Jump to content

pornstar28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pornstar28

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

pornstar28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σύμφωνα με το κάτωθι άρθρο πολύ πιθανό: https://www.smartdroid.de/huawei-p30-pro-android-11-soll-noch-kommen/ Όπως αναφέρει: As a reaction to one of our articles on this topic, Huawei PR got in touch with us with an email. We were given a short sentence and a casual remark that the P30 is getting an update to Android 11. Unfortunately, there was no further information on this and so far there has been no response to a request. So we pass this message on to you, but remain skeptical.
  2. Έχω 2 μήνες στην 11. Αν η μόνη ένσταση σου ήταν η ποιότητα στη φωτογραφία, τότε αξίζει η μετάβαση γιατί βελτιώθηκε σημαντικά σε αυτό το τομέα. Το κινητό έπιασε ταβάνι με δεδομένο τον επεξεργαστή διετίας. Δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε φωτογραφίες. Κατά τα λοιπά είναι αυτονόητο οτι πας σε νέο λογισμικό για πολλούς λόγους. Κυρίως για λόγους ασφαλείας.
  3. Όντως πολύ καλή ποιότητα. Έχει βελτιωθεί το δυναμικό εύρος με την 11. Και ο κορεσμός στις φώτο επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα.
  4. Η μόνη διαφορά είναι ότι η νέα έκδοση έχει λίγο ταχύτερο σκληρό δίσκο. Κατά τα λοιπά δεν έχουν άλλη διαφορά μεταξύ τους.
  5. Ποιός ο λόγος να συγκρίνεις φώτο ? Τα κινητά προορίζονται για social media και τίποτα παραπάνω. Έχεις την εντύπωση ότι θα κερδίσεις διαγωνισμό φωτογραφίας με κινητό;
  6. https://ibb.co/QKBdCTz https://ibb.co/6Y4xtKR https://ibb.co/SKXTScw https://ibb.co/wRWWQ9s https://ibb.co/bHW0wYR Αυτές τις τράβηξα πρόσφατα. Οι φώτο με το αμάξι είναι 5x και 10χ zoom. Έχει στρώσει και η ισορροπία των χρωμάτων. Προσωπικά αν το p50 δεν φερει την επανάσταση, θα μείνω εδώ.
  7. Σε 29" LG ips. Πολυ καλή οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 2Κ, 29" LG ips. Πολυ καλή οθόνη. Υποστηρίζει και HDR. Όντως το κινητό ειχε τα θεματακια του με το oversharpening κάποια στιγμή αλλά όχι πλέον. Τουλαχιστον στο λογισμικό που είμαι τώρα.
  8. Εγώ είμαι στην 10.1. 0.150 και οι φώτογραφιες του είναι πολύ καθαρες χωρίς τα προβλήματα που αναφέρεις. Ίσως να δοκιμάσεις ένα reset στις ρυθμίσεις της κάμερας. Όσον αφορά τη σύγκριση με το p20 την ημέρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν είναι πλέον στην κατοχή μου. Γενικά οι φωτογραφικες δυνατότητες των δύο κινητών είναι μέρα με νύχτα.
  9. Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση γιατι νόμιζα ότι με γελούσαν τα μάτια μου μόλις είδα τη διαφορά. Αν δε διορθωθεί σε επόμενο update που μάλλον δεν πρόκειται με βάση τα λεγόμενα σου, θα κάνω στροφή σε pixel. Με χαλάει πολυ αν η φώτο δεν έχει λεπτομέρεια. Επίσης είχες δίκιο για το night mode. Στο κινητό εντυπωσιακές στο pc mickey maouss.
  10. Σύγκρινα ορισμένες φώτο σήμερα με φώτο του nova 5t και οι φώτο απο Nova μου άρεσαν πιο πολύ. Πιο κορεσμένα χρώματα, καλύτερη απόδοση το hdr σε σκοτεινά σημεία, και καθόλου φίλτρο ομορφιάς στο πορτραίτο. Ιδίως οι φώτο του πορτραιτου είχαν τρομερή λεπτομέρεια. Για να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα στο p30 θέλω snapseed.
  11. Νομίζω έστρωσε λίγο η κάμερα στο night mode μετά το τελευταίο update. 10.1. 0.133 https://ibb.co/Nx2XwBf https://ibb.co/X3zYC1W https://ibb.co/x6M1q5y
  12. Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι κάτοχος του p30 pro και με ενδιαφέρει να μάθω πως είναι τα νυχτερινά πορτραίτα με το p40 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μιας και στο κινητό μου τα πρόσωπα βγαίνουν πιξελιασμένα. Αναφέρομαι σε βραδυνή φωτό με χαμηλό εξωτερικό φωτισμό.
  13. Σε ευχαριστώ για το tip. Τον beta έχω. Θα περάσω και το flag που προτείνεις . Όντως το smart charge βοηθάει στην υγεία της μπαταρίας και πιθανώς δεν παίζει ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι εφαρμογές Google είναι ενεργοβορες και θα τις αντικαταστήσω με άλλες.
  14. Και εγώ αυτό το plugin εχω. Στη 50η φορά μου δούλεψε. Χαχα. Παραθέτω και ορισμένες φωτό. Εμένα μου φαίνονται βελτιωμένες σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις . Οποιος έχει φωτογραφικό μάτι θα κρίνει καλύτερα. Εγώ δεν έχω εμπειρία στη φωτογραφία. https://ibb.co/8mCgT8v https://ibb.co/yBzbzNN https://ibb.co/5c7TbLv https://ibb.co/frJntBM https://ibb.co/cXBkXh0 https://ibb.co/KW1rDvS https://ibb.co/Wpr1BQg https://ibb.co/nkSL5Dk
  15. Έχω την 10.0.1.362 στην κάμερα. Δεν γνωρίζω αν το smart charge είναι προνόμιο της 10.1 πάντως το έχω στην έκδοση μου και μάλιστα σύμφωνα με το σχετικό ποστ στο xda όπου και την πέρασα με dload δεν το έχουν πάρει όλοι το smart charge. Smart charge + deactivate chrome browser μου ανέβασε πολύ την μπαταρία. Έχω βάλει τον Samsung browser.
×
×
  • Create New...