punisher24 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ποια σοβαρή δουλειά;;;;;;;; Όλες κακές είναι. Φουλ παστέλ/θόρυβο και οι λεπτομέρειες περίπατο. Το πρωί είναι αρκετά καλό το Μ1Α2, αλλά το βράδυ δεν το 'χει.Θα συμφωνήσω, δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο στις νυχτερινές λήψεις. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Βλεπουμε δε βλεπουμε ιδιαιτερο στο νημα πρεπει να μπαινουν φωτο απο οσα περισσοτερα καινουργια κινητα μπορουν,ακομα και οι κακες νυχτερινες χερατες στα γρηγορα εχουν την αξια τους δειχνοντας τι κανει μια συσκευη σε σκοτεινο περιβαλλον με γρηγορη ληψη στο ποδι. Ολες εχουν θεση,καλες κακες και φυσικα συμβουλες απο οποιον μπορει και θελει να δωσει. Πρέπει να ειναι ενα φιλοξενο νημα να μπορει ενα καινουργιο μελος να δωσει δειγματα με κεφι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 (edited) Βλεπουμε δε βλεπουμε ιδιαιτερο στο νημα πρεπει να μπαινουν φωτο απο οσα περισσοτερα καινουργια κινητα μπορουν,ακομα και οι κακες νυχτερινες χερατες στα γρηγορα εχουν την αξια τους δειχνοντας τι κανει μια συσκευη σε σκοτεινο περιβαλλον με γρηγορη ληψη στο ποδι. Ολες εχουν θεση,καλες κακες και φυσικα συμβουλες απο οποιον μπορει και θελει να δωσει. Πρέπει να ειναι ενα φιλοξενο νημα να μπορει ενα καινουργιο μελος να δωσει δειγματα με κεφι. Νομίζω παρερμήνευσες. Δεν είπε κανείς δεν έχουν θέση, ή δεν είμαστε φιλόξενοι. Τα σχόλια πάνε στην κάμερα και όχι στο φωτογράφο. Κι εμένα το βράδυ χωρίς φλας είναι τραγική η κάμερα. Δε θα παρεξηγηθώ αν ποστάρω βραδυνή και μου πουν είναι χάλια. Αφού είναι. Ο σκοπός για μένα εδώ είναι η δειγματοληψία καμερών όλων των κατηγοριών τιμής και να βλέπουμε την εξέλιξη τους στο χρόνο. Επίσης δε γίνεται να θάβουμε τα κορυφαία και να εκθειάζουμε το κάθε μέτριο ή κακό. Βέβαια μερικοί το θέμα ενώ το χρησιμοποιούν για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους, αλλά είναι πρόβλημά τους και δεν πρέπει να μας εμποδίζει στο να κρίνουμε. Edited September 14, 2018 by StratosGR [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Πολυ καλη αγορα εκανες...σωστη επιλογη. Κι απ οτι φαινεται το αποτελεσμα σε δικαιωνει. Ωραια ζωντανα χρωματα, καλες λεπτομερειες...συνεχισε νας μας δινεις δειγματα! Σε ευχαριστώ πολύ. Παίρνει και hcam αυτό ή όχι ξέρεις ? Να δοκιμάσω και νύχτα κατευθείαν με αυτή. Πάντως σκοτώνει και έχει εύκολο μενού και απλό. Να και τα σύκα μας 2018-09-14_08-43-18 by Mpaok7 ...., on Flickr Δύσκολη φωτογραφία με σκιές αλλά δεν κάηκε. 20180913_120258 by Mpaok7 ...., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Οντως οι βραδυνες του mia2 ειναι ψιλομετριες ενω στις ημερισιες ειναι πολυ καλο!!Γιωργο δοκιμασες να τραβηξεις με hht? Εχει καμια επιλογη να χρησιμοποιησεις την 2η καμερα για νυχτερινη ληψη? Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Stratos και εσύ παρεξηγήσες, γενικά το έγραψα το σχολιο και καθόλου δε πηγαινε σε εσας τους 2,ηθελα να γραψω ετσι μια σκεψη θετική μπας και βοηθήσει να μην αποθαρρύνουν μελη απο την γενική σαρκοφαγια που εχει πεσει στις τελευταίες σελίδες. Συγνώμη εαν παρεξηγηθηκα,ο γραπτός λογος .....αυτος ο άτιμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 IMG_20180914_081917 by Thodoris Rmnt - Flickr2BBcode LITE Καλημέρα OnePlus 6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 2018-09-08_10-23-39 by σπυρος τσαγγαρακης, on Flickr καλημέρα.για να πεσουν οι τονοι,παρτε μια καλοκαιρινη να μας ταξιδευει.alcatel a5. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Καλημέρα Σπύρο,αυτη την μονταρεις κατα την αποψη σου και την πετάς στον καλλιτεχνικό,ειναι πολυ καλη σαν καδρο και θεμα ,δωσε μελανχολια,το καικακι δε θα έπρεπε να βρίσκεται πανω στον βραχο αναμεσα στα πεύκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Οντως οι βραδυνες του mia2 ειναι ψιλομετριες ενω στις ημερισιες ειναι πολυ καλο!!Γιωργο δοκιμασες να τραβηξεις με hht? Εχει καμια επιλογη να χρησιμοποιησεις την 2η καμερα για νυχτερινη ληψη?Καλημέρα Γιάννη στο αυτόματο ήταν το ενεργοποιεί μόνο του,ο φακός για χαμηλό φωτισμό είναι πολύ κακός δημιουργεί πολύ θόρυβο η επιλογή υπάρχει στο manual mode,στο auto υποτίθεται ότι συνεργάζονται οι δύο φακοί. Οι φωτογραφίες τώρα που τις είδα σε pc δεν μου φαίνονται τόσο κακές όπως έχει αναφερθεί πιο πάνω, νομίζω δεν έχει εστιάσει καλά η κάμερα.Θα επανέλθω με περισσότερα δείγματα. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 καλημέρα.θα την φτιαξω,και αν δω ότι είναι ανεκτο το αποτέλεσμα θα την ανεβασω.οποιος βεβαια θελει μπορει να την πειραξει ελευθερα και να την ανεβασει στο άλλο νημα.συμφωνω ότι η θεση του καικιου δεν επρεπε να είναι εκει. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μάλλον είναι της μόδας :lol: https://ibb.co/cKmiQU H "καλλιτεχνική" της άποψη είναι εδώ [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Την θυμάμαι,εσυ δεν εδωσες μελανχολια αλλά κάτι σε θρίλερ, ήταν καλή. Αυτο το imgbb τι εχει παθει και εαν οι φωτο είναι μεγάλες τις ανοίγει σκατά; Και σε μια δικια μου το ίδιο κάνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Την θυμάμαι,εσυ δεν εδωσες μελανχολια αλλά κάτι σε θρίλερ, ήταν καλή. Αυτο το imgbb τι εχει παθει και εαν οι φωτο είναι μεγάλες τις ανοίγει σκατά; Και σε μια δικια μου το ίδιο κάνει. Την πατάς στο κέντρο και μετά ανοίγει σε πλήρη ανάλυση. Εμένα έγινε Παρασκευή και 13 :D Πείραξα και του φίλου τη βάρκα στο καλιτεχνικό νήμα. Με τραβάνε οι βάρκες :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Την πατάς στο κέντρο και μετά ανοίγει σε πλήρη ανάλυση. Εμένα έγινε Παρασκευή και 13 :D Πείραξα και του φίλου τη βάρκα στο καλιτεχνικό νήμα. Με τραβάνε οι βάρκες :lol: Α παω στο νήμα να την δω. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 P20 pro auto AI off Εν κινησει με 140 km την ωρα Χωρις καμια επεξεργασια! Πιο στοκ δε γινεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 P20 pro auto AI off Εν κινησει με 140 km την ωρα Χωρις καμια επεξεργασια! Πιο στοκ δε γινεται! Εκπληκτικές Νίκο ειδικά αυτή με τον σκυλάκο. Πω... Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ναι οντως Γιαννη! Η λεπτομερεια ειναι εκπληκτικη! Και η πρωτη δεν ειναι ευκολη δεδομενη την ταχυτητα που πηγαινα στο ποσο καθαρα τα εχει βγαλει ολα..απο τη ζαντα του πορσε μεχρι τα συρματοπλεγματα πανω στη γεφυρα. Για μενα ειναι σχεδον τελειο για κιν. Και point and shoot με τοσα km. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ρε φιλε σοβαρα τωρα, πηγαινες με 140 και εβγαλες τα χερια σου (γτ ειναι και τα 2 που κρατας το κινητο) εξω απο το παραθυρο για να μας δειξεις τη λεπτομερεια του κινητου;;; Εβαλες τον σκυλο πανω σου για να μας δειξεις το τριχωμα;; Τρελαθηκαμε τελειως μου φαινεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ρε φιλε σοβαρα τωρα, πηγαινες με 140 και εβγαλες τα χερια σου (γτ ειναι και τα 2 που κρατας το κινητο) εξω απο το παραθυρο για να μας δειξεις τη λεπτομερεια του κινητου;;; Εβαλες τον σκυλο πανω σου για να μας δειξεις το τριχωμα;; Τρελαθηκαμε τελειως μου φαινεται!Wtf όντως.. Τωρα το πρόσεξα.. Στα γρήγορα τις είδα πριν... Mate the 10 pro be with you Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές φίλε Gemnik αλλά συμφωνώ με τον Αλέξανδρο, ας μην φτάνουμε στα άκρα. Μεγάλο φάουλ Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ρε φιλε σοβαρα τωρα, πηγαινες με 140 και εβγαλες τα χερια σου (γτ ειναι και τα 2 που κρατας το κινητο) εξω απο το παραθυρο για να μας δειξεις τη λεπτομερεια του κινητου;;; Εβαλες τον σκυλο πανω σου για να μας δειξεις το τριχωμα;; Τρελαθηκαμε τελειως μου φαινεται! Εχει cruise control με συστημα αυτοματου φρενου με αισθητηρα! Το βαζω συχνα σε εθνικη. Ο σκυλος μου παντα πανω μου καθεται οταν οδηγαω σε αυτη τη σταση..απο κουταβι! Βγαζω συχνα τετοιου ειδους φωτο, δουλευεις τροχαια? Χαχαχ.. Οκ δεν το συνιστω σε καννεναν παντως περα απο τη πλακα! Εγω ειμαι απλα συνηθισμενος! Καταλαβαινω τι θες να πεις..αλλα εδω κανουμε σχολια για τις φωτο και τα κινητα οχι για το πως βγηκαν.. Εχεις ενα δίκιο ομως.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Τα σχόλια πάνε στην κάμερα και όχι στο φωτογράφο. Πολύ σωστό αυτό. Όμως βλέπουν πολύ συχνά το παράλογο σε μια φωτογραφία (ειδικά auto) να λέμε "μπράβο Νίκο, Μήτσο, Κώστα κλπ" και να απαντάει ο άλλος ευχαριστώ.... Τελικά τι ισχύει? Αν αν ισχύει αυτό που έγραψες (και που συμφωνώ κι εγώ) πρέπει να λέμε μπράβο p20, s9 κλπ και όχι στον Μήτσο..... Σωστά? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον είναι της μόδας :lol: https://ibb.co/cKmiQU H "καλλιτεχνική" της άποψη είναι εδώ Στο θρίλερ έγραψες.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει cruise control με συστημα αυτοματου φρενου με αισθητηρα! Το βαζω συχνα σε εθνικη. Ο σκυλος μου παντα πανω μου καθεται οταν οδηγαω σε αυτη τη σταση..απο κουταβι! Βγαζω συχνα τετοιου ειδους φωτο, δουλευεις τροχαια? Χαχαχ.. Οκ δεν το συνιστω σε καννεναν παντως περα απο τη πλακα! Εγω ειμαι απλα συνηθισμενος! Καταλαβαινω τι θες να πεις..αλλα εδω κανουμε σχολια για τις φωτο και τα κινητα οχι για το πως βγηκαν.. Εχεις ενα δίκιο ομως.. Έχει πολλά δικιά, όχι ένα. Δεν χρειάζεται να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σε καροτσάκι για να το καταλάβεις. Φιλικά βέβαια. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Δεν ξέρω αν είδατε αυτές που ανέβασα από την ανάβαση με burst mode ... Το mate θεωρώ ότι το διαχειρίστηκε εξαιρετικά επίσης Sent from my Mate 10 pro Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Εχει cruise control με συστημα αυτοματου φρενου με αισθητηρα! Το βαζω συχνα σε εθνικη. Ο σκυλος μου παντα πανω μου καθεται οταν οδηγαω σε αυτη τη σταση..απο κουταβι! Βγαζω συχνα τετοιου ειδους φωτο, δουλευεις τροχαια? Χαχαχ.. Οκ δεν το συνιστω σε καννεναν παντως περα απο τη πλακα! Εγω ειμαι απλα συνηθισμενος! Καταλαβαινω τι θες να πεις..αλλα εδω κανουμε σχολια για τις φωτο και τα κινητα οχι για το πως βγηκαν.. Εχεις ενα δίκιο ομως.. Καλα κανεις και το βαζεις, αλλα θελει σιγουρα περισσοτερη προσοχη. Γιατι εσυ εχεις cruise control και αισθητηρες, αλλα ο διπλανος σου ξερεις αν εχει; Αν κανει βλακεια καποιος το φρενο δεν φτανει και αν οδηγεις πανω απο 1 μηνα το ξερεις σιγουρα! Σε μια μανουβρα που θα χρειαστει θα ψαχνεις που ειναι το τιμονι, που το γκαζι που το φρενο... Και μετα ζορικα τα πραγματα και για σενα και για τον σκυλακο σου και για οποιονδηποτε αλλο. Στην εγνατια εχω δει ατομο να το κοκκαλωνει και να κανει αναστροφη γιατι εχασε εξοδο! Οποτε δεν ξερεις ποτε τι βλακεια ή τι θα συμβει στον καθενα. Σχολια κανουμε κατα κυριο λογο για φωτογραφια (αν δεις βεβαια ειναι η μειοψηφια αυτα τα σχολια) αλλα δεν ειμαστε και λοβοτομημενοι ρε φιλε!! Αν ομως το θες το σχολιο, θεωρω οτι για τις συνθηκες εγω τις θεωρω αξιοπρεπεις. Οχι κατι τρελο, αλλα οχι και ασχημο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts