Jump to content

Sony Xperia XZ2

stam26a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να εισαι καλα φιλε.Η καμερα του ειναι αξιεπαινη!

ανέβασε κανα δείγμα στο σχετικό νήμα να θαυμάσουμε αξιέπαινες φωτογραφίες..

aka bill_thes

• Απαντήσεις 511
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eνα θα πω.Βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και απο το p20 και απο το s8.Απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας.

δεν ξερω για το Ρ20 γιατι δεν το ειχα αλλα απο το S8 με τιποτα, το νικαει κατα κρατος το σαμμυ. Παρολαυτα βγαζει καλουτσικες φωτο.

All it takes is a swipe...

δεν ξερω για το Ρ20 γιατι δεν το ειχα αλλα απο το S8 με τιποτα, το νικαει κατα κρατος το σαμμυ. Παρολαυτα βγαζει καλουτσικες φωτο.
Με μπέρδεψες εμένα...εννοεις ότι το s8 είναι καλύτερο από το XZ2?

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Με μπέρδεψες εμένα...εννοεις ότι το s8 είναι καλύτερο από το XZ2?

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, σορρυ για το μπερδεμα.

Ναι, σορρυ για το μπερδεμα.

άποψη σου αυτή βέβαια.

απο το s9 + πάντως το XZ3 είναι καλύτερο και απο δείγματα που έχω δει ζωντανά,δεδομένου οτι το ΧΖ2 έχει παρόμοια κάμερα αλλά και λογισμικό(το τελευταίο στο περίπου βέβαια),δεν νομίζω ότι απο το S8 θα τα πήγαινε χειρότερα.

Μάλλον μπροστά είναι το ΧΖ2.

Edited by guy_fawkes

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Φυσικα και ειναι η αποψη μου, η εμπειρια μου με τις συσκευες αυτες αυτο μου εδειξαν.

Μιας και είχα το σ8 και το έδιωξα, στο μόνο που νικάει το χζ1 είναι στις φωτογραφίες και ισως στην οθόνη. Ακόμα και σε μπαταρία καλύτερο ήταν το χζ1, μην αναφέρω για το λαγκ του πρώτου. Ειδικά σε μουλτιτασκ κολλούσε που δεν επιτρέπεται για τέτοιο κινητό. Οπότε φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα είναι σε σχέση με το χζ2 αν είχε τόση διαφορά με το 1

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Η αλήθεια είναι ότι το s8 με την pie και το one ui έγινε πολύ smooth σε εμπειρία.. Η μπαταρία βέβαια συνεχίζει να είναι απαράδεκτη όπως και το ηχείο και εκεί κερδίζει με κατεβασμένα χέρια το xz2. Οθόνη και μέγεθος θα το έδινα στο s8 ενώ η καμερα είναι άλλη κουβέντα. Όπου μετράει το OIS κερδίζει το s8 (π.χ. εγώ χρειαζεται στη δουλειά να φωτογραφίζω καμιά φορά ταμπελάκια από κλιματιστικά που είναι ψηλά και δεν φαίνονται με το μάτι τα στοιχεία τους και το s8 κάνει πολύ καλύτερη δουλειά).. Στις άλλες περιπτώσεις είναι καθαρά υποκειμενικό το πράγμα (το σ8 έχει πιο έντονη επεξεργασία και noise reduction και δίνει smooth φωτογραφίες χωρίς θόρυβο -ποτέ όμως- ενώ το xz2 αφήνει το θόρυβο και κρατάει περισσότερη υφή και ίσως και λεπτομέρεια).

Η αλήθεια είναι ότι το s8 με την pie και το one ui έγινε πολύ smooth σε εμπειρία.. Η μπαταρία βέβαια συνεχίζει να είναι απαράδεκτη όπως και το ηχείο και εκεί κερδίζει με κατεβασμένα χέρια το xz2. Οθόνη και μέγεθος θα το έδινα στο s8 ενώ η καμερα είναι άλλη κουβέντα. Όπου μετράει το OIS κερδίζει το s8 (π.χ. εγώ χρειαζεται στη δουλειά να φωτογραφίζω καμιά φορά ταμπελάκια από κλιματιστικά που είναι ψηλά και δεν φαίνονται με το μάτι τα στοιχεία τους και το s8 κάνει πολύ καλύτερη δουλειά).. Στις άλλες περιπτώσεις είναι καθαρά υποκειμενικό το πράγμα (το σ8 έχει πιο έντονη επεξεργασία και noise reduction και δίνει smooth φωτογραφίες χωρίς θόρυβο -ποτέ όμως- ενώ το xz2 αφήνει το θόρυβο και κρατάει περισσότερη υφή και ίσως και λεπτομέρεια).

Εδώ γράφτηκε όλη η αλήθεια

Aras εμενα δε με φθάνεις φιλε.

Εγω τον Νοέμβρη θεώρησα οτι δε θα δω προσφορά απο sony φετος και αν θα εβλεπα θα ηταν το xz2 στα 400.

Οποτε έψαχνα το xz1 σε μεταχειρισμένο με λιγα λεφτά.

Έκανα αγορά xz1 ενός χρόνου στα 220 ευρω την Πέμπτη και την Παρασκευή (black friday) το κινητό βγήκε παντού στα 200!!!!!!!!

Μιλαμε για γκάφα ολκής.

Εχω πείσει τον εαυτό μου πλεον οτι και εγω το πήρα μαζι με όλους στην φετινή προσφορά!

Aras εμενα δε με φθάνεις φιλε.

Εγω τον Νοέμβρη θεώρησα οτι δε θα δω προσφορά απο sony φετος και αν θα εβλεπα θα ηταν το xz2 στα 400.

Οποτε έψαχνα το xz1 σε μεταχειρισμένο με λιγα λεφτά.

Έκανα αγορά xz1 ενός χρόνου στα 220 ευρω την Πέμπτη και την Παρασκευή (black friday) το κινητό βγήκε παντού στα 200!!!!!!!!

Μιλαμε για γκάφα ολκής.

Εχω πείσει τον εαυτό μου πλεον οτι και εγω το πήρα μαζι με όλους στην φετινή προσφορά!

20 ευρώ έχασες δεν είναι και μεγάλη διαφορά. Εδώ περνουν αρχική τιμή πχ 1050 κάτι s10+ και σε 2 βδομάδες έχει κάτω από 850. 200 ευρώ χάσιμο δηλαδή γιατί δεν έχουν λίγη υπομονή. 20 ευρώ είναι δεν πειράζει.

Βρε τα 20 ευρώ δεν είναι τίποτα,έχασα έναν χρόνο εγγύηση και την χρήση που είχε κάνει ο προηγούμενος π.χ μπαταρία.

Εντάξει ουσιαστικά έτσι το γράφω για πλάκα λόγο της πατατιας όχι ότι με ένοιαξε κιόλας.

Για αυτούς που αγοράζουν πολύ νωρίς ναι σίγουρα χάνουν και μάλιστα καλά.

Αλλά αγαπάμε Betta testers μη το ξεχνάμε αυτό,είναι το πρώτο crash test για μια ασφαλή αγορά.

Βρε τα 20 ευρώ δεν είναι τίποτα,έχασα έναν χρόνο εγγύηση και την χρήση που είχε κάνει ο προηγούμενος π.χ μπαταρία.

Εντάξει ουσιαστικά έτσι το γράφω για πλάκα λόγο της πατατιας όχι ότι με ένοιαξε κιόλας.

Για αυτούς που αγοράζουν πολύ νωρίς ναι σίγουρα χάνουν και μάλιστα καλά.

Αλλά αγαπάμε Betta testers μη το ξεχνάμε αυτό,είναι το πρώτο crash test για μια ασφαλή αγορά.

Γενικά όταν είμαστε κοντά σε BF περιμένουμε εκείνη τη μέρα γιατί γίνονται μεγάλες προσφορές και αν δεν πέσει αυτό που θέλουμε κάνουμε κανονικά την αγορά μετά.

Το ξέρω και το ήξερα και τότε,αλλά όπως έγραψα περίμενα να ήταν η χρονιά του xz2 και οχι ότι για 2η φορά το xz1 θα φάει ξύλο,αλλά βλέπεις η χρονιά του xz2 είναι φέτος τελικά.

εγώ τσίμπησα την προσφορά του Κωτσό.

Ήδη είναι Θεσσαλονίκη, αλλά έχω μια σπαρίλα να πάω μέχρι την κούριερ (300μ):p

Εγώ την πάτησα σαν αρχάριος γιατί υπέθεσα ότι το WiFi Calling θα δουλεύει αλλά τελικά δουλεύει μόνο στο dual sim.. Κατά τα άλλα άψογη συσκευή, η πιο πλήρης που είχα, αλλά αν έβρισκα το dual sim σε λογικά τιμή θα το κυνηγούσα..

Χριστος ανεστη εγερθεις εκ νεκρων! Τελικα το xz2 ειναι εξαιρετικο σε ολα του.Το μονο ισως μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι λιγακι βαρυ στο κρατημα.

Καθε μερα ειναι απολαυση το κινητο.Το ζουμ της καμερας δεν υπαρχει.Το ηχειο αρκετα δυνατο και καθαρο.Εχει τακτικες αναβαθμισεις.Ειναι παρα πολυ γρηγορο.

Δε μου αρεσει που αφαιρεσαν την εφαρμογη what's new απο το xz2.Τα παλιοτερα την ειχαν ενσωματωμενη.Μπορω να την κατεβασω?Δοκιμασα αλλα δεν υπαρχει στο playstore.

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω χωρίς ois πώς πάει η κάμερα σε κινούμενα θέματα; Η νέα υβριδική εστίαση για κίνηση που διαφήμιζε η Sony αποδίδει;

Ενδιαφέρομαι για παιδιά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Sony Xperia XZ2