marlboro man Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 ακολουθεις ΟΛΑ τα βηματα που λεει εδω https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 ακολουθεις ΟΛΑ τα βηματα που λεει εδω https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 ευχαριστω πολυ. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Βελτιστοποίηση μπαταρίας και προσαρμοστική μπαταρία χρησιμοποιεί κάποιος? Κάνουν καθόλου δουλίτσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Τι θέματα έχει το titanium back up στην pie? Έστησα την ρομ και δεν θέλω να την ξανά στήσω κάθε φορά που θα περνάω τα update. Επίσης το oneplus switch δεν κρατάει τα data των εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Τι θέματα έχει το titanium back up στην pie? Έστησα την ρομ και δεν θέλω να την ξανά στήσω κάθε φορά που θα περνάω τα update. Επίσης το oneplus switch δεν κρατάει τα data των εφαρμογών Το titanium δουλεύει μια χαρά...... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Τι θέματα έχει το titanium back up στην pie? Έστησα την ρομ και δεν θέλω να την ξανά στήσω κάθε φορά που θα περνάω τα update. Επίσης το oneplus switch δεν κρατάει τα data των εφαρμογώνΚαλό είναι μετά από ενημέρωση λειτουργικού να μην κάνεις επαναφορά δεδομένων εφαρμογών για να ελαχιστοποιήσεις πιθανά bugs που θα αντιμετωπίσεις. Εξάλλου αν κάνεις επαναφορά των δεδομένων δεν υπάρχει λόγος να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλό είναι μετά από ενημέρωση λειτουργικού να μην κάνεις επαναφορά δεδομένων εφαρμογών για να ελαχιστοποιήσεις πιθανά bugs που θα αντιμετωπίσεις. Εξάλλου αν κάνεις επαναφορά των δεδομένων δεν υπάρχει λόγος να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το νόημα είναι να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ όχι των εφαρμογών. Γενικά σε διάφορα κινητά που είχα έκανα αυτό το πράγμα. Αντί να βάλω την καινούργια ρομ από πάνω έκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά περνούσα τις εφαρμογές με titanium back up. Έτσι είχα καθαρή ρομ από την αρχή και ήδη της εφαρμογές μου έτοιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 στην beta 10 η μπαταρία είναι μαύρο χάλι, ούτε 3ωρο δεν βγάζω. το να γυρίσω σε stable είναι μεγάλο θέμα έτσι όπως τα έχουν κάνει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Διάβασες τι έγραψε το άλλο το παιδί; Τι να το κάνεις να περάσεις καθαρή Ρομ και μετά να επαναφέρεις τα δεδομένα των εφαρμογών από προηγούμενη εγκατάσταση, που μαζί μπορεί να κουβαλάνε και ασυμβατότητες, ειδικά προς νέες εκδόσεις Android.Το νόημα είναι να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ρομ όχι των εφαρμογών. Γενικά σε διάφορα κινητά που είχα έκανα αυτό το πράγμα. Αντί να βάλω την καινούργια ρομ από πάνω έκανα καθαρή εγκατάσταση και μετά περνούσα τις εφαρμογές με titanium back up. Έτσι είχα καθαρή ρομ από την αρχή και ήδη της εφαρμογές μου έτοιμες Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Σχετικά με το Volte για την 9.0.3 γνωρίζει κανείς γιατί το QPST δεν βρίσκει το κινητό? Να σημειώσω ότι μέχρι την 9.0.2 ακολουθούσα την διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα..έχω εγκαταστήσει και drivers αλλά δεν... Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Σχετικά με το Volte για την 9.0.3 γνωρίζει κανείς γιατί το QPST δεν βρίσκει το κινητό? Να σημειώσω ότι μέχρι την 9.0.2 ακολουθούσα την διαδικασία χωρίς κανένα πρόβλημα..έχω εγκαταστήσει και drivers αλλά δεν... Γιατί; Από 9.0.2 σε 9.0.3 θέλει πάλι την ίδια διαδικασία; Επανέρχονται τα παλιά; Εγώ έβαλα και όλη την rom (από link) γιατί ΟΤΑ δεν ερχόταν με την καμιά!!!! Εάν καταφέρεις να συνδεθείς δες σε παρακαλώ εάν γυρίζει πάλι στο "Oversea-Commercial_DS". Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Γιατί; Από 9.0.2 σε 9.0.3 θέλει πάλι την ίδια διαδικασία; Επανέρχονται τα παλιά; Εγώ έβαλα και όλη την rom (από link) γιατί ΟΤΑ δεν ερχόταν με την καμιά!!!! Εάν καταφέρεις να συνδεθείς δες σε παρακαλώ εάν γυρίζει πάλι στο "Oversea-Commercial_DS". Κάθε φορά χρειάζεται να γίνει η διαδικασία εφόσον κάνεις upgrade.. Με αλλαγή vpn θα σου ερχόταν αλλά οκ. Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Κάθε φορά χρειάζεται να γίνει η διαδικασία εφόσον κάνεις upgrade.. Α δεν το ήξερα! Βασικά είναι η πρώτη φορά με 1+ και η πρώτη αναβάθμιση, :p Οι διακόπτες του VoLTE και WiFiCalling παρέμειναν αλλά η υπηρεσία δεν δουλεύει πλέον. Έχεις δίκιο. Βασικά...εγώ την είχα κλείσει εδώ και καιρό γιατί είχα κάτι ψιλο-προβλήματα με το VoLTE (κατά την διάρκεια της κλήσης μου έκαμναν μερικές φορές παράπονα ότι δεν με ακούν καθόλου....μετά επανέρχονταν). Παρόλο που το έχω κλειστό όμως...το ΗD συνεχίζει να εμφαίνεται στις κλήσεις...:what: Σήμα VoLTE δεν έχω πάντως και το δίκτυο γυρίζει σε 3G...αρα σίγουρα είναι ανενεργό. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Γιατί; Από 9.0.2 σε 9.0.3 θέλει πάλι την ίδια διαδικασία; Επανέρχονται τα παλιά; Εγώ έβαλα και όλη την rom (από link) γιατί ΟΤΑ δεν ερχόταν με την καμιά!!!! Εάν καταφέρεις να συνδεθείς δες σε παρακαλώ εάν γυρίζει πάλι στο "Oversea-Commercial_DS". Τα κατάφερα πέρασα αυτό https://gsmusbdrivers.com/download/qualcomm-hs-usb-qdloader-9008-driver-64-bit-windows/ και το βρήκε. Ναι επέστρεψε το Oversea-Commercial_DS Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Τα κατάφερα πέρασα αυτό https://gsmusbdrivers.com/download/qualcomm-hs-usb-qdloader-9008-driver-64-bit-windows/ και το βρήκε. Ναι επέστρεψε το Oversea-Commercial_DS Σε ΥΠΕΡ-ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Παιδιά είμαι με την 9.0.3 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση κατεβάζω το full zip τς 9.0.3 και κάνω εγκατάσταση μέσω τοπικής αναβάθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Παιδιά είμαι με την 9.0.3 για να κάνω καθαρή εγκατάσταση κατεβάζω το full zip τς 9.0.3 και κάνω εγκατάσταση μέσω τοπικής αναβάθμισης;Δε χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση το zip, απλά ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Δε χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση το zip, απλά ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις.[/quote Οκ ευχαριστώ! Θα ήταν όμως εφικτό να γίνει έτσι όπως το σκέφτηκα;η θα το έπαιρνα στο χέρι;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Γενικά να προσέχεις με το γεννητικό υλικό!!Δε χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση το zip, απλά ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις.[/quote Οκ ευχαριστώ! Θα ήταν όμως εφικτό να γίνει έτσι όπως το σκέφτηκα;η θα το έπαιρνα στο χέρι;!!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Γενικά να προσέχεις με το γεννητικό υλικό!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Χαχαχα το διόρθωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Ένα λινκ για καλή gcam που να μην κάνει force close με το παραμικρό; Thanks Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Αυτήν δουλεύω απροβλημάτιστα. MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_1.2_Final.apkΈνα λινκ για καλή gcam που να μην κάνει force close με το παραμικρό; Thanks Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Αυτήν δουλεύω απροβλημάτιστα. MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_1.2_Final.apk Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Και σε 'μένα δουλεύει πολύ καλά, εκτός από το portrait mode που αν δεν κάνεις μια αλλαγή κρασάρει η εφαρμογή. Για να δουλεψει και αυτο πρεπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, quick settings, advanced, hdr+ settings, base και στις 4 επιλογές που μπορείς να αλλάξεις να βάλεις κατά σειρά pixel 2, auto, pixel 3 xl, nexus 6p. Στις είπα όλες γιατί δε θυμάμαι ποιά άλλαξα και έπαιξε το portrait mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Δεν πείραξα τίποτα στο portrait και ποτέ δεν μου κρασαρε.Και σε 'μένα δουλεύει πολύ καλά, εκτός από το portrait mode που αν δεν κάνεις μια αλλαγή κρασάρει η εφαρμογή. Για να δουλεψει και αυτο πρεπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, quick settings, advanced, hdr+ settings, base και στις 4 επιλογές που μπορείς να αλλάξεις να βάλεις κατά σειρά pixel 2, auto, pixel 3 xl, nexus 6p. Στις είπα όλες γιατί δε θυμάμαι ποιά άλλαξα και έπαιξε το portrait mode. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Αν ήξερα με ροοτ ότι θα έχω τόσο καλή μπαταρία θα το έκανα νωρίτερα. Πλέων με root+magisk modules βγάζω άνετα πάνω από 5ωρες sot. Χθες ξεπέρασα και τις 7 ώρες με χρήση μόνο wifi και χωρίς παιχνίδια στο κινητό. Βέβαια όλα αυτά στην 9.0.2 με greenify, doze for gms + aod mod που δουλεύει συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts