George6633 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες ώρες είναι εξαιρετικο κινητό πολύ γρήγορο με ωραία οθόνη και ήχο.Η μπαταρία φοβερή για μένα,οι κάμερες δεν μπορώ να πω ότι με άφησαν εντελώς ικανοποιημένο αλλά οκ.Ξερουμε αν έχει πιθανότητα να πάρει Android Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μέχρι στιγμής στην λίστα είναι μόνο το ΧΖ3 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Θεωρω οτι θα παρει την Q.Φυσικα οχι την Q Beta ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μακάρι, γενικα η Sony στηρίζει τις συσκευές της Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Νομιζω θα μας επιβεβαιωσει και παλι και θα δωσει 2 γεννιες android.Για τον ιδιο λογο πιστευω οτι το ΧΖ3 θα παρει και την 11η γεννια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Μακάρι παιδιά..Μου αρκεί να πάρει την Q και μετά βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Μακάρι παιδιά..Μου αρκεί να πάρει την Q και μετά βλέπουμε. Αγχώνεσαι αν θα πάρει την Q ενώ το έχεις βάλει προς πώληση από τη στιγμή που το παραλαβές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Αγχώνεσαι αν θα πάρει την Q ενώ το έχεις βάλει προς πώληση από τη στιγμή που το παραλαβές; Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Tο κινητο ειναι ταχυτατο και δεν κολλαει πουθενα.Η καμερα του παρα πολυ καλη.Απορω που δε σας αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Η Παναγια να μας αγιαζει!Παντως το κινητο δε χορταινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Αναβαθμιση εχουμε να παρουμε πανω απο μηνα μου φαινεται.Χθες μου ηρθε αναβαθμιση στην εφαρμογη καιρος και ημερολογιο.Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Αναβαθμιση εχουμε να παρουμε πανω απο μηνα μου φαινεται.Χθες μου ηρθε αναβαθμιση στην εφαρμογη καιρος και ημερολογιο.Εσας? το ιδιο και σε μενα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Προχθές σε εμένα με ΧΖ3 Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Τι ηρθε στο xz3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καιρός και ημερολόγιο Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Μας ηρθαν ταυτοχρονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Δε μπορω να καταλαβω γιατι θα καταργησουν την εφαρμογη what's new.Κριμα και ηταν τοσο καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τι εγινε?Το μονο νημα που ειναι ενεργο μου φαινεται ειναι του xz1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Έτσι όπως τα έχει κάνει η Sony θα χάσει και φανατικούς της μάρκας όπως εγώ. Σε λίγο θα σταματήσουν και οι ελάχιστοι που γράφουν στο νήμα του XZ1. Άκου εκεί μόνο ένα update σε ναυαρχίδα. Έκανε πριν λίγο καιρό απολύσεις στο τμήμα Software που ήταν και το μόνο αξιόλογο στο τμήμα κινητής της. Άιντε βάλτε λουκέτο να τελειώνουμε. Σε λίγο ακόμα και εκείνους που αγοράζουν κινητά της θα τους λένε μα γιατί εμείς δεν θέλουμε να τα αγοράζετε πάρτε ένα PlayStation με δώρο δεύτερο χειριστήριο. Κατάντια απλά :( Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ναι γιατι το δώσανε κοψοχρονια για 2 χρονιές σερί!!! Εαν το ρίξουν και αυτό σταθερά κανενα 250αρι και κάτω ισως δεις κόσμο. Αφου δεν αγοράζουν sony ο κόσμος,εχουν πεσει στην αφάνεια πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Εχουν υψηλες τιμες ακομα και στο σκρουτζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καμμια νεωτερη ενημερωση στο προσκηνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Στο xz1 ήρθε ενημέρωση. Εμείς δεν πήραμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Θα πάρουμε Android 10, πως το βλέπετε; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Υποθέτω ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts