Fulgore1 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 εμενα αρνειται να μπει στο καλαθι μαζι με το bundle που διαλεξα.. σκετα ακουστηκα δεν δινουν? μονο μαζι με θηκη ή τζαμι? Πως δεν δινουν? Αν πας πανω στο accessories και πατησεις Audio τα εχει πρωτη μουρη τα ασπρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 στην πληρωμη με πεταξε γαμτω το σπιτι του ****...... το πληρωσαα...χεεχχεχεεε ou sent a payment of €597.90 EUR to DA SHENG INTERNATIONAL TRADE C Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Πως δεν δινουν? Αν πας πανω στο accessories και πατησεις Audio τα εχει πρωτη μουρη τα ασπρα. ισχυει αλλα θελουμε μαυρα να ειναι ασορτι με το mirror black...τεσπα θα παρω το bundle με το τζαμι. με πεταξε και εμενε πανω που πατησα το checkout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Άντε καλορίζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλοδουλευτο μάγκες όσοι το πάρετε, και περιμένουμε εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 χαθηκαν και οι παραγγελιες μου που εβλεπα μεσα στο account μου.. δεν βλεπω τπτ....πληρωθηκε ομως.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Με PayPal στο place order δεν μου κάνει τίποτα Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 ισχυει αλλα θελουμε μαυρα να ειναι ασορτι με το mirror black...τεσπα θα παρω το bundle με το τζαμι. με πεταξε και εμενε πανω που πατησα το checkout Οταν λοιπον πατησεις πανω στα ακουστικα,σου βγαζει 2 επιλογες για χρωματα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 OnePlus 6 Mirror Black 8GB RAM + 128GB Storage Item# 5011100386 569.00 EUR 1 €569.00 EUR OnePlus 6 Bumper Case Nylon (Black) Item# 5431100048 26.95 EUR 1 €26.95 EUR OnePlus 6 3D Tempered Glass Screen Protector Black Item# 5431100052 21.95 EUR 1 €21.95 EUR Discount Item# discount -20.00 EUR 1 -€20.00 EUR Subtotal €597.90 EUR Total €597.90 EUR Payment €597.90 EUR ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ...!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 ισχυει αλλα θελουμε μαυρα να ειναι ασορτι με το mirror black...τεσπα θα παρω το bundle με το τζαμι. με πεταξε και εμενε πανω που πατησα το checkout και τωρα φαινεται σαν να χρησιμοποιηθηκε το voucher των -20ε ενω δεν ολοκληρωθηκε η παραγγελια... nice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Και μένα... Out of stock το midnight **** το σπιτάκι τους Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Το server είναι down Χάλια... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ούτε το 5τ δεν εξαντλήθηκε μέσα σε ένα τέταρτο Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 καταφερα και πληρωσα με paypal ενα 8/128 mirror black. μπηα και τσατ τωρα για να μου κανουν refund το voucher που φαινεται χρησιμοποιημενο αλλα δεν εχει μπει σε καποια παραγγελια. φοβηθηκα μηπως τελειωσει και το mirror black μετα το midnight edit: ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. μου ηρθε αποδειξη απο paypal αλλα δεν μου ηρθε confirmation απο την 1+ και στη σελιδα τους δεν φαινεται η παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Απορώ πως βγήκαν out of stock τα midnight αφού σε ελάχιστους ολοκληρωνόταν επιτυχώς η παραγγελία. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Καλημέρα σας! Μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία μου! Η πληρωμή μέσω PayPal! Το παράξενο είναι ότι όταν πάω μέσα στην σελίδα στην κατηγορία η παραγγελίες μου είναι κενό! Ξέρει κανείς τίποτα??? Καμία βοήθεια!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Αν η χρέωση στην τράπεζα σου έχει γίνει είναι κομπλέ θα εμφανιστεί αργότερα Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 καταφερα και πληρωσα με paypal ενα 8/128 mirror black. μπηα και τσατ τωρα για να μου κανουν refund το voucher που φαινεται χρησιμοποιημενο αλλα δεν εχει μπει σε καποια παραγγελια. φοβηθηκα μηπως τελειωσει και το mirror black μετα το midnight edit: ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. μου ηρθε αποδειξη απο paypal αλλα δεν μου ηρθε confirmation απο την 1+ και στη σελιδα τους δεν φαινεται η παραγγελια ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΜΦΑΝΙΖΤΗΚΕ ΣΤΟ PAYPAL αλλα στις ORDES οχι ακομα...!!1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Η παραγγελία πληρώθηκε μεν μέσω paypal, αλλά ούτε mail ήρθε (μόνο το mail της paypal ήρθε), ούτε εμφανίζεται στα my orders... Προσπαθώ να ανοίξω chat μαζί τους αλλά ακόμα περιμένω... :mad: Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 παιδιά είναι χάλι μαύρο οι servers τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Άρα είναι γενικό το θέμα! Υπομονή καμία ώρα ακόμα πιστεύω θα είναι όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Εμένα με μικρή δυσκολία ολοκληρώθηκε η παραγγελία για 256/8 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Δεν ξέρω αν είναι χαλί μαύρο οι servers τους, αλλά μην ξεχνάτε ότι σήμερα έχει ανοίξει παγκοσμίως για το 6...Γίνεται πόλεμος.... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Χαχαχα πανικός! Ευτυχώς που θέλω μόνο το λευκό, οπότε λογικά θα έχει ηρεμήσει η κατάσταση μέχρι τότε..:) Καλοδούλευτο και να το χαρείτε παιδιά όσοι το πήρατε! Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Χαχαχα πανικός! Ευτυχώς που θέλω μόνο το λευκό, οπότε λογικά θα έχει ηρεμήσει η κατάσταση μέχρι τότε..:) Καλοδούλευτο και να το χαρείτε παιδιά όσοι το πήρατε! Κάτσε να δούμε πρώτα αν το πήραμε... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts