή δεν μου έχει εμφανιστεί ενημέρωση.Όχι, η 9.0.9 είναι stable και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Εγώ την πέρασα με το oxygen updater. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 9.0.9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κάτοχος κ εγώ μόλις..μια ερώτηση.. υποστηρίζει με cosmote wifi calling k volte?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κάτοχος κ εγώ μόλις..μια ερώτηση.. υποστηρίζει με cosmote wifi calling k volte??Ναι υποστηρίζει αλλά με μια μικρή και εύκολη διαδικασία. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιήσει και άλλοι τον πάροχο αυτές τις υπηρεσίες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι υποστηρίζει αλλά με μια μικρή και εύκολη διαδικασία. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιήσει και άλλοι τον πάροχο αυτές τις υπηρεσίες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω ενεργοποιήσει στην γραμμή μου χρόνια τώρα..εδώ πως γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Το ίδιο λέω και εγώ. Στο 5t είχα δοκιμάσει άλλες ρομ. Σε αυτό, ενώ παιδευτηκα να το κάνω decrypt, δεν έχω περάσει άλλη ρομ γιατί δεν βρίσκω το λόγο. Σκέφτομαι να ξερουταριστω. Τώρα με ξεκλείδωτο bootloader και με root, τις αναβαθμίσεις τις περνάω μέσω recovery. Αν αφησω ξεκλείδωτο bootloader αλλά δεν κάνω root, θα μπορω να περνάω αυτόματα τις αναβαθμίσεις ή θα είναι πάλι τα ίδια;Εγώ από τοτε που το πήρα ξεκλείδωσα τον bootloader και δεν έχω κάνει root ούτε άλλαξα recovery. Έρχονται κανονικά μόνο που κατεβαίνει όλη ρομ και όχι τα updates. Καλύτερα ξανά μπαίνει όλη η ρομ και όχι τα κομμάτια που αλλάζουν κάθε φορά. Τώρα με το recovery που το έχεις αλλάξει δεν ξέρω. Πρέπει να μπει το κανονικό πιθανόν. Αλλιώς πάλι μέσω twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Το έχω ενεργοποιήσει στην γραμμή μου χρόνια τώρα..εδώ πως γίνεται??? Κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κάποια βοήθεια? https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Ίδια διαδικασία και για το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Ίδια διαδικασία και για το 6 Οπότε θέλει ρουτ ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Ίδια διαδικασία και για το 6 Οκ το ενεργοποίησα αλλά πώς καταλαβαίνεις ότι έχει συνδεθεί με wifi calling?? δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Οκ το ενεργοποίησα αλλά πώς καταλαβαίνεις ότι έχει συνδεθεί με wifi calling?? δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο.. Θα έπρεπε να εμφανίζεται το εικονίδιο. Στις ρυθμίσεις έχεις επιλέξει να προτιμάει το δίκτυο κινητής ή το WiFi? Για να το δοκιμάσεις βάλε flight mode και ενεργοποίησε το WiFi αν μπορείς να κάνεις και να δεχτείς κλήσεις τότε δουλεύει, αν και θα έπρεπε να εμφανίζεται το εικονίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Nαι wifi έχω επιλέξει..έβαλα κάτ.πτησης αλλά δεν...πάτησα το *#800# επέλεξα τους διακόπτες που εμφανίζονται κ μετά reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Nαι wifi έχω επιλέξει..έβαλα κάτ.πτησης αλλά δεν...πάτησα το *#800# επέλεξα τους διακόπτες που εμφανίζονται κ μετά reboot... Εκανες όλα τα βήματα από το λινκ που έδωσα? Τι επέλεξες, με telefonica uk δούλεψε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εκανες όλα τα βήματα από το λινκ που έδωσα? Τι επέλεξες, με telefonica uk δούλεψε εμένα Όχι μόνο αυτά που ανέφερα παραπάνω φίλε μου.. εννοείς να το συνδέσω με η/Υ Κ μετά..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Όχι μόνο αυτά που ανέφερα παραπάνω φίλε μου.. εννοείς να το συνδέσω με η/Υ Κ μετά..?? Ναι, όλα τα βήματα. Δεν ξέρω αν δουλεύει διαφορετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι, όλα τα βήματα. Δεν ξέρω αν δουλεύει διαφορετικά Οκ θα το δοκιμάσω το πρωί.. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Για όσους είναι root υπάρχει τρόπος χωρίς σύνδεση σε υπολογιστή? Διάβασα για κάποιο magisk module που όμως δεν το βλέπω διαθέσιμο... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Για όσους είναι root υπάρχει τρόπος χωρίς σύνδεση σε υπολογιστή? Διάβασα για κάποιο magisk module που όμως δεν το βλέπω διαθέσιμο... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το voenabler module απλά ενεργοποιεί τους διακόπτες. Πάλι χρειάζεται η διαδικασία για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μου φάνηκε δύσκολη η διαδικασία... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μου φάνηκε δύσκολη η διαδικασία... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κ μένα μου φαίνεται λίγο ζορικη η διαδικασία αν κ προέρχομαι από άλλες συσκευές με ξεκλείδωμα bootloader k root.. για να ενεργοποιηθεί κάτι τόσο απλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts