Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης να προσθεσω οτι η εταιρεια είχε διαρρεύσει βιντεο μεσω γνωστου unboxer(αν δεν κανω λαθος) που ελεγε οτι θα εχει ασύρματη φορτιση και οτι θα εχει και τον ασυρματο φορτιστη μέσα....

Δεν ισχυει αυτο μιας και καθημερινα παρακολουθουσα τα νεα

Δεν ισχυει αυτο μιας και καθημερινα παρακολουθουσα τα νεα

λες σε 5 μερες να ανοιξουν που γραφει ή και πιο μπροστα.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μόνο η αδιαβροχοποίηση με χάλασε... Είναι αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό κάτι που οι ίδιοι το προώθησαν.... Θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρουν την πιστοποίηση που εχει αν και θα το μάθουμε σύντομα...

Επίσης τ Mirror Black δεν με τρελαίνει και τόσο... Περισσότερο το midnight black....

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω.... Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι water resistant, αλλά χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί... Αυτό έχει να κάνει από θέμα πιστοποίησης, παρουσιάζει μια συσκευή με αντοχή σε νερό, αλλά χωρίς να την πιστοποιήσει, και μαζί με αυτό ποιος μου λέει ότι αν μια συσκευή που θα έρθει αντιμέτωπη με μια δυνατή βροχή, και χαλάσει, το service θα το δεχτεί και δεν θα έχει αντιρρήσεις, θεωρώντας ότι έχει βραχεί με άλλο τρόπο η συσκευή...

Σαν σύνολο είναι εξαιρετική συσκευή, η τιμή πολύ καλή, πιστεύω ότι όσες έλειψες έχει θα μπαίνουν σιγά σιγά, και αυτό για να μην εκτοξεύει η τιμή... Καλύτερα με κάθε συσκευή μια αύξηση μικρή, παρά να έβαζε όλα τα χαρακτηριστικά και να έφτανε π.χ 700€+...Εκει θα έμπαινε σε άλλα λημέρια....

Από χρώματα το Mirror Black δεν μου αρέσει καθόλου, τα άλλα δύο είναι πολύ καλά, εμένα με κέρδισε το άσπρο....

εχετε καταλαβει αν φοραει ζελατινη μπροστα η οθονη?

Aπ ότι είδα σε ένα hands on ναι, έχει, μιας και την έβγαλε ο τύπος.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

εχετε καταλαβει αν φοραει ζελατινη μπροστα η οθονη?

Φοράει. Έχει ανεβάσει ήδη video ο jerryrig και ξεκινάει με την αφαίρεσή της.

Κακα τα ψεμματα στον κοσμο των smartphone και του Android η εικονα στην αγορα εδω και καιρο εχει ξεχωρισει.

Οποια εταιρεια τα σκαει τα χρηματα χοντρα σε design αλλα κυριως σε προωθηση/διαφημιση,αυτη ειναι που εχει και τα γνωστα μεριδια στην αγορα.

Samsung και Huawei παιζουν μπαλα μονες τους περαν ασιας και το βλεπουμε και ζουμε παντου.

Βγηκε το νεο Huawei κινητο(που μεχρι και γνωστους ηθοποιους βαλανε για να το διαφημισουν)παντου το εβλεπες σε διαφημιση,μεχρι και σε forum.

Το ιδιο και τα Samsung.

Και ασυρματη φορτιση να εχει αργοτερα ή να ειναι αδιαβροχο(οπως πχ τα lg κινητα)παλι ολοι Samsung και Huawei θα αγορασουν.

Το γιατι το βλεπουμε απο τις υπολοιπες εταιρειες οπως HTC,LG,Sony που για χ,ψ λογους δεν πουλανε.

Το Sony XZ2 υποστηριζει και ασυρματη φορτιση,και στερεο ηχεια εχει,και αδιαβροχο ειναι.Γιατι δεν το κοιταζει κανεις ολως τυχαιως?

Μηπως γιατι εχει αρχικη τιμη τα 799ευρω(και ας δινει δωρα)???Τα ιδια και το V30.Και dac εχει,και ασυρματη φορτιση και αδιαβροχο,αλλα και αυτο λογω της αρχικης τιμης οταν βγηκε και του κακου ονοματος πηγε απατο.

Εταιρεια η οποια πουλαει τα πραγματα της κυριως μεσω ψηφιακου store και αντε και απο κανενα Amazon ή καποια μαγαζια σε Σκανδιναβια δεν μπορει να τα βαλει με τους αλλους.

Γιαυτο και να θελει ακομα προτιμαει(και καλα κανει)να κρατησει οσο μπορει την τιμη χαμηλη με αυτα τα specs.Εγω προσωπικα ηδη κανω υπερβαση απο το συνολικο budget που διαθετω πλεον για κινητα που ειναι γυρω στα 450ευρω ακριβως επειδη μου δινει το κατι παραπανω κυριως στο θεμα αποδοσης και updates.

Ειναι στην φυση μας σαν καταναλωτες να θελουμε παντα το καλυτερο διαθετοντας τα λιγοτερα δυνατα χρηματα αλλα καλως ή κακως ετσι λειτουργει εδω και χρονια ο κοσμος της κινητης.

Γιαυτο και εχουμε φτασει να σου ζηταει η Huawei για τα Porsche design 1500ευρω ή η Apple για το X.

Προσωπικα γιαυτο το λογο και κοιταζω σε Oneplus,γιατι μου δινει specs για να μπορω να το κρατησω το κινητο για τουλαχιστον 2 χρονια(αφου εγινε παρεξηγηση και κατα λαθος εδωσα το 5τ).

Ας γλυτωσω οτι χρηματα μπορω αντι για καποιο S9+ ή p20 pro πχ(ή οτι αλλο βγει αργοτερα)και την διαφορα αυτη την βαζω σε καποιο κινητο στο μελλον.

Ναι θα ηθελα και εγω ολα αυτα που αναφερει ο Alex(ακομα και για την usb θυρα για μεταφορα)αλλα κραταω κυριως την τιμη του(και την θυρα ακουστικων)ως τα σημαντικοτερα.

Και για το 6Τ οπως ειπα οποιος μπορει να περιμενει(αν οντως βγει)ας περιμενει αλλα μεχρι τοτε που θα εχει αλλαξει η αγορα στις τιμες(νεα μοντελα,και σε προηγουμενα πιο ανταγωνιστικες τιμες)βλεπω παλι να γινονται οι γνωστες συγκρισεις που γινονται και τωρα,αλλα εκει να μην υπαρχει το πλεονεκτημα της χαμηλοτερης τιμης που υπαρχει τωρα.

Ο καθενας ας τα ζυγισει και ας αγορασει αναλογα.

Προσωπικα ειμαι υπερ της θυρας ακουστικων και των σχετικα χαμηλων τιμων γιαυτο και αγοραζω αναλογα.

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω.... Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι water resistant, αλλά χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί... Αυτό έχει να κάνει από θέμα πιστοποίησης, παρουσιάζει μια συσκευή με αντοχή σε νερό, αλλά χωρίς να την πιστοποιήσει, και μαζί με αυτό ποιος μου λέει ότι αν μια συσκευή που θα έρθει αντιμέτωπη με μια δυνατή βροχή, και χαλάσει, το service θα το δεχτεί και δεν θα έχει αντιρρήσεις, θεωρώντας ότι έχει βραχεί με άλλο τρόπο η συσκευή...

Σαν σύνολο είναι εξαιρετική συσκευή, η τιμή πολύ καλή, πιστεύω ότι όσες έλειψες έχει θα μπαίνουν σιγά σιγά, και αυτό για να μην εκτοξεύει η τιμή... Καλύτερα με κάθε συσκευή μια αύξηση μικρή, παρά να έβαζε όλα τα χαρακτηριστικά και να έφτανε π.χ 700€+...Εκει θα έμπαινε σε άλλα λημέρια....

Από χρώματα το Mirror Black δεν μου αρέσει καθόλου, τα άλλα δύο είναι πολύ καλά, εμένα με κέρδισε το άσπρο....

Αυτο πιστεύω σε καθε νεα συσκευη και ενα νέο feature.

Έδωσε τωρα OIS έστω μόνο στην μια κάμερα στο 6T θα βαλει 1 απο αδιαβροχοποιηση η ασυρματη φορτιση η stereo ηχεια και παει λέγοντας με το 7 του χρόνου τέτοια εποχή.

Μόνο η αδιαβροχοποίηση με χάλασε... Είναι αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό κάτι που οι ίδιοι το προώθησαν.... Θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρουν την πιστοποίηση που εχει αν και θα το μάθουμε σύντομα...

Επίσης τ Mirror Black δεν με τρελαίνει και τόσο... Περισσότερο το midnight black....

Αν πάντως το επαιρνα μαλλον το λευκό κερδιζει ολο και περισσότερους πόντους ετσι για ολοκληρωτικη αλλαγη παράστασης,έχω και πολλά ετη λευκο χρωμα να παρω και βοηθαει σε αυτο οτι τα bezel μπροστά μαυρα ειναι και οχι λευκο οπως πχ σε Xiaomi.:p Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έδωσε τωρα OIS έστω μόνο στην μια κάμερα στο 6T θα βαλει 1 απο αδιαβροχοποιηση η ασυρματη φορτιση η stereo ηχεια και παει λέγοντας με το 7 του χρόνου τέτοια εποχή.

Αν πάντως το επαιρνα μαλλον το λευκό κερδιζει ολο και περισσότερους πόντους ετσι για ολοκληρωτικη αλλαγη παράστασης,έχω και πολλά ετη λευκο χρωμα να παρω και βοηθαει σε αυτο οτι τα bezel μπροστά μαυρα ειναι και οχι λευκο οπως πχ σε Xiaomi.:p

Αν κρινω απο τις επιλογες σου σε dbrand μαλλον χρυσο θες να πεις μιας και λογω του skin με το δακτυλικο θα φαινεται και το γυρω γυρω :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω;; το δακτυλικο δεν είναι σε στρογγυλό σχήμα. Θα έχει την ίδια ταχύτατη απόκριση με το 5τ;;;;

Απο οσα video εχω δει οχι το δακτυλικο ειναι αρκετα μικροτερο σε μεγεθος αλλα ειναι το ιδιο γρηγορο.

Ειδικα το μπροστα face id οπως φαινεται λειτουργει πλεον ακομα γρηγοροτερα.

Αν κρινω απο τις επιλογες σου σε dbrand μαλλον χρυσο θες να πεις μιας και λογω του skin με το δακτυλικο θα φαινεται και το γυρω γυρω :lol:

.

Το καλο οτι dbrand skin καλυπτει και περιμετρικά αρα μπορώ κάλλιστα να το ντύσω με ολόλευκο mat skin:p

Να ρωτήσω;; το δακτυλικο δεν είναι σε στρογγυλό σχήμα. Θα έχει την ίδια ταχύτατη απόκριση με το 5τ;;;;

Σαν σχημα βολεύει λιγοτερο σε σχεση με το oval 5 σειράς αλλά εξακολουθεί γρήγορο να ειναι(με καποια συνήθεια βέβαια)

Προσωπικά αναγνώστες ειναι διακοσμητικά στοιχεια για εμενα και καθόλου μην ειχε δεν θα ένοιαζε.:lol:

Edited by alextrela

Αν πάντως το επαιρνα μαλλον το λευκό κερδιζει ολο και περισσότερους πόντους ετσι για ολοκληρωτικη αλλαγη παράστασης,έχω και πολλά ετη λευκο χρωμα να παρω και βοηθαει σε αυτο οτι τα bezel μπροστά μαυρα ειναι και οχι λευκο οπως πχ σε Xiaomi.:p

Παντως αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα,δεν ειναι το μονο στα χρηματα αυτα με usb 2.0 type c https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=9067 :lol::lol:

Παντως αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα,δεν ειναι το μονο στα χρηματα αυτα με usb 2.0 type c https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9109&idPhone2=9067 :lol::lol:

Το ξερω δυστυχώς και οι 2 παρε τον εναν και χτύπα τον άλλον ειναι.:lol::p:D

Μάλλον τους εχει μεινει απόθεμα και να εχουν κοινό προμηθευτή που τους έπιασε κότσο και τους 2 να τους πλασαρει αραχνιασμενο υλικο που θα κατεληγε σε χωματερη αλλα τους τα πούλησε στους 2.

Μαγκια του προμηθευτή:p

Edited by alextrela

για τα ακουστικα καμια αποψη κανεις?? εγω παντως θα τα χτυπησω..!!!

για τα ακουστικα καμια αποψη κανεις?? εγω παντως θα τα χτυπησω..!!!

Αν λες για τα ασυρματα ακουστικα,εχουν το κακο οτι θα κυκλοφορησουν αργοτερα απο οτι το κινητο και δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση αν το 20ευρω κουπονι πιανει για αυτα και τι παιζει.

Και εγω για 49ευρω(69-20)με ψηνουν παρα πολυ αλλα αν ειναι το κινητο να ερθει μαζι με αυτα τον Ιουνιο,τοτε δεν μπορω να περιμενω(εκτος αν καποιος περιμενει για το λευκο).

Edited by Fulgore1

Αν λες για τα ασυρματα ακουστικα,εχουν το κακο οτι θα κυκλοφορησουν αργοτερα απο οτι το κινητο και δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση αν το 20ευρω κουπονι πιανει για αυτα και τι παιζει.

Και εγω για 49ευρω(69-20)με ψηνουν παρα πολυ αλλα αν ειναι το κινητο να ερθει μαζι με αυτα τον Ιουνιο,τοτε δεν μπορω να περιμενω(εκτος αν καποιος περιμενει για το λευκο).

αυτο σκεφτομουν και γω...αλλα με καποιο τροπο θα τα τσιμπησω...

Κληρωση ειναι για να προωθησουν τα νεα τους προιοντα(ακουστικα,κινητο,θηκες)μιας και το site αυτες τις μερες το κοιταζουν πολλοι.

Παιδιά αξίζει λέτε να το στείλω το Mate 10 pro για να κάνω μετάβαση σε oneplus 6 8/256?

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

1. Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν ολοι οτι η ασυρματη φορτιση δεν εξυπηρετει τον ιδιο σκοπο με την γρηγορη. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Οποιος χρησιμοποιει ασυρματη ξερει την ευκολια. Σταματηστε να λετε "αφου εχει dash charge τι να την κανεις την ασυρματη"

2. Τι ειναι αυτο που εχουν κανει με τις 2 καμερες? Η δευτερη απλα θα χρησιμοποιειται για πορτραίτα απ'οτι διαβασα?

3. Θα ηθελα stereo ηχεια.

4. Καποια στιγμη θα πρεπει να συνεννοηθούν ολες οι εταιριες (εκτος apple, κλασσικα) και να ορισουν ενα προτυπο γρηφορης φορτισης. Η κατασταση εχει γινει γελοια, αφου ο καθενας εχει το δικο του. Θες ξεχωριστους φορτιστες για τις συσκευες σου. Π.χ εγω εχω εναν anker desktop charger με 5 συνολικα ports εκ των οποιων οι 2 ειναι QC 3.0. Ε μου ειναι αχρηστες στην ουσια... Tα κινητα που υποστηριζουν QC ειναι ελαχιστα παρολο που εχουν Qualcomm chipset.

Παντως ειναι μια πολυ καλη προταση. Πιστευω οτι αν βγαλει στις επομενες 1-2 γενιες συσκευη που θα εχει αδιαβροχοποιηση, στερεο ηχεια και ασυρματη φορτιση (χωρις να εχει χασει αυτα που ηδη εχει) γυρω στα 600 ευρω θα ειναι το απολυτο. Το θεωρω εφικτο αφου το 6αρι εχει 520.

• The title was changed to OnePlus 6