Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι όλα θέμα φακών όμως, είναι και θέμα software και εκεί η xiaomi σε θέμα λογισμικού και επεξεργασίας κάμερας είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Είχα και το pixel 2 xl και πίστεψε δεν έχουν σχέση σαν τελικό αποτέλεσμα. Καταλαβαίνω ότι τα 100 ευρώ διαφορά δεν είναι λίγα,το mi 8 είναι πολύ καλή συσκευή και με gcam η κάμερα απογειώνεται οπότε προχώρα,απλά με το p20 pro θα είχες και άλλα καλούδια όπως 3x οπτικό ζουμ, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη οθόνη.

Αν θες ρίξε μια ματιά στο προφίλ μου στο Flickr έχω δείγματα από διάφορες συσκευές όλες απείραχτες σε δύσκολες συνθήκες οι περισσότερες και γράφω τι είναι.

Giwrgos Gkretsikos

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα τις δω τις φωτο!

ξερω οτι το hardware καμερων ειναι το ιδιο τα τελευταια 3 χρονια,οποτε ολα ειναι θεμα software (βλεπω pixel 3 τι εχουν κανει)

απο κει και περα ελπιζα οτι εκανε κατι μεγαλο η huawei σε σχεση με τους αλλους με τον φακο στα 40mp που τραβα 4 φωτο στα 10mp και με τον μονοχρομο που τον εχει για depth of field,σε σχεση με τα αλλα dual setup καμερων.αν ομως οι διαφορες hardware και το αποτελεσμα ειναι μικρο και επισης αν ανεβαινει πολυ το μι8 με την gcam τοτε αλλαζει η φαση.

το optical zoom δεν με νοιαζει τοσο...

τωρα ειμαι με lg g6 και θελω κατι καλυτερο σε καμερα....

Edited by loumos123
"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

θα τις δω τις φωτο!

ξερω οτι το hardware καμερων ειναι το ιδιο τα τελευταια 3 χρονια,οποτε ολα ειναι θεμα software (βλεπω pixel 3 τι εχουν κανει)

απο κει και περα ελπιζα οτι εκανε κατι μεγαλο η huawei σε σχεση με τους αλλους με τον φακο στα 40mp που τραβα 4 φωτο στα 10mp και με τον μονοχρομο που τον εχει για depth of field,σε σχεση με τα αλλα dual setup καμερων.αν ομως οι διαφορες hardware και το αποτελεσμα ειναι μικρο και επισης αν ανεβαινει πολυ το μι8 με την gcam τοτε αλλαζει η φαση.

το optical zoom δεν με νοιαζει τοσο...

τωρα ειμαι με lg g6 και θελω κατι καλυτερο σε καμερα....

Σαν κάμερα σου απάντησα ποια είναι καλύτερη, p20 pro αναμφισβητητα, έχω δείγματα και από p20 pro και από mi8 και από pixel 2 xl και από g6 μπορείς να κρίνεις μόνος σου, η καλύτερη κάμερα πάντως της Xiaomi να ξέρεις είναι του mi mix 2s αν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα εκεί πας και ξεχνάς το mi8, επίσης την μέρα όλα τα κινητά πλέον βγάζουν ωραίες φωτογραφίες ακόμα και τα midrange.

Για το p20 pro υπάρχει κανένα wide angle len αξιοπρεπές; Για μένα το μόνο που υστερεί από το 30αρι είναι ο ultra wide.

η καλύτερη κάμερα πάντως της Xiaomi να ξέρεις είναι του mi mix 2s αν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα εκεί πας και ξεχνάς το mi8, επίσης την μέρα όλα τα κινητά πλέον βγάζουν ωραίες φωτογραφίες ακόμα και τα midrange.

Σωστός σε όλα ✌️

Konakis.

https://ibb.co/sgtjhc1

Καλημέρα παιδιά. Παραθετω μια άνοιξη ανοιξιατικη φώτο από τη κινητάρα.

Πολύ όμορφη. Ρυθμίσεις;

https://ibb.co/sgtjhc1

Καλημέρα παιδιά. Παραθετω μια άνοιξη ανοιξιατικη φώτο από τη κινητάρα.

Πολύ καλή!!! Τι ρυθμίσεις έβαλες φίλε μου?

Πολύ καλή!!! Τι ρυθμίσεις έβαλες φίλε μου?

Default με ΑΙ on και τη πείραξα λίγο στο Google photos

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ααα έχω και εγώ μια χεχεχε

Auto mode AI on.

25003fcc84e1e7da26821bcb3821ff3b.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Τέλεια φίλε. Μπράβο.

Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, έχουμε dedicated topic για τις φωτό του P20 Pro

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469865

Παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, έχουμε dedicated topic για τις φωτό του P20 Pro

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=469865

Ναι σωστά. Παρασυρθηκσμε. Χεχεχεχεχε

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ευτυχής κάτοχος και εγώ αλλά αυτό το p30 που έχει και 3.5 mm jack μου άρεσει...

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε σχέση με το δικό μας; οι κάμερες είναι ίδιων δυνατοτήτων (εκτός από τον ασπρόμαυρο) ή κάνω λάθος;

Ευτυχής κάτοχος και εγώ αλλά αυτό το p30 που έχει και 3.5 mm jack μου άρεσει...

Το έχει δοκιμάσει κανείς σε σχέση με το δικό μας; οι κάμερες είναι ίδιων δυνατοτήτων (εκτός από τον ασπρόμαυρο) ή κάνω λάθος;

Από δείγματα φώτο που έχω δει online είμαι ευτυχής που παρέμεινα στο p20.

Έχει πάρει το νέο android 9 pie?

Sent from my SM-T830 using Tapatalk

Το έχει πάρει εδώ και 3-4 μήνες περίπου.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έχει πάρει το νέο android 9 pie?

Sent from my SM-T830 using Tapatalk

Γιάννη βρες Mate 20 pro... Ο καλύτερος ευρυγωνιος που έχω δουλέψει σε κινητό κι όχι μόνο 7nm επεξεργαστής οθόνη τώρα με ΒΟΕ σούπερ και μπαταρία επίσης σούπερ, αξίζει πολύ.!!

Konakis.

Γιάννη βρες Mate 20 pro... Ο καλύτερος ευρυγωνιος που έχω δουλέψει σε κινητό κι όχι μόνο 7nm επεξεργαστής οθόνη τώρα με ΒΟΕ σούπερ και μπαταρία επίσης σούπερ, αξίζει πολύ.!!
Η οθόνη δεν είναι προβληματική σε σχέση με του p20 pro?

@smyrali... Διάβασε καλά εδώ στο νήμα τις απαντήσεις κι από άλλα μέλη, ειναι εξαιρετικη, ούτε εγώ προερχόμενος από συνεχόμενες συσκευές Samsung(s8 plus, s9 plus & note 8) δεν πίστευα ότι δεν θα μου έλειπαν οι υπέροχες οθόνες της Sammy, τουναντίον θα έλεγα... ;)

Αρκεί να πετύχεις τελευταίες παρτίδες και να τις τσεκάρεις φυσικά ✌️

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

* στο νήμα του Mate 20 pro αναφέρομαι κι επίσης η οθόνη φυσικά του p20 pro δεν είχε ποτέ κάποιο θέμα.

Konakis.

Άρα συμφέρει το mate 20 αντί του p30

Την τσέπη σίγουρα! :) αν κάποιος όμως θέλει ότι πιο φρέσκο της εταιρείας και ταυτόχρονα να "ανανεωθεί " σε σχέση με ένα κινητό που βγαίνει μισό χρόνο πια (mate 20pro) δίνοντας και μια διαφορά χρημάτων φυσικά, το επιλέγει...ας μην ξεφεύγουμε όμως άλλο ακομη και το p20 pro παραμένει σούπερ επιλογή
Konakis.

Έχει κανείς να προτείνει, αν υπάρχει, κάποιον τηλεφακό για τον ασπρόμαυρο φακό του κινητού μας;

Ήμουν έτοιμος να το αλλάξω με ένα p30 αλλά μετά τα reviews που διάβασα και η απουσία bw φακού με σταμάτησαν. Κορυφαίο το p30 από κοντά που το είδα αλλά στην κάμερα υστερεί...

https://www.anandtech.com/show/14165/the-huawei-p30-p30-pro-reviews-photography-enhanced/7

Αν πω ότι το p20 τραβάει τις πιο ζωντανές και πιο καθαρές φωτο θα θεωρηθει υπερβολή;

• The title was changed to Huawei P20 Pro