Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο iPhone 8 το πλας ή το απλό? Γιατί έχει ένας φίλος μου το απλό και σε πρόσωπα που βγάζαμε φώτο στην παρέα όλοι λέγανε iPhone και βλακειες δες εδώ αποτέλεσμα... Αλλά έχει το απλό

Εγώ μιλώ για το plus από 7 και πάνω . Και σειρά Χ. Το απλό όχι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο

Ποιο iPhone 8 το πλας ή το απλό? Γιατί έχει ένας φίλος μου το απλό και σε πρόσωπα που βγάζαμε φώτο στην παρέα όλοι λέγανε iPhone και βλακειες δες εδώ αποτέλεσμα... Αλλά έχει το απλό

Sent from P20 Pro

Δημήτρης

Ευχαριστώ πολύ σε όσους μου απαντήσατε και με διορθώσατε!!!

Εχω μια ακόμη ερώτηση να φορτίζω μέχρι 95% και να φτάνει μέχρι 20% για καλύτερη μακροζωία της μπαταρίας και μια φορά το μήνα πλήρης απόφορτίση?

Πάντως και με τον quick charger του P9 PLUS πολύ γρήγορα φορτίσε...

Να διευκρίνησω ότι θα το φορτίζω πάντα κλειστό γιατί θα κρατήσω και το P9 PLUS σε λειτουργια ταυτόχρονα, με τον ίδιο αριθμό, οποτε η μία συσκευή πρέπει να είναι παντα κλειστή για να δέχομαι κλησεις.

Εχω μια ακόμη ερώτηση να φορτίζω μέχρι 95% και να φτάνει μέχρι 20% για καλύτερη μακροζωία της μπαταρίας και μια φορά το μήνα πλήρης απόφορτίση?

Να διευκρίνησω ότι θα το φορτίζω πάντα κλειστό γιατί θα κρατήσω και το P9 PLUS σε λειτουργια ταυτόχρονα, με τον ίδιο αριθμό, οποτε η μία συσκευή πρέπει να είναι παντα κλειστή για να δέχομαι κλησεις.

Για την μέγιστη μακροζωία της μπαταρίας το κρατάς ανάμεσα σε 40% με 80%. Με τον δικό του φορτιστή από 40 σε 80 πάει σε μισή ώρα οπότε δεν νομίζω να χρειαστείς την δεύτερη συσκευή.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Να μην το αφήνω καθόλου να τελειώσει η μπαταρία 1 φορά το μήνα?

Τη δεύτερη συσκευή δεν θα την κρατήσω παράλληλα για λόγους μπαταρίας, αλλά γιατί αφήνω τη τσάντα μου εκτεθημενη σε καθημερινή βάση και όπως έχουν γίνει τα πράγματα φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά... Εάν ειναι να κλέψουν το κινητό ας πάρουν το P9+ γιατί εαν μου κλέψουν το P20+ σίγουρα δεν θα μπορέσω να το ξανά αγοράσω...

Δεν κάνω τρελά πράγματα με το κινητό όπως κάποιοι από σας εδώ που το χρησιμοποιείτε και για επαγγελματικους λόγους... Μπορούσα να μείνω και με το P9+ μια χαρά με εξυπηρετει αλλά μου άρεσε πολύ αυτή η συσκευή!!!

Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση!!!

Να μην το αφήνω καθόλου να τελειώσει η μπαταρία 1 φορά το μήνα?

Οχι οι μπαταριες ιοντων δεν πρεπει να πεσουν κατω απο 20% και γι'αυτο στο 20% η συσκευη αναβει κοκκινο και ενεργοποιει την υπερεξοικονομηση.

Huawei, Apple, Vodafone

Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί πόσα p20 έχουν βγει, αυτό που ανακοινώθηκε πρόσφατα πάλι p20 oνομαστηκε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Καλησπερα σε όλους! Αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα. Παρολο που εχω τον ηχο κλησης στην μεγιστη ενταση μετα απο καποια ωρα παρατηρω οτι πηγαίνει στην ελαχιστη. Και μου το κανει συνεχεια αυτο αλλα δεν μπορω να εντοπισω απο τι συμβαινει. Αν πατιέται μεσα στην τσεπη μου η απο καποια ρυθμιση, με αποτελεσμα σε συνδυασμο με την ασθενη δονηση να χανω κλησεις. Γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;

Γνωριζει κανεις;

Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για την μπαταρία.

Ο κατασκευαστής υπολογίζει να έχει μια καλή λειτουργία (η μπαταρία) για ένα βάθος χρόνου περίπου στα 1-2 έτη. Αν τόσος είναι ο χρόνος που έχεις σκοπό να το κρατήσεις τότε μπορείς να το φορτίζεις άφοβα μέχρι το 100% και απλά να μην το αφήνεις να πέφτει συνέχεια κάτω από 10% και φυσικά να μην σβήνει από έλλειψη ρεύματος. Όχι ότι άμα σβήσει καμιά φορά θα πάθει κάτι η μπαταρία.

Οι μπαταρίες δεν έχουν συνέχεια σταθερή απόδοση και μετά από ορισμένους κύκλους φόρτισης αρχίζει και πέφτει σταδιακό η απόδοσή της.

Δηλαδή θα πέφτει η χωρητικότητα της. Αν δουλεύεις την μπαταρία όμως από 20% έως 80% θα κερδίσεις αρκετούς κύκλους φόρτισης και θα επεκτείνεις την διάρκεια της μπαταρίας σου για περίπου 10-15%.

Το ίδιο ισχύει και για την ταχεία φόρτιση. Όσο πιο συχνά το φορτίζεις έτσι τόσο πιο πολύ μειώνεται και η ζωή της και αντίστροφα όσο πιο αργά την φορτίζεις τότε θα αντέξει λίγο παραπάνω.

Όλα αυτά βέβαια θα έχουν νόημα αν έχεις σκοπό να κρατήσεις παραπάνω το τηλ σου. Εάν όχι μπορείς να το φορτίζεις όπως θέλεις, με μια προσοχή πάντα στο να μην αδειάζει η μπαταρία μέχρι τέλος.

Εγώ είμαι της άποψης (και έτσι κάνω στα δικά μου) τα φορτίζω όπως να,ναι, αποφεύγω να πέφτει κάτω από 10% και αν τύχει να κρατήσω κάποιο κινητό για αρκετό χρόνο, τότε προτιμώ να αλλάξω την μπαταρία του και να είμαι και πιο άνετος.

ΥΓ Είτε είναι κλειστό είτε είναι ανοιχτό όταν το φορτίζεις, δεν αλλάζει κάτι με την φόρτιση. Κάνε το όπως σε βολεύει.

Καλησπέρα κι από μένα,

Σε ότι αφορά στα βέλτιστα επίπεδα φόρτισης - αποφόρτισης που αναφέρονται σε προηγούμενα ποστς, (80% - 20%) υπάρχει κάποια ανακοίνωση, δημοσίευση, σύσταση της Huawei?

Αν ναι, είναι εύκολο σε κάποιον να αναρτήσει το σχετικό λινκ για να ενημερωθούμε για το ζήτημα?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα κι από μένα,

Σε ότι αφορά στα βέλτιστα επίπεδα φόρτισης - αποφόρτισης που αναφέρονται σε προηγούμενα ποστς, (80% - 20%) υπάρχει κάποια ανακοίνωση, δημοσίευση, σύσταση της Huawei?

Αν ναι, είναι εύκολο σε κάποιον να αναρτήσει το σχετικό λινκ για να ενημερωθούμε για το ζήτημα?

Ευχαριστώ.

Όχι δεν υπάρχει κάποια σύσταση από την εταιρία.

Είναι όμως γνωστό ότι για αυτού του είδους τις μπαταρίες αν τις δουλεύεις με αυτόν τον τρόπο βοηθά να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους όσο αφορά τη διάρκεια της ζωής τους.

Το 80-20 που αναφέρεται είναι σχετικό γιατί δεν έχουν όλα τα τηλέφωνα το ίδιο scale (ποσοστό / ενέργεια), αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι όταν αποφορτίζεται τελείως η μπαταρία δημιουργείται πρόβλημα και μάλιστα σε extreme περιπτώσεις μπορεί να μην ξαναλειτουργήσει η μπαταρία. Αυτό βέβαια αποτρέπεται από τη συσκευή που φροντίζει να κλείνει πριν φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Και βέβαια μην ξεχνάς ότι το 1% μέχρι 100% δεν είναι όλη η διαθέσιμη ενέργεια της μπαταρίας, αλλά είναι το εύρος της ενέργειας που επέλεξε ο κατασκευαστής να χρησιμοποιεί από την συγκεκριμένη μπαταρία, για καλύτερη χρήση.

Επίσης είναι γνωστό ότι και η ταχεία φόρτιση επηρεάζει τη μακροζωία της μπαταρίας σε κάποιο βαθμό, κυρίως λόγω της θερμότητας που αναπτύσσεται με αυτού του είδους την φόρτιση.

Αν μια μπαταρία έχει πχ 300 κύκλους φόρτισης και εσύ τη δουλεύεις με όλα αυτά που αναφέρονται (80-20, αργή φόρτιση κλπ) θα κερδίσεις κάποιους κύκλους φόρτισης και με υψηλότερη διαθέσιμη ενέργεια. Τη διαφορά θα την δεις μετά τους 200 κύκλους φόρτισης, εκεί δηλαδή που θα έχει αρχίσει να πέφτει η απόδοσή της.

Εάν δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις τόσο πολύ, τότε όπως καταλαβαίνεις όπως και να τη δουλεύεις δεν θα δεις καμία διαφορά!

Mια προσθεση οτι η Huawei εκανε μια εξυπνη κινηση και μετεφερε την μιση "πλακετα" ,να το πουμε απλα, στον φορτιστη κι ετσι μειωσε την θερμοκρασια οταν κανεις υπερταχεια φορτιση. Γι'αυτο τον λογο ο φορτιστης "καιει" ενω το κινητο εχει μια normal θερμοκρασια.

Κατι παντος απο την ιδια την Huawei ειναι οτι η ιδια η συσκευη οταν φτασει στο 90% αναβει πρασινο λαμπακι και θεωρει οτι εγινε πληρης φορτιση.

Huawei, Apple, Vodafone

Mια προσθεση οτι η Huawei εκανε μια εξυπνη κινηση και μετεφερε την μιση "πλακετα" ,να το πουμε απλα, στον φορτιστη κι ετσι μειωσε την θερμοκρασια οταν κανεις υπερταχεια φορτιση. Γι'αυτο τον λογο ο φορτιστης "καιει" ενω το κινητο εχει μια normal θερμοκρασια.

Κατι παντος απο την ιδια την Huawei ειναι οτι η ιδια η συσκευη οταν φτασει στο 90% αναβει πρασινο λαμπακι και θεωρει οτι εγινε πληρης φορτιση.

Που σημαίνει ότι μία ακόμη φόρτιση προστέθηκε στην πλάτη της και μία λιγότερη απομένει στη ζωή της!

Για αυτό καλό θα είναι να μην το φορτίζουμε μέχρι τέρμα όταν η μπαταρία είναι στη μέση ή παραπάνω γιατί έτσι προσθέτουμε τζάμπα κύκλους φόρτισης.

Κύκλος φόρτισης είναι από το 0 στο 100. Δηλαδή αν τη μια μέρα το φορτίσεις από το 50 στο 100 και ομοίως το ίδιο την επόμενη μέρα, τότε έχεις ένα πλήρη κύκλο ανά δύο μέρες

Πχ εγώ κάνω ένα πλήρη κύκλο φόρτισης ανά 19 ώρες μέσο όρο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

0df97e6b34e7ccf84ffc2fbc9f1b6789.jpg

Edited by dgeorge4

Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση. Στης κοπελιάς μου το τηλέφωνο, μετά από εισαγωγή κάρτας vodafone πέταξε μια ειδοποίηση για αναβάθμιση λειτουργικού από 152(c432) σε έκδοση 156(c432) της vodafone. Πως εξαφανίζεται η ειδοποίηση που επιμένει να βγαίνει και πως γίνεται να ελέγχει το κινητό για όχι branded αναβαθμίσεις χωρίς να φύγει η κάρτα της από μέσα;

Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση. Στης κοπελιάς μου το τηλέφωνο, μετά από εισαγωγή κάρτας vodafone πέταξε μια ειδοποίηση για αναβάθμιση λειτουργικού από 152(c432) σε έκδοση 156(c432) της vodafone. Πως εξαφανίζεται η ειδοποίηση που επιμένει να βγαίνει και πως γίνεται να ελέγχει το κινητό για όχι branded αναβαθμίσεις χωρίς να φύγει η κάρτα της από μέσα;

Βασικα εχει κυκλοφορησει η 156 και δεν υπαρχει εκδοση της vodafone

Που σημαίνει ότι μία ακόμη φόρτιση προστέθηκε στην πλάτη της και μία λιγότερη απομένει στη ζωή της!

Για αυτό καλό θα είναι να μην το φορτίζουμε μέχρι τέρμα όταν η μπαταρία είναι στη μέση ή παραπάνω γιατί έτσι προσθέτουμε τζάμπα κύκλους φόρτισης.

Οχι δεν το λαμβανει σαν πληρη κυκλο φορτισης απλα ειναι σαν να σου λεει η ιδια η εταιρεια μην το φορτιζεις παραπανω απο 90%.

Edited by PapaDarxon

Huawei, Apple, Vodafone

Στη νέα έκδοση μου αναφέρει vodafone ρυθμίσεις και εφαρμογές. Αν πατήσω να το κάνει δίνει 26mb τα διάφορα της vodafone και 550mb το firmware. Αν επιλέξω και στο δεύτερο βήμα να το κάνει θα με βάλει να διαλέξω ή θα τα κατεβάσει όλα μαζί;

Στη νέα έκδοση μου αναφέρει vodafone ρυθμίσεις και εφαρμογές. Αν πατήσω να το κάνει δίνει 26mb τα διάφορα της vodafone και 550mb το firmware. Αν επιλέξω και στο δεύτερο βήμα να το κάνει θα με βάλει να διαλέξω ή θα τα κατεβάσει όλα μαζί;

Αν βγαλεις την καρτα της vodafone και βαλεις την δικη της παλι και κανεις αναζητηση για αναβαθμισεις θα σου τις βγαλει και τις 2;

Βασικα μηπως λες για το patch02 που περναει extra μετα την 156; Αυτο ειναι διορθωσεις για το PUBG.

Edited by PapaDarxon

Huawei, Apple, Vodafone

Μα πλέον αυτή είναι η δική της...

Ε τοτε κανε κανονικα τα updates. Δεν υπαρχουν branded firmwares αν φοβασαι κατι τετοιο. Παντος εχει βγει η 156 και ακομα για την 156 εχει βγει το patch01 και το patch02 τα οποια περνουνται extra δηλαδη στην λιστα με τα updates θα σου δειχνει την 156 και σαν ενημερωση κωδικα θα σου εχει το patch02.

Huawei, Apple, Vodafone

...

Όπως σου είπαν και οι άλλοι γύρισε την ανάλυση στα 10mpx ώστε να έχεις όλα τα καλά που σου προσφέρει αυτό το κινητό στην κάμερα.

Το ΑΙ είναι υποκειμενικό. Δοκίμασε το και αν σου αρέσει το κρατάς.

Εμένα μου αρέσει σε φωτό στον ήλιο, σε τοπία κλπ.

Ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές συστάσεις.

Όντως, στα 10 Mp και με το ΑΙ απενεργοποιημένο, το P20 Pro τραβάει αισθητά καλύτερα από το S7 στο σκοτάδι.

Για την ημέρα δεν τίθεται θέμα, στα 40 Mp πάλι τραβάει πολύ καλύτερα.

Υπάρχει τρόπος να αλλάζει αυτόματα την ανάλυση κάπως μεταξύ νύχτα - μέρα;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε τοτε κανε κανονικα τα updates. Δεν υπαρχουν branded firmwares αν φοβασαι κατι τετοιο. Παντος εχει βγει η 156 και ακομα για την 156 εχει βγει το patch01 και το patch02 τα οποια περνουνται extra δηλαδη στην λιστα με τα updates θα σου δειχνει την 156 και σαν ενημερωση κωδικα θα σου εχει το patch02.

Εμένα γιατί έμεινε στην 152 και όταν το βάνω να κάμει update μου γράφει no update; Στη SIM 1 έχω Vodafone και στη SIM 2 έχω Cosmote.

GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T

Εμένα γιατί έμεινε στην 152 και όταν το βάνω να κάμει update μου γράφει no update; Στη SIM 1 έχω Vodafone και στη SIM 2 έχω Cosmote.

Ειναι βαση IMEI και παιζει κιολας επειδη την καρτα της cosmote μεσα να μην σου τη βγαζει. Δοκιμασε να κλεισεις την συσκευη, βγακε την καρτα της Cosmote, ενεργοποιησε την συσκευη και ψαχνε χειροκινητα για updates. Αν δεν σου βγαλει τοτε περιμενεις.

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei P20 Pro