djtutis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Είπα να μπω να γράψω πόσοι εουν πάρει την 9.0.5 και βλέπω ότι μόλις μου ήρθε ειδοποίηση. Έχει και "General bug fixes.." κλπ κλπ. Έχει δει κάποιος κάτι διαφορετικό; Προσθήκη: Υπάρχει κάποιο wipe που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι non-root και μανίσιοι ώστε να καθαρίσουμε κατάλοιπα από αναβάθμιση;Μπες από το recovery της oneplus και πάτα wipe data and cache και μετά wipe cache. Θα είσαι κομπλέ μετά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6/how-to/rom-stock-fastboot-roms-oneplus-6-t3796665 Σε περίπτωση που θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε stock oxygene rom ο μόνος τρόπος είναι από fastboot με τα bat files ? Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Έχει νόημα να δοκιμάσει κανείς κάποιον kernel, κι αν ναι ποιόν; Είδα κάποιο σχόλιο στο xda ότι κρατάει περισσότερες εφαρμογές με custom kernel... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Έχει νόημα να δοκιμάσει κανείς κάποιον kernel, κι αν ναι ποιόν; Είδα κάποιο σχόλιο στο xda ότι κρατάει περισσότερες εφαρμογές με custom kernel... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ έχω τον EX KERNEL και δεν βλέπω τίποτα τρελές διαφορές. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μπες από το recovery της oneplus και πάτα wipe data and cache και μετά wipe cache. Θα είσαι κομπλέ μετά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Με την 9,0,5 2 πράγματα είδα ότι έφτιαξαν: 1) Το δακτυλικό μέχρι στιγμής πιάνει πάντα ακόμα και αν είναι σε βαθύ ύπνο από βράδυ. Όπως έκανε μέχρι νομίζω και την 9.0.3 και το είχαν χαλάσει με την 9.0.4. 2) Με κλείσιμο κινητού το βράδυ είχα αφήσει επίτηδες εφαρμογές ανοιχτές. Δεν τις έκλεισε όπως έκανε με τις περισσότερες η 9.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Εγώ πέρασα την beta 16 εδώ και δύο μέρες και μου φαίνεται όλα να δουλεύουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλή.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Πλέον με την 9.0.5 δεν παίζει καθόλου το 4G στην Cosmote (στην SIM 1) Ήμουν στην τελευταία beta και γύρισα στο 9.0.4 με το προγραμματάκι που έχει διαρρεύσει (και εκεί δούλευε κανονικά το 4G) και μετά αναβάθμιση σε 9.0.5 με το full ota zip και wipe data Στην Vodafone, το 4G δουλεύει κανονικά και στις 2 θύρες της SIM. Σε άλλο κινητό, το 4G της Cosmote είναι μια χαρά φουλ PS. Όταν βάζω το κινητό σε λειτουργία 4G ONLY, λέει μονο κλήσεις έκτακτης ανάγκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Την έβαλα κ εγώ! Με wind είμαι και δείχνει κανονικά 4G SIM1.Εννοώ επάνω όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα.. Πως το κάνεις αυτό "Όταν βάζω το κινητό σε λειτουργία 4G ONLY"? Εγώ έχω τις επιλογές: 1)2G/3G/4G Αυτόματο 2)2G/3G Αυτόματο και 3)Μόνο 2G Με wind είμαι και μία sim μέσα. Πλέον με την 9.0.5 δεν παίζει καθόλου το 4G στην Cosmote (στην SIM 1) Ήμουν στην τελευταία beta και γύρισα στο 9.0.4 με το προγραμματάκι που έχει διαρρεύσει (και εκεί δούλευε κανονικά το 4G) και μετά αναβάθμιση σε 9.0.5 με το full ota zip και wipe data Στην Vodafone, το 4G δουλεύει κανονικά και στις 2 θύρες της SIM. Σε άλλο κινητό, το 4G της Cosmote είναι μια χαρά φουλ PS. Όταν βάζω το κινητό σε λειτουργία 4G ONLY, λέει μονο κλήσεις έκτακτης ανάγκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Την έβαλα κ εγώ! Με wind είμαι και δείχνει κανονικά 4G SIM1.Εννοώ επάνω όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα.. Πως το κάνεις αυτό "Όταν βάζω το κινητό σε λειτουργία 4G ONLY"? Εγώ έχω τις επιλογές: 1)2G/3G/4G Αυτόματο 2)2G/3G Αυτόματο και 3)Μόνο 2G Με wind είμαι και μία sim μέσα. *#*#4636#*#* αλλά να ξες οτι αμα επιλέξεις μονο 4G δεν θα μπορείς ούτε να δέχεσαι ούτε να βγάζεις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ποιος ο λόγος να επιλέξεις μόνο 4G? Επανεφέρεται αυτό?Θέλεις να το δοκιμάσω κ να σου πω?? *#*#4636#*#* αλλά να ξες οτι αμα επιλέξεις μονο 4G δεν θα μπορείς ούτε να δέχεσαι ούτε να βγάζεις κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ποιος ο λόγος να επιλέξεις μόνο 4G? Επανεφέρεται αυτό?Θέλεις να το δοκιμάσω κ να σου πω?? Με Cosmote θέλω καποιος να το δοκιμασει. Οπως και να έχει, απλά το είπα μήπως αντιμετώπιζε κανεις ακομα το ιδιο θέμα. Αν πιάνεις κανονικά 4G έτσι οπως είσαι τώρα, μην αλλάξεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 OK!!!!!Καλό Πάσχα!! Με Cosmote θέλω καποιος να το δοκιμασει. Οπως και να έχει, απλά το είπα μήπως αντιμετώπιζε κανεις ακομα το ιδιο θέμα. Αν πιάνεις κανονικά 4G έτσι οπως είσαι τώρα, μην αλλάξεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Προσοχή με το *#*#4636#*#* και τι αλλάζεται μέσα. Θα περάσω την 9.0.5 εντός της ημέρας και θα δοκιμάσω το 4g της cosmote αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το λογισμικό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Προσοχή με το *#*#4636#*#* και τι αλλάζεται μέσα. Θα περάσω την 9.0.5 εντός της ημέρας και θα δοκιμάσω το 4g της cosmote αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το λογισμικό το πρόβλημα. Πάντως (προς έκπληξή μου) με την beta16, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα OK!!!!!Καλό Πάσχα!! καλό Πάσχα και σε εσένα Edited April 25, 2019 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Με cosmote.. μου βγαίνει κανονικά το 4g στην 9.05.. Είμαι full stock Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Με cosmote.. μου βγαίνει κανονικά το 4g στην 9.05.. Είμαι full stock Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Πραγματικά παράξενο Αφου τουλάχιστον δολευει στο beta16, ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Όλα καλά με το κινητό, αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ποιες εφαρμογές προσπαθούν να συνδεθούν στο ίντερνετ ακόμα και με κλειστά δεδομένα. Καλά που η cosmote δεν χρεώνει ίντερνετ αν δεν έχεις, αλλιώς θα με είχε τρελάνει στη χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Έβαλα την 9.0.5 κανένα πρόβλημα προς το παρών και στις 2 κάρτες σιμ έχω 4g κανονικά cosmote και Vodafone. Θέλω τώρα να δω την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) τι ταχύτητες πιάνει μεσω καλωδίου usb? αξίζει να πάρει κάνεις usb 3.0 καλώδιο? εχω βρει κάτι blitzwolf usb 2.0 η usb 3.0 στα 3A ... 1 μετρο αλλά και ενα μεγαλύτερο 1.8 για να φορτίζει και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα. Τι λέτε? ίσως το 1.8 να εχει θέμα επειδή ειναι μεγάλο αλλά ποιά εναλλακτική υπάρχει σε μακρύ καλώδιο? edit αυτά τα καλώδια θα χρησιμοποιηθούν σε φορτιστές με 4 θυρες σπιτιού η αυτοκινήτου .. Edited April 25, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Ημουν root και εβαλα την 9.0.5 Εβαλα τη ρομ, φλασαρα το twrp, αλλα οταν φλασαρω το magisk, το τηλεφωνο κανει επανεκκινηση και παει στη recovery δεν μπουταρει κανονικα. Τι εχω κανει λαθος? Edited April 26, 2019 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εγώ σε κάθε update κάνω διαδικασία ολικό φορματ και ξανά παράσημα της ρομ. Μέσα από το twrp κάνω format data μετά μέσω usb otg περνάω ρομ μετά twrp, μετά reboot ξανά twrp και εγκατάσταση magisk. Όταν όμως μπήκα στην ρομ ενώ είχε εγκατασταθεί το apk magisk δεν είχε εγκατασταθεί το ροοτ οπότε ξαναπήγα twrp και έκανα install to zip. Όλα καλά μέχρι τώρα και βλέπω 2.30ωρες σοτ και 75% ακόμα μπαταρία. Αν βγάλω καλά αποτελέσματα θα γράψω τον τρόπο που το πέτυχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Στο αυτοκίνητο μου Renault Clio (2016) συνδέθηκε κανονικά με bluetooth το κινητό και η λειτουργία κλήσεων δούλεψε. Όταν προσπάθησα να αναπαράγω μουσική από το κινητό δεν ακούγονταν τίποτα από το ηχοσύστημα. Επίσης το ίδιο φαινόμενο σε pair με Amazon Alexa , γίνεται η σύνδεση και δεν ακούγεται τίποτα. Η αιτία του κακού ήταν η ενεργοποίηση μέσα από το Magisk του module 'Ainur Sauron' που το είχα προσθέσει για βελτίωση του ήχου. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ημουν root και εβαλα την 9.0.5 Εβαλα τη ρομ, φλασαρα το twrp, αλλα οταν φλασαρω το magisk, το τηλεφωνο κανει επανεκκινηση και παει στη recovery δεν μπουταρει κανονικα. Τι εχω κανει λαθος? Μέσα από το twrp φλασαρεις το magisk-Uninstaller. Zip κάνεις reboot στο σύστημα και μετά πάλι από το twrp εγκατάσταση το magisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Την ραμ την φτιάξανε? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts