sniper20 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 https://pro-teammt.ru/firmware-database/?firmware_model=clt-lgrp2-ovs+9.0.0.203&firmware_page=0 Για οσους θελουν να δουν changelog ή θελουν να το κατεβασουν χειροκινητα και ξερουν πως να το περασουν. Τα updates με την 9 αλλαξαν ονομασια και πλεον ειναι "global" με ονομασια CLT-LGRP2-OVS 9.0.0.XXX Στο FF έχει approved το CLT-LGRP2-OVS 9.0.0.211 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Ήρθε και σε εμένα η 203... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 H Huawei προσφεύγει δικαστικά κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476052 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ναι θα βρει το δίκιο της η βασίλισσα του reverse engineering! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Μόλις πήρα την 203 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Μόλις πήρα την 203 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Ομοίως. Αντε να δούμε :lol: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ήρθε και σε μένα αλλά δεν την έκανα ακόμα, είπα αυτή τη φορά να μη βιαστώ, το changelog γράφει για ενημέρωση κώδικα ασφάλειας Φεβρουαρίου, μόνο αυτό μπορεί να είναι 445mb; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Νομίζω ό,τι κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο που στέλνει τα updates η huawei. Ήρθε πολύ γρήγορα αυτό και χωρίς αναμονή. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα και στο δικό μου ήρθε η 203 εχθές το βράδυ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Τελικά με έπιασε στον ύπνο, ενώ κοιμόμουν πέρασε το update μόνο του. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 σε μενα ακομα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα και στο δικό μου ήρθε η 203 εχθές το βράδυ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλά το ξαναπηρες??? το oneplus 6t δεν πήρες μόλις?? ξαναπηρες p20 pro?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Και σε μένα μου ήρθε πριν λίγο. Να το εγκαταστήσουμε; Γιατί με αυτά που διαβάζω τώρα τελευταία αρχίζω και φοβάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 επειδη εχω μεινει λιγο εκτος αυτες τις ημερες τι παιζει με τα Public παιδια αν μπορει να μου πει καποιος και 2ον αν βαζουμε την νεα αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 καλά το ξαναπηρες??? το oneplus 6t δεν πήρες μόλις?? ξαναπηρες p20 pro??Είχε πρόβλημα με την εγγύηση και το έδωσα πίσω το 6Τ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ρε παιδιά είστε ικανοποιημενοι από την ενταση ήχου όταν βάζεις τον αντάπτορας που έχει στο κουτί το κινητό; πολύ χαμηλή ένταση άψυχο εντελώς. Έρχεται πάρει άλλο αντάπτορα; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του κινητού. Έδωσα το mate10pro. Λατρεία με την πρώτη ματιά το p20 pro! Χωρίς κωλύματα (μου είχε σπάσει τα νεύρα το mate) και σαφώς καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ρε παιδιά είστε ικανοποιημενοι από την ενταση ήχου όταν βάζεις τον αντάπτορας που έχει στο κουτί το κινητό; πολύ χαμηλή ένταση άψυχο εντελώς. Έρχεται πάρει άλλο αντάπτορα; Αν εννοείς τα hands free ακουστικά ναι και εγώ τα βρήκα πολύ χαμηλά σε ένταση. Των 3 iphones που είχα πριν πάρω το p20 pro ήταν σαφώς καλύτερα. Δεν χρειαζόσουν κάτι άλλο. Ενώ τώρα πήγα και παρήγγειλα αυτά: https://www.amazon.com/gp/product/B07DP6LGTT/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 αλλά και αυτά δεν κάθονται τελείως καλά στα αυτιά. Ναι μεν είναι δυνατά σε ένταση αλλά κάνουν πιο πολύ για μουσική γιατί εφόσον τα βάλεις μέσα στα αυτιά, "βουλώνουν" κατά κάποιο τρόπο. Είναι λίγο περίεργα. Εκτός και αν έχουν βουλώσει τα αυτιά μου.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Γεια σας! καλώς σας βρήκα! Noob ερώτηση: το p20 που μόλις πήρα έχει tempered απο πριν τοποθετημένο;ή λέω βλ..ειες; ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν ναι, να μείνω σε αυτό ή να προτιμήσω κάτι άλλο για το p20 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Γεια σας! καλώς σας βρήκα! Noob ερώτηση: το p20 που μόλις πήρα έχει tempered απο πριν τοποθετημένο;ή λέω βλ..ειες; ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν ναι, να μείνω σε αυτό ή να προτιμήσω κάτι άλλο για το p20 pro? Tempered δεν έχει με την καμία. Απλή ζελατίνα είναι - η οποία παραδόξως είναι πολύ καλή imho - Τζάμι γλυκοκοιτάω της Spigen να πηγαίνει ασορτί με τη θήκη που του φοράω αλλά ακόμη είμαι στο windowshoping :lol: Σε άλλα νέα, η αυτονομία της .203 φαίνεται να είναι παρόμοια με εκείνη της .195 Δεν έχω παρατηρήσει καμία άλλη αλλαγή σε κάμερα ή λοιπά στοιχεία του συστήματος. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Κι εγώ που το πήρα με την προσφορά του public για να φοράει tempered μου φαίνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Δεν είναι glass αυτό που φοράει, αλλά είναι μεμβράνη υψηλής ποιότητας με Oleophobic επίστρωση (η huawei μάλιστα λέει πως είναι και οι 2 μεριές έτσι)! Δείτε εδώ τι είναι αυτή η επίστρωση --->> https://www.phonearena.com/news/Oleophobic-coating--what-it-is-how-to-clean-your-phone-what-to-do-if-the-coating-wears-off_id65974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ρε παιδιά είστε ικανοποιημενοι από την ενταση ήχου όταν βάζεις τον αντάπτορας που έχει στο κουτί το κινητό; πολύ χαμηλή ένταση άψυχο εντελώς. Έρχεται πάρει άλλο αντάπτορα; Πήρα εγώ φίλε μου αυτόν που σου παραθέτω πιο κάτω, αλλά είναι λίγο πιο χαμηλός σε ένταση. Το μόνο καλό ότι έχει και θύρα φόρτισης και minijack μαζί. https://www.e-shop.gr/baseus-adapter-usb-type-c-to-usb-type-c-mini-jack-35mm-black-p-TEL.057110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 (edited) Αν εννοείς τα hands free ακουστικά ναι και εγώ τα βρήκα πολύ χαμηλά σε ένταση. Των 3 iphones που είχα πριν πάρω το p20 pro ήταν σαφώς καλύτερα. Δεν χρειαζόσουν κάτι άλλο. Ενώ τώρα πήγα και παρήγγειλα αυτά: https://www.amazon.com/gp/product/B07DP6LGTT/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 αλλά και αυτά δεν κάθονται τελείως καλά στα αυτιά. Ναι μεν είναι δυνατά σε ένταση αλλά κάνουν πιο πολύ για μουσική γιατί εφόσον τα βάλεις μέσα στα αυτιά, "βουλώνουν" κατά κάποιο τρόπο. Είναι λίγο περίεργα. Εκτός και αν έχουν βουλώσει τα αυτιά μου.. :lol: Δεν μιλάω για τ' ακουστικά αλλά τον αντάπτορα για σύνδεση των 3.5mm ακουστικών kostas2712 Μάλλον είναι και αυτός παθητικό adaptor χρειάζεται adaptor με ενσωματωμένο DAC βρήκα στο Amazon και παρήγγειλα. Edited March 8, 2019 by Dreamw Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Κι εγώ που το πήρα με την προσφορά του public για να φοράει tempered μου φαίνεται πάντως.Δεν είναι glass αυτό που φοράει, αλλά είναι μεμβράνη υψηλής ποιότητας με Oleophobic επίστρωση (η huawei μάλιστα λέει πως είναι και οι 2 μεριές έτσι)! Δείτε εδώ τι είναι αυτή η επίστρωση --->> https://www.phonearena.com/news/Oleophobic-coating--what-it-is-how-to-clean-your-phone-what-to-do-if-the-coating-wears-off_id65974Καλησπέρα. Και εγώ πήρα την προσφορά του Public, στάνταρ μεμβράνη είναι και σιγά το oleophobic. Μια χαρά δακτηλιες πιάνει. Χάλια γίνεται. Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts